Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Flevoland.

737 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, intercom vervangen bij 13 appartementen, vervangen electra + aanleggen vloerverwarming, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, vervangen elektra en groepenkast, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Flevoland:

zondag 20 oktober 2019

Lichtschakelaar verplaatsen

In de hal lichtschakelaar 40 cm verplaatsen dichter naar het raam toe.
zaterdag 19 oktober 2019

Extra groep plaatsen in de meterkast voor inductie koken

Ik wil graag een extra groep laten plaatsen aangezien we een inductie kookplaat willen aanschaffen. Zijn al in bezit van een perilex aansluiting en de leidingen zijn hiervoor gereed. Het kan zijn dat de meterkast vervangen moet worden maar dat mag de vakman beoordelen.
woensdag 16 oktober 2019

Informatie over elektra en groepenkast uitbreiden

Ik wil graag in de achtertuin onder mijn overkapping 2 heaters en verlichting plaatsen. De tuin is al voorzien van stroomkabels en die leiden naar de garage. In de garage staan ook een vriezer en koelkast. Als ik de groep uit zet dan gaat alles in de garage en de tv van mijn woonkamer uit want alles staat op 1 groep. Ik neem aan dat ik voor beide heaters een aparte groep moet aan maken in de meterkast ? zo ja.... wat zou de kosten daar van zijn, of andere ideeën ? De groepen in mijn meterkast zijn 16 ampere 220 volt
zaterdag 12 oktober 2019

Krachtstation aansluiting

Ik wil graag een krachtstroomaansluiting voor de kookplaat. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag een offerte.
vrijdag 11 oktober 2019

Stopcontact plaatsen in meterkast

Stopcontact plaatsen in de meterkast voor het aansluiten van een modem.
woensdag 9 oktober 2019

Kabel door de kruipruimte laten leggen

Vanuit de meterkast in de hal moeten de glasvezelkabels voor de televisie en vaste telefoon worden doorgetrokken naar de woonkamer via de kruipruimte. Het zal maximaal 7 meter zijn.
woensdag 9 oktober 2019

Toevoegen groep meterkast, een aantal stopcontacten plaatsen en perilex verplaatsen

Wij hebben een aantal elektra klussen aan huis 1x perilex verplaatsen 1x 1 voudig stopcontact v.v. aparte groep tbv oven 1x 1 voudig stopcontact tbv wasemkap 3x 1voudig stopcontact tbv verlichting 1x 1 voudig stopcontact v.v. aparte groep tbv vaatwasser 2x 2 voudig stopcontact boven werkblad beton 2x 2 voudig stopcontact boven werkblad 1x groepenkast 9 groeps
donderdag 3 oktober 2019

Tuinverlichting realiseren en een stopcontact vervangen voor een dimmer

Graag laat ik diverse electra klussen uitvoeren. het gaat om: - Tuinverlichting: in de tuin hebben we geen verlichting en we willen 5 spotjes in de tuin hebben. Buiten willen we ook 2 wandlampen hebben. - Stopcontact: deze willen we vervangen voor een dimmer.
donderdag 3 oktober 2019

Stopcontact aanleggen en lampen ophangen

Een perilex aansluiting moet worden aangebracht in de keuken. Afstand van de meterkast naar en de kookplaat, (in stappen om de muur die zich ertussen bevindt) ongeveer 6 meter. Ik heb geen kruipluik. En tussen de 10 en 12 lampen moeten worden aangesloten aan de stroomdraadjes, waarvan 1 lamp verder doorgetrokken moet worden, ongeveer 1 meter.
vrijdag 27 september 2019

Verplaatsen groepenkast

We zijn ons aan het oriënteren op een nieuwe woning die verbouwd dient te worden. Hierbij zal ook de groepenkast verplaatst moeten worden. Kunt u een indicatie geven van de kosten voor een dergelijk project? Graag horen we van u.
dinsdag 24 september 2019

Extra groep installeren

Ten behoeve van de plaatsing van een toekomstige terrasheater (2400w) zijn wij opzoek naar een elektricien welke deze extra groep installeert en aan de buitenmuur een tweetal buitenwandcontactdozen (1 boven en 1 onder aan de muur) monteert. In de meterkast is reeds een reservezekering (zie nr 2) aanwezig.
vrijdag 20 september 2019

Nen keuring van een bedrijfspand

NEN keuring voor bedrijfspand, na aansluiten nieuwe groepenkast.
dinsdag 17 september 2019

