Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Almere of directe omgeving.

5742 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Almere:

Nieuwe groep maken in de meterkast

Wij hebben een droger aangeschaft, deze zit op een en de zelfde groep als de wasmachine en de ventilatie unit. Nadat de droger bij deze groep is gekomen hebben wij storingen op ons ventilatiesysteem. Waarschijnlijk kan dit verholpen worden met een nieuwe groep. Graag zou ik de prijs hiervan weten. Alvast bedankt

Extra groep in meterkast

Ik wil graag een extra groep in de meterkast laten plaatsen en de elektra trekken naar keuken tbv oven. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbreiden groepenkast

Huidige groepenkast omvat 5 groepen ( 3 via aardlekschakelaar ) en dateert uit 1979. Toevoegen een aantal groepen t.b.v vaatwasser, inductiekookplaat en combi-oven. Aan te leggen o.a leidingen vanaf groepenkast naar de vaatwasser 3x2,5 mm2, naar de oven 3x2,5 mm2, naar de kookplaat 5x2, 5mm2.

Aardpen slaan

Huis in aanbouw, fundering is klaar. Wil graag in de buurt van de toekomstige meterkast een aardpen laten slaan. Grondwater zit op ongeveer 1 m onder ondermaaiveld.

Extra groep aanleggen voor inductie en gasleiding afdoppen

Graag laat ik een extra groep aanleggen voor een inductiekookplaat van 7200 watt. Een perilex aansluiting is niet nodig. Daarnaast wil ik ook nog een gasleiding laten afdoppen. En eventueel de leiding voor de vaatwasser verlengen met 30 cm en de kraan opschuiven, maar dat is waarschijnlijk niet nodig. In de 1e of 2e week van april zou ik graag willen beginnen. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen alvorens de offerte wordt opgesteld.

Enkel aardpen slaan

In de achtertuin, dicht tegen de muur enkel een aardpen slaan. Op de aardpen moet wel een aansluiting zitten waaraan ik een draad kan bevestigen. Verdere werkzaamheden zijn niet nodig. De aardpen wordt door mij verbonden met de aarde aansluiting van de langdraad antenne. Dit is nodig voor de afvoer van statisch lading en eventuele bliksem inslag.

Extra elektriciteitsgroep

Er komt een nieuwe keuken en wij hebben een extra elektriciteits groep nodig voor inductie koken. Daarnaast de oude gasleiding afdoppen en misschien de waterslang van de vaatwasser iets verplaatsen. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kruipruimte. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt ongeveer 3 m.

Aanleggen extra groep in meterkast

Ivm eventuele aanschaf van een sunshower wil ik graag weten wat het kost om een extra groep te maken in de meterkast waarop de sunshower in de badkamer kan worden aangesloten.

Extra stopcontacten en extra lichtpunt op zolder maken

Ik zou graag een extra lichtpunt met een schakelaar en 2 tot 4 wandcontactdozen extra willen op zolder aangezien daar na het plaatsen van dakkapellen een extra kamer is gerealiseerd. Ik heb geen idee of dat kan met het bestaande of dat er een nieuwe groep in de meterkast geplaatst moet worden. Er zit nu 1 lichtpunt en er zitten drie wandcontactdozen maar die zijn voor de boiler en de wasmachine ( die op een aparte groep alleen zit, als het goed is )

Het plaatsen van nieuwe groepen en een stopcontact

Ik zoek een elektricien die het aantal stoppen in mijn meterkast kan uitbreiden. Daarnaast moet er een stopcontact geplaatst worden in mijn keuken. Er zijn al leidingen voor de kabels aanwezig.

Elektra voorbereiden voor nieuwe leuken

In maart wordt een nieuwe keuken geplaatst en voordat dat gedaan wordt, moeten er nog een aantal dingen gebeuren volgens de specificatie van de installateur. Er moet een perilex contactdoos geplaatst worden met twee extra groepen en er moet nog een extra contactdoos ingeplaatst worden voor verlichting in de nieuwe keuken. Zie foto

Elektra in nieuwbouwwoning aanleggen

We hebben een casco woning van 240 m2 waar de gehele electriciteit nog van moet worden aangelegd. Heel graag ontvangen wij een ruwe offerte per mail. Vragen graag ook per mail.

Aanleggen extra stopcontacten plus diversen

3 extra, dubbele, stopcontacten aanleggen in de woonkamer, de muren zijn van beton. De bestaande dubbele stopcontacten zijn niet geaard. Wij laten ons graag adviseren over of het verstandig is de nieuwe stopcontacten wel geaard te laten aanleggen, en of de bestaande stopcontacten dan ook geaard moeten worden, en in hoeverre geaard/niet-geaard invloed heeft op de prijs. Daarnaast hebben wij nog een dimmer in de badkamer die gerepareerd dan wel vervangen moet worden, 2 lampjes in een verlaagd plafond die vervangen moeten worden (wij krijgen deze lampjes er zelf niet uit), en een sensor van de buitenverlichting die gerepareerd moet worden.

aansluiting voor inductiekookplaat

Ik ben opzoek naar een vakman die de inductiekookplaat kan aansluiten. De afstand van de meter kast naar de inductiekookplaat is ongeveer 8-9 meter. Verder ben ik nog niet in bezit van een perilex stekker.

Repareren stopcontacten

Ik wil een aantal stopcontacten laten repareren en ik zou graag willen weten wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Grondkabel vervangen

Ik wil de grondkabel vervangen vanaf de meterkast naar de schuur. De huidige veroorzaakt kortsluiting: Aardlekschakelaar in meterkast slaat uit.

Storing controle buitenlamp

Na het vervangen van de buitenlamp klapt de groep er telkens uit als de schakelaar omgezet wordt. Zet ik de oude buitenlamp er op blijft het probleem. Ik verwacht een probleem met de stroomdraden, maar weet niet zeker. Situatie is een schakelaar waarop een stopcontact zit en 2 schakeldraden voor de lamp in de hal (die werkt) en de buiten lamp (probleem). Ik verwacht dat de lamp in de hal het punt is waar alles begint. Ik zoek een elektricien die dit voor mij kan oplossen.

Trekschakelaar voor de wasmachine vervangen

Ik wil de trekschakelaar van mijn wasmachine laten vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Extra groep voor inductie

Ik wil graag een extra groep laten aanleggen voor een inductie fornuis en ik wil graag weten wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vernieuwen groepen kast

wij laten onze huisaansluiting opwaarderen naar 3 x 25 amp, de groepenkast moet daar op aangepast worden, graag alles nieuw. 1 x 25 ampere gaat naar de aansluiting van de auto(deze is 1 fase), twee x 25 amp voor de overige groepen, op dit moment hebben we 8 groepen waarvan er drie groen zijn en voorzien van aardlek schakelaar. Liander komt binnenkort de stroom aanleggen.

Extra groep plaatsen

Graag zou ik een offerte krijgen om een extra groep te plaatsen wasmachine en droger, of kan de elektra via omleiding van boven naar de nieuwe locatie.

Stopcontact in betonnen muur verplaatsen

Het stopcontact in de betonnen muur van de slaapkamer moet 71 cm naar links worden verplaats tot 10 cm van de hoek. Graag een offerte voor kosten.

Hoofdschakelaar elektra plaatsen

De installateur van zonnepanelen heeft aangegeven dat er een hoofdschakelaar gemonteerd moet worden, zodat zij de installatie stroomloos kunnen aansluiten. Graag offerte voor het leveren en installeren van een hoofdschakelaar.

Hoofdschakelaar NEN1010 realiseren in meterkast

Ik zoek een elektricien die in mijn meterkast een hoofdschakelaar kan realiseren. Dit moet in verband met zonnepanelen. Het zou een NEN1010 moeten worden.

Aardpen slaan

Als voorbereiding op de schouw in nieuwbouwwoning hebben wij aardpen nodig. Gelieve prijsopgaven hiervoor Met vriendelijke groet