Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Flevoland.

649 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, vervanging groepenkast, stoppenkast in meterkast vervangen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, stoppenkast vervangen en uitbreiden, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra, groepenkast vernieuwen en overig elektrawerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Flevoland:

woensdag 13 december 2017

Extra groep en aardlek aanleggen

Extra groep toevoegen en tweede aardlek, 5 groepen verbinden met aardlek (1 toevoegen aan bestaande aardlek, 4 op de nieuwe aardlek). Beperkte herverdeling van aansluiting op groepen.
donderdag 7 december 2017

Aardpen slaan bij bouwmeterkast

Voor bij de bouwmeterkast moet ik een aardpen laten slaan die tevens ook gebruikt kan worden voor de meterkast in huis. De kavel is nog vrij van obstakels. Graag een prijs voor het slaan van de pen. Bodemopbouw van de sondering: Eerste 2 meter zand en daarna veen.
donderdag 30 november 2017

Uitbreiden of vervangen groepenkast

Uitbreiden van de groepenkast voor het kunnen aansluiten van een inductie kookplaat, met aangepaste 5-polige stekkerdoos. Nu aanwezig 3 aardlek stoppen en 2 gewone stoppen.
dinsdag 28 november 2017

Elektra aanpassen voor een nieuwe keuken

Op 18 en 19 december wordt onze nieuwe keuken geplaatst. Ik heb al het nodige voorbereid voor de elektra-aansluitingen, maar zoek nu een elektricien voor de aanleg van 1 of 2 extra groepen, het omleggen van een Perilex aansluiting voor de inductiekookplaat en mogelijk bijplaatsen van een extra aardlekschakelaar. Ik wil een afspraak maken om de klus even te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw offerte.
maandag 27 november 2017

Badkamerventilator plaatsen

Wij zijn opzoek naar een vakman die op korte termijn een nieuwe ventilator in de badkamer kan plaatsen. We hebben nog geen ventilator gekocht en krijgen graag advies welke ventilator voor ons het meest geschikt is. We ontvangen graag uw offerte.
maandag 27 november 2017

Krachtstroom aanleggen voor elektrisch koken

Ik woon in een huurwoning en moet vanwege mijn beperking overstappen van koken op gas naar elektrisch koken. Ik wil voor de verhuurder graag een prijsindicatie ontvangen voor de aanleg van krachtstroom in mijn woning door een gecertificeerde elektricien.
dinsdag 21 november 2017

Sleuven infrezen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het infrezen van elektriciteit leidingen in een betonnen wand. En het infrezen van vijf inbouwdozen voor stopcontacten. Het gaat om ongeveer 10 strekkende meter infrezen. Ik hoor het graag.
maandag 20 november 2017

Elektrakabel vervangen

Ik wil de elektra kabel van huis naar schuur vervangen. Deze is ongeveer 12 meter.
zondag 19 november 2017

Twee extra groepen aanleggen

Ik wil graag 2 extra groepen in de meterkast aanleggen die uitkomen in de kast waar de gasaansluiting zit.
zondag 19 november 2017

Elektriciteit op mijn douche

Als groep 4 in mijn meterkast staat ingeschakeld, dan heb ik elektriciteit op mijn douche en krijg ik schokken. Als deze groep staat uitgeschakeld, dan heb ik hier geen last van. Weet iemand wat er aan de hand is en hoeveel het kost om dit op te lossen. Ik heb het huis 2 jaar geleden gekocht. Telefonisch ben ik moeilijk te bereiken!
vrijdag 17 november 2017

Extra groepen en stopcontacten aanleggen

Het betreft een nieuwbouwwoning waarvan de keuken nog geïnstalleerd moet worden. Er zijn extra groepen nodig voor de inductie kookplaat, 2 fase, en 1 x voor de oven. Daarnaast dienen er 2 extra stopcontacten voor de koelkast en Quooker geplaatst te worden. Er zijn loze leidingen aangelegd. Voor de verlichting in de bovenkastjes moet er een extra stopcontact aangelegd worden boven de kastjes, geen loze leiding.
donderdag 16 november 2017

