Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontacten naar beneden verplaatsen:

Stopcontacten naar beneden verplaatsen

In de keuken wil ik 2 stopcontacten van 225 cm hoog laten verplaatsen naar 190 cm hoog. Zo stofvrij mogelijk. De keuken staat er nog niet. De stopcontacten hebben een aparte groep.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontacten naar beneden verplaatsen uit heel Nederland:

Leidingen laten frezen

Ik ben op zoek naar een vakman om een aantal stopcontacten naar beneden te plaatsen en extra stopcontacten maken. Tevens 2 verwarmingen afdoppen en 2 nieuwe verwarmingspunten maken. Per 1 november 2018 krijg ik de sleutel. Dus per 1 november om 12.00 uur kan er gestart worden met de klus.

4 stopcontacten verplaatsen

Ik wil 4 stopcontacten in huis laten verplaatsen in een rechte lijn 70 centimeter naar beneden.

Gaskraan verwijderen en stopcontacten naar beneden brengen

Ik wil graag gaskraan woonkamer verwijderen die bij de schouw staat. Graag wil ik ook de stopcontacten naar beneden laten zakken. Met vriendelijke groet, Durk Abma

Hotelschakeling maken in een woning

Reeds alle stopcontacten eraf gehaald wegens stucwerkzaamheden. Nu wil ik nieuwe schakelaars ophangen. Helaas krijg ik niet de juiste combinatie ingesteld. Dus de lamp moet via boven en beneden aan en uit kunnen. Waarschijnlijk niet veel werk, voor jullie, dus gelieve hier rekening mee te houden in de prijs.

Uitbouw aan laten bouwen

Het betreft verbouwen in een hoekhuis meteen brede achterom Wij willen een aantal klussen spoedig gedaan hebben. Realiseren van een uitbouw van 2 x 5.12 meter met daklicht. Beide binnen zijden voorzien van 3 stopcontacten en coax aansluiting. Leidingen in de keuken verleggen voor aansluiting nieuwe keuken. Over de gehele beneden verdieping vloerverwarming en tegels leggen. En de gehele beneden verdieping voorzien van stucwerk.

Stopcontacten verplaatsen

Ik heb nu 3 stopcontacten op ooghoogte. Deze wil ik graag laten verplaatsen naar beneden. De elektra dient te worden ingefreesd en dit wil ik graag laten afwerken. De muren zijn voorzien van granol.

Elektra aanleggen en verleggen

Er dienen 15 stopcontacten vernieuwd en verplaatst worden. De contacten dienen naar beneden geplaatst te worden. Verder zijn er 25 stopcontacten die vervangen moeten worden plus 6 lichtschakelaars.

Stopcontacten verplaatsen

De opdracht is het verplaatsen van 8 stopcontacten van midden op de muur naar beneden op de muur. Daarnaast het aanmaken van 1 extra groep in de stoppenkast.

Keuken voorbereiden en plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een Ikea keuken. 1 L-vorm en 1 recht stuk. 17 kastjes, 3 werkbladen, 4 stuks apparatuur (magnetron, oven, gasfornuis en koelkast), gootsteen, kraan, stopcontacten en verlichting. Gas komt nu uit het plafond en loopt over de muur naar beneden voor het fornuis. Deze buis moet worden weggewerkt Watertoevoer voor de gootsteen is aanwezig. Wel willen we eventueel een stopcontact en een watertoevoer en -afvoer aanleggen ter voorbereiding van een vaatwasser. Een elektriciteitspunt voor de afzuigkap, de inbouwkoelkast, de oven en de magnetron moet worden aangelegd net als de elektriciteitspunten voor bij de hangkasten (3 stuks, waarvan 2 bij elkaar en 1 los. Dus eigenlijk 2 punten). Als deze voorbereiding is gedaan, dan dus de kasten plaatsen/ophangen, apparatuur plaatsen en alles aansluiten. De eerste offerte hiervoor is binnen en is E2524,- met 5 jaar installatie garantie. Toegevoegd alle tekeningen, maar er zijn een paar kleine wijzigingen die volgens mij niet of nauwelijks van invloed zijn op de offerte. Helaas kan ik op dit moment niet bij de allerlaatste tekening door een server storing.

Meterkast en stopcontacten verplaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het verplaatsen van de meterkast welke nu op verdieping 1 staat, deze meterkast moet worden verplaatst naar beneden verdieping. De groepenkast zal 6 of 8 groepen moeten krijgen. Daarnaast zijn er nu 6 stopcontacten die midden op de muur gemonteerd zijn die ik graag wil laten vervangen naar beneden.

Partners

Partners van Casius