Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor extra groepen en krachtstroom aansluiten:

Extra groepen en krachtstroom aansluiten

In verband met een nieuwe keuken heb ik 4 of 5 extra groepen nodig en krachtstroom.
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor extra groepen en krachtstroom aansluiten uit heel Nederland:

Krachtstroom aanleggen in meterkast

Voor een elektrisch fornuis zou ik graag mijn meterkast laten aanpassen naar een 3 fase/krachtstroom aansluiting. Tevens laat ik me graag adviseren over het aantal benodigde groepen en wanneer nodig, het bijplaatsen van extra groepen. De meterkast is 5 meter verwijderd van het fornuis.

Krachtstroom groep vervangen

In mijn stoppenkast heb ik een krachtstroom groep (oude van de keuken). Deze draad is in de keuken reeds gesplitst in 2 draden (1 draad is +, - en aarde?) Deze 2 draden gaan naar zolder waar ik 1 draad wil gebruiken voor vloerstroom (stopcontacten in de vloer) en 1 draad voor mijn web server. Nu is mijn vraag, wil iemand de krachtstroom groep in mijn meterkast vervangen door 2 x 220 groepen zodat de 2 draden naar zolder ieder 1 groep zijn. De meterkast is 1 jaar oud, deze is dus nieuw. Uiteraard moet gemeten worden welke draad gesplitst en doorgetrokken is (splitsing is juist gedaan echter is de persoon die dit gedaan heeft niet meer welkom en kan ik dit niet meer navragen).

Uitbreiding groepenkast en krachtstroom

Door aanschaf van een nieuwe kookplaat, 7400 Watt, en overige apparatuur heb ik me laten vertellen dat ik mijn groepen kast van 1 fase naar 3 fase moet omzetten. Graag zie ik een offerte tegemoet.

Groepen uitbreiden en krachtstroom installeren

Oude woning , behoefte aan uitbreiding meterkast, krachtstroom, nieuwe draden naar keuken ivm inductie, indien mogelijk, bezoek vooraf

Krachtstroom

Ik wil graag krachtstroom aangelegd hebben tbv schuur (lasapparaat ed). Het stopcontact blijft in de meterkast dus kabels hoeven verder niet getrokken te worden. Daarnaast heb ik ruimte voor groepen maar er zal wel een hoofdschakelaar ingebouwd moeten worden heb ik begrepen. Verder gaat het mij om een offerte en wil niet gebeld worden dus geen telefoonnummer bijgevoegd. Graag prijsindicatie incl materialen

Elektra aanpassen vanwege nieuwe sauna

In verband met de plaatsing van een sauna dien ik in mijn woning een krachtstroomaansluiting te maken. Firma Stedin zal mijn aansluiting verzwaren. De elektricien dient mijn inziens tenminste de volgende zaken aan te leveren en uit te voeren: - Extra groep voor krachtstroom leveren en installeren - Trekken kabels (380V, 3Ph+N+PEe afgezekerd 16A) door een bestaande loze mantelbuis (ongeveer rond 20 mm PV buis) over een afstand van circa 10 meter en aansluiten op extra groep in meterkast - Monteren in kamer waar sauna geplaatst wordt met een lasdoos met extra kabelwartel en Wago 222-3 lasblokken Bijgevoegd een foto van de huidige groepenkast (alleen 230 V groepen).

Krachtstroom in de keuken installeren

We krijgen een grote oven met inductie fornuis en hebben daarvoor een krachtstroom aansluiting nodig in de keuken. Er zijn nu twee groepen in de keuken voor de inductie kookplaat. We moeten dus naar krachtsroom plus een losse groep voor de rest.

Krachtstroom in de keuken aan laten brengen

In de keuken zijn nu twee groepen voor de huidige inductie kookplaat. We moeten naar krachtstroom, omdat we een groot fornuis met inductie willen plaatsen. Graag horen we wat de kosten hiervan bedragen. Hiervoor moeten in de stoppenkast ook extra groepen aangemaakt worden. We kunnen nu nog geen foto aanleveren, omdat we 26 maart de sleutel krijgen.

Meterkast aanpassen

Ik heb wat vragen over onze huidige meterkast en mogelijke aanpassingen. Ik heb nu 4 groepen apart en meerdere nodig wanneer ik het volgende wil: een nieuwe kopen en daarop een inductiekookplaat van 7.3 kW, 2 koelkasten, standaard heteluchtoven, beltrafo en een aparte vriezer. Verder standaard de wasmachine, afwasmachine, koffie hoog kW, 2 ovens op 2.5-3 kW elk in de schuur met een koel/vries combi. Ik heb een aantal vragen: 7.3 kW kan op een 240V keukengroep toch? Of moet ik krachtstroom aanleggen voor meer vermogen? Graag uw advies en offerte voor de aanpassing dan wel vernieuwing.

Krachtstroom aanleggen

Ik heb in bedrijfspand waar ik een meterkast heb met 6 groepen. Het apparaat wat krachtstroom nodig heeft staat binnen een meter van de meter kast.

Partners

Partners van Casius