Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Flevoland.

672 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, elektra in de gehele woning vervangen, meterkast aanpassen, stoppenkast en eventueel leidingen vervangen, meterkast vervangen en aarddraad trekken, groepenkast met stoppen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Flevoland:

donderdag 22 februari 2018

Groepenkast vernieuwen

Groepenkast uitbreiden naar 3x25A. Dit doet Liander. Zij willen dat er een 4 delige hoofdschakelaar komt. Nieuwe groepen moeten worden aangemaakt voor inductie kookplaat, zonnepanelen en voor in de toekomst een hybride warmtepomp
woensdag 21 februari 2018

Stopcontacten verlagen

Ik zou graag mijn stopcontacten willen verlagen. Het gaat om 2 stopcontacten op ongeveer 1 meter hoogte. Zou deze graag tot op ongeveer 20 cm van de grond willen hebben en laten inbouwen.
woensdag 21 februari 2018

Extra groepen in meterkast bijplaatsen

Er moeten extra groepen aangelegd worden ivm apparatuur nieuwe keuken. Dit moet binnen 2 weken klaar zijn. Keuken wordt 7 mrt geinstalleerd.
dinsdag 20 februari 2018

Aardlekschakelaar monteren

Aardlekschakelaar plaatsen in de meterkast. Het gaat hier om een woonhuis waar ik nog niet woon maar dit is hier niet aanwezig. Dus graag zou ik willen weten wat de kosten zullen zijn.
maandag 19 februari 2018

Groepenkast met stoppen vervangen

Ik heb nu een oude groepenkast (4 groepen) met stoppen. Willen nu een nieuwe groepenkast met 6 groepen, plus dat de bedrading getrokken dient te worden naar de keuken en stopcontacten extra plaatsen.
donderdag 15 februari 2018

Groepenkast aanpassen

Ik wil de groepenkast geschikt maken voor 3 fase stroom. De situatie nu is: 8 groepen( waarvan 1 x een dubbele voor kookgroep) en 1 aardlekschakelaar. De nieuwe situatie moet worden: 1 x 3 fase groep en 8 normale groepen, 3 aardlekschakelaars en een 4 polige hoofdschakelaar.
zondag 11 februari 2018

Extra groep voor een Quooker aanleggen

Extra groep aanleggen in de meterkast ten behoefte van Quooker. Materialen voor de vakman.
zaterdag 10 februari 2018

Tuinverlichting aanleggen

Aanleg elektra volgens verlichtingsplan (zie bijlage). Reeds aanwezig: - Voortuin: 20 meter 3-aderige kabel op schakelaar - Achtertuin: 20 meter 3-aderige kabel op schakelaar - Schemerschakelaar (voor gevelverlichting) - Tijdklok (voor gevelverlichting) Aan te leggen armaturen (wordt door ons aangeschaft): 13 keer Dasar 80 grondspots 3 prikspots SLV Nautilus Spike 2 Slotbox 40 masten 2 Siltra Cube 232535 up and down light Buiten stopcontacten op een paaltje is nog niet door ons aangeschaft, maar is wel onderdeel van het verlichtingsplan. Graag 3 keer 2 contactdozen meenemen. We willen graag enkele zones (3?) van de tuin aan en uit kunnen zetten door middel van een (extra) schakelaar. BELANGRIJK: met name het plaatsen van de grondspots is op korte termijn noodzakelijk gezien de bestrating die er binnenkort in gaat (over 2 weken). Beschikbaarheid voor die tijd is dus een must. Tuin is goed bereikbaar.
vrijdag 9 februari 2018

Aanleg van krachtstroom voor inductiekookplaat

Vanwege het aanschaffen van inductiekookplaat moet er krachtstroom worden aangelegd. Tevens moet de meterkast hierop worden aangepast. De meterkast staat ongeveer 6 meter van de keuken vandaan.
dinsdag 6 februari 2018

