Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontacten naar beneden verplaatsen:

Stopcontacten naar beneden verplaatsen

In de keuken wil ik 2 stopcontacten van 225 cm hoog laten verplaatsen naar 190 cm hoog. Zo stofvrij mogelijk. De keuken staat er nog niet. De stopcontacten hebben een aparte groep.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontacten naar beneden verplaatsen uit heel Nederland:

Gaten en sleuven frezen

Vanwege de aankoop van een nieuwe keuken is er besloten de stopcontacten naar beneden te verplaatsen. Zowel in de keuken als de huiskamer. Het gaat om in totaal 5 x dozen boren en de sleuven van de oude gaten naar beneden naar de nieuwe. Misschien nog een paar extra voor extra aansluitingen van contactdozen.In principe kunnen we de elektriciteit zelf doortrekken maar we zouden ook wel willen weten wat het totaalplaatje gaat kosten. Het is redelijk snel nodig omdat de stukadoor al over ongeveer 2 weken komt.

Verplaatsen van elektra

In onze nieuwbouwwoning willen wij na de oplevering een wand verwijderen en zo onze woonkamer groter gaan maken. In de huidige wand zitten een aantal elektra-punten. De vraag is of deze verlegd zouden kunnen worden naar een nieuwe gipswand die we gaan plaatsen (deze wand is met rood aangegeven in de tekening. Er zit een wisselschakelaar met beneden, een CO² melder, een thermostaat, een meter en wat stopcontacten. Zouden deze door jullie verplaatst kunnen worden? In de bijlage vind u een bouwtekening. Ik heb met blauwe pen aangegeven welke wand we weg willen halen. Ik zou graag willen weten wat dit ongeveer zou kosten. Ook moeten er enkele COAX-kabels worden doorgetrokken naar diverse verdiepingen, vanuit de meterkast.

Vervangen van een stoppenkast

De oude stoppenkast moet weg en een nieuwe met 8 groepen er in, ook moeten er extra stopcontacten boven en beneden en 1 licht schakelaar verzet en en eventueel oude draden er uit en nieuwe er in. Er hangt al wel een slimme meter in de stoppenkast.

Stopcontacten afsluiten en wegwerken

Wij hebben 4 stopcontacten die we niet gebruiken en willen deze 'afsluiten' en netjes wegwerken. Tevens dienen er allerlei draden van mijn geluidsapparatuur verplaatst te worden naar beneden. Dit is ongeveer 1 meter.

UTP-kabel trekken naar 1e verdieping

Heer/mevrouw, Ik zou graag een internetkabel willen laten trekken vanaf de meterkast beneden (waar Ziggo modem staat) naar kantoorruimte op de eerste verdieping. Hier bevinden zich meerdere stopcontacten en tevens een (oude) telefoonaansluiting), dus deze zou vervangen kunnen worden door een UTP uitgang. Hoeveel gaat dit kosten en wanneer dat kan plaats vinden? In afwachting van uw reactie.

Stopcontacten omlaag plaatsen in de wanden

Voordat onze wanden gestuukt gaan worden, willen wij graag ongeveer 10 stopcontacten in de wand naar beneden laten verplaatsen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Stopcontact verplaatsen in een betonmuur

Ik wil vier stopcontacten 80 cm naar beneden plaatsen.

Verplaatsen en uitbreiden van stopcontacten

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit de jaren '70 waar veel stopcontacten nog midden op de wanden zitten. We willen ongeveer 12 tot 15 stopcontacten naar beneden laten verplaatsen. Daarbij moeten de leidingen in de muren worden gefreesd. Ook willen we 2 extra stopcontacten laten plaatsen. We willen hiermee op 11 januari 2018 laten starten. We ontvangen graag vooraf uw prijsopgave en horen dan ook hoeveel tijd de klus gaat kosten. Er staan foto's van de woning op Funda.

Groepenkast en stopcontacten vervangen

Ik wil onze oude groepenkast laten vervangen door een nieuwe groepenkast met 5 of 6 groepen. Het gaat om de volgende groepen: - 1 keuken; - 2 combimagnetron; - 3 wasmachine-droger; - 4 slaapkamer, halletjes en berging; - 5 woonkamer; - 6 badkamer. Nu zijn er 3 groepen aanwezig waarvan er 1 voor de wasmachine is. 2 stopcontacten moeten in de wand naar beneden verplaatst worden. We kunnen eventueel zelf de draden trekken, aansluiten op de meterkast kunnen we niet. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte.

Stopcontacten verplaatsen

Ik laat graag twee stopcontacten verplaatsen. 1 stopcontact moet ongeveer 1 meter naar beneden en 1 stopcontact moet horizontaal gezien 2 meter naar rechts. Beide stopcontacten bevinden zich op een voorzetwand van gipsplaat/hout. De openingen in de wand hoeven niet gedicht te worden. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius