Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Meppel of directe omgeving.

280 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet nieuwe elektrische installatie, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, complete elektra installatie staalframebouw, vervangen stoppenkast voor een groepenkast met minimaal 7 groepen, vervangen van elektra in een tussenwoning en nieuwe groepenkast, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien, meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Meppel:

2 extra groepen aanleggen

Ik wil 2 extra groepen aanleggen van de keuken naar de meterkast. De afstand zal ongeveer 3 meter zijn. Er zijn al gaten geboord en de kabel is aanwezig. Het gaat me om het aansluiten van de contact dozen en van de meterkast.

Vervangen elektra in de woonkamer en keuken

Voor mijn woning moet ik de elektra op de benedenverdieping vernieuwen, dit is de woonkamer en de keuken. Het gaat om 6 tot 8 stopcontacten en 6 schakelpunten ongeveer. Voor de keuken een extra kook groep voor inductie en verder in de keuken 1 voor de vaatwasser koelkast en de oven. En 2 overige 3 stopcontacten voor overig apparatuur daarnaast nog 1 schakelpunt voor het licht.

Buitenverlichting aanbrengen en stopcontacten maken

Ik wil graag buitenverlichting laten aanbrengen. Het gaat om twee lichtpunten. Daarom wil ik 2-3 stopcontacten buiten laten plaatsen. Ook wil ik een stopcontact verplaatsen in de keuken.

Meterkast vervangen

Ik wil graag de groepenkast laten vervangen en uitbreiden. Er zitten nu 5 groepen en een aardlekschakelaar en ik zou graag 10 groepen willen hebben. Dit alles in verband met het vervangen van de keuken en het koken op inductie waarvoor alleen al 2 groepen nodig zijn.

Extra groep aanleggen en kabel trekken naar buiten

Extra groep aanleggen meterkast + 20 m kabel voor naar buiten.

Extra groep en kabel naar de tuinschuur aanleggen

Extra groep en +/- 20 meter kabel naar buiten voor te bouwen schuurtje. Graag vrijblijvende offerte.

Groepenkast vervangen en overig elektrawerk

Op dit moment is er in onze woning een oude stoppenkast aanwezig met 4 groepen. Dit is veel te weinig, en er is ook een vreemde indeling gemaakt. Zetten wij de oven in de keuken aan en springt toevallig de cv-ketel aan op zolder, dan zit het hele huis zonder stroom. Waarom dit op dezelfde groep zit aangesloten is mij een raadsel. Graag willen we de groepen herverdeeld hebben, enkele nieuwe groepen erbij waar dit volgens jullie advies noodzakelijk is. De groepenkast willen we laten vervangen door een moderne groepenkast en een extra groep laten plaatsen en aansluiten naar de oven in de keuken. Daarbij moet de leiding worden ingefreesd en een extra WCD geplaatst worden. We willen een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen en ontvangen graag uw offerte.

Krachtstroom aanleggen in de bedrijfshal

Het betreft het plaatsen van een krachtstroomgroep plus 1 wandcontactdoos opbouw in een bedrijfshal. De afstand vanaf de meterkast naar de opbouwdoos is 5 meter. Het gaat hier om een gehele opbouw.

Kookgroep in de groepenkast bijplaatsen

De groepenkast uitbreiden met een kookgroep. Ik heb foto's toegevoegd te verduidelijking.

Groepenkast vervangen voor inductiekookplaat

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen voor een groepenkast met 3 fasen en krachtgroep voor inductiekookplaat en circa 8 lichtgroepen. De huidige groepenkast is 1 fase, met 4 lichtgroepen. Ook regelen met het netwerkbeheer, rendo, dat het 3 fasen wordt. Ook leveren van groepenkast graag.

Televisiescherm laten vervangen

Ik heb een vraag ik wil graag mijn lg 65inch UH615V 4k ultra HD smart. Beeldscherm vervangen is kapot gebroken. Wat gaat dat kosten.

Deurbel met intercom repareren of vervangen

Deurbel met intercom repareren of vervangen Er is een bestaand systeem met een Extravox deurstation met een bekabelde verbinding naar 4 vertrekken. Dit is alleen een spraak systeem, zonder video of deuropening mogelijkheid. Het moet ook zo blijven. Een paar van de intercom telefoons in de vertrekken werken niet naar behoren. Ik wil graag controle, en waar nodig, reparatie zodat alle 4 aangesloten intercoms weer functioneren met bel en spraak functie. Merk van het deurstation is Entravox, de telefoons zijn van het merk Ritto Wohntelef.

