Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Assen of directe omgeving.

1229 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen elektra gehele woning, elektra volledig laten controleren, woning voorzien van een elektrische installatie, appartement opnieuw bedraden, elektra in de hele woning vervangen, vervanging elektra en meer, bestaande elektra laten vervangen, elektricien nodig, vervangen elektra, elektriciteit in de woning aanpassen, meterkast aanpassen, stoppenkast en eventueel leidingen vervangen, meterkast vervangen en aarddraad trekken, groepenkast met stoppen vervangen, stoppenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Assen:

Groepen en stopcontacten installeren wegens plaatsing keuken

Er zijn meer groepen nodig voor een nieuwe oven en een combi-magnetron. Ook willen we inductie gaan koken en twee of drie stopcontacten. De nieuwe woning is ook in Assen.

Stopcontacten infrezen en vervangen

Ik zou graag 4 dubbel stopcontacten, 1 enkele en 1 enkele met 2 licht knoppen laten vervangen. Het zijn oude opbouw stopcontacten, inbouw lukt niet omdat er dan bij gefreesd moet worden. Ik hoor graag wat dit kost

Elektrische installatie aanpassen voor de keuken

We zijn van plan een nieuwe keuken te installeren, we zijn in het bezit van het installatieplan en er zou het een en ander moeten aangepast worden . Ik ben hierdoor op zoek naar een elektricien voor deze werken uit te voeren. De aanpassingen zijn verplaatsen van stopcontacten en licht aanpassingen van het afvoer water.

Extra groepen en krachtstroom aansluiten

In verband met een nieuwe keuken heb ik 4 of 5 extra groepen nodig en krachtstroom.

Nieuwe plafondlamp installeren

Bij mijn moeder in huis moet een nieuwe plafondlamp in de gang worden geïnstalleerd (die er nu hangt is fitting gesmolten en niet los te krijgrn).

Stopcontact verplaatsen en extra stopcontact installeren

Ik laat graag binnenkort een stopcontact verplaatsen vanwege een nieuw tv meubel en daar ook 1 extra stopcontact bij plaatsen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Kabel trekken naar de achtertuin

Graag wil ik een kabel laten trekken vanuit de meterkast, via de kruipruimte, naar de achtertuin. Het aansluiten van de kabel op stopcontact (en elektrische zonwering) buiten kan ik zelf. In de meterkast is al een speciale aansluiting beschikbaar voor elektra naar buiten.

Aansluiting maken voor krachtstroom

Ik wil graag een krachtstroomaansluiting in de meterkast met een tappunt aan de gevel met schakelaars de binnenzijde.

Aardpen slaan op een nieuwbouwlokatie

Wat zijn de kosten om een aardpen te laten slaan in Assen op een nieuwbouw locatie?

Elektra uitbreiden

In verband met de aanschaf van een inductieplaat en vloerverwarming heb ik het volgende nodig: - 1 stuk 3-fasen groep met aardlek in meterkast + kabel naar keuken via kruipruimte (<10 meter) en wandcontactdoos ten behoeve van kookplaat (11.1 kW); - 1 stuk wandcontactdoos in de hal direct naast meterkast tbv pomp vloerderdeler.

COAX en UTP CAT6 kabels trekken

COAX en UTP CAT6 kabels onder de vloer van de meterkast naar de woonkamer, in de buurt van de TV leggen en netjes afmonteren aan de muur. Ik weet niet of er loze leidingen liggen. De afstand van de woonkamