Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Flevoland.

709 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, vervangen electra en misschien stoppenkast, brievenbus met intercombelsysteem, meterkast en elektra plaatsen, compleet nieuwe installatie, krachtstroom voor de keuken, vervangen van meterkast, voorzien van elektra in garage, groepenkast plaatsen, moderniseren electra en thuisnetwerk aanleggen, vervangen elektrische installatie, nieuwe intercom installeren voor 5 appartementen, vervangen en controleren electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Flevoland:

dinsdag 19 februari 2019

Doorlopen van elektra en groepen.

In onze nieuwe woning zijn we op zoek naar een elektricien die alles wil doornemen of alle elektra (nog) goed en veilig is aangesloten. Ik zou graag willen dat er iemand komt kijken voor mij.
zaterdag 16 februari 2019

Fase groepenkast aanpassen

Ik wil over een aantal maanden inductie koken. Heb nu nog een gasfornuis. Ik vermoed dat de groepenkast moet worden aangepast en dus kijk ik welke voorbereiding hiervoor nodig is. Ik stuur een foto mee. Mijn inziens betreft het een fase 1 met 8 groepen. Graag uw vrijblijvend advies over de kostprijs als ik dit laat aanpassen.
dinsdag 12 februari 2019

Keuring elektrische installatie nen 1010 en nen 3140

We hebben iemand nodig die bij ons bedrijf de Nen 3140 keuring kan doen (dit word door de verzekering gevraagd). Nu is het zeer moeilijk om iemand te vinden die dit voor ons kan doen. Dus hoop hier graag een reactie op te krijgen.
dinsdag 12 februari 2019

Krachtstroom realiseren

Ik heb een nieuw fornuis waar ik een 3-fase aansluiting voor nodig heb. Echter heeft het perilex stopcontact in de keuken nu een 2-fase aansluiting. Ik ben benieuwd wat het zou kosten dit te realiseren. Bijgevoegde foto bevat linksonder de huidige groep voor het perilex stopcontact.
zaterdag 9 februari 2019

Krachtstroom tbv sauna

Aanleggen krachtstroom om saunakachel in tuinhuis op aan te sluiten. Graag een prijsindicatie. Foto meterkast bijgevoegd.
vrijdag 8 februari 2019

Vervangen stoppenkast + nw krachtgroep

Graag voor de garage een nieuwe groep 380. De stoppen kast is gedateerd, dus die ook graag vervangen. (2 natte en 3 droge groepen). Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 7 februari 2019

Adding an additional circuit breaker

I want to add an additional circuit breaker 16A and a CEE certified wall socket approximately 1 meter far from the main cabinet.
dinsdag 5 februari 2019

Plaatsen van wandcontactdoos in de meterkast

Graag een wandcontactdoos laten plaatsen in de meterkast. Er is voldoende ruimte om dit te kunnen doen.
maandag 28 januari 2019

Elektrisch garagedeur opener installeren

Het plaatsen en monteren van mijn reeds gekochte h b opener.
zondag 27 januari 2019

Groepenkast uitbreiden + extra stopcontact (incl. Infrezen leiding)

- Uitbreiding groepenkast voor nieuwe keuken waar we een een inductie kookplaat gaan krijgen - extra stopcontact inclusief infrezen leiding in muur Sterk de voorkeur om dit in week 9 te laten plaatsvinden.
zaterdag 26 januari 2019

Nieuwbouw electra aansluiten

Ik wil graag een offerte voor het verzorgen van de volledige elektriciteit kabels et cetera van mijn nieuwbouw huis in Almere.
vrijdag 25 januari 2019

6 x Stopcontact verplaatsen

6 stopcontacten ongeveer 40 cm lager plaatsen. 1 Buitenmuur 1 tussen/woningen muur.
woensdag 23 januari 2019

Storing in tuinverlichting repareren

Zes buitenlampen, verbonden door ondergrondse kabel. Verlichting van binnenuit in te schakelen. Alle buitenlampen nagekeken op aansluiting. Zijn goed. Storing zit waarschijnlijk ergens in de grondkabel. Bij inschakeling gaan alle lampen branden, maar soms na 15 minuten slaan ze uit, soms ook na 45 minuten maximaal. Is het mogelijk de ondergrondse storing zonder spitwerk op te sporen? En daarna te repareren?
dinsdag 22 januari 2019

