Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hoogeveen of directe omgeving.

312 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van alle electra en nieuwe meterkast plaatsen, meterkasten plaatsen in vakantiewoningen, volledige elektra vernieuwen inclusief meterkast, electra bij verbouwing, meterkast verplaatsen, vervangen electra en nieuwe stoppenkast, nieuwe intercom met deuropener laten plaatsen, aanbrengen en verplaatsen electra, aanleggen tuinverlichting en waterdichte dubbele stekkerdoos, vervangen van electra, vernieuwen meterkast en trekken kabel voor inductie, vervangen koperen buizen elektra, vervangen elektra oud huis+aanleggen aanbouw, uitbreiden groepenkast met kookgroep, meterkast verplaatsen incl vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hoogeveen:

Vervangen electra standaard rijtjeshuis

Ik zoek een elektricien die alle elektra in en rond mijn woning kan renoveren. Het gaat om een standaard rijtjeshuis, woonkamer, keuken, drie slaapkamers, badkamer en een kamer op zolder. Naast de elektra in de hiervoor genoemde ruimte moet ook de garage en schuur onder de loep genomen worden. Ook wil ik de meterkast uitgebreid hebben.

Het uitbreiden van het aantal groepen

Ik zoek een elektricien voor het uitbreiden van mijn groepenkast van 1 naar 3 fasen. De bestaande kast bestaat uit 10 groepen. Ik bespreek graag met de vakman waaraan de groepenkast moet voldoen.

Aanleg stopcontact in berging

Er is wel verlichting in de berging onder ons appartement maar geen stopcontact.

Aanleggen van krachtstroom voor een inductiekookplaat

Ik wil graag krachtstroom in de meterkast voor een inductiekookplaat met 6 zones. Er is momenteel nog geen perilex aansluiting. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 5 a 6 meter. Kruipruimte is aanwezig.

Extra groep in meterkast aanleggen

Ik wil graag een extra groep laten aanleggen in onze meterkast.

Vervangen stoppenkast in verband met kookplaat en zonnepanelen

Stoppenkast (1986) vervangen rekening houdend met een 3500 kookgroep tbv keuken en evt. Zonnepanelen.

380V aanleggen voor keramisch fornuis

380 v aansluiting maken voor fornuis.

Stopcontacten verlagen en één extra plaatsen

Wij hebben 4 stopcontacten in de woonkamer die wij willen verlagen. En wij willen 1 extra stopcontact in de keuken.

Groepen toevoegen meterkast

Er dienen 4 a 5 groepen in de meterkast toegevoegd te worden in verband met een andere keuken met meer apparaten.

Groepenkast vervangen

Groepenkast vervangen door 3 fase kast met 5/7 groepen

Krachtstroom aanleggen in garage

Ik wil graag krachtstroom laten aanleggen in de garage. Ik zou graag wat info en de prijs willen weten.

Meterkast verplaatsen

Wij willen de meterkast verplaatst hebben. Het zal 1 meter dichter naar de voordeur verplaatst moeten worden hij zal dan op een betonnen draag muur moeten worden bevestigd. De meterkast zal tegenover de kapstok geplaatst moeten worden. Wij hebben een houtvloer die ik zal verwijderen als dat nodig is. Het liefst binnen twee weken.

Elektra in de gehele woning vervangen

Vervangen vN elektra in de gehele woning plus andere groepen kast.

Extra groep voor de inductieplaat installeren

Extra groep plaatsen voor het aansluiten van een inductie plaat

Kabelgoot aanbrengen en snoeren wegwerken

Aanbrengen kunststof kabelgoot vanaf tv en snoeren wegwerken op de plint.

Buitenlamp monteren

Ik heb een sensor lamp aangeschaft, ik zoek iemand dit deze kan monteren.

Krachtstroom aansluiting realiseren

Ik wil graag aanleggen krachtstroom bij ons thuis, als een hobby gebruiken lasapparatuur of compressor of een zaagmachine, de afstand van meterkast naar onze garage staat een muur tussen, dus heel dicht bij, maar nauwelijks dat hang er vanaf waar komt te staan, en èèn stopcontact is genoeg, zo ik ben benieuwd wat zou kosten, ik hoor graag verder van u.

Electrische garagedeuropener installeren

Ik wil graag een garagedeur opener geleverd en geïnstalleerd hebben op een houten garagedeur.

Elektra in de nieuwbouwwoning aanleggen

Ik wil graag een krachtstroom groep laten aanleggen voor een inductiekookplaat en laten inbouwen, een inbouwkoelkast laten monteren en aansluiten, 2 inbouwspots en een dimschakelaar in de douche laten monteren en 3 dimschakelaars in de woonkamer. Verder wil ik nog 6 lampen in het appartement laten monteren. Ik heb alle dimschakelaars, lampen, kookplaat en koelkast al aangeschaft. Krachtstroom aanleggen is mogelijk volgens een expert en de woningbouw heb hier verder geen materialen voor.

Groepenkast met porseleinen stoppen vervangen

Op dit moment hebben wij een groepenkast met porseleinen stoppen. De 6 stoppen en eventueel de 2 aardlekschakelaars willen wij laten vervangen.

Buitenlampen met bewegingssensor aanbrengen

Ik wil graag mijn verlichting in en om de garage laten repareren. Dit zijn lampen met een bewegingssensor. Graag ontvang ik een voorstel voor lampen met een sensor misschien meerdere mogelijkheden en prijzen.

Kapotte internetkabel repareren

De internetkabel is kapot wie in Hoogeveen kan hem repareren en wat kost dat?

Aardpen slaan voor een nieuwe aansluiting

Wij krijgen een nieuwe aansluiting in ons bedrijfspand. Hiervoor moet nog een aardpen geslagen worden. Graag uw prijsopgave per mail.

Groepenkast met aardlekschakelaar installeren

Oude groepenkast verwijderen en vervangen voor een nieuwe met 4 groepen en een aardlekschakelaar.

Tuinverlichting aanleggen

Bij bejaardencentrum in Hoogeveen gaat een tuin worden aangelegd door stichting Groen en vee advies van Terra Meppel. Hierbij vraag ik een offerte van een vakman die voor het materiaal zorgt en de verlichting aanlegt. Bijlage: In de tekening is met kruisjes aangegeven waar de verlichting moet komen.