Deurbel met intercom repareren of vervangen

Er is een bestaand systeem met een Extravox deurstation met een bekabelde verbinding naar 4 vertrekken. Dit is alleen een spraak systeem, zonder video of deuropening mogelijkheid. Het moet ook zo blijven. Een paar van de intercom telefoons in de vertrekken werken niet naar behoren. Ik wil graag controle, en waar nodig, reparatie zodat alle 4 aangesloten intercoms weer functioneren met bel en spraak functie. Merk van het deurstation is Entravox, de telefoons zijn van het merk Ritto Wohntelef.

Meterkast verleggen

Ik wil de huidige meterkast een meter of 5 verleggen. Hij zit namelijk nu op een onhandige plek en we willen verbouwen en dit dan gelijk meenemen. Daarnaast wil ik ook graag advies of de huidige meterkast voldoen. Er is een foto beschikbaar.

Groepenkast en eventueel de bedrading vervangen

Vervanging groepenkast en eventueel de bedrading.

Controleren van de elektra

Graag controle elektra. Af en toe vliegt de aardlek eruit.

Stopcontacten aanleggen en verlichting aansluiten

Wij zouden in onze woning, 2 onder 1 kap uit 2008, een aantal elektra zaken door jullie uit willen laten voeren. - Aanleg 2 x extra stopcontact zolder of kabelgoot met stopcontacten - Aansluiten verlichting. Verlichting hangt al, kabels liggen al in een buis door de muur. Moet aangesloten worden op 2 aan en uit schakelaars die al aanwezig zijn. - Optioneel: UTP netwerk Kabel trekken naar zolder Wij zijn op zoek naar een betrouwbare elektricien die deze werkzaamheden voor ons uit kan voeren tegen een scherp/normaal tarief en goede kwaliteit.

Meterkast in huis laten verplaatsen

Momenteel ben ik bezig met de aankoop van een woning. Mocht deze doorgaan dan zou ik graag de meterkast willen verplaatsen. Helaas kan ik nog weinig informatie aan u verstrekken, daar ik er geen beschikking over heb. Waar het mij omgaat is een globale indicatie waar ik rekening mee moet houden wat betreft de kosten. De in het geel gearceerde meterkast zou dan verplaats worden in het rood omcirkelde gedeelte in de bijlage. De nieuwe ruimte is een aangebouwd deel, met plat dak en hoogstwaarschijnlijk geen kruipruimte. Nogmaals, het gaat mij om een indicatie, geen exacte prijsopgave. Graag hoor ik van u.

Aardpen laten slaan

Alleen een aardpen leveren en slaan. Wat kost dat?

Schotelantenne afstellen

Antenneschotel heeft geen ontvangst graag op juiste golflengte zetten.

Elektriciteit controleren en verbeteren

In onze nieuwe woning hebben wij twijfels bij de betrouwbaarheid van de elektriciteit bedradingen. De draden hangen veelal los en sommige zijn zelfs open. Dit is een onwenselijke en gevaarlijke situatie.

UTP- en COAX-kabels doortrekken

Wij zouden graag wat nieuwe bekabeling aan laten leggen. 2 x UTP + 1 x Coax vanuit de meterkast naar drie slaapkamers op de eerste etage. Een maal een loze leiding met staaldraad vanaf de bouw. Twee maal gevulde leiding welke vervangen mag worden. Ik kijk uit naar uw reactie!

Ouderwetse groepenkast vervangen

Het gaat om het vervangen van een ouderwetse groepenkast met 4 zekeringen, door een groepenkast met 8 automaten. In de meterkast zitten 2 vertakkingen van 1 groep, deze dienen gesplitst te worden zodat er 3 aparte groepen gecreëerd worden, totaal zijn er dan 6 operationeel en 2 op reserve voor eventuele toekomstige uitbreiding. Zie ook de bijlage voor de huidige situatie en de gewenste situatie. Aardlekschakelaar is aanwezig en 230V geen 380V.

Oude elektra vervangen

Ik wil graag een indicatie van de kosten om de alle elektra in onze eengezinswoning te laten vervangen. Hoekwoning met een woonkamer van 40m2, eerste verdieping vier slaapkamers en een zolder. Het gaat om alle elektra, dus bedrading, meterkast, contacten et cetera. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vervangen bedrading

Bedrading bovenverdieping (oppervlakte circa 60 m²) moderniseren. Derde aardedraad ontbreekt op de bovenverdieping.