Extra groepen en perilex stopcontact

Wij willen gaskookplaat vervangen door een inductie kookplaat van 7,4 kW. Hiervoor moeten de volgende dingen aangepast: - Uitbreiden meterkast met 2 extra groepen - Extra aardlekschakelaar plaatsen - Kabel van meterkast naar daarachter liggende keukenkast - Perilex stopcontact in keukenkast (de keukenkast ligt direct achter de meterkast, kabel kan door het muurtje)
zondag 20 januari 2019

Fase 3 plaatsen en 1 rode menneke voor opladen Tesla

Woning heeft nu 1 fase , deze moet 3 fase worden met een rode menneke stekker (bij voorkeur buiten) tbv laden Tesla.
donderdag 10 januari 2019

Nen 1010 norm checken

Voor de verzekering moeten we een algemene inspectie laten doen voor ons bedrijf oftewel een Nen 1010 norm checken.
woensdag 9 januari 2019

Vervangen electra

De oude stoppenkast dient te worden vervangen en eventueel uitgebreid met een extra groep voor de wasmachine. Dit dient de vakman even te beoordelen.
dinsdag 8 januari 2019

Verlichting vervangen

Voor een wachtkamer zijn we opzoek naar een installateur die LEDverlichting kan plaatsen.
dinsdag 8 januari 2019

Geaard stopcontact aanleggen

Ik krijg binnenkort krijg ik een elektrische kleine dialyse machine in mijn slaapkamer. Daarvoor moet ik in mijn slaapkamer de bestaande niet-geaard stopcontact laten omzetten naar een geaard stopcontact door een goede elektricien. Ik woon in een eengezinswoning, mijn slaapkamer is op 1e etage, naast de badkamer en in de badkamer bestaat al een geaard stopcontact.
dinsdag 8 januari 2019

Installatie van bewegingssensoren

Namens de VvE zou ik graag wat meer informatie willen inwinnen over het aansluiten/installeren van bewegingssensoren. Een korte omschrijving van de situatie, het gaat om een appartementencomplex van 4 woonlagen met 18 appartementen. Op de 2e en 3e woonlaag bevindt zich halverwege de gang een (brand)deur die de gang in tweeën deelt. Aan beide kanten van elke woonlaag bevindt zich een trappenhuis waar ook een armatuur hangt. Voor ons appartementencomplex zijn wij opzoek naar bewegingssensoren die aangesloten kunnen worden op de bestaande armaturen (led lampen). Zou u op basis van deze informatie een indicatieve prijs kunnen afgeven zodat het bestuur van de VvE de afweging kan maken of dit binnen het budget valt. Als de indicatieve prijs binnen het budget valt, zullen wij een afspraak met u maken voor een offerte.
zondag 6 januari 2019

Wasmachine aansluiten

In de zolder de wasmachine aansluiten. Wat zijn de kosten? Er is een aansluiting in de zolder maar ik wil vanaf de aansluiten ongeveer 6 meter een aansluiting bij doen.
zaterdag 5 januari 2019

Geaarde Stopcontacten

Ik zou op korte termijn 3 ongeaarde stop contacten willen vervangen door 3 geaarde stopcontacten. Vermoedelijk dient de aarde draad nog aangelegd te worden.
zaterdag 15 december 2018

Groepenkast aanpassen voor laadpaal 11kW

Huidige groepenkast 1-fase uit 2011 gereedmaken voor 3-fase, zodat laadpaal gereed is.
vrijdag 14 december 2018

Extra groep plaatsen

Wij zijn van plan een groot buitenverblijf te laten plaatsen met verlichting en mogelijk een jacuzzi. Daar dient dus een sterke extra groep voor aangelegd te worden.
maandag 10 december 2018

Aanleggen stopcontact inductiekookplaat

Wij willen van een gaskookplaat naar een inductie kookplaat. De gekozen inductie kookplaat maakt gebruik van 230 en 400 volt volgens de technische gegevens 10,8 Kw.

Partners

Partners van Casius