Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor meterkast aanpassen naar 3 fasen ivm inductie koken:

Meterkast aanpassen naar 3 fasen ivm inductie koken

Onze 1 fase meterkast ombouwen naar een 3 fasen om inductie op 11000 watt te kunnen gaan gebruiken.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meterkast aanpassen naar 3 fasen ivm inductie koken uit heel Nederland:

Van gas naar inductie koken

Ik wil de meterkast laten aanpassen naar fase 2 of 3 (weet ik niet precies), extra draad naar keuken, nieuwe stopcontact voor de inductie kookplaat is nodig. Ik ben niet in het bezit van een perilex stekker. 3 m2

Aardpen /aardlekschakelaar en meterkast aanpassen

Appartement op de 6de top etage, aarding momenteel via waterleiding, maar ik wil 3 fasen in de woning en wil de aarde in de woning graag via een aardpen. Ik weet niet of de buren onder mij aarde hebben en of hier iets mee gedaan kan worden. Ook wil ik weten hoeveel het kost om mijn 1 fase groepenkast die pas 4 maanden oud is overzetten naar een 3 fase groepenkast met 3 aardlekken en 10 groepen.

aanleg krachtstroom

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het laten aanpassen van de meterkast ter voorbereiding van het verhogen van het vermogen (3×25A) t.b.v. een inductie kookplaat. En een perilex aansluiting zal gerealiseerd moeten worden. De installatie moet gebeuren door een erkend installateur. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte (materialen, manuren). In de bijlage zijn een aantal foto's van de meterkast toegevoegd.

Keuken aanpassen voor inductie koken

Voor het omschakelen naar inductie koken moet een bedrading worden aangelegd van de meterkast naar de keuken: - aanpassing meterkast - nieuwe bedrading aanleggen (er is geen bestaande buis om draad te trekken) dus gaten boren etc. - perilex contactdoos in keuken - Meterkast naar kookplaat 7 - 8 meter - Beschikt niet over kruipruimte.

Aanpassen/vervangen groepenkast naar 3 fasen

Aanpassen groepenkast van 1 x 35 A naar 3 x 25 A. Huidige kast is 10 jaar oud (foto), huidige groep 9 is van de zonnepanelen (max. 2.2kW). Tevens 3-fase kabel + stopcontact nodig voor keuken ivm planning van inductie kookplaat (10-11kW), van meterkast via 2 droge kruipruimtes te leggen, ca. 17 m kabel nodig.

Uitbreiden en aanpassen stoppenkast

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met mijn meterkast. Het gaat om het bijplaatsen van 2 nieuwe groepen als dat kan i.v.m. aanschaf inductiekookplaat. Daarnaast eventueel het vervangen van de oude stoppenkast als dat noodzakelijk is. Er zitten nog porseleinen stoppen in, hier wil ik graag advies over.

Meterkast aanpassen en perilexaansluiting aanleggen

Wij overwegen om een inductie fornuis te plaatsen in onze keuken. Perilex hoort daar bij. Wat kost het klaar maken van de meterkast en doortrekken naar de keuken, ongeveer 6 meter.

Vervangen van electra

Electra in gehele appartement vervangen, gaat om 66 m2. Alsmede meterkast aanpassen. Contactdozen en schakelaars zo nodig vervangen. Het betreft een monumentaal appartement in Blijdorp uit 1933.

Groepenkast aanpassen voor een inductiekookplaat en een perilex stopcontact aanleggen

Ik ben opzoek naar iemand die de groepenkast kan aanpassen voor een inductiekookplaat, 2 fase. Er zitten loze leidingen in de meterkast die waarschijnlijk naar de keuken lopen en daar uitkomen. Een perilex stopcontact moet nog aangelegd worden. Ik denk dat de afstand tussen de meterkast en de kookplaat ongeveer 4-5 meter is. Ik heb geen kruipruimte, ik heb een appartement op de bovenste verdieping.

Aardpen slaan en bedrading aanpassen

Ik wil een aardpen laten slaan en heb bedrading tot aan de meterkast nodig op 1 hoog. Ik beschik over een aardlekschakelaar. Ik weet helaas niet op welke wijze deze klus uitgevoerd moet worden en waar de aardpen moet komen. Ik hoop hierover geïnformeerd te worden. Klopt het dat je een aardpen kunt delen met de buren?

Partners

Partners van Casius