Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Emmer Compascuum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Emmer Compascuum heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Emmer Compascuum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Emmer Compascuum of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Emmer Compascuum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra aanleggen in bedrijfspand, electra vervangen in de gehele woning, elektra, bedrading en groepenkast vervangen, elektra aanpassen en groepenkast vervangen, elektra in de gehele woning vervangen, vervangen elektra inclusief alle bedrading, elektra vervangen in volledig huis, vervangen van elektra in geheel woonhuis, alle elektra vervangen, bedrading vervangen en groepen bijplaatsen, elektra in een jaren '30 portiekwoning vervangen, elektra inclusief meterkast vervangen, elektra, verlichting en groepenkast vernieuwen, intercomsysteem voor appartementen installeren, meterkast vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Emmer Compascuum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Emmer Compascuum:

Krachtstroom aanleggen in de meterkast

Krachtstroom aanleggen in meterkast ivm inductie kookplaat en oven. Direkt achter de meterkast ( in woonkamer ) een periles stopkontakt plaatsen. Afstand van meterkast tot stokontakt is minder dan een meter.

Krachtstroom aansluiten in de keuken

i.v.m. plaatsen andere keuken op inductie koken met oven, met er krachtstrrom aangesloten worden in de meterkast. Meterkast is goed bereikbaar. Direct achter de meterkast, in de woonkamer, moet dan een perilex stopkontakt geplaatst worden. Graag een offerte voor deze installatie all in.

Krachtstroom in de keuken installeren

We hebben een andere keuken en willen electrisch gaan koken, hiervoor is een krachtstoom aansluiten nodig in mijn meterkast. Direct aan de andere kant van de meterkast, in de woonkamer, moet dan een perilex stopkontakt komen. Mag ik vragen wat de totaalkosten zijn voor deze installatie all inn ?

Groepenkast geheel vervangen

Ik wil graag mijn groepenkast laten vervangen. Mijn ouwe kast heeft 4 ouwe stoppen en geen aardlek. Ik ben op zoek naar een nieuwe kast die ook ingebouwd wordt.

Tuinverlichting en stopcontacten aanleggen

Het opnieuw aanleggen van tuinverlichting en stopcontacten

Stopcontacten en tuinverlichting aanleggen

Het opnieuw aanleggen van tuinverlichting en stopcontacten. De kabels in de tuin met diverse stopcontacten moeten vervangen worden. Op dit moment slaat de verlichting en de pomp in de vijver uit. De stroom die vanuit de schuur komt, dient ook aangepast te worden.

Plafondventilator aansluiten

Een plafondventilator met lamp zouden wij graag laten aansluiten op het lichtnet.