Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Flevoland.

707 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, vervangen van elektra, groepen laten vervangen, bedrading door de hele woning vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Flevoland:

vrijdag 22 juni 2018

Stopcontacten plaatsen

Ik wil graag een stopcontact hebben in mijn meterkast en in mijn badkamer. Stroomaansluiting is er al. Hopend spoedig reactie te horen.
vrijdag 22 juni 2018

Trekschakelaar vervangen

Trekschakelaar van wasmachine is doorgebrand. Graag prijsopgave verwachte kosten.
vrijdag 22 juni 2018

Kabel trekken naar TV

Ik wil een kabel laten tekken door een loze leiding van mijn meterkast naar tv output in de woonkamer. Netwerk kabel is er al doorheen wil er een coax bij. Liefst zsm wil ik extra voor betalen indien nodig
donderdag 21 juni 2018

Stroom aanleggen voor sauna kachel

Aanleggen van 3-fasestroom van de meterkast beneden naar de badkamer (eerste verdieping) ten behoeve van een saunakachel. Totale lengte van de kabel van de meterkast naar de badkamer bedraagt ongeveer 9 meter.
woensdag 20 juni 2018

Advies over installeren electra

De draadloze afstandsbediening voor de plafondspots is defect (zender of receiver). Er zitten twee zenders met een (1) receiver in het plafond die vier sets spots aansturen. Ik zou graag willen dat er iemand kwam kijken naar het probleem en met een passende oplossing komt.
maandag 18 juni 2018

Elektrisch fornuis aansluiten

Ik zoek een vakman die een elektrisch fornuis kan aansluiten op kant en klare bijgeleverde perilex stekker.
maandag 18 juni 2018

Stopcontact in de tuin aanleggen

Ik zou graag een stopcontact in de tuin willen laten aanleggen voor gebruik van apparaten in de tuin (oa. Opblaasbare jacuzzi). Dit zou ik willen gebruiken zonder dat stoppen doorslaan ed. Kunt u een indicatie geven van de kosten hiervan? Groet, niet dichtbij de tuin 1 a 2
zaterdag 16 juni 2018

Zolder verlichting vervangen

Ik heb op zolder 2 trafo's met kabels waar spotjes aanhangen, de dingetjes waar de lampjes inzitten zijn allemaal kapot en ik wil graag of nieuwe van die systeempjes of hele ander verlichting op zolder, dus iemand die mij hierin kan adviseren en het ook kan installeren
vrijdag 15 juni 2018

Controle of extra groep nodig is

Wij koken nu nog op gas, maar willen mogelijk overstappen naar inductie. Om dit te kunnen doen wil ik graag weten of ik een extra groep moet laten aanleggen of dat het huidige elektrawerk voldoet. Bijgevoegd een foto van de meterkast. De elektrische aansluiting in de keuken is 1x een normale 2 punt 230v aansluiting en 1x een 5 punts aansluiting. Op de 5-punts aansluiting zit de vaatwasser.
dinsdag 12 juni 2018

Tuinelektra aansluiten in de meterkast

Binnenkort wordt onze tuin voorzien van tuinverlichting/ buitenstopcontacten. Het aansluiten in de meterkast moet door een gecertificeerde elektricien worden gedaan i.v.m. brandgevaar. Kunnen jullie dat en tegen welke kosten?
maandag 11 juni 2018

Extra groep plaatsen in meterkast

Graag wil ik een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen van een extra groep voor een elektrische kookplaat. Ik hoor graag van u.
donderdag 7 juni 2018

Extra elektrogroep installeren

Aansluiten van een extra elektrogroep aan de buitenzijde onder de overkapping (circa 20 meter) aan de achterzijde van de woning.
woensdag 6 juni 2018

UTP kabel laten trekken

Ik wil graag een UTP cat6 kabel trekken van de meterkast naar de woonkamer door de buis waar ook de COAX kabel doorheen gaat. En ik wil een bestaande UTP kabel welke van de meterkast naar een kamer boven gaat vervangen door een UTP cat6 kabel. De opdracht dient uitgevoerd te worden inclusief materiaal. Voor de woonkamer betekent dit: UTP cat6 kabel + wandcontactdoos bestaande uit coax en UTP contact waar een UTP kabel in geprikt kan worden. Voor de kamer boven betekent dit: UTP cat6 kabel + aansluiten op bestaande wandcontactdoos. De afstand is hemelsbreed ongeveer 5-10 meter.
dinsdag 5 juni 2018

