Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Emmen of directe omgeving.

626 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra aanleggen bij een mini camping, vernieuwen electra, vervangen electra, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen, vervangen van elektra, vervangen electra, nieuwe meterkast en krachtstroom, meterkast verplaatsen en meterkast opsplitsen, vernieuwen groepenkast, vervangen oude stoppenkast, stoppenkast, nieuwe groep, perilex stekker, aansluiting ventilator toilet, vervangen elektra gehele woning, vervangen electra, groepenkast vervangen en stopcontacten plaatsen, extra groepen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Emmen:

Elektra groepenkast uitbreiden

Ik wil graag mijn groepenkast laten uitbreiden. Ik heb twee groepen en dat is niet voldoende.. Eén of twee erbij moet voldoende zijn. Gaarne de kosten vermelden

Kookgroep aanleggen

In meterkast kookgroep aanleggen tbv inductie koken en Perilex aansluiting maken in keuken.

Uitbreiding van de groepenkast

Ik zoek een elektricien die onze hoofdschakelaar kan vervangen, de groepenkast kan uitbreiden en het aansluiten van de inductiekookplaat. Tussen de meterkast en de keuken zit ongeveer 3 à 4 meter.

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Groepenkast vervangen en uitbreiden van 6 naar 8 groepen. Ook moet er een aansluiting komen naar de keuken voor een inductiekookplaat.

Extra groep en stekkerdoos plaatsen

Ik schijn een extra groep in de stoppenkast nodig te hebben en een 5-puntsstekkerdoos, dit daar ik wil overstappen naar elektrisch koken(keramisch/inductie) nu vraag ik me af wat gaat dit kosten?

Aanleggen krachtstroom

We willen thuis een inductiefornuis hebben en vandaar het aanleggen van krachtstroom. En in onze B&B een inductie inbouwkookplaat. De B&B is betrekkelijk dichtbij de woning. De afstanden zijn respectievelijk 4 en 7 meter.

Vervanging groepenkast

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen door een nieuwe met 4 groepen en 2 aardlekschakelaars. Graag wil ik offertes van de merken ABB, Hager en Eaton. Graag een totaalprijs inclusief installatie.

Groepenkast vervangen

Ik heb een nieuwe 3 fasen groepenkast besteld waarvan de hoofdkabel van het stroom opnieuw aangelegd moet worden inclusief zegel. De verdere aansluiting doe ik in eigen beheer. Dus het gaat alleen om het aansluiten van de hoofdkabel.

Groep vervangen in de meterkast

Hager B16 is stuk. Wat kost vervanging daarvan?

Meterkast vervangen

LS, Op dit moment hebben we een groepenkast met 8 groepen en bel, met twee aardlekschakelaars. De stroom wordt geleverd met 1 fase en nul. Daarnaast hebben we zonnepanelen, die op een aparte groep staan met ieder een eigen aardlekschakelaar. We willen graag op inductie gaan koken. Graag willen wij een offerte voor een nieuwe meterkast ontvangen.

Aanleg van krachtstroom

Ik wil vanuit mijn (al 3 fasen meterkast) een krachtstroom aansluiting realiseren op mijn schuur. Ongeveer 15 meter. Graven wil ik zelf wel doen. Graag per mail reageren.

Aansluiting voor de inductiekookplaat maken

Aansluiting in meterkast en in keuken realiseren voor een inductiekookplaat.

Krachtstroom aanleggen voor een snackbar

Op 1 mei ga ik het huurcontract tekenen voor een pand waarin ik een snackbar wil gaan openen. Er is daar nog geen krachtstroom en ik wil graag uw offerteprijs ontvangen voor het aanleggen van ten minste 3 x 25 Ampère.

Perilex-aansluiting laten aanleggen

Ik wil gaan overstappen van gasfornuis naar inductie koken. Hiervoor heb ik een perilex aansluiting nodig. Ik denk dat deze aansluiting in de woning aanwezig was. Maar ik heb een nieuwe meterkast gekregen. Het perilex dicht gemaakte stopcontact zit nog in de keuken, denk ik, maar niet meer in de meterkast. Hoeveel ben ik kwijt als de aansluiting weer werkt?

COAX-kabel laten vernieuwen

Ik heb een meterkast in de galerij van het appartementencomplex waarin ik woon. Vanuit de meterkast gaat een oude mini-coax naar het punt in de woonkamer. Deze wil ik graag laten vervangen voor een nieuwe, normale coax kabel. Eventueel wil ik de mogelijkheid verkennen om gelijk een Cat5e kabel mee te laten trekken en deze netjes in de woonkamer uit te laten komen. De afstand is ongeveer 5 meter, weet niet hoe het leidingwerk loopt. Ik heb een kabel maar geen connectoren.

Stopcontact in de meterkast installeren

Voor de stroomvoorziening van mijn meterkast wil ik graag een contactdoos in de meterkast.

Krachtstroom aanleggen voor keramisch koken

Omdat wij graag elektrisch willen gaan koken is er een 380 V aansluiting in de meterkast nodig. Wij zijn benieuwd naar de kosten hiervoor.

Solar LED-verlichting verbeteren

Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het aansluiten van onze solar buitenlampen. Wij willen de lichtopbrengst versterken (extra batterij en groter solarpaneel). En zoeken iemand die ons kan helpen met aansluiten. Materiaal is aanwezig. Indeco Design Emmen.

Extra groep in de meterkast inbouwen

Ik wil graag een extra groep meterkast voor de inbouwoven 2800 watt

Kantoor bekabelen

Het opnieuw bekabelen van het kantoor van een klant van ons in Zwijndrecht. Daarbij ook rekening houden met extra aansluitingen en bijvoorbeeld het plaatsen van zuilen.

Extra groep(en) aanbrengen

Een extra groep aanleggen (of groepen)

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van mijn groepenkast. Ik heb op dit moment 4 groepen en ik wil dit eventueel uitbreiden naar 8 groepen. Er ligt in gehele woning al nieuwe bedrading en er moet ook voor de keuken een aparte groep komen. In de keuken ga ik elektrische koken en deze heeft een perilex-systeem van 2 x 220v.

Probleem in de groepenkast

Probleem met stoppenkast. Stop van een groep slaat er telkens uit. Soms na een seconde, soms na een week. Alle apparaten al uit de groep verwijderd.

Buitenstopcontacten aansluiten in veranda

Vanuit mijn schuur wil ik graag kabels leggen naar mijn veranda onder de grond door, zodat daar ook verlichting in kan komen en aansluitpunten voor electra. Ongeveer 3 stekkerdozen. Indien eigen materiaal niet te duur anders moet het alleen geïnstalleerd worden en haal ik het materiaal zelf op. Zie foto voor meer info waar het moet komen.

Afzuigkap repareren

Afzuigkap doet het niet, bovenkastjes licht niet oke, dimmer o.a. , kortsluiting bij aandoen tuinlampen.