3-fase hoofdschakelaar plaatsen

Ik zou graag een offerte willen hebben voor het plaatsen van een groepenkast. Betreft een 3f groepenkast met 12 groepen 3 aardlekschakelaars. Ik ben in bezit van de groepenkast (nieuw) van het merk abb. Ik zou graag kosten willen weten om deze te laten plaatsen.
maandag 29 januari 2018

Elektra uitbreiden voor nieuwe keuken

Extra groep in meterkast voor 2 x oven Nieuwe Electra voor nieuwe keuken
maandag 29 januari 2018

Elektra aanleggen voor nieuwe keuken

Electra aanleg voor nieuwe keuken
zondag 28 januari 2018

Keramische kookplaat verwisselen

Ik wil mijn huidige keramische kookplaat wisselen tegen een nieuwe + het verzorgen van de bijbehorende elektra hiervan. Hiervoor zoek ik ondersteuning. Ik wil mij graag laten adviseren in de mogelijkheden die hierbij komen kijken.
zaterdag 27 januari 2018

Extra groep bij laten maken

Er mag een extra groep gemaakt worden i.v.m. de nieuwe keuken en het overgaan op inductiekoken.
maandag 22 januari 2018

Internetkabels doortrekken naar de TV

Bestaande woning met ruimte om kabels door te voeren Internet kabel naar 1 ste verdieping en zolder doortrekken
zondag 21 januari 2018

Extra groep aanbrengen en inductiekookplaat aansluiten

In mijn keuken moet de gaskookplaat worden vervangen door een inductiekookplaat, merk Bosch, type PVS775FC1E. Vanuit de meterkast ligt er een loze leiding naar de keuken. Afstand ca. 3 meter. Ik heb een aansluitsnoer met Perilexstekker voor de kookplaat. In de groepenkast, merk Hager, is ruimte voor extra groepen.
zaterdag 20 januari 2018

Elektra aanbrengen in het zolderplafond

Ik wil graag op zolder op 3 plekken elektriciteit hebben t.b.v. lampen. Hier moeten sleuven in gefreesd worden. Ik hoor graag wat kan en wat het kost.
donderdag 18 januari 2018

Aanleggen van krachtstroom

Graag laat ik krachtstroom aanleggen in mijn bestaande groepenkast.
woensdag 17 januari 2018

Uitbreiding meterkast

In verband met overstap van gas- naar infraroodverwarming zal waarschijnlijk de meterkast moeten worden uitgebreid. Daarnaast heb ik een stopcontact in de keuken dat af en toe uitvalt, losse draad? Graag ontvang ik een prijsopgaaf hiervoor.
zondag 14 januari 2018

Verschillende elektrawerkzaamheden

De klus bestaat uit 2 onderdelen: 1- De lichtschakelaar naar andere kant van de muur verplaatsen. 2- De buitenschuur contactdoos en verlichting monteren. Stroomaansluiting is al aanwezig. 3- De stroompunten verplaatsen van de wand en/of aanleggen in 2 keukenbladen indien dat mogelijk is. De stoppen-dozen voor het keukenblad heeft de klant zelf.
woensdag 10 januari 2018

Extra groep aanleggen in de meterkast

Een extra groep in de meterkast maken.
dinsdag 9 januari 2018

Aanleggen stopcontacten, verplaatsen lichtschakelaar

Aanleggen van 4 stopcontacten waar nu gaten zitten. Plaatsen van 1 centrale plafondlamp in de woonkamer, verplaatsen van 1 lichtschakelaar die in de verkeerde kamer zit.
maandag 8 januari 2018

Extra groep plaatsen

We hebben een extra groep nodig voor onze oven. Hopelijk kan die dan aangesloten worden op een geaard stopcontact wat daar in de buurt zit.
maandag 8 januari 2018

Extra groep voor de wasdroger plaatsen

De bedrading ligt al klaar tot in de meterkast, er moet alleen een extra groep bijgeplaatst worden.
zondag 7 januari 2018

Extra groep en aansluitingen voor nieuwe keuken maken

Extra groep plus aansluitingen voor nieuwe keuken

Partners

Partners van Casius