Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor groepenkast aanpassen:

Groepenkast aanpassen

Ik wil de groepenkast geschikt maken voor 3 fase stroom. De situatie nu is: 8 groepen( waarvan 1 x een dubbele voor kookgroep) en 1 aardlekschakelaar. De nieuwe situatie moet worden: 1 x 3 fase groep en 8 normale groepen, 3 aardlekschakelaars en een 4 polige hoofdschakelaar.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor groepenkast aanpassen uit heel Nederland:

Meterkast laten aanpassen

Het aanpassen van groepenkast van 230V naar 400V

Perilex aansluiting maken en groepenkast aanpassen

Het betreft het verzwaren van de aansluiting van 1x 35a naar 3 x 25a. Verder moet er een kookgroep geplaatst worden in de meterkast en een perilex aansluiting in de keuken. De meterkast grenst aan de keuken, de aansluiting zit hooguit 2 meter verder.

Perilex stekker monteren en groepenkast aanpassen

Ik heb een electrische kookplaat gekocht, Miele. Graag wil ik hulp bij het monteren van de perilex stekker. Eventueel dient de groepenkast ook aangepast te worden.

Aanpassen van de groepenkast

Wij willen graag elektrisch gaan koken. Volgens de beschrijving hebben wij 2 x 16 of 1 x 32 ampère nodig. De oven is al elektrisch en heeft zijn eigen groep. Wij hebben nu wel 1 groep over maar dit zal wellicht aangepast moeten worden. Kunt u ons hierin adviseren?

Aanpassen van de groepenkast

vanwege de aanschaf van een keuken met inductie (7400 kw) zal mijn meterkast aangepast moeten worden naar minimaal 1 of 2 fase groep. De huidige meter is nog met ouderwetse stoppen. Conform mijn factuur van netwerkbeheerder Stedin, komt er bij mij 3 x 25A dan wel 1 x 80A binnen. Voldoende voor krachtstroom dacht ik. Graag een offerte voor vervangen meterkast met 3 x 4 groepen.

Uitbreiden groepenkast en aanleg Perilex

In de periode mei/juli ga ik een nieuwe keuken plaatsen. Voor die tijd laat ik door Liander de elektra-aansluiting in de meterkast verzwaren. Ik wil er door een elektricien het elektra laten aanpassen. Ik wil nieuwe schakelaars voor de groepen, en een Perilex voor de kookplaat. Naast de huidige 4 groepen wil ik een aparte groep voor de vaatwasser, voor de oven, voor de wasmachine en voor de wasdroger. In de keuken moet een Perilex aansluiting komen, op 8 meter afstand vanaf de meterkast. Ik ontvang graag uw offerte.

Groepenkast geschikt maken voor inductiekoken

Wij willen volgend voorjaar starten met een verbouwing en zijn nu alle kosten aan het berekenen. We willen graag een offerte ontvangen voor het aanpassen van onze bestaande groepenkast, een ABB Hanoform. We willen een 3-fasen aansluiting laten maken voor het koken op inductie. Ik kan zelf 6 meter PVC-pijp aanleggen van een wandcontactdoos in de keuken naar de meterkast.

Groepenkast uitbreiden met fornuis groep voor inductie

Onze bestaande meterkast willen we uitbreiden met een fornuisgroep voor inductiekookplaat. De huidige meterkast bestaat uit 4 groepen van 16A. Graag een offerte voor het aanpassen van de meterkast en de materialen.

Badkamer en toiletruimte verbouwen en keuken voorbereiden

Ik wil in mijn woning diverse werkzaamheden laten verzorgen. Allereerst gaat het om het aanpassen van het leidingwerk voor de plaatsing van een nieuwe keuken. Er is een installatietekening aanwezig met de eisen van de keukenleverancier. Boven het werkblad moeten de leidingen in de muur worden gefreesd en onder het werkblad op de muur worden geplaatst, omdat er een extra diep werkblad is. Verder moet ook de groepenkast worden aangepast. In de toiletruimte van 118 x 85 cm willen we de leidingen laten aanpassen en daarom een koof laten maken. Er moet een hangtoilet worden geplaatst. De wanden willen we tot 150 cm hoog laten betegelen met tegels van 25 x 33 cm en de vloer met tegels van 30 x 60 cm. Een plafondschakelaar moet worden gewijzigd naar een muurschakelaar. Verder willen we de badkamer van 300 x 200 cm vernieuwen. De wasmachine-aansluiting moet worden verplaatst en de doucheruimte verdiept. Er moet een hangtoilet komen en een wastafelmeubel. We laten de wanden graag betegelen tot het plafond en ook de vloer betegelen (maten tegels zie toiletruimte). Er moet een verlaagd plafond met inbouwspots worden geplaatst. Alle wanden zijn al vrij van oud tegelwerk. Wij leveren zelf alle materialen en zoeken een bedrijf dat hier op korte termijn mee kan starten, het liefst binnen een maand. We willen een afspraak maken en laten het werk hier graag beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Groepenkast aanpassen of vervangen

Ik heb vaak storingen in het elektra en wil daarom de groepenkast laten aanpassen of vervangen. Ik heb nu een groepenkast met: 1xgroep 20A 3xgroep 16A 20A naar keuken(nattegroep) met aparte verdeelkast. Ik wil aparte aansluitingen laten maken voor de koelkast, wasmachine, droger, vaatwasmachine en kookplaat. Ik wil eerst even een afspraak maken om de huidige situatie te laten beoordelen. Daarbij ontvang ik graag uw advies en een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius