Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Almere of directe omgeving.

5724 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: nieuwbouw pand 70 units voorzien van meterkasten en verlichting, elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen, vervangen elektra, vervangen complete elektra en groepenkast, elektra in nieuwbouwwoning aanleggen, vervangen elektra, nieuwe groepenkast installeren, aardpen slaan, groepskast vervangen, vervangen elektra + elektrische boiler, vervangen oude elektra bedrading en nieuwe groepenkast plaatsen, complete vervanging alle elektraleidingen en groepenkast, elektra vervangen, stoppenkast vervangen, 2 extra stroomgroepen en leidingen aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Almere:

Het plaatsen van nieuwe groepen en een stopcontact

Ik zoek een elektricien die het aantal stoppen in mijn meterkast kan uitbreiden. Daarnaast moet er een stopcontact geplaatst worden in mijn keuken. Er zijn al leidingen voor de kabels aanwezig.

Elektra voorbereiden voor nieuwe leuken

In maart wordt een nieuwe keuken geplaatst en voordat dat gedaan wordt, moeten er nog een aantal dingen gebeuren volgens de specificatie van de installateur. Er moet een perilex contactdoos geplaatst worden met twee extra groepen en er moet nog een extra contactdoos ingeplaatst worden voor verlichting in de nieuwe keuken. Zie foto

Elektra in nieuwbouwwoning aanleggen

We hebben een casco woning van 240 m2 waar de gehele electriciteit nog van moet worden aangelegd. Heel graag ontvangen wij een ruwe offerte per mail. Vragen graag ook per mail.

Aanleggen extra stopcontacten plus diversen

3 extra, dubbele, stopcontacten aanleggen in de woonkamer, de muren zijn van beton. De bestaande dubbele stopcontacten zijn niet geaard. Wij laten ons graag adviseren over of het verstandig is de nieuwe stopcontacten wel geaard te laten aanleggen, en of de bestaande stopcontacten dan ook geaard moeten worden, en in hoeverre geaard/niet-geaard invloed heeft op de prijs. Daarnaast hebben wij nog een dimmer in de badkamer die gerepareerd dan wel vervangen moet worden, 2 lampjes in een verlaagd plafond die vervangen moeten worden (wij krijgen deze lampjes er zelf niet uit), en een sensor van de buitenverlichting die gerepareerd moet worden.

aansluiting voor inductiekookplaat

Ik ben opzoek naar een vakman die de inductiekookplaat kan aansluiten. De afstand van de meter kast naar de inductiekookplaat is ongeveer 8-9 meter. Verder ben ik nog niet in bezit van een perilex stekker.

Repareren stopcontacten

Ik wil een aantal stopcontacten laten repareren en ik zou graag willen weten wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Grondkabel vervangen

Ik wil de grondkabel vervangen vanaf de meterkast naar de schuur. De huidige veroorzaakt kortsluiting: Aardlekschakelaar in meterkast slaat uit.

Storing controle buitenlamp

Na het vervangen van de buitenlamp klapt de groep er telkens uit als de schakelaar omgezet wordt. Zet ik de oude buitenlamp er op blijft het probleem. Ik verwacht een probleem met de stroomdraden, maar weet niet zeker. Situatie is een schakelaar waarop een stopcontact zit en 2 schakeldraden voor de lamp in de hal (die werkt) en de buiten lamp (probleem). Ik verwacht dat de lamp in de hal het punt is waar alles begint. Ik zoek een elektricien die dit voor mij kan oplossen.

Trekschakelaar voor de wasmachine vervangen

Ik wil de trekschakelaar van mijn wasmachine laten vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Extra groep voor inductie

Ik wil graag een extra groep laten aanleggen voor een inductie fornuis en ik wil graag weten wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Vernieuwen groepen kast

wij laten onze huisaansluiting opwaarderen naar 3 x 25 amp, de groepenkast moet daar op aangepast worden, graag alles nieuw. 1 x 25 ampere gaat naar de aansluiting van de auto(deze is 1 fase), twee x 25 amp voor de overige groepen, op dit moment hebben we 8 groepen waarvan er drie groen zijn en voorzien van aardlek schakelaar. Liander komt binnenkort de stroom aanleggen.

Extra groep plaatsen

Graag zou ik een offerte krijgen om een extra groep te plaatsen wasmachine en droger, of kan de elektra via omleiding van boven naar de nieuwe locatie.

Stopcontact in betonnen muur verplaatsen

Het stopcontact in de betonnen muur van de slaapkamer moet 71 cm naar links worden verplaats tot 10 cm van de hoek. Graag een offerte voor kosten.

Hoofdschakelaar elektra plaatsen

De installateur van zonnepanelen heeft aangegeven dat er een hoofdschakelaar gemonteerd moet worden, zodat zij de installatie stroomloos kunnen aansluiten. Graag offerte voor het leveren en installeren van een hoofdschakelaar.

Hoofdschakelaar NEN1010 realiseren in meterkast

Ik zoek een elektricien die in mijn meterkast een hoofdschakelaar kan realiseren. Dit moet in verband met zonnepanelen. Het zou een NEN1010 moeten worden.

Aardpen slaan

Als voorbereiding op de schouw in nieuwbouwwoning hebben wij aardpen nodig. Gelieve prijsopgaven hiervoor Met vriendelijke groet

Vervangen oude groepenkast

Groepenkast vervangen en een extra groep aanleggen voor wasmachine en droger op zolder.

Vervangen groepenkast

Vervangen van de groepenkast : 8 groepen + 1 kookgroep en 1 groep voor zonnepanelen.

Inductiekookplaat aansluiten

Ik wil graag mijn inductie kookplaat aansluiten op een perilex stekker

Stopcontact laten aarden

Ik heb één stopcontact in de woonkamer dat ik wil laten aarden. Alles begeeft zich op de begane grond. (meterkast, stopcontact)

Aanleggen krachtstroom voor keramisch fornuis

We hebben een keramisch fornuis die nu aangesloten is op een fornuisgroep die niet sterk genoeg is en bij gebruik van meer dan 2 grote kookplaten de fornuisgroep elke keer uitvalt. Zoals ik het zelf kan zien, hebben we denk ik een 1 fase groepenkast. En een kleine huisaansluiting bij Liander die we zullen moeten laten aanpassen naar een standaard huisaansluiting. De bedoeling is om de groepenkast aan te passen of te vervangen voor een 3 fase kast, en het verdelen van de groepen en fornuisgroep. Als bijlage een foto van de huidige meterkast. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Zonnepanelen verplaatsen

Ik wil graag 2 zonnepanelen verplaatsen. Het gaat om een nieuwbouwwoning in almere de zonnepanelen moeten 1 rij naar beneden worden geplaatst.

Aardpen slaan

Hallo, ik woon sindskort op dit adres en ben vergeten een aardpen te laten slaan. Kan u daar een offerte voor maken? Aardlekschakelaar is al aanwezig.

Verplaatsen stopcontacten en aanleggen extra groep en aardlekschakelaar

Voor onze nieuwe keuken moeten er een aantal stopcontacten verplaatst worden (waarschijnlijk 6) Ook hebben wij een extra groep (met stopcontact) en daardoor ook een extra aardlekschakelaar nodig. Ik zou graag willen weten wat daar de kosten voor zouden zijn.

Fornuis aansluiten

Ik heb een keramisch fornuis die ik aan wil laten sluiten, en ik ben op zoek naar iemand die dit voor mij kan doen. Ik ontvang graag een prijsindicatie.