Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Flevoland.

640 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra in hele woning vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, elektra vervangen in woonhuis, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen, nieuwe meterkast monteren, groepenkast vervangen en uitbreiden, stoppenkast door moderne groepenkast vervangen, groepenkast laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Flevoland:

dinsdag 17 oktober 2017

Aardpen laten slaan

Nw aansluiting
dinsdag 17 oktober 2017

Aardpen slaan

Ik wil dat er een aardpen wordt geslagen en dat er een nieuwe aansluiting wordt geplaatst zoals een stoppenkast. Het gaat voornamelijk om de aardpen, de rest kan later ook.
zondag 15 oktober 2017

Fornuisgroep en aardlekschakelaar installeren

Voor een nieuwe inductiekookplaat heb ik een Attema fornuisgroep aangeschaft. Maar hiervoor is wel een derde aardlekschakelaar nodig. Ik ben wel handig, maar wil geen risico's lopen, dus het aanbrengen/aansluiten van de fornuisgroep en aardlekschakelaar laten doen. De fornuisgroep heb ik al.
vrijdag 13 oktober 2017

Electra aanleggen op podium

Electra aanleggen in een kamer van 9 m bij 2. 60 m. Minimaal 12 normale stopcontacten en 5 driepuntstopcantacten.
donderdag 12 oktober 2017

Meterkast uitbreiden voor jacuzzi

Wij willen 2 extra groepen in de meterkast voor het aansluiten van een Jacuzzi in de tuin. @ groepen van 220 is voldoende. Wij zorgen ervoor dat de kabel vanuit de tuin tot in de meterkast aanwezig is. M. Vr. Gr Dennis Cornet
donderdag 12 oktober 2017

Extra groepen installeren

Wij willen graag 2 extra groepen voor onze jacuzzi in de tuin. Betreft 2 groepen van 220 Volt is voldoende. Wij zorgen ervoor dat de kabel is getrokken vanuit de tuin naar de meterkast. Kunt u eventueel ook 12 panelen met hoog rendement voor op een plat dak verzorgen? Leveren en plaatsen. Uitvoering in het tweede kwartaal van 2018.
dinsdag 10 oktober 2017

Stopcontact in de keuken aansluiten

In de keuken is het (geaarde) stopcontact nog niet goed aangesloten. Het huisje waar de draden in zitten steekt te ver naar voren uit. De deksel moet er nog op worden gemonteerd. Alles is in huis alleen moet het stopcontact er goed op worden geplaatst. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
vrijdag 6 oktober 2017

Dubbel stopcontact in de meterkast plaatsen

Ik wil twee stopcontacten laten aanleggen in mijn meterkast.
vrijdag 6 oktober 2017

Elektra klussen in huis

Omschrijving van de werkzaamheden: * 3 extra stopcontacten aan laten leggen, waarvan 2 voor wandlampjes; * bestaande plafondlamp laten vervangen door hanglamp boven de eettafel. De knop voor de lamp met dimmer is al geplaatst en lamp zal ik zelf aanschaffen; * de buitenlamp met sensor doet het niet meer. Deze dient gerepareerd te worden. Het liefst ontvang ik een gedetailleerde offerte, maar indien dit niet mogelijk is wegens te weinig informatie, dan is een globale indicatie gewenst.
woensdag 4 oktober 2017

Intercominstallatie vervangen

Graag zou ik de intercom laten repareren/vervangen. Je kunt niet goed horen wie er voor de deur staat en het openen van de deur op afstand werkt ook niet.
zondag 1 oktober 2017

Aardpen slaan voor bouwaansluiting en definitieve aansluiting

Ik wil een aardpen voor een nieuwbouw woning in Almere. Eerst wordt deze aardpen gebruikt worden voor de bouwaansluiting en later voor de definitieve aansluiting. In de meterkast.
zaterdag 30 september 2017

