Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij elektriciens voor nieuwe plafondlamp installeren:

Nieuwe plafondlamp installeren

Bij mijn moeder in huis moet een nieuwe plafondlamp in de gang worden geïnstalleerd (die er nu hangt is fitting gesmolten en niet los te krijgrn).
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van elektriciens voor elektra en groepenkast te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe plafondlamp installeren uit heel Nederland:

Lamp repareren en opnieuw installeren

Onze plafondlamp in de badkamer is kapot en zelf repareren blijkt ingewikkeld. We laten het daarom graag even doen door een elektricien. We horen graat wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Badkamer en WC laten installeren

Wij zijn op zoek naar een vakman die onze badkamer en w.c. kan installeren. Graag kopen wij materialen zelf. Evt. Kan dit in overleg met de vakman (wij nemen graag adviezen over). Gaat om de installatie van: - Regendouche met afvoer - Glazen douchescherm/klapdeur naar de douche - Dubbele wastafel met meubel onder en boven - Radiator (aansluitingen door de loodgieter al klaargelegd) - Plafondlamp en stroom naar meubel boven wastafel (elektricien heeft kabels klaargelegd boven plafond) - WC pot - Fonteintje bij WC (is nu niet aanwezig) Een deel van het plafond (links op bijgevoegde tekening) is onder de trap naar de bovenburen, en als zodanig met rondingen. Dit zal niet betegeld kunnen worden, denken wij. Wij zijn benieuwd naar andere opties, zoals beton ciré. Heeft u hier ervaring mee? Wij horen dat graag. Het zou fijn zijn als de vakman binnenkort langs kan komen om de zaak op te nemen en een prijsopgave te doen. Uitvoer van de werkzaamheden kan aanvangen in de week van 2 oktober. We zijn ook benieuwd hoe lang de totale installatie zal duren. de klant wil graag voordat hij toezeggingen doet contact met de vakman.

Plafondlamp installeren op een nieuwe plek

I have a lamp I need to install in the ceiling. However the hole where is not where it should be. I need to open a new whole to place the lamp in the center of the room instead to where it is now.

Meubel en douchewand installeren

Ik heb een nieuwbouw woning gekocht, waarbij ik een basis badkamer heb laten installeren. Ik moet zelf nog los de douchewand installeren, een kast ophangen, een spiegel voor de badkamer ophangen en een plafondlamp ophangen. Verder ook in de toilet een spiegel en toiletrol houder.

Kleine klusjes in huis laten doen

Ik heb een aantal klussen die uitgevoerd moeten worden: - glazen douchedeur installeren - spiegel ophangen - verlichting boven de spiegel bevestigen - hang- en plafondlamp in de kamer - 3-4 muurdecoraties ophangen Wat zou het kosten om dit te laten doen?

Verlichting installeren

Ik heb lampen gekocht bij Karwei en ben op zoek naar iemand die deze kan installeren. Het gaat om 4 spots en 1 plafondlamp. Alle elektra punten zijn aanwezig.

Elektra installeren voor plafondlamp

Op een plafond lamp zit nu geen stroom, dit is al onderzocht. Ik zou van die lamp een snoer willen hebben over het plafond langs de plafondbalk en dan naar beneden naar een stopcontact om zo de plafondlamp stroom te geven en aan en uit te kunnen doen, met een switch/knopje in of aan het snoer. Ik heb begrepen dat het zelfs met een remote control kan. Het liefst zou ik dit laten doen op 16, 17 of 18 december. Ik ben in de middag vrij goed telefonisch bereikbaar. U mag ook een email sturen zodat ik contact met u op kan nemen.

Badkamer verbouwing

Kleine badkamer in appartement uit 1996 (1.73 x 2.18 meter): wasmachine aansluiting verplaatsen, bad verwijderen, douchecabine plaatsen, verplaatsen radiator en wasbak, geheel betegelen, nieuwe verlichting installeren (plafondlamp), plafond witten, kast plaatsen. Offerte voor de werkzaamheden + advies over de nieuwe inrichting: wasbak, douchecabine etc. Bedrijf kan de materialen ook leveren.

Vervanging lampen + controle bedrading

Controleren bedrading bij 2 lampen (wellicht doorgebrand?); installeren nieuwe plafondlamp (van 400 euro) + aansluiten op door ons gekochte dimmer; vervangen buitenlamp door bewegingsdetector lamp; controleren + herinstalleren bewegingsdetectorlamp in kelder. Misschien handig om langs te komen en te kijken.

Verbouwing WC (ca 1m x 1,20 m): - ...

Verbouwing WC (ca 1m x 1,20 m): - Sloopwerk is reeds gedaan. - Koof om standleiding bouwen. - Installeren inbouwreservoir (Geberit, blauw) en aanbrengen hangend WC. - Leidingen in muur fresen (watertoevoer voor WC en fonteintje; elektrokabels van plafondlamp naar schakelaar [licht/ventilatie]) - Fonteintje aanbrengen en aansluiten. - Plafond verlagen. - Inbouwspot en elektrische ventilatie aanbrengen. - Betegelen van vloer en achtermuur tot plateau van inbouwreservoir. - Stucen van overige muren en plafond. Verbouwing Bad (ca 3qm) - Verlagen plafond. - Inbouwspotjes (5) aanbrengen. - Elektrische ventilatie installeren - Nieuwe elektroleiding van plafond naar lichtschakelaar in muur vresen en schakelaar (licht/ventilatie)aanbrengen - Plafond stucen.