Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe stoppenkast en aanleg extra groep:

Nieuwe stoppenkast en aanleg extra groep

Wij krijgen oa een nieuwe keuken met een heet water kraan waar een extra groep voor nodig is dit past niet op onze huidige stoppenkast. Daarnaast willen we tzt over gaan op inductie koken dus hebben we een nieuwe kast nodig
Onze klant uit Vries (Drenthe) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe stoppenkast en aanleg extra groep uit heel Nederland:

Groepenkast vervangen en aanleg nieuwe groepen

Hierbij een overzicht van wat we vragen om aan te leggen. In de meterkast zijn nu 5 groepen, met slechts één groep voor de keuken!!! Graag willen we de stoppenkast vervangen en uitbreiden naar 10 groepen Onder het aanrecht hebben we een afwasmachine (2400W) en een close-in boiler (2200W). *? Daar wil ik graag een groep naar toe. Met dubbel stopcontact *? We gaan ook een inductieplaat aanschaffen en daar moet dus ook een dubbelegroep heen (5 aderig? ) en een perliex stopcontact *? En natuurlijk het aansluiten van de inductieplaat Aan de ander muur is een kastenblok met twee koelkasten (links) En in het midden een combimagnetron (2800W) en een oven (2700W) *? Ook daar moeten groepen naar toe. En stopcontacten Kan de bekabeling via het trappenhuis naar de keuken door een goot met VMVL/YMVK kabels? *? Om breken te voorkomen dacht ik aan plintgoot tussen het aanrecht en het kastenblok en kabelgoten vanaf de meterkast over het plafond en daarna langs de muur tot achter het aanrecht. Zoals de gasbuizen lopen. Op de muur in het aanrechtkast kunnen dan de opbouw stopcontacten worden gemonteerd En ook onder de ovens op de muur achter de pannenkast. We hopen dat u ons kan helpen aan betere installatie want nu slaan op feestdagen bij het koken de (trage)zekeringen nog te vaak door. PS Ik hoop dat deze informatie een goede indruk geeft. En mijn inbreng zijn vragen. Graag ontvang ik uw advies.

Aanleg Perilex tbv kookplaat

Eind februari zal mijn nieuwe woning opgeleverd worden. Voor de kookplaat, Siemens EX977KXX1E moet nog een Perilex aansluiting gemaakt moeten worden. Er is al een buis aanwezig vanuit de bouw, van de stoppenkast naar de kookplaat en het huis is aangesloten op 3 fasen. Er zal een 3 fasen fornuisgroep moeten worden toegevoegd aan de stoppenkast (Holec I-82G340T+HS), draden moeten worden getrokken en een Perilex inbouw stopcontact gemonteerd moeten worden. Graag hoor ik of u in deze periode flexibel inzetbaar bent (oplevering kan schuiven) en wat de kosten hiervoor zijn. Alvast dank!

Vervangen stoppenkast + aanleg kookplaat

Nu we zonnepanelen op ons dak hebben, willen we ook elektrisch koken. Daarvoor moet de stoppenkast vervangen worden en een nieuw stopcontact in de keuken worden aangelegd. Wat kunnen jullie me bieden en hoeveel gaat dat kosten?

Aardelektrode slaan en aansluiten in stoppenkast

Slaan aardpen in voortuin circa 5 meter kabellengte van stoppenkast. Aansluiten aarding in stoppenkast. Afstand pen tot voordeur 3 m kabellengte. Doorvoer in woning eenvoudig door paneel boven deur eenvoudig over de muur direct in stoppenkast afstand maximaal 3 m kabellengte. Werkzaamheden ivm aanleg pv installatie

Vervangen van stoppenkast en aanleg elektra

Nieuwe woning gekocht. Waar elektra voor een beautysalon moet komen. Daarnaast komt er ook een garage bij. Wij willen weten of wij nu genoeg stroom hebben zodat alles naar behoren werkt. Anders moet er een uitbreiding van groepen komen (geen oude stoppen meer maar klik/schuifsysteem). Misschien dat er iemand eerst kan komen kijken?

Extra groep in de meterkast aanleggen

Aanleg van een extra groep in de stoppenkast ten behoeve van een inductie kookplaat.

Groep in stoppenkast en perilexstekker aansluiten

Extra aanleg groep voor electrisch koken en een perilex stekker aan de kookplaat aansluiten.

Aanleg van krachtstroom voor inductie

Wij willen graag een inductie kookplaat gaan aanschaffen en hebben daarvoor een aansluiting nodig. Op de plek waar deze kookplaat komt zit nu een gewoon stopcontact voor de ontsteking van de huidige gaskookplaat. Deze zit ongeveer 10 meter van de stoppenkast af.

Stoppenkast vervangen en nieuw WCD installeren

Stoppenkast met drie stoppen vervangen door 4 of 6 stoppenkast en 1 keer 3 fasen (voor keuken) en aardlekschakelaars. Aanleg stopcontact met randaarde en Perilex (3 fase) stopcontact. Lengte kabels maximaal 3 meter.

Extra groep of krachtstroom laten aanleggen

We hebben in onze fotostudio een gloednieuwe stoppenkast naast onze werkruimte, met nog ruimte voor een extra groep. Boven de groepenkast zit een paneel waar achter gemakkelijk de kabels weggewerkt kunnen worden. We gaan binnenkort ons plafond eruit halen en we zouden graag voordat het nieuwe plafond er in zit een extra groep willen laten aanleggen (de kabels mooi weggewerkt langs het plafond), met stopcontacten op ongeveer 10 meter afstand van de meterkast. Een andere optie is het aanleggen van krachtstroom. We ontvangen graag 1 offerte voor een extra normale groep die naar 1 dubbel stopcontact loopt in onze ruimte. Daarnaast ontvangen we graag uw 2e offerte voor de aanleg van krachtstroom naar een aansluiting daarvoor in onze werkruimte. Het liefst willen we dan een verdeeldoos aan de krachtstroomaansluiting hangen met 3 groepen en 'normale' stopcontacten. Ik hoor graag van jullie of er nog verdere informatie nodig is voor een prijsindicatie. Er is wat haast met deze klus. We laten dit bij voorkeur uitvoeren op 19, 20 of 21 april. U bent welkom om de situatie hier even te beoordelen.

Partners

Partners van Casius