Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groep en aansluitingen voor nieuwe keuken maken:

Extra groep en aansluitingen voor nieuwe keuken maken

Extra groep plus aansluitingen voor nieuwe keuken
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groep en aansluitingen voor nieuwe keuken maken uit heel Nederland:

Nieuwe groep plaatsen

Graag zouden wij een offerte willen aanvragen voor onderstaande punten (graag aparte specificaties van onderstaande punten); 1. Nieuwe elektra groep aanmaken in de meterkast voor tuinhuis 2. Eventueel vervolgens vanuit de meterkast de bekabeling t.b.v. aansluitingen klaar maken tot de stroomverdeling in het tuinhuis voor onderstaande; 2a. 2 stuks stopcontacten 2b. 4 lampaansluitingen We hebben een aantal dingen al gekocht en daarom zorgen wij het liefst zelf voor de materialen als dit zo de de kosten kan besparen. Graag daarom de benodigdheden hiervoor vermelden. Tuinhuis moet nog gebouwd worden, maar de oppervlakte wordt hiervoor geschikt gemaakt met ophoogzand. Er ligt nu 1 laagje ophoogzand (van. Ongeveer 10 cm), er moet uiterlijk nog 1 laag ophoogzand komen van 10 cm. Ik kan mij voorstellen dat de bekabeling onder het tuinhuis (in het zand) geplaatst moet worden.

Keuken voorbereiden op een nieuwe keuken

De ruimte van onze keuken meet 5 m². We hebben een nieuwe keuken besteld en deze wordt op afroep in week 22 geleverd. We zoeken een vakman voor het voorbereidende werk. De oude keuken moet worden verwijderd en afgevoerd. Dat gaat om een een keuken met een inbouwafzuigkap, gasfornuis, een koelkast, combi-magnetron en 2 x TL-verlichting. We willen 2 extra groepen laten aanleggen in de meterkast en aansluiten via de kruipruimte naar de keuken. Er moet een 3-fasen aansluiting komen voor de inductiekookplaat en 1 extra gewone groep voor de combi-magnetron, koelkast en overige aansluitingen. In de ABB groepenkast moeten aanpassingen worden gedaan. De aansluitingen voor gas, water en elektra moeten worden aangepast voor de nieuwe keuken. We willen ook een nieuwe buitenkraan laten plaatsen. Verder willen we 10-15 m² wanden laten glad pleisteren en witten. We zoeken een vakman die al deze klussen voor ons kan uitvoeren en/of kan coördineren. We ontvangen graag uw offerte.

Stroomvoorziening lichter maken

Ik heb nu 3 x 63 Ampère en kan volgens mij naar een lichtere groep. Hiervoor zoek ik een erkende installateur. Hierover heb ik contact gehad met Liander. Kunt u aangeven wat er nu is en waar ik naartoe zou kunnen qua zwaarte van de aansluitingen?

Gipswand met deur op zolder laten plaatsen

Een scheidingswand op zolder monteren. De scheidingswand zou ter hoogte van de 8e plafond balk gemonteerd moeten worden, de balk na de "schoorsteen". En van uit gaande dat er 50 cm. Tussen de baken zit komt dat neer op zo/n 3,5 meter van de achterwand waar je tegen aan kijkt als je de trap op loopt. Er zijn twee elektra aansluitingen. Mogelijk moet er een groep aangemaakt worden voor de elektra. Ook de vraag of er extra isolerend materiaal bestaat aangezien de ruimte gebruikt zal worden als muziek studio. Uitvoering in de eerste helft van september.

Elektrawerk in de nieuwbouwwoning

Graag een offerte voor het realiseren van het volgende in een nieuwbouwwoning: Woonkamer: - Ik wil een loze leiding voor de meterkast naar de woonkamer. Het gaat om ongeveer 8 meter. - Loze buis circa 1 meter lang en rechthoekig 110 bij 54 millimeter ter behoeve van TV-kabels in de muur realiseren. Gewenste afwerking: - Alle elektraleidingen dienen in de muur (kalkzandsteen materiaal) gefreesd te worden. Deze dienen glad en behangklaar dichtgesmeerd te worden. Alle wandcontactdozen moeten als inbouw uitgevoerd worden. - Waar de WCDs in het zicht zitten moeten Schneider M-Smart, poolwit (RAL 9010) gebruikt worden. Deels kunnen de bestaande WCD's hergebruikt worden. Voor WCDs in de kastenwand en achter het keukenblok mag een ander inbouw merk/type gebruikt worden. - De groepschakelaars worden als Schneider DomA45 in de bestaande groepenkast gerealiseerd. Overige: - Een deel van de aansluitingen voor de keuken zijn reeds vanuit de nieuwbouw gerealiseerd en hoeven slechts iets verplaatst te worden conform de maatgevoerde tekening van de keukenleverancier. De keuken en kastenwand zijn nog niet geplaatst dus alles is goed bereikbaar. - Indien het plaatsen van twee extra groepen leidt tot een hoger vastrecht dan overleg ik graag eerst de opties. Keuken: - Verplaatsen bestaande wandcontactdozen (horizontaal) boven het werkblad - Extra dubbele wandcontactdozen in de hoek van het werkblad realiseren - Loze leiding in muur van het keukenblok van beneden naar boven ter behoeve van LED verlichting in koof. - Verplaatsen (circa 20 centimeter verlagen) van een bestaande wandcontactdoos in de kastenwand die reeds op een aparte groep zit. - Extra groep in de meterkast naar de kastenwand in de keuken waar drie nieuw te realiseren wandcontactdozen op aangesloten worden. Achtergevel: - Extra groep in de meterkast met grondkabel (fase/nul/aarde) naar de achtertuin naar de achtergevel. De grondkabel moet vanaf de achtergevel 25 meter lang zijn.

