Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe lamp laten ophangen:

Nieuwe lamp laten ophangen

Ik wil een lamp op een badkamerkast spiegel bevestig .
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe lamp laten ophangen uit heel Nederland:

Montage- en timmerwerk in huis

Ik wil een aantal klussen uitvoeren en heb daar hulp bij nodig. De klussen in huis bestaan uit: - plaatsen van een tussenwand - plaatsen van een wandplank - ophangen van een lamp aan het plafond - meedenken over een goede stellage voor de combimagnetron - monteren van een keukenkast (deze is losgeraakt). Als ik voor eigen materiaal moet zorgen is dat geen probleem alleen moet de vakman mij daarin wel adviseren.

Lampen en spiegel ophangen

Ik wil een lamp in mijn woon- en slaapkamer ophangen, een in keuken recht laten hangen en een lamp in badkamer vervangen. Daarnaast in de hal graag een spiegel ophangen.

Lampen ophangen

Ik wil een aantal (8) plaffonieres en lamp laten ophangen in mijn appartement. Ik heb de plaffonieres en hanglamp al in bezit. Wat gaat mij dit kosten?

LED-lamp met dimmers ophangen

Een ledlamp plaatsen en installeren inclusief plaatsen van 2 dimmers. De aansluiting van de Ledlamp is rechthoeking en laat 2 halve maantjes naast de ronde doos in het plafond. Graag netjes wegwerken (eventueel. Gewoon wit of metalen afdekplaatje). Op dit moment zijn er 2 dozen in de wand, met 3 schakelpunten. Graag hier voor de keuken en boven de eettafel 2 dimmers (1 geschikt voor led, 1 voor 3 x 20 Watt- Halo) en 1 schakelpunt van maken. Eventueel gewoon 2 dimmers, want boven de woonkamer laat ik toch loos (komt geen lamp).

Lampen ophangen

IK wil 3 nieuwe tl-lampen laten ophangen/bevestigen aan het plafond in de schuur, de overloop en een slaapkamer. Daarnaast moeten er nog 2 buitenlampen gemonteerd worden. Er zal 1 lamp bij de voordeur en 1 lamp aan het plafond van de loggia komen.

Verlichting onder keukenkastjes monteren

Het gaat om Bruynzeel keuken uit 2004. Verlichting (12 volt) werkt prima, maar 1 dimmer moet vervangen worden door een vergelijkbare platte dimmer en 1 lampje van deze 4 dimmers werkt niet meer. Ook ben ik geïnteresseerd in prijsopgave vervanging alle 4 spotjes door led-spotjes. Optioneel: Ophangen 2e lamp en aansluiting boven eettafel in woonkamer.

Lamp ophangen met schakelaar

Graag willen wij een lamp in de keuken laten ophangen en tevens een schakelaar hiervoor laten plaatsen. We hebben wel de lamp, maar nog geen schakelaar. We horen graag wat de kosten zijn.

Traphekjes en lamp monteren

Ik wil in onze nieuwbouwwoning graag 2 traphekjes laten plaatsen en een zware lamp aan het plafond laten ophangen. Ik heb al 2 traphekjes gekocht, maar kan die zelf niet plaatsen omdat ze aan 1 zijkant niet aansluiten. Daar moet met hout een constructie voor worden gemaakt. Ik heb ter informatie foto's uit een andere woning bijgevoegd. Ik ontvang graag uw reactie.

Gaatjes boren en lamp ophangen

Gaatjes voor klok, schilderijen en lampen boren en ophangen.

Lampen monteren in een portiek en elektra nakijken

Ik wil enkele klussen laten verzorgen door een elektricien. Het gaat om het ophangen van een buitenlamp, het ophangen van een lamp binnen in het portiek op de benedenverdieping en ook nog een lamp boven in het portiek in de gang. De bedrading voor de laatste lamp moet worden nagezien. Ik heb de lampen hier al beschikbaar. Misschien kan de elektricien eerst even komen kijken. Ik ontvang dan graag uw advies en een offerte. Als extra klusje wil ik graag een huisnummerplaatje laten vervangen.

Partners

Partners van Casius