Aardpen laten aanbrengen

Aanbrengen / slaan van de aardpen in de meterkast en aardpen aansluiten op aardrail groepenkast.
maandag 13 november 2017

Stopcontacten naar beneden verplaatsen

In de keuken wil ik 2 stopcontacten van 225 cm hoog laten verplaatsen naar 190 cm hoog. Zo stofvrij mogelijk. De keuken staat er nog niet. De stopcontacten hebben een aparte groep.
zaterdag 11 november 2017

Elektrische installatie in een loods keuren

De klant wil zijn gehele elektrische installatie laten keuren van een loods van ongeveer 140 vierkante meter.
dinsdag 7 november 2017

Stopcontact aanleggen in meterkast

Ik heb in de meterkast een stopcontact nodig, nu vraag ik mij dus af wat voor prijskaartje hier ongeveer aan hangt.
maandag 6 november 2017

Krachtstroom aanleggen naar de keuken

Er moet een 3 fasen stopcontact komen in de keuken. Er is alle een aparte groep voor in de meterkast aan de andere kant van dezelfde muur. We hebben namelijk al op 2 andere plekken krachtstroom.
zondag 5 november 2017

Groepenkast vervangen en elektra uitbreiden

Meterkast stoppen vervangen naar elektra 9 groepen. Elektra aanleggen naar zolder ivm zonnepanelen aanschaf. Inclusief aardpen installeren Graag ontvang ik een offerte inclusief btw, ( materialen en uurloon)
donderdag 2 november 2017

Perilex stekker op fornuis aansluiten

Ik wil vandaag nog een kabel met Perilex stekker laten aansluiten op mijn elektrisch fornuis Bosch type HCA422120.
zaterdag 28 oktober 2017

Vervanging stoppenkast

We hebben een oude stoppenkast met 4 groepen met daarnaast een aparte moderne meterkast voor het fornuis. We willen graag de oude stoppenkast laten vervangen voor een automatische zekeringenkast.
maandag 23 oktober 2017

Elektra controleren en stoppenkast vernieuwen

Ik heb een hoekwoning gekocht uit bouwjaar 1974 en heb sinds een week de sleutel. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat de vorige eigenaar een "klusser" was en ik vertrouw het elektra niet waar hij mee gerommeld heeft. Er zit ook nog een prehistorische stoppenkast in die ik graag wil laten vernieuwen. Ik wil een afspraak maken om het elektra hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw advies en een prijsopgave voor herstelwerk en een nieuwe groepenkast.
zondag 22 oktober 2017

Extra groep plus stoppen installeren

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van een extra groep ten behoeve van de keuken en de bijkeuken. De werkzaamheden bij mijn nieuwbouwwoning zullen eind 2018 uitgevoerd moeten worden.
zondag 22 oktober 2017

Kapotte dubbele lichtschakelaar vervangen

Ik wil een kapotte dubbele lichtschakelaar in de woonkamer vervangen. Ik heb het materiaal nog niet in huis.
donderdag 19 oktober 2017

Nieuwe bedrading trekken/leggen

Vanwege kortsluiting, stopcontact doorgebrand in het verwarmingshok in de badkamer op de eerste etage. Nieuwe bedrading nodig vanaf dat stopcontact naar het plafond in de badkamer..... Dan doet alles het weer. Er is al eerder een elektricien geweest (2 uur lang), die heeft het euvel gevonden en laten weten wat er nu precies moet gebeuren..... Ook heb ik nog een spotje die aan het plafond gezet moet worden.... Helaas moeten hiervoor nieuwe gaten geboord worden..... In het totaal was/is de Geschatte tijd ongeveer 2,5 uur werk-tijd Ik zou heel graag as maandag 23 oktober geholpen willen worden. Ik hoop dat dit mogelijk is en u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.....
donderdag 19 oktober 2017

Groepenkast en elektra vernieuwen

Voor een renovatieproject ben ik op zoek naar een bedrijf dat een nieuwe groepenkast kan aanleggen en het elektra binnenshuis kan aanpassen en aanleggen. Er is daar krachtstroom aanwezig en een oude stoppenkast.
dinsdag 17 oktober 2017

Aardpen laten slaan

Nw aansluiting

Partners

Partners van Casius