Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Flevoland.

813 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser, verzwaring meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Flevoland:

zondag 12 juli 2020

Het uitbreiden van de groepen en het aanleggen van stroom in de keuken

We willen de keuken gaan vervangen, van gas koken naar elektrisch. We willen weten of de meterkast naar behoren is om de nieuwe keuken te kunnen faciliteren of dat er uitbreidingen gedaan moeten worden.
zondag 12 juli 2020

Uitbreiding groepenkast tbv inductie

Er komt een inductie kookplaat met een aansluitwaarde van 7200 watt. Huidige groepenkast is 1 fase deze wordt door Liander omgezet naar 3 fase. Bijgaand een foto van de huidige situatie.
vrijdag 10 juli 2020

Ongeaard enkel stopcontact vervangen voor dubbele en geaard

In één van de slaapkamers op de 1e verdieping is er voor een wasdroger een geaard stopcontact nodig. Het huidige is dat niet en we willen het laten vervangen voor een geaard en meteen twee. Er loopt al een geaarde leiding op de zolder erboven. De meterkast op de begane grond zit helemaal aan de andere kant van de woning.
dinsdag 7 juli 2020

Elektra in en om de nieuwbouwwoning

In alle ruimten, die nog gebouwd moeten worden, aanleggen van wandcontactdozen, schakelaars, lichtpunten en data. Dus ik neem aan dat je de kabels allemaal in open muren kunt trekken. Grofweg hebben we het over... WCD-enkel: 7 WCD-dubbel: 16 SCH-enkel: 23 SCH-wissel: 7 Lichtpunt: 10 Spots: 22 Ledstrip: 5 Rookmelder: 3 Vloerspot: 3 WCD vloer: 6 Data aansluiting: 6 Aarding: 2 Groepen voor apparaten: 5 Groepen 400V: 2 Grondkabel naar tuin: 25m
dinsdag 7 juli 2020

Krachtstroom aanleggen en inductie-kookplaat aansluiten

Krachtstroom aanleggen en inductie-kookplaat aansluiten. Keuken zit tegen achterwand van de meterkast.
vrijdag 3 juli 2020

Extra stopcontact plaatsen

We hebben een extra stopcontact nodig voor bij de afzuigkap in de keuken
donderdag 2 juli 2020

Vervangen oude groepen kast

Ik wil graag mijn meterkast laten vervangen, wil 7 groepen en 1 groep voor de tuin. Afvoeren oud materiaal optioneel.
dinsdag 30 juni 2020

TV-aansluiting controleren

De TV kabel die nu vanuit de meterkast naar mijn huiskamer loopt (door de muur) is waarschijnlijk beschadigd. Ik zou die graag laten vervangen voor een nieuwe indien noodzakelijk. In ieder geval iemand die verstand heeft van internet/tv-aansluitingen.
zondag 28 juni 2020

Verplaatsen stopcontact

Wij willen graag ivm plaatsing kast een stopcontact laten verplaatsen. Zie foto. Moet circa 40 cm naar rechts.
zaterdag 27 juni 2020

Krachtstroom laten aanleggen

Krachtstroom laten aanleggen t.b.v een Jacuzzi in de tuin.
woensdag 24 juni 2020

Zonnescherm verplaaten

Van beneden naar de eerste etage willen wij een 5m breed zonnescherm laten verplaatsen. Hiervoor zal de elektrischiteit moeten worden doorgetrokken, maar er is daarboven een stopcontact dus dat moet goed komen. Er is een terras dus een ladder of steiger zal geen probleem zijn. Uitvoering in overleg, uiterlijk half oktober.
zaterdag 20 juni 2020

Extra stopcontacten aanleggen

Twee extra stopcontacten waarvan 1 met 3 plaatsen/contacten en 1 met 2 plaatsen/contacten. Eventueel nog een punt aanpassen van 2 naar 3 plaatsen/contacten
zaterdag 20 juni 2020

Aanleggen extra groep tbv vaste airco

Over 6 wkn wordt er een airco geinstalleerd bij ons. Hiervoor moet in de groepenkast een nieuwe groep worden gemaakt met een stopcontact op de muur waar de buitenunit komt.
donderdag 18 juni 2020

