Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor buitenverlichting aanbrengen en stopcontacten maken:

Buitenverlichting aanbrengen en stopcontacten maken

Ik wil graag buitenverlichting laten aanbrengen. Het gaat om twee lichtpunten. Daarom wil ik 2-3 stopcontacten buiten laten plaatsen. Ook wil ik een stopcontact verplaatsen in de keuken.
Onze klant uit Meppel (Drenthe) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenverlichting aanbrengen en stopcontacten maken uit heel Nederland:

Aanbrengen dubbel stopcontact voor buiten

Ik wil op mijn dakterras verlichting (12 volt buitenverlichting)gaan aanbrengen. Verder wil ik er nog eventueel apparaten op aansluiten, maar dat zal niet veel zijn. Dit alles bevind zich op de zolderetage. Daar bevinden zich diverse stopcontacten. Er zal een doorgang naar buiten gemaakt moeten worden door het schuine dak.

Buitenverlichting op het dakterras aanbrengen

Wij wonen op de bovenste verdieping, 4 hoog. Hebben een terras van ca 10 x 4 meter. Willen hier graag buitenverlichting op laten aanleggen. Er zijn 2 elektrapunten aanwezig, waarvan 1 centraal op het terras en 1 aan de zijkant. Draden kunnen onder de verhoogde tegels door of onder het grind worden weggewerkt.

Grondkabel vervangen

Wij willen een nieuwe grondkabel. Er is namelijk bij de bouw een te dunne kabel aangelegd. Het gaat om een manage en we willen extra buitenverlichting aanbrengen. De kabel moet een lengte hebben van ongeveer 40 meter. Goed toegankelijk allemaal.

Sensor op buitenverlichting aanbrengen

Ik wil graag een losse sensor (licht/donker) in een bestaande buitenlamp laten aanbrengen. Ik kan geen andere lamp kopen omdat de hoogte van de totale lamp maar 5 cm mag zijn in verband met boxdeur. Alle te koop aangeboden lampen zijn hoger dan 5 cm.

Buitenverlichting aanbrengen

Wij zijn een VvE in Utrecht en willen op de begaande grond en op de 3 galerijen aan de gevel buiten verlichting laten plaatsen. Kan u een offerte komen maken. Om een zo goed mogelijk beeld van de situatie te krijgen kan er een afspraak gemaakt worden dan kan ik u goed laten zien wat de bedoeling is. In de ledenvergadering van begin april willen we offertes bespreken.

Klussen in en om huis uit laten voeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren namelijk: - ophangen 4 x gordijnrails aan plafond. - ophangen luifel boven voordeur. - aanbrengen 2 x buitenverlichting: aan voor- en achtergevel, het elektra is al aanwezig. - aanbrengen huisnummer op voorgevel. Zie foto impressie. Gewenste werkzaamheden: boren, waterpas ophangen en aansluiten elektra. Graag meenemen: hoge trap voor aanbrengen buitenverlichting aan achtergevel.

2x buitenverlichting aanbrengen

Ik wil graag een buitenlamp met bewegingsmelder en een buitenlamp aan het woonhuis laten bevestigen. De lampen koop ik zelf, het elektra zal waarschijnlijk wel nog door de muren heen getrokken moeten worden.

Diverse klussen in de woning

Ons huis kent nog een aantal losse eindjes, van groot en klein formaat. Deze willen we graag opgelost zien. KEUKEN * afzuigkap monteren * Vaatwasser opnieuw stellen (deurtje sluit niet meer) * Lichtpunt aanbrengen boven aanrecht (er is een lichtpunt, maar de draad is zichbaar. Deze willen we achter de (mdf-)muur verwerkt hebben) * 3 lichtpunten in de keuken werken niet meer. Alle drie zijn op een dimmer aangesloten. * Muur achter gasfornuis schuren en verven (ong. 5,5 m2) * Voegen rondom keukenblok (ong. 5 m) aanbrengen * tweetal planken boven koelkast/magnetron plaatsen (60x40 cm) WOONKAMER: * Vloer opschuren en olien. (ong. 34 m2). De planken zullen ook aangetikt moeten worden. Het is ons onbekend hoe de vloer gelegd is (gelijmd, zwevend? ) * Plinten in grondverf en verf (ong. 20 m2) * Vensterbank verbreden incl. Opbergruimte. 315 cm breed x 60 cm diep. We willen ook op de vensterbank kunnen zitten. Graag hieronder een drietal opbergbakken en 2 kinderstoeljes in dezelfde stijl. Het aantal en grootte van de bakken is afhankelijk van de steunen die de vensterbank mogelijk nodig heeft. Hieronder twee voorbeelden qua sfeer: -ideetjes/rbosgraaf/extra-opbergruimte-onder-de-vensterbank * Radiator ombouw 2x maken en plaatsen * Aanpassen van de (niet-actieve) schouw, zodat de TV daarin kan. * Diverse deuren schuren en schilderen (2x binnendeur, 2x buitendeur) * Sierplinten om 2 deuren schilderen en plaatsen TRAPPENHUIS EN GANG * Trap schuren en schilderen (14 treden) * Vloer gang schuren en schilderen (ong. 7 m2) * Trapleuning onwrikbaar vastzetten (raakt elke keer weer los) * 2 lampen ophangen (electra punt al aanwezig) * Voordeurbel en buitenverlichting repareren * 2 ramen vervangen (1 veiligheidsglas in voordeur, 1 raam boven voordeur) * Geleiding van schuifdeuren repareren. Nu liggen er plastic geleiders die

Anti-inbraak buitenverlichting aanbrengen

Wij wonen in een gesplitst appartement, ik wil bij de gezamelijke voordeur buitenverlichting laten plaatsen die reageert op beweging.

Klussen in en om het huis uitbesteden

Ik heb verschillende klussen liggen, ik wil graag weten wat het kost om ze te laten uitvoeren: - glas schuurdeur vervangen - lamp badkamer ophangen - netjes aansluiten cv ketel en wasmachine op stopcontact (nu met verlengsnoer) - netjes afsluiten luchtkanalen in de woning - aanbrengen roostertje afzuigkap op voorgevel - contactdoos aanbrengen buitenverlichting (weggestuukt) - aanbrengen isolatiemateriaal verwarmingsbuizen en achter cv huiskamer - ophangen rolgordijn, naar beneden gevallen

Partners

Partners van Casius