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten leggen. Er zal een verbinding naar buiten gemaakt moeten worden met een nieuwe groep in de meterkast. De kabel door de hele tuin met 5 aan te sluiten lampen en minimaal 1 plek voor een stopcontact.
donderdag 28 september 2017

Perilex stopcontact laten plaatsen

In verband met een nieuw aan te schaffen inbouwoven heb ik een tweede Perilex stopcontact nodig. De eerste zit niet makkelijk bereikbaar onder een keukenkastje dicht bij grond.
zondag 24 september 2017

Extra groep in de meterkast bijplaatsen

Wij horen graag wat de kosten zijn voor het plaatsen van een extra groep in de meterkast. Er is hiervoor nog ruimte in de huidige stoppenkast.
zaterdag 23 september 2017

Groepenkast uitbreiden vanwege inductiefornuis

In verband met een inductiefornuis is er een uitbreiding nodig in de groepenkast van 1X35 naar krachtstroom.
maandag 18 september 2017

Extra stopcontact installeren

Ik wil graag een extra stopcontact laten plaatsen in een ruimte. Er is daar een centraaldoos aanwezig. Vandaar is er al een leiding voor de bediening van een rolluik gemaakt. Ik wil er ook nog een extra stopcontact laten plaatsen. Ik laat alle materialen daarbij door de vakman leveren. Ik laat hier graag even bekijken wat er mogelijk is en wat de kosten zijn. Ik wil het graag op korte termijn laten uitvoeren.
maandag 18 september 2017

NEN-keuring van een bedrijfspand

Bedrijfspand moet worden gekeurd voor de verzekering.
maandag 18 september 2017

Perilex aansluiting maken

Ik heb een elektronische oven thuis die een Perilex stopcontact nodig heeft. Ik weet niet of er een aparte leiding getrokken moet worden. De meterkast zit bij mijn verhuurder. Kan er alleen een stopcontact geplaatst worden? Hoeveel zou het kosten om het te laten maken?
maandag 18 september 2017

Meterkast verzwaring voor laadpaal

Betreft hierom om een aanvraag voor een verzwaring van de meterkast (3 fase / 25 Amp voorbereid incl. 4 polige hoofdschakelaar) welke bij Alliander is aangevraagd. De meterkast dient voorbereid te zijn voor deze verzwaring. Verder lees ik dat u ook in Almere opereert. Wat zijn hiervan de voorrijkosten? Wanneer kunt u het bovenstaande uitvoeren? Graag ontvang ik van u offerte o..b.v. de bovenstaande werkzaamheden incl. Materiaalkosten.
zaterdag 16 september 2017

Groepenkast uitbreiden

Ik wil de groepenkast uitbreiden en mogelijk een stopcontact vervangen.
dinsdag 12 september 2017

Krachtstroom aanleggen

Aanleggen van krachtstroompunt in de garage. Afstand tot meterkast ongeveer 10 meter. Weet niet of meterkast al geschikt is gemaakt voor krachtstroom.
zaterdag 9 september 2017

Electriciteit aanleggen in de nieuwbouwwoning

Ik bouw een nieuwe woning en ben op zoek naar een offerte voor de elektriciteit. Daarbij wil ik de overweging meenemen van een domotica systeem.
vrijdag 8 september 2017

Spotjes plaatsen in de badkamer

Spotjes plaatsen in de badkamer. Zo`n 4 stuks.
vrijdag 8 september 2017

Extra stopcontact laten plaatsen en andere uitbreiden

In de slaapkamer moet er 1 extra stopcontact geplaatst gaan worden. Daarnaast wil ik in de keuken 2 stopcontacten laten ombouwen van een stopcontact met één aansluiting naar 2 aansluitingen.
maandag 4 september 2017

Uitbreiding van de groepenkast

Wil graag weten wat of het kost als je een extra groep bij plaatst. Volgend jaar komt de woningbouw namelijk een keuken leveren en daar is een extra groep voor nodig.

Partners

Partners van Casius