Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Zuidlaren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Zuidlaren heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Zuidlaren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Zuidlaren of directe omgeving.

111 klanten uit Zuidlaren bevelen een bij Casius in Zuidlaren aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Zuidlaren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, complete elektra installatie staalframebouw, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, complete elektra vervangen in woning, ophangen en aansluiten, het vervangen van alle elektra in een kleine woning, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Zuidlaren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Zuidlaren:

Aanleg stopcontact in meterkast

Ik ben op zoek naar iemand die een dubbel stopcontact aan kan leggen in mijn meterkast, en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn.

Groepenkast vervangen en krachtstroom aanleggen

Huidige groepenkast heeft 6 groepen en zijn er 9 nodig, de huidige situatie is overbelast. Verder willen we kracht stroom aangesloten hebben. Met een aansluiting aan de weg bij het stroomkastje.

Groepenkast vervangen

Ik wil de groepenkast uitbreiden naar 4/5 groepen.

Krachtstroom aanleggen

Aanleggen krachtstroom t.b.v. elektrische doorstroomboiler in nieuwe badkamer, afstand meterkast tot boiler 7 meter.

Krachtstroom aanleggen

In mijn huis heb ik 'gewone' stroom. Voor inductie koken heb ik krachtstroom nodig. Wat kost de aanleg?

Groepenkast aanleggen

Ik wil mijn stoppenkast vervangen door een groepenkast met 4 groepen en 4 aardlekschakelaars. Tevens dient er een mogelijkheid te zijn om de kast af te sluiten. Ook wil ik graag een aansluiting voor één stopcontact en eventueel met aansluiting voor deurbel.

Vervangen van een groepenkast

Ik wil graag een groepenkast laten vervangen. Mijn wens is een 1 fase kast met 10 groepen en een beltransformator. Geen specifieke voorkeur voor een merk, als het maar gecertificeerd is. Het werk moet op 2 juni 2014 uitgevoerd worden. Ik heb een foto van de huidige groepenkast bijgevoegd.

Stopcontacten vervangen en aarden

Twee stopcontacten in de kamer vervangen en ze dan aarden, desnoods via de centrale verwarming.

Electra in caravan aanleggen

Ik heb een caravan waar ik stroom in moet hebben. 7 lichtpunten, 3 stopcontakten, 5 schakelaars en aansluiten op meterkast. Leidingen zitten er al, wel nieuwe berading trekken. Caravan is helemaal gestript. Er zit een nieuwe schakelkast in.

Bedrading krachtstroom tbv. sauna

Voor het aansluiten van een sauna is het nodig dat er krachtstroom komt in de garage. Er is een keramische kookplaat in het huis en die zit volgens mij op een aparte kast met drie zekeringen. Vanuit de meterkast lopen nog draden naar de garage die niet zijn aangesloten. Dit zijn echter maar drie draden en volgens mij moeten het er vijf zijn. Ik zou graag graag willen weten of het mogelijk is hier een geschikt aansluitpunt voor de sauna te maken en wat dat gaat kosten. Of moet er een geheel nieuwe kabel naar de garage toe of eventueel vanaf de kookplaat?

Spotjes vervangen, buitenlamp ...

Spotjes vervangen, buitenlamp aansluiten, schakelaar monteren