Utp kabels trekken cat 6 met wall patches

Cat6 van de meter kast naar de woonkamer tv kant patch aansluiting voor 4 kabels. Van meter kast naar de muur tegenover de tv muur. 1 aansluiting coax en telefoon zitten daar al en worden niet gebruikt. Van de meter kast naar slaapkamer boven. Ligt nu ook telefoon en coax. Worden ook niet gebruikt. 1 of 2 aansluitingen Van meter kast naar zolder. 1 aansluiting op zolder
woensdag 17 juni 2020

Laten aanleggen van 2 extra groepen en een wcd plaatsen

Wij willen een airco op zolder daarvoor hebben we een extra groep nodig en ook staan er op een andere groep teveel apparaten waar onder de cv daar willen we ook een extra groep voor hebben. Verder willen we rolluiken en hebben daarvoor een stroompunt/wcd in 3 slaapkamers/ badkamer en zolder nodig
zondag 14 juni 2020

Netwerkkabel trekken

Kabel trekken in loze leiding van netwerksite (begane grond) naar woonkamer (2e verdieping). Het gaat om een ribbelbuis van ca 20 meter (lukt niet met standaard trekveer)
donderdag 11 juni 2020

Uitbreiden aantal stoppen

We krijgen een elektrische auto en daar hebben we een eigen groep voor nodig in de meterkast. Maar ze zijn ze allemaal bezet. Kunnen er nog 2 bij?
maandag 8 juni 2020

Wasmachine installeren

Ik heb vorige week een wasmachine besteld die is netjes afgeleverd. Omdat we graag onze wasmachine willen kunnen gebruiken en natuurlijk dat het veilig word geïnstalleerd was ik benieuwd wat de mogelijkheden hiervoor zijn en de kosten om dat te installeren.
zondag 7 juni 2020

Meterkast vervangen

Wij willen graag de meterkast vervangen. Om zo een betere verdeling te krijgen over de groepen. Op dit moment hebben wij 10 groepen, daarvan zijn er 4 niet in gebruik. 1 groep zit daarentegen afgetopt. Wat hebben wij nodig, minimaal 10 groepen en 1 kookgroep voor de inductie kookplaat. Tevens zijn wij voornemens om een jacuzzi in de tuin te plaatsen. Daarvoor zijn minimaal 2 groepen nodig. Dit zou moeten lukken met 10 groepen. Wat adviseert u? Ik zie een vrijblijvende offerte graag tegemoet.
zaterdag 6 juni 2020

Elektra in nieuwbouwwoning

Wij willen graag een offerte voor aanleg elektra voor onze nieuwe woning inclusief groepen kast en wandcontactdozen e.d bekabeling internet wij horen graag van u vriendelijke groeten
zaterdag 30 mei 2020

Krachtstroom aansluiten

Ik kook al elektrisch (2-fasen, met perilexstekker), maar ik wil graag op inductie koken. Daarom vraag ik mij af wat het me gaat kosten als ik de aansluiting in de meterkast laat aanpassen naar 3-fasenstroom.
donderdag 28 mei 2020

Aaardpen meten/nieuwe slaan

Het meten van het daknet tbv bliksembeveiliging en eventueel nieuwe aardpen hiervoor slaan
dinsdag 26 mei 2020

Reparatie elektriciteitsleiding

De vorige bewoners hebben inbouwspots in een (zwevend) plafond gemaakt. 1 van deze spots is veel te dicht bij een elektraleiding geplaatst met als gevolg een gesmolten leiding. Ik wil de leiding zo snel mogelijk gerepareerd en verplaatst hebben naar een veiligere locatie.
vrijdag 22 mei 2020

Vervangen electra

De elektriciteit doet het niet meer in de schuur. Eventueel moet er een nieuwe kabel getrokken worden.
vrijdag 22 mei 2020

Stopcontacten verplaatsen

Nieuwe stopcontacten aanleggen ivm nieuwe keuken, dit zijn er 4 Stopcontact aanleggen slaapkamer. Dit is er 1.

Partners

Partners van Casius