Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep voor een quooker aanleggen:

Extra groep voor een Quooker aanleggen

Extra groep aanleggen in de meterkast ten behoefte van Quooker. Materialen voor de vakman.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep voor een quooker aanleggen uit heel Nederland:

3 groepen extra plaatsen

Wij krijgen in november een nieuwe keuken en ook wat extra apparaten die we nu niet hebben. Zoals een Quooker en een oven. De inductie (die we reeds hebben zit al op een aparte groep) Onze leverancier Stedin zal zorgen voor krachtstroom 3x25 ampere.

Divers leidingwerk frezen en verleggen

Voor mijn nieuwbouwwoning graag prijsopgaven als ik een aantal klussen wil laten uitvoeren. 1. De warm- en koudwaterleiding in mijn keuken moet worden verplaatst (2,5 meter) naar de juiste locatie in de nog te plaatsen keuken. In de koudwaterleiding moet nog een t-splitsing gemaakt worden voor de beluchte kraan ter behoeve van de vaatwasser. Van de leidingen heb ik een foto bijgevoegd. Graag wil ik hetzelfde materiaal gebruiken om te verleggen. De warm en koud water aansluiting onder de spoelbak wil ik af kunnen sluiten met een hoekstopkraan. Hierop zal een Quooker flex worden aangesloten. 2. Ter behoeve van een decentrale verdeler (tiara) moeten er 5 sleuven voor electra worden gefreesd in de muur en bijbehorende gaten worden gemaakt voor de inbouw wcd's waarvan 1 perilex. 3. In de dekvloer van de woonkamer moeten 3 sleuven worden gefreesd over een lengte van 5 meter, boven de dekvloer aan beide zijden boven de sleuf in de muur een gat boren ter behoeve van de inbouwdozen. 4. Van een bestaande inbouwcontactdoos (loze doos) moet er een sleuf gefreesd worden naar een nabij gelegen locatie (1,5m) waar een WCD groep inbouw van 4 WCD's op rij komt. Ook hier dienen de gaten voor de 4 WCD's te worden gemaakt. 5. De afvoer verleggen naar de spoelbak ruimte waarbij een aparte aftakking gemaakt moet worden met zwanenhals ter behoeve van een eigen afvoer voor de vaatwasser op de "hoofdleiding" sifon met verdere aansluiting bij de spoelbak valt hier buiten. De beginlocatie van de afvoer staat tevens op de bijgevoegde foto.

Quooker plaatsen in de keuken

Wij willen graag een Quooker Combi Flex kraan laten plaatsen op de plek waar nu een gewone mengkraan zit. Hij staat al bij ons thuis. In het kastje onder de wasbak moet de Quooker komen. Er is een warm- en koud water aansluiting en elektriciteit op een aparte groep.

Extra groep voor een Quooker aanleggen

Ik wil een extra groep laten plaatsen voor een Quooker.

Extra elektrogroep voor de keuken aanleggen

Wij willen graag een extra elektra groep met stopcontact in de keuken ten behoeve van een quooker.

Quooker installeren

Wij willen graag een Quooker Combi kraan laten plaatsen op de plek waar nu een gewone mengkraan zit. In het kastje onder de wasbak moet de boiler komen. Er is een warm water aansluiting en elektriciteit op een aparte groep. Graag advies over welke Quooker de beste keuze is een wat de kosten zijn om dit te installeren.

Stoppenkast vervangen

Wij hebben een oude stoppenkast met 3 groepen. Deze willen we vernieuwen en eventueel extra groepen laten maken. Ook hebben we een AGA Quooker met 4 elektrische ovens/luikjes die of op een aparte groep zou moeten waarschijnlijk of zelfs krachtstroom?

Elektra- en CV-installtie aanleggen

Ik wil een aantal installatie-klussen laten uitvoeren: -Vervangen CV-combi ketel (Vaillant of Atag); -Vervangen radiatoren 1e en 2e verdieping; -Leidingwerk CV opnieuw aanleggen, minder in het zicht; -Voorbereiden aansluiting CV op nieuw te maken vloerverwarmingssysteem op begane grond; -Voorbereiden waterleidingen en afvoeren voor nieuwe keuken (vaatwasser, 3-in-1 Quooker); -Uitbreiden groepenkast naar 14 groepen + fornuisgroep; -Aanleggen elektrakabels van groepen naar desbetreffende locatie (veelal in keuken, 1 groep per apparaat).

Extra groep maken in de meterkast

In de meterkast moet er een extra groep pgeplaatst worden ten behoeve van een nieuw te plaatsen Quooker. De kabel door de kruipruimte vanuit de meterkast naar het keukenkastje doe ik zelf, inclusief het plaatsen van het stopcontact. Dus alleen de groep en de kabel erop aansluiten.

Extra groep voor Quooker en inductiekoken aanleggen

Waarschijnlijk twee extra groepen aanleggen in verband met een Quooker en inductiekoken. Ik weet niet of er nog ruimte in de kast aanwezig is. Ik kan een foto van de kast maken en die aan u mailen. Kunt u dan een indicatie van de kosten geven?