Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Eelde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Eelde heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Eelde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Eelde of directe omgeving.

70 klanten uit Eelde bevelen een bij Casius in Eelde aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Eelde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra in een vrijstaande woning vervangen, groepkast vervangen, uitbreiden of vernieuwen elektra, slaan aardpen, vervangen van electra, krachtstroom aansluiting in de keuken, alle bedrading vervangen van een eengezinswoning, extra groepen plaatsen, het uitbreiden van de stoppenkast, bekijken en mogelijk aanleggen 3 fasen inductie, vervangen van elektra jaren-30 woning, veiligheidsaarding onafhankelijk van waterleiding maken, vervangen en uitbreiden groepenkast, vervangen elektra in huis, verplaatsen en aanbrengen elektra, elektra leidingen infrezen & stopcontacten verplaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Eelde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Eelde:

Extra groep toevoegen

In verband met de nieuwe keuken waar een inductie kookplaat in komt heb ik een extra groep in de groepenkast nodig in mijn nieuwe huis. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Krachtstroom aan laten leggen

Wat kost het om krachtstroom aan te leggen vanaf de meterkast naar de 1ste etage? Het moet door 1 betonnen plafond en 1 binnenmuur.

Groepenkast vervangen

Ik wil mijn groepenkast vervangen. Er zit nu een oude kast in met 6 groepen (met oude versie stoppen, waaronder twee met maar 10 amp.). Ik wil er sauna op aan kunnen sluiten, daar heb ik 360 volt voor nodig. Ik weet echter niet zeker of er al 3 fase binnenkomt. ik zou graag in de nieuwe kast 8 of 9 groepen hebben.

Groepenkast vernieuwen en verplaatsen

Graag een offerte voor het verplaatsen en uitbreiden van de meterkast. De meterkast heeft nu 2 x 4 groepen en in verband met een nieuwe keuken met inductie koken moeten er een stuk of 4 groepen bij worden geplaatst. De gehele kast moet een meter worden verplaatst.

De werkzaamheden omvatten het ...

De werkzaamheden omvatten het volgende: plafondlampen monteren en de aan- en afvoer maken voor 1 vaatwasser.