Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor stopcontact in de keuken aansluiten :

Stopcontact in de keuken aansluiten

In de keuken is het (geaarde) stopcontact nog niet goed aangesloten. Het huisje waar de draden in zitten steekt te ver naar voren uit. De deksel moet er nog op worden gemonteerd. Alles is in huis alleen moet het stopcontact er goed op worden geplaatst. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stopcontact in de keuken aansluiten uit heel Nederland:

Extra groep aanleggen voor de oven

Uitbreiding groepenkast en aanleggen stopcontact in de keuken voor de oven

Diverse elektra klussen

Ik wil graag de tl-lamp in de keuken laten vervangen door een andere lamp. Ook wil ik een buitenlamp laten plaatsen. Hiervoor moet de bedrading worden getrokken, de buis zit er al. En dan is er ook nog een ander stopcontact nodig. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna graag uw vrijblijvende offerte.

Aanpassingen in keuken vanwege nieuwe vaatwasser

Keukenkastje is geen standaard maat dus keukenblok aanpassen naar vaatwasser maat - Gat maken tussen de kastjes voor wateraan/afvoer - Splitter op de waterleiding voor de kraan aansluiten - vaatwasser op afvoer kraan aansluiten - netjes afwerken (mogelijk ook een stopcontact verplaatsen/aanleggen, de groep is geschikt voor vaatwassers) (Zie foto's)

Aanleggen van een stopcontact

Aanleggen van een extra stopcontact in de keuken ten behoeve van de vaatwasser. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt.

Afzuigkap installeren

Ik wil een afzuigkap kopen en die geïnstalleerd hebben in onze keuken. Er is een stopcontact in de muur boven het gasfornuis. Daar er een recirculatiefunctie in de afzuigkap aanwezig is zal er geen afvoerpijp aangelegd hoeven worden.

Verplaatsen van een stopcontact

Betreft een nieuwbouwwoning. Nu zit er in de keuken in de betonmuur een stopcontact voor bijvoorbeeld de koelkast en vriezer, maar die zouden wij bij nader inzien liever aan de overkant hebben (U- keuken) in de gipsmuur. In de bijlage zal ik een foto toevoegen van een buurvrouw, hoe wij de keuken ook zouden willen hebben. De stopcontacten zitten nu links, maar zouden dus recht moeten komen voor koelkast en vriezer.

Nieuwbouwappartement geschikt voor bewoning maken

In de plattegrond zijn de onderdelen te zien. 51m2 -Algemeen wil ik graag vloer, muren en plafond geschikt voor bewerking. Verven behangen en stuken, pvc leggen door het gehele huis - In het bijzonder: het slopen en opbouwen van klein muurtje bij de keuken, verzetten van leidingen voor water, afzuig, elektrisch koken en vaatwasser - Verlichting punten aanleggen op pilaren, frasen. Centrale bediening hiervoor - Bouwen van een verlaagd plafond keukendeel overgaand in alkoof - Badkamer omwisselen van radiator met wastafel plek, nog te kopen meubel en designradiator - Bij toilet installeren van waterkraan - Doorboren van berging naar berging om wasmachine en droger in andere berging te kunnen installeren en verleggen van leidingen en afvoer hiervoor - Stabiliseren verhoging en de was- en droogmachines naast elkaar - Bij de slaapkamer moet een extra stopcontact worden gerealiseerd. De werkplek is goed bereikbaar en de auto kan naast de flat worden neergezet. De afvoer van het afval moet apart op de offerte worden vermeld.

Krachtstroom voor keramisch kooktoestel aanleggen

In de meterkast krachtstroom maken en daarna stopcontact maken in de keuken ongeveer 5 meter van de stoppenkast. Het gaat om een keramisch kookstoestel.

Verleggen van stopcontact

1 stopcontact verleggen in de keuken.

Elektra aanpassen voor een inductiekookplaat

Wij willen graag een inductiekookplaat aanschaffen. Er is nog geen krachtstroom in de keuken. Ik ga er vanuit dat er krachtstroom in ons appartement kan worden aangelegd. Wij willen graag een prijsindicatie ontvangen. De afstand van de meterkast naar de keuken is hemelsbreed ongeveer 10 meter. Op de plek achter de keukenkast, onder het blad is reeds een ' normaal' stopcontact aanwezig.

Partners

Partners van Casius