Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor krachtstroom realiseren:

Krachtstroom realiseren

Ga verhuizen en wil elektrisch koken ,de vorige bewoner heeft op gas gekookt. Maar heb zonnepanelen en gas word duurder. Het gaat om een sociale huurwoning en uiteraard heb ik niet veel te besteden. Vraag daarom verschillende offertes aan daar enexis met zo"n 900 euro veel te duur is
Onze klant uit Zwiggelte (Drenthe) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor krachtstroom realiseren uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen

Ik zoek een partij die ervoor kan zorgen dat mijn stroomnetwerk een inductiekookplaat aan kan. Dit is waarschijnlijk een kwestie van extra groepen realiseren.

Krachtstroom aanleggen in garage

Ik wil graag krachtstroom in de garage. De garage staat achter het huis en staat volledig los. De stoppenkast zit helemaal voor in het huis. Kabel trekken door het huis is geen optie. Via buiten zijn er wel mogelijkheden. De afstand is ongeveer 25 meter van de stoppenkast. Ik weet niet of het ook mogelijk is om een volledig nieuwe aansluiting te realiseren zodat je niet langs de stoppenkast van het huis hoeft. Vanaf de weg is het ook zo'n 25 meter naar de garage. Deze garage staat kadastraal los van het woonhuis.

Realiseren van krachtstroom

Het realiseren van krachtstroom ten behoeve van een inductieplaat. Circa 6 meter vanaf de meterkast richting keuken.

Krachtstroom aansluiting realiseren

Ik wil graag aanleggen krachtstroom bij ons thuis, als een hobby gebruiken lasapparatuur of compressor of een zaagmachine, de afstand van meterkast naar onze garage staat een muur tussen, dus heel dicht bij, maar nauwelijks dat hang er vanaf waar komt te staan, en èèn stopcontact is genoeg, zo ik ben benieuwd wat zou kosten, ik hoor graag verder van u.

Aanleg van krachtstroom

Ik wil vanuit mijn (al 3 fasen meterkast) een krachtstroom aansluiting realiseren op mijn schuur. Ongeveer 15 meter. Graven wil ik zelf wel doen. Graag per mail reageren.

Krachtstroom in de meterkast realiseren

In mijn horecazaak heb ik krachtstroom nodig. De meterkast moet veranderd worden voordat Enexis aan de slag gaat. Ik ga een pizzeria beginnen en wil vijf apparaten op krachtstroom kunnen aansluiten. Wat is er voor nodig en wat gaat het kosten?

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen voor inductie kookplaat (keuken 8m van meterkast). In de meterkast is voldoende ruimte om dit te realiseren, de meterkast is ongeveer 8 jaar oud. De kabel zal waarschijnlijk door de kruipruimte moeten, tevens een contact maken voor de kookplaat. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Krachtstroom aan laten leggen

Ik heb een sauna gekocht en die heeft 8 ampère nodig. Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen. Ik heb maar 3 stoppen in de oude stoppenkast dus die moet waarschijnlijk ook vervangen worden en dan nog de draden van de kast naar de tuin waar de sauna komt te staan. Wat kost het mij om dit allemaal te realiseren en hoeveel tijd gaan de werkzaamheden in beslag nemen?

Krachtstroom laten aanleggen

Voor het gebruik van een sauna wil ik krachtstroom laten aanleggen en dus gebruiken. Gaarne prijsopgave dit te realiseren. Alles inclusief en duidelijk omschrijven aub.

Krachtstroom aanleggen in een opslag

Ik heb een opslag/garage pand waar momenteel een normaal stopcontact aanwezig is. Ik wil een 1 kolommen hefbrug plaatsen waar ik 1 krachtstroom aansluiting voor nodig heb. Kunnen jullie dit realiseren? En wat zijn de kosten hiervan? Locatie is Uithoorn.

Partners

Partners van Casius