Groepenkast vervangen

Wij willen onze stoppenkast updaten daarom willen wij graag een offerte hebben voor. Hierbij willen wij graag een offerte opvragen voor het installeren van een 3 fase groepenkast. Graag deze offerte uit specificeren met de kosten voor de verschillende werkzaamheden, ook graag arbeidsduur en levertijd vermelden. Alvast bedankt voor de genomen moeite.
donderdag 31 mei 2018

Netwerkkabel trekken voor tv aansluiting

Ik zoek iemand die mijn glasvezel netwerkkabel van de meterkast naar de tv kan trekken. Dit zou kunnen door coax, oude kpn leiding of een ander alternatief. Dit moet plaatsvinden op de begane grond en de woning is goed bereikbaar.
donderdag 31 mei 2018

Plafondventilator in slaapkamer installeren

We hebben een plafondventilator gekocht voor in de slaapkamer en zoeken iemand die de ventilator in elkaar kan zetten en ophangen. Als het kan zo snel mogelijk. Specificaties: Kleur behuizing: Geborsteld Chroom Materiaal behuizing: Metaal Kleur ventilatorbladen: Verweerd esdoorn Materiaal ventilatorbladen: Hout Diameter: 105 cm Verlichting: E27 (grote) fitting, max. 60 Watt Zomer- / Winterstand: Ja Bediening: Afstandsbediening Aantal standen: 3 Verbruik per stand: 10W / 22W / 54 Watt Rotaties p/min per stand:Maximale luchtverplaatsing:,20 m³ per minuut Ophangsysteem: Down Rod Gewicht: 6,4 kg Maximale hoogte: 42 cm
woensdag 30 mei 2018

Elektra nakijken

Gisteren hebben wij tijdens de storm last gehad van stroomuitval. Wij vermoeden dat dit komt door het zelf aangelegde buitenelektra van de vorige bewoner. Wij laten graag iemand hiernaar kijken en een vrijblijvende offerte opstellen.
dinsdag 29 mei 2018

Elektra nakijken

Vanaf 21:00 uur slaat 1 zekering steeds uit. Alle stekkers eruit gehaald maar blijft gebeuren.
dinsdag 29 mei 2018

Aanleggen en verplaatsen van stopcontacten

Vanwege een nieuwe keuken moeten een aantal stopcontacten verplaatst en bijgeplaatst worden. Ongeveer: 4 stopcontacten nieuw (huishoudelijk) plaatsen. 2 stopcontacten verplaatsen (huishoudelijk) 2 x groep stopcontact verplaatsen. De muren zijn allemaal beton.
dinsdag 29 mei 2018

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil een aardpen slaan en aansluiten. Heb deze woning net gekocht en laten keuren. Toen is ontdekt dat deze (uit 1994) woning niet over een aarde beschikte. Ik ben hier vanaf 2 juli.
donderdag 24 mei 2018

Aanleggen van extra groepen

Op dit moment zitten zowel de badkamer als de keuken in mijn appartement in Almere binnen dezelfde groep, perilex voor inductiekookplaat heeft al een eigen groep. Graag wil ik dat de badkamer een eigen groep krijgt en dat de keuken opgesplitst wordt in 2 groepen door één wandcontactdoos een eigen groep te geven en de rest op de huidige groep te houden. Het gaat dus om het aanleggen en aansluiten van 2 groepen onder de aardlekschakelaar in de bestaande groepenkast. Graag ontvang ik een prijsopgave van de genoemde werkzaamheden in mijn appartement. Bijgevoegd is een foto van de huidige situatie in de meterkast.
donderdag 24 mei 2018

Groep en stopcontact bijplaatsen

Plaatsen van extra stopcontact in de keuken voor elektrisch koken (220V) en daarvoor extra groep in traditionele groepenkast (porseleinen zekeringen).
woensdag 23 mei 2018

Extra groep maken in de meterkast

Op zeer korte termijn 1 extra groep aanmaken in de groepenkast, zodat daar extra keukenapparatuur op kan draaien.
vrijdag 18 mei 2018

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een aardpen en aansluiten van de aarding.
vrijdag 18 mei 2018

Verstopte loze leiding met kabel erin

We hebben geprobeerd een tv-kabel te trekken van meterkast naar zolder. De kabel zit vast en is volgens mij ook stuk getrokken waardoor er geen kabel meer uitsteekt. We willen de kabel die er nu in zit eruit laten halen en een nieuwe laten trekken.

Partners

Partners van Casius