Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Hoogeveen of directe omgeving.

318 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, meterkast aanpassen, stoppenkast en eventueel leidingen vervangen, meterkast vervangen en aarddraad trekken, groepenkast met stoppen vervangen, stoppenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Hoogeveen:

Extra groep voor de inductieplaat installeren

Extra groep plaatsen voor het aansluiten van een inductie plaat

Kabelgoot aanbrengen en snoeren wegwerken

Aanbrengen kunststof kabelgoot vanaf tv en snoeren wegwerken op de plint.

Buitenlamp monteren

Ik heb een sensor lamp aangeschaft, ik zoek iemand dit deze kan monteren.

Krachtstroom aansluiting realiseren

Ik wil graag aanleggen krachtstroom bij ons thuis, als een hobby gebruiken lasapparatuur of compressor of een zaagmachine, de afstand van meterkast naar onze garage staat een muur tussen, dus heel dicht bij, maar nauwelijks dat hang er vanaf waar komt te staan, en èèn stopcontact is genoeg, zo ik ben benieuwd wat zou kosten, ik hoor graag verder van u.

Electrische garagedeuropener installeren

Ik wil graag een garagedeur opener geleverd en geïnstalleerd hebben op een houten garagedeur.

Elektra in de nieuwbouwwoning aanleggen

Ik wil graag een krachtstroom groep laten aanleggen voor een inductiekookplaat en laten inbouwen, een inbouwkoelkast laten monteren en aansluiten, 2 inbouwspots en een dimschakelaar in de douche laten monteren en 3 dimschakelaars in de woonkamer. Verder wil ik nog 6 lampen in het appartement laten monteren. Ik heb alle dimschakelaars, lampen, kookplaat en koelkast al aangeschaft. Krachtstroom aanleggen is mogelijk volgens een expert en de woningbouw heb hier verder geen materialen voor.

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag krachtstroom aanleggen voor een inductiekookplaat voor een nieuwbouw woning. Het gaat hierbij om het aanleggen van een nieuwe groep, het inbouwen van de kookplaat en koelkast. Zover ik weet moeten de kabels enz nog getrokken worden en is dat mogelijk volgens het advies van een expert. Met vriendelijke groet,

Groepenkast met porseleinen stoppen vervangen

Op dit moment hebben wij een groepenkast met porseleinen stoppen. De 6 stoppen en eventueel de 2 aardlekschakelaars willen wij laten vervangen.

Buitenlampen met bewegingssensor aanbrengen

Ik wil graag mijn verlichting in en om de garage laten repareren. Dit zijn lampen met een bewegingssensor. Graag ontvang ik een voorstel voor lampen met een sensor misschien meerdere mogelijkheden en prijzen.

Kapotte internetkabel repareren

De internetkabel is kapot wie in Hoogeveen kan hem repareren en wat kost dat?

Aardpen slaan voor een nieuwe aansluiting

Wij krijgen een nieuwe aansluiting in ons bedrijfspand. Hiervoor moet nog een aardpen geslagen worden. Graag uw prijsopgave per mail.

Groepenkast met aardlekschakelaar installeren

Oude groepenkast verwijderen en vervangen voor een nieuwe met 4 groepen en een aardlekschakelaar.

Tuinverlichting aanleggen

Bij bejaardencentrum in Hoogeveen gaat een tuin worden aangelegd door stichting Groen en vee advies van Terra Meppel. Hierbij vraag ik een offerte van een vakman die voor het materiaal zorgt en de verlichting aanlegt. Bijlage: In de tekening is met kruisjes aangegeven waar de verlichting moet komen.

Electrawerk in de garage

De electra in mijn garage is naast de TL verlichting en stopcontacten ook verbonden met diverse buitenlampen van aangebouwde schuurtjes. Was tevens aangesloten aan verlichting in de tuin (grotendeels weggehaald wegens rottende paaltjes). Nogal onoverzichtelijke kabeltoestand. Ik heb zo'n 2 jaar geleden hier ergens kortsluiting gehad en de boel maar uitgezet. De electra in de garage moet nu maar weer genormaliseerd worden, tevens moeten wat schakelaars worden vervangen (lijken kapot), missende deksels op verdeeldozen, etc.

Stopcontact verleggen

In de keuken moet een geaard stopcontact met twee aansluitpunten voor stekkers ongeveer 30 cm naar beneden verlegd worden. De wand is betegeld en voor de plaatsing van het stopcontact moet in de tegel een gat geboord(?) worden. Verder moet het verlegde stopcontact met een plaatje netjes afgedekt worden.

Het maken van tv aansluiting op ...

Het maken van tv aansluiting op slaapkamer en zolderkamer.

Ben op zoek naar een vakman voor het ...

Ben op zoek naar een vakman voor het aanleggen van wat stopcontacten en lichtpunten op zolder, aangezien de zolder eerst een gedeelte was en nu is onderverdeeld is in 2 kamers is dit nodig.

Vervanging van de zekeringskast. Deze ...

Vervanging van de zekeringskast. Deze zit er al in vanaf 1978. We hebben af en toe wat problemen met de stroom gehad. Aardlekschakelaar doet het volgens ons ook niet altijd goed. 11 zekeringen zitter er in.

Wij wonen in een huis waar onze electr. ...

Wij wonen in een huis waar onze electr. installatie's op dezelfde groepenkast zitten. In de keuken moeten extra aansluitingen gemaakt worden. Slaapkamers van ons en werkkamer moeten voorzien worden van aarde aansluitingen. De buitenverlichting moet voorzien worden van een enkele knop (zit wel knop in de gang maar die is nutteloos). Wij moeten denk ik extra stoppen hebben om onze wasmachine/droger en vaatwasser en de waterkoker tegelijk kunnen gebruiken.