Inductiekookplaat aansluiten en extra elektriciteitsgroep hiervoor aanleggen

Ik heb een groepenkast met 8 groepen en hoofdschakelaar uit 1992. Er is een bestaande leiding naar de huidige gaskookplaat. aansluitwaarde inductie 7,4 kW Er is geen perilex aansluiting aanwezig.
maandag 16 september 2019

Uitbreiding elektra

4 extra groepen tbv keuken, 1 extra stopcontact slaapkamer en 1 lichtpunt zolder
zondag 15 september 2019

Groepenkast uitbreiden

Uitbreiden van aantal groepen, ivm nieuwe keuken (inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, afzuigkap, koelkast/vriezer combinatie en wasmachine).
zaterdag 14 september 2019

Extra groep aanleggen

Extra groep aanleggen tbv sunshower in badkamer
zondag 8 september 2019

Plaatsen van enkele en dubbele wandcontactdozen

- Plaatsen/inbouwen 1 x dubbele wandcontactdoos in de keuken t.b.v. oven en magnetron. - Plaatsen/inbouwen 1 x enkele wandcontactdoos t.b.v. afzuigkap. - Plaatsen/inbouwen 1 x enkele wandcontactdoos t.b.v. keukenverlichting. - Plaatsen/inbouwen 1 x dubbele wandcontactdoos t.b.v. aansluiting overige keukenapparatuur.
donderdag 5 september 2019

Extra groep aanleggen

Ik woon in een nieuwbouwwoning van 5 jaar oud. M.a.w. nieuwe groepenkast etc. Maar wil daarin graag een extra groep laten aanleggen voor 'n jacuzzi. Mijn huidige groep waar ie op zit, springt er wel eens uit omdat ook mijn vijver en andere zaken op die groep zitten. Kunt u mij laten weten wat dat ongeveer gaat kosten om 1 groep extra erbij te plaatsen? Alvast bedankt.
maandag 2 september 2019

Groep bijplaatsen, elektra op zolder vervangen

Ik heb net een woning gekocht en wil voor de zolder een extra groep bij laten plaatsen. Ook moet op zolder de doe-het-zelf elektra van de vorige eigenaar worden vervangen (denk aan stopcontacten en lichtschakelaars). Ook moeten er een internet kabel naar zolder worden getrokken.
donderdag 29 augustus 2019

Groepenkast uitbreiden of vervangen en advies elektra in de keuken

Willen graag een nieuwe keuken, maar de groepenkast moet uitgebreid worden of vervangen. Ik wil ook graag op inductie kunnen koken, maar ik geloof dat ik al een perilex aansluiting heb. Graag advies hoe ik elektra kan aanleggen in de keuken, omdat er nieuwe apparaten bij komen. De oppervlakte is 3 bij 3 m.
dinsdag 27 augustus 2019

Aardpen bij omvormers zonnepanelen slaan

Er worden 2 omvormers van 30KW / 44Amp geplaatst op 25 meter van de meterkast af. Graag willen we een extra aardpen hebben vlakbij deze omvormers. De omvormers worden verbonden d.m.v. 2 x 5 aderige 10mm2 kabels. Er is 1 B63 Amp en 1 B50 Ampère automaat achter een aardlek van 125 Amp / 0,3 A. Grondsoort bestaat uit klei en zand. nieuwe aardpen moet waarschijnlijk dieper dan 3 meter worden geslagen.
vrijdag 23 augustus 2019

Offerte voor aansluiting 400 V 16 A

Voor de toekomstige sauna heb ik een 400 V 16 A aansluiting nodig. In onze meterkast is 3 x 25 A aanwezig. Kunt u mij een offerte sturen voor het realiseren van de groep? Dank alvast
woensdag 21 augustus 2019

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroompunt maken in de meterkast en aansluiten op een stroompunt in een zijkamer voor een industriele naaimachine 400volt. Gaat om ongeveer 3 meter afstand.
zondag 18 augustus 2019

Vervangen oude elektra

Ik ben op zoek naar een electricien voor het vervangen van de oude elektra in huis. Betreft een volledig woonhuis: begane grond, 1ste verdieping en 3de verdieping. De verouderde groepenkast moet worden vervangen, met indien mogelijke extra aansluiting. Er zijn voornamelijk opbouwcontactdozen, deze vervangen door inbouwcontactdozen. Daarnaast moeten er ook bedradingen aangelegd worden.
zondag 18 augustus 2019

Uitbreiding stoppenkast

Voor nieuwe keuken is een pirelex aansluiting nodig en uitbreiding stoppenkast. in overleg kan ik zelf voorbereidend werk doen.

Partners

Partners van Casius