Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Almere of directe omgeving.

5207 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk, groepenkast vervangen en overig elektrawerk, vervangen van de groepenkast, groepenkast en bedrading vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Almere:

Aardpen slaan bij bouwmeterkast

Voor bij de bouwmeterkast moet ik een aardpen laten slaan die tevens ook gebruikt kan worden voor de meterkast in huis. De kavel is nog vrij van obstakels. Graag een prijs voor het slaan van de pen. Bodemopbouw van de sondering: Eerste 2 meter zand en daarna veen.

Uitbreiden of vervangen groepenkast

Uitbreiden van de groepenkast voor het kunnen aansluiten van een inductie kookplaat, met aangepaste 5-polige stekkerdoos. Nu aanwezig 3 aardlek stoppen en 2 gewone stoppen.

Elektra aanpassen voor een nieuwe keuken

Op 18 en 19 december wordt onze nieuwe keuken geplaatst. Ik heb al het nodige voorbereid voor de elektra-aansluitingen, maar zoek nu een elektricien voor de aanleg van 1 of 2 extra groepen, het omleggen van een Perilex aansluiting voor de inductiekookplaat en mogelijk bijplaatsen van een extra aardlekschakelaar. Ik wil een afspraak maken om de klus even te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Badkamerventilator plaatsen

Wij zijn opzoek naar een vakman die op korte termijn een nieuwe ventilator in de badkamer kan plaatsen. We hebben nog geen ventilator gekocht en krijgen graag advies welke ventilator voor ons het meest geschikt is. We ontvangen graag uw offerte.

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Ik woon in een huurwoning en moet vanwege mijn beperking overstappen van koken op gas naar elektrisch koken. Ik wil voor de verhuurder graag een prijsindicatie ontvangen voor de aanleg van krachtstroom in mijn woning door een gecertificeerde elektricien.

Sleuven infrezen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het infrezen van elektriciteit leidingen in een betonnen wand. En het infrezen van vijf inbouwdozen voor stopcontacten. Het gaat om ongeveer 10 strekkende meter infrezen. Ik hoor het graag.

Elektrakabel vervangen

Ik wil de elektra kabel van huis naar schuur vervangen. Deze is ongeveer 12 meter.

Twee extra groepen aanleggen

Ik wil graag 2 extra groepen in de meterkast aanleggen die uitkomen in de kast waar de gasaansluiting zit.

Elektriciteit op mijn douche

Als groep 4 in mijn meterkast staat ingeschakeld, dan heb ik elektriciteit op mijn douche en krijg ik schokken. Als deze groep staat uitgeschakeld, dan heb ik hier geen last van. Weet iemand wat er aan de hand is en hoeveel het kost om dit op te lossen. Ik heb het huis 2 jaar geleden gekocht. Telefonisch ben ik moeilijk te bereiken!

Extra groepen en stopcontacten aanleggen

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de keuken nog geïnstalleerd moet worden. Er zijn extra groepen nodig voor de inductie kookplaat, 2 fase, en 1 x voor de oven. Daarnaast dienen er 2 extra stopcontacten voor de koelkast en Quooker geplaatst te worden. Er zijn loze leidingen aangelegd. Voor de verlichting in de bovenkastjes moet er een extra stopcontact aangelegd worden boven de kastjes, geen loze leiding.

Aardpen laten aanbrengen

Aanbrengen / slaan van de aardpen in de meterkast en aardpen aansluiten op aardrail groepenkast.

Stopcontacten naar beneden verplaatsen

In de keuken wil ik 2 stopcontacten van 225 cm hoog laten verplaatsen naar 190 cm hoog. Zo stofvrij mogelijk. De keuken staat er nog niet. De stopcontacten hebben een aparte groep.

Stopcontact aanleggen in meterkast

Ik heb in de meterkast een stopcontact nodig, nu vraag ik mij dus af wat voor prijskaartje hier ongeveer aan hangt.

Perilex stekker op fornuis aansluiten

Ik wil vandaag nog een kabel met Perilex stekker laten aansluiten op mijn elektrisch fornuis Bosch type HCA422120.

Vervanging stoppenkast

We hebben een oude stoppenkast met 4 groepen met daarnaast een aparte moderne meterkast voor het fornuis. We willen graag de oude stoppenkast laten vervangen voor een automatische zekeringenkast.

Kapotte dubbele lichtschakelaar vervangen

Ik wil een kapotte dubbele lichtschakelaar in de woonkamer vervangen. Ik heb het materiaal nog niet in huis.

Nieuwe bedrading trekken/leggen

Vanwege kortsluiting, stopcontact doorgebrand in het verwarmingshok in de badkamer op de eerste etage. Nieuwe bedrading nodig vanaf dat stopcontact naar het plafond in de badkamer..... Dan doet alles het weer. Er is al eerder een elektricien geweest (2 uur lang), die heeft het euvel gevonden en laten weten wat er nu precies moet gebeuren..... Ook heb ik nog een spotje die aan het plafond gezet moet worden.... Helaas moeten hiervoor nieuwe gaten geboord worden..... In het totaal was/is de Geschatte tijd ongeveer 2,5 uur werk-tijd Ik zou heel graag as maandag 23 oktober geholpen willen worden. Ik hoop dat dit mogelijk is en u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.....

Groepenkast en elektra vernieuwen

Voor een renovatieproject ben ik op zoek naar een bedrijf dat een nieuwe groepenkast kan aanleggen en het elektra binnenshuis kan aanpassen en aanleggen. Er is daar krachtstroom aanwezig en een oude stoppenkast.

Aardpen laten slaan

Nw aansluiting

Aardpen slaan

Ik wil dat er een aardpen wordt geslagen en dat er een nieuwe aansluiting wordt geplaatst zoals een stoppenkast. Het gaat voornamelijk om de aardpen, de rest kan later ook.

Fornuisgroep en aardlekschakelaar installeren

Voor een nieuwe inductiekookplaat heb ik een Attema fornuisgroep aangeschaft. Maar hiervoor is wel een derde aardlekschakelaar nodig. Ik ben wel handig, maar wil geen risico's lopen, dus het aanbrengen/aansluiten van de fornuisgroep en aardlekschakelaar laten doen. De fornuisgroep heb ik al.

Meterkast uitbreiden voor jacuzzi

Wij willen 2 extra groepen in de meterkast voor het aansluiten van een Jacuzzi in de tuin. @ groepen van 220 is voldoende. Wij zorgen ervoor dat de kabel vanuit de tuin tot in de meterkast aanwezig is. M. Vr. Gr Dennis Cornet

Extra groepen installeren

Wij willen graag 2 extra groepen voor onze jacuzzi in de tuin. Betreft 2 groepen van 220 Volt is voldoende. Wij zorgen ervoor dat de kabel is getrokken vanuit de tuin naar de meterkast. Kunt u eventueel ook 12 panelen met hoog rendement voor op een plat dak verzorgen? Leveren en plaatsen. Uitvoering in het tweede kwartaal van 2018.

Stopcontact in de keuken aansluiten

In de keuken is het (geaarde) stopcontact nog niet goed aangesloten. Het huisje waar de draden in zitten steekt te ver naar voren uit. De deksel moet er nog op worden gemonteerd. Alles is in huis alleen moet het stopcontact er goed op worden geplaatst. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dubbel stopcontact in de meterkast plaatsen

Ik wil twee stopcontacten laten aanleggen in mijn meterkast.