Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Flevoland.

778 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, vervangen elektra volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra, meterkast verplaatsen en/of vervangen, het renoveren van de groepenkast, electra geheel vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Flevoland:

woensdag 1 april 2020

Verplaatsen van meterkast

Wij willen eigenlijk de meterkast verplaatsen i.v.m verbouwing. Wij willen wel weten wat de mogelijkheden zijn voor de meterkast. Water zit er niet bij in de meterkast.
zondag 29 maart 2020

Trekschakelaar voor de wasmachine vervangen

Ik wil de trekschakelaar van mijn wasmachine laten vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
woensdag 25 maart 2020

Nieuwe groep maken in de meterkast

Wij hebben een droger aangeschaft, deze zit op een en de zelfde groep als de wasmachine en de ventilatie unit. Nadat de droger bij deze groep is gekomen hebben wij storingen op ons ventilatiesysteem. Waarschijnlijk kan dit verholpen worden met een nieuwe groep. Graag zou ik de prijs hiervan weten. Alvast bedankt
woensdag 25 maart 2020

Elektra aanleggen tuin

Wij willen onze tuin voorzien van 4 stopcontacten en verlichting op de schuttingen.
woensdag 25 maart 2020

Extra groep in meterkast

Ik wil graag een extra groep in de meterkast laten plaatsen en de elektra trekken naar keuken tbv oven. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 22 maart 2020

Uitbreiden groepenkast

Huidige groepenkast omvat 5 groepen ( 3 via aardlekschakelaar ) en dateert uit 1979. Toevoegen een aantal groepen t.b.v vaatwasser, inductiekookplaat en combi-oven. Aan te leggen o.a leidingen vanaf groepenkast naar de vaatwasser 3x2,5 mm2, naar de oven 3x2,5 mm2, naar de kookplaat 5x2, 5mm2.
vrijdag 20 maart 2020

Utp cat6 netwerkkabels trekken door loze leiding

Twee UTP (Cat 6A) kabels trekken door 2 verschillende loze leidingen. Kabel is aanwezig.
zondag 15 maart 2020

Aardpen slaan

Huis in aanbouw, fundering is klaar. Wil graag in de buurt van de toekomstige meterkast een aardpen laten slaan. Grondwater zit op ongeveer 1 m onder ondermaaiveld.
dinsdag 10 maart 2020

Extra groep aanleggen voor inductie en gasleiding afdoppen

Graag laat ik een extra groep aanleggen voor een inductiekookplaat van 7200 watt. Een perilex aansluiting is niet nodig. Daarnaast wil ik ook nog een gasleiding laten afdoppen. En eventueel de leiding voor de vaatwasser verlengen met 30 cm en de kraan opschuiven, maar dat is waarschijnlijk niet nodig. In de 1e of 2e week van april zou ik graag willen beginnen. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen alvorens de offerte wordt opgesteld.
zondag 1 maart 2020

Enkel aardpen slaan

In de achtertuin, dicht tegen de muur enkel een aardpen slaan. Op de aardpen moet wel een aansluiting zitten waaraan ik een draad kan bevestigen. Verdere werkzaamheden zijn niet nodig. De aardpen wordt door mij verbonden met de aarde aansluiting van de langdraad antenne. Dit is nodig voor de afvoer van statisch lading en eventuele bliksem inslag.
vrijdag 28 februari 2020

Aanleggen extra groep meterkast i.v.m. inductie

Er moet een extra groep aangelegd worden voor het koken op een inductie kookplaat.
vrijdag 28 februari 2020

Extra elektriciteitsgroep

Er komt een nieuwe keuken en wij hebben een extra elektriciteits groep nodig voor inductie koken. Daarnaast de oude gasleiding afdoppen en misschien de waterslang van de vaatwasser iets verplaatsen. Er is geen perilex aansluiting aanwezig, wel een kruipruimte. De afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt ongeveer 3 m.
donderdag 27 februari 2020

Aanleggen extra groep in meterkast

Ivm eventuele aanschaf van een sunshower wil ik graag weten wat het kost om een extra groep te maken in de meterkast waarop de sunshower in de badkamer kan worden aangesloten.
maandag 24 februari 2020

Extra stopcontacten en extra lichtpunt op zolder maken

Ik zou graag een extra lichtpunt met een schakelaar en 2 tot 4 wandcontactdozen extra willen op zolder aangezien daar na het plaatsen van dakkapellen een extra kamer is gerealiseerd. Ik heb geen idee of dat kan met het bestaande of dat er een nieuwe groep in de meterkast geplaatst moet worden. Er zit nu 1 lichtpunt en er zitten drie wandcontactdozen maar die zijn voor de boiler en de wasmachine ( die op een aparte groep alleen zit, als het goed is )
maandag 17 februari 2020

Het plaatsen van nieuwe groepen en een stopcontact

Ik zoek een elektricien die het aantal stoppen in mijn meterkast kan uitbreiden. Daarnaast moet er een stopcontact geplaatst worden in mijn keuken. Er zijn al leidingen voor de kabels aanwezig.
woensdag 12 februari 2020

Groep voor inductiekookplaat

Beste. 22 februari gaan wij een nieuwe keuken plaatsen in ons huis. Er zit nu nog een gastoestel in, maar er komt een inductiekookplaat in. Nu is de vraag: kan dit met de groepen die wij hebben, of moet er wat omgezet worden? Er zit een groep in de meterkast voor de wasmachine, maar deze zit niet meer in het huis. Ons elektriciteitsnetwerk moet sowieso een keer helemaal nagekeken worden, omdat dit amateuristisch is gedaan. Zou u mij een indicatie willen geven van de prijs voor het toevoegen van een extra groep.
zaterdag 8 februari 2020

Elektra voorbereiden voor nieuwe leuken

In maart wordt een nieuwe keuken geplaatst en voordat dat gedaan wordt, moeten er nog een aantal dingen gebeuren volgens de specificatie van de installateur. Er moet een perilex contactdoos geplaatst worden met twee extra groepen en er moet nog een extra contactdoos ingeplaatst worden voor verlichting in de nieuwe keuken. Zie foto
donderdag 6 februari 2020

Meterkast verzwaren

Er moet nog een 4 polige hoofdschakelaar in mijn groepenkast komen. Deze schakelaar is benodigd om een 3 fase aansluiting te kunnen maken. Kunnen jullie dit realiseren? bij voorbaat dank.
woensdag 5 februari 2020

Extra groep en perilex voor inductiekoken

Wij willen een extra groep in meterkast in verband met de overstap naar inductie. Hier hoort ook een perilex aansluiting bij natuurlijk
woensdag 5 februari 2020

Elektra in nieuwbouwwoning aanleggen

We hebben een casco woning van 240 m2 waar de gehele electriciteit nog van moet worden aangelegd. Heel graag ontvangen wij een ruwe offerte per mail. Vragen graag ook per mail.
maandag 3 februari 2020

Aanleggen extra stopcontacten plus diversen

3 extra, dubbele, stopcontacten aanleggen in de woonkamer, de muren zijn van beton. De bestaande dubbele stopcontacten zijn niet geaard. Wij laten ons graag adviseren over of het verstandig is de nieuwe stopcontacten wel geaard te laten aanleggen, en of de bestaande stopcontacten dan ook geaard moeten worden, en in hoeverre geaard/niet-geaard invloed heeft op de prijs. Daarnaast hebben wij nog een dimmer in de badkamer die gerepareerd dan wel vervangen moet worden, 2 lampjes in een verlaagd plafond die vervangen moeten worden (wij krijgen deze lampjes er zelf niet uit), en een sensor van de buitenverlichting die gerepareerd moet worden.
maandag 3 februari 2020

aansluiting voor inductiekookplaat

Ik ben opzoek naar een vakman die de inductiekookplaat kan aansluiten. De afstand van de meter kast naar de inductiekookplaat is ongeveer 8-9 meter. Verder ben ik nog niet in bezit van een perilex stekker.
maandag 3 februari 2020

Repareren stopcontacten

Ik wil een aantal stopcontacten laten repareren en ik zou graag willen weten wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 1 februari 2020

Grondkabel vervangen

Ik wil de grondkabel vervangen vanaf de meterkast naar de schuur. De huidige veroorzaakt kortsluiting: Aardlekschakelaar in meterkast slaat uit.
zondag 26 januari 2020

Storing controle buitenlamp

Na het vervangen van de buitenlamp klapt de groep er telkens uit als de schakelaar omgezet wordt. Zet ik de oude buitenlamp er op blijft het probleem. Ik verwacht een probleem met de stroomdraden, maar weet niet zeker. Situatie is een schakelaar waarop een stopcontact zit en 2 schakeldraden voor de lamp in de hal (die werkt) en de buiten lamp (probleem). Ik verwacht dat de lamp in de hal het punt is waar alles begint. Ik zoek een elektricien die dit voor mij kan oplossen.

Partners

Partners van Casius