Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor elektra doormeten woonhuis:

Elektra doormeten woonhuis

Goeden dag. Naar aanleiding van een extreem hoog energie verbruikt op zoek naar iemand die de elektra kan doormeten in ons huis en ons kan adviseren in groot verbruikers.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektra doormeten woonhuis uit heel Nederland:

Elektra doormeten woning

Doormeten electra nieuwbouw woningen ivm extreem hoge energierekening.

Elektra doormeten en aansluiten

Niet overal in huis heb ik elektra. De groepen, aardlekschakelaars en hoofdschakelaars zijn uit en aan gezet, maar dit heeft geen verschil gegeven. De spanning in de meterkast op alle groepen gemeten en dit is in orde. Het probleem lijkt dus na de meterkast te zitten, maar hier houdt mijn kennis op. Graag wil ik dit probleem oplossen zodat er weer overal in huis elektra is.

Elektra doormeten woning

Graag willen wij de elektra laten doormeten en een offerte voor eventueel herstelwerkzaamheden. We zien piekstromen in de woning, maar soms hebben we ook een apparaat dat het wel op het stopcontact doet en een ander apparaat dat het niet doet.

Elektra doormeten

Voor een 2 persoonshuishouden hebben wij volgens de eclektra meters een erg hoog energieverbruik nml. voor 4-5 persoonshuishouden (4200-4500 kwh) we hebben het idee dat we geen grote energie vreters hebben. Contact gehad met het energiebedrijf en ook zij vonden het hoog en adviseren om het misschien eens door te laten meten. Kunt u ons een vrijblijvend advies geven wat te doen?

Vervangen elektra

Ik zoek een vakman voor de volgende werkzaamheden -Aardpen slaan -Nieuwe groepenkast (11 groepen) aanschaffen en plaatsen -Perilex naar keuken voor inductiekoken -Elektradraden benedenverdieping doormeten/vervangen/omlabelen -nieuwe draad naar centrale punten slaapkamers (cerntraaldoos 3x) nieuwe draad naar centraal punt zolder. Vanaf de centrale punten in de slaapkamers maak ik zelf de rest van de elektrapunten / schakelpunten. Badkamer elektra is reeds gedaan. Aardlekschakelaar is niet aanwezig, kruipruimte wel. Afstand meterkast naar kookplaat is 3,5 meter

Elektra installatie doormeten

Ik zoek een elektricien voor het doormeten van de elektra in onze woning. Het stroomverbruik neemt maandelijks toe en staat niet in verhouding tot ons 'normale stroomverbruik'. Sinds we constateerden dat het stroomverbruik toe nam, zijn we erg gaan letten op ons stroomverbruik. Desalniettemin neemt het elke maand fors toe. Het is ons niet duidelijk waardoor dit komt. Zowel de meter als alle apparaten (behalve de tv) zijn niet ouder dan 3 jaar. We zouden graag de binneninstallatie laten doormeten zodat we duidelijkheid hebben.

Elektra doormeten in huis

Ik heb in mijn nieuwe huis alle kabels vervangen en een nieuwe meterkast aangesloten. Echter zoek ik nog iemand die alle elektra kan doormeten. Dit graag z.s.m.

Elektra doormeten controleren en herstellen

de stoppen slaan geregeld door , denk dat één van de apparaten dit veroorzaakt in de keuken ( koelkast , of vaatwasser ) krijg half januari een nieuw aanrechtblad ,,,,, dus wil graag voor die tijd dat dit is opgelost

Doormeten lichtpunt en eventueel vervangen bedrading

Ik wil de elektra doormeten op een lichtpunt binnenshuis. De schakelaar is eerder vervangen en is niet het probleem. Vermoedelijk is de bedrading tussen de schakelaar en het lichtpunt niet in orde (is oud). Ik zou graag willen dat dit opgelost wordt. Dus in het kort: - doormeten - vervangen van de huidige bedrading indien dat nodig is - opnieuw aansluiten van een lamp.

Elektraleidingen vervangen en wandcontactpunt plaatsen en doormeten

Ik zoek een partij voor het vervangen van de elektriciteitsbedrading op de bovenverdieping. Daarnaast het doormeten van de elektra en het plaatsen van 3 wandcontactdozen.

Partners

Partners van Casius