Extra groep en geaard stopcontact plaatsen

Er dient een geaard opbouw stopcontact met 4 aansluitingen gemaakt te worden. De belasting zal ongeveer 3500 watt zijn in een nog te plaatsen tuinkamer. Dit zal in deze zomer gaan gebeuren. Verder is er een extra groep in de meterkast gewenst. De afstand is circa 10 meter. Graag ontvang ik een vrijblijvende totale offerte inclusief keuring.

Aanleggen extra groep en aansluitingen voor oven

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het aanleggen voor een extra groep in de groepenkast voor een inbouwoven. Ook moet er bedrading worden getrokken en een stopcontact worden geplaatst. Er moet een Bosch-hba23b150e oven met inbouw gaskookplaat met vonkontsteking worden aangesloten met stekkers. De groepenkast moet opnieuw worden verzegeld en daarom heb ik een erkend installateur nodig. Dit is ook de eis van de woningbouwvereniging. Ik wil dit graag zo snel mogelijk laten uitvoeren, want de nieuwe keuken is al afgeleverd.

Wandcontactdozen en lichtpunten aanpassen

We hebben de details aangegeven in bijgevoegde plattegrond van ons beneden-appartement. Voor nieuwe/te verplaatsen leidingen is een mooie droge kruipruimte beschikbaar. Globaal zijn dit de werkzaamheden: 1) Verplaatsen van enkele bestaande wandcontactdozen (naar beneden, ingefreesd); 2) Bijplaatsen van enkele wandcontactdozen (ingefreesd); 3) Bij een te verplaatsen keuken: aansluitingen voor inductiekookplaat, vaatwasser, oven en koelkast (behoeft mogelijk uitbreiding groepenkast, ? , al is de groepenkast van recente datum); 4) Bij verplaatsen wasmachine: aansluiting voor deze groep mee verplaatsen naar andere ruimte; 5) Verplaatsen van één of twee lichtpunten, één lichtpunt toevoegen. We begrijpen dat voor een goede offerte een bezichtiging nodig is. Dit zouden we graag inplannen in komende week (week 15, bij voorkeur vrijdag 14 april). Heeft u interesse, dan horen we heel graag van u! Wij zoeken iemand die deze werkzaamheden kan uitvoeren te beginnen week 19 (maandag 8 mei 2017), afgerond eind week 21 (26 mei).

Inpandige woningverbouwing

We zoeken een aannemer voor het uitvoeren van de interne verbouwing waarin de volgende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden (tekeningen voor ontwerp zijn beschikbaar): - badkamer uitbreiden door het doorbreken van muur en nieuwe muur plaatsen - badkamer plaatsen, inclusief aaanleg afvoer voor toilet - 2 trappen opnieuw bekleden - CV ketel vervangen - aansluitingen wasmachine verplaatsen en extra elektra groep plaatsen - muren stucen - tegelvloer plaatsen - toilet vervangen - afwerking

Keuken plaatsen van Ikea

SLOOPWERKZAAMHEDEN: • Het loskoppelen en afdoppen van de leidingen. • Het verwijderen van het bestaande keukenblok. • Het verwijderen van de wandtegels. CONTAINER: • Het afvoeren van het bovenstaande in een 3m3 bouw en slooppafval container. IKEA KEUKEN • Het plaatsen en afmonteren van de nieuwe Ikea keuken (zie bijlagen) LEIDINGEN: • Maken wateraansluitpunt t.b.v. vaatwasser. • Verleggen afvoer en afmonteren in spoelkast. • De waterleidingen verleggen en afmonteren in de spoelkast. • Het inkorten en afdoppen van de gasleiding. ELEKTRA: • Maken contactpunt t.b.v. de koelkast. • Het maken van twee contactpunten t.b.v. de werkblad verlichting middels infrezen. • Verplaatsen bestaande 2 wandcontactdozen met 3 aansluitingen naar rechts en links middels infrezen. • Maken wandcontactdoos aan overzijde keuken met 3 aansluitingen (voor koffiezetapparataat etc. ) overzijde keuken (dus aan zijde van koekast, vriezer etc. ) • Verplaatsen contactpunt t.b.v. afzuigkap middels infrezen. (afzuigkap is zelfcirculerend dus geen afzuiging naar buiten noodzakelijk) • Het verplaatsen van het contactpunt t.b.v. de vaatwasser GROEPENKAST: • Leveren en plaatsen van een 1 fase groepenkast met 9 automaten van 16 ampère en een kookgroep automaat een hoofdschakelaar en drie aardlekschakelaars. • Trekken groep (3. 6Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de oven. • Trekken groep (3. 6Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de combi-oven. • Trekken groep (7. 2Kw) door de grond middels kruipruimte van gang naar keuken naar overzijde keuken t.b.v. de inductie kookplaat. • Het afmonteren van de reeds getrokken groep t.b.v. de oven.

Partners

Partners van Casius