Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Almere of directe omgeving.

5798 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Almere:

Vervangen oude groepen kast

Ik wil graag mijn meterkast laten vervangen, wil 7 groepen en 1 groep voor de tuin. Afvoeren oud materiaal optioneel.

Zonnescherm verplaaten

Van beneden naar de eerste etage willen wij een 5m breed zonnescherm laten verplaatsen. Hiervoor zal de elektrischiteit moeten worden doorgetrokken, maar er is daarboven een stopcontact dus dat moet goed komen. Er is een terras dus een ladder of steiger zal geen probleem zijn.

Utp kabels trekken cat 6 met wall patches

Cat6 van de meter kast naar de woonkamer tv kant patch aansluiting voor 4 kabels. Van meter kast naar de muur tegenover de tv muur. 1 aansluiting coax en telefoon zitten daar al en worden niet gebruikt. Van de meter kast naar slaapkamer boven. Ligt nu ook telefoon en coax. Worden ook niet gebruikt. 1 of 2 aansluitingen Van meter kast naar zolder. 1 aansluiting op zolder

Laten aanleggen van 2 extra groepen en een wcd plaatsen

Wij willen een airco op zolder daarvoor hebben we een extra groep nodig en ook staan er op een andere groep teveel apparaten waar onder de cv daar willen we ook een extra groep voor hebben. Verder willen we rolluiken en hebben daarvoor een stroompunt/wcd in 3 slaapkamers/ badkamer en zolder nodig

Netwerkkabel trekken

Kabel trekken in loze leiding van netwerksite (begane grond) naar woonkamer (2e verdieping). Het gaat om een ribbelbuis van ca 20 meter (lukt niet met standaard trekveer)

Wasmachine installeren

Ik heb vorige week een wasmachine besteld die is netjes afgeleverd. Omdat we graag onze wasmachine willen kunnen gebruiken en natuurlijk dat het veilig word geïnstalleerd was ik benieuwd wat de mogelijkheden hiervoor zijn en de kosten om dat te installeren.

Meterkast vervangen

Wij willen graag de meterkast vervangen. Om zo een betere verdeling te krijgen over de groepen. Op dit moment hebben wij 10 groepen, daarvan zijn er 4 niet in gebruik. 1 groep zit daarentegen afgetopt. Wat hebben wij nodig, minimaal 10 groepen en 1 kookgroep voor de inductie kookplaat. Tevens zijn wij voornemens om een jacuzzi in de tuin te plaatsen. Daarvoor zijn minimaal 2 groepen nodig. Dit zou moeten lukken met 10 groepen. Wat adviseert u? Ik zie een vrijblijvende offerte graag tegemoet.

Vervangen electra

De elektriciteit doet het niet meer in de schuur. Eventueel moet er een nieuwe kabel getrokken worden.

Thuis netwerk aanleggen

Van goede router t/m dat 7 kabels door hele huis

Aanpassingen electra garage

Idee is om in de garage : 1. Een bestaand stopcontact incl schakelaar te vervangen voor een dubbel stopcontact met schakelaar. 2. Een stroomkabel te verleggen aan het plafond en direct aan te sluiten op de reeds aanwezige TL balk (kabel ca 1,5 mtr omleggen) 3. Stroomkabel met dubbel stopcontact van plafond naar beneden trekken en op de muur bevestigen. Ca 1.5 mtr. (Er is reeds een kabel aanwezig aan het plafond, in de zelfde buis als die van de TL-balk.) Volgens mij niet heel veel werk, ik zou het zelf kunnen doen, maar bij een gunstige offerte besteed ik het graag uit. Het is immers niet mijn specialiteit

Stopcontacten buiten plaatsen stroom aansluiten

Ik wil graag dubbele stopcontacten hebben in mijn tuinkamer die net af is. Kabels zijn wel getrokken vanuit mijn schuur naar de tuinkamer. Maar niet aan de stroom vast gemaakt en stopcontacten geplaatst. Dat mocht niet gedaan worden alleen gecertificeerde mensen wat ik begrijp. Kunnen iemand dat? Wat kost dat? Ben beste bereikbaar via de mail. Graag daarop de offerte.

Elektriciteit schuur

Er is geen elektra spanning in de schuur. Vanuit de meterkast wel spanning. Ik wil de oorzaak laten onderzoeken.

Meterkast vervangen

In meterkast moet aantal groepen uitgebreid worden, misschien zelfs helemaal vervangen. Ivm wasmachine + droger, electrisch fornuis en vaatwasser. Flat is van 1998. Wasmachine en droger aansluiten met trekschakelaar. Electriciteitskabel trekken naar keuken ?

Vervanging van elektriciteit

In heel het huis schur en tuin electra na kijken en vervangen

Kabels doortrekken

Tbv keramische kookplaat wil ik de voeding verleggen van muur naar kookeiland ongeveer 2,5 meter. Tevens van regulier stopcontact.

Laten vervangen van de meterkast

meterkast vernieuwen en iets uitbreidden. er zitten iets van 10 groepen op en er zijn zonnepanelen en een oplaadpaal op aan gesloten

Vervangen van meterkast

Graag ontvang ik een offerte voor vervangen van onze wat oudere meterkast. Ook opschalen van 5 naar 8 groepen. We hebben net een vaatwasser bij in de keuken en hebben al langer een issue op de zolder waar men niet kunnen strijken als de wasmachine en droger aanstaan. Ook wat extra stopcontacten in de meterkast - ik denk aan vier maar hoor graag jullie advies. Als het niet teveel met zich meebrengt ook een extra stopcontact op de zolder.

Aansluiten van een elektrisch fornuis

Ik ben op zoek naar een elektricien die een elektrisch fornuis kan voorzien van een kabel en kan aansluiten. Als het goed is dient het aantal groepen niet uitgebreid te worden.

3 fase hoofdschakelaar plaatsen

Ik wil mijn meterkast klaarmaken voor een 3-fase aansluiting.

Trekschakelaar voor de wasmachine vervangen

Ik wil de trekschakelaar van mijn wasmachine laten vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Nieuwe groep maken in de meterkast

Wij hebben een droger aangeschaft, deze zit op een en de zelfde groep als de wasmachine en de ventilatie unit. Nadat de droger bij deze groep is gekomen hebben wij storingen op ons ventilatiesysteem. Waarschijnlijk kan dit verholpen worden met een nieuwe groep. Graag zou ik de prijs hiervan weten. Alvast bedankt

Extra groep in meterkast

Ik wil graag een extra groep in de meterkast laten plaatsen en de elektra trekken naar keuken tbv oven. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbreiden groepenkast

Huidige groepenkast omvat 5 groepen ( 3 via aardlekschakelaar ) en dateert uit 1979. Toevoegen een aantal groepen t.b.v vaatwasser, inductiekookplaat en combi-oven. Aan te leggen o.a leidingen vanaf groepenkast naar de vaatwasser 3x2,5 mm2, naar de oven 3x2,5 mm2, naar de kookplaat 5x2, 5mm2.

Aardpen slaan

Huis in aanbouw, fundering is klaar. Wil graag in de buurt van de toekomstige meterkast een aardpen laten slaan. Grondwater zit op ongeveer 1 m onder ondermaaiveld.

Extra groep aanleggen voor inductie en gasleiding afdoppen

Graag laat ik een extra groep aanleggen voor een inductiekookplaat van 7200 watt. Een perilex aansluiting is niet nodig. Daarnaast wil ik ook nog een gasleiding laten afdoppen. En eventueel de leiding voor de vaatwasser verlengen met 30 cm en de kraan opschuiven, maar dat is waarschijnlijk niet nodig. In de 1e of 2e week van april zou ik graag willen beginnen. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen alvorens de offerte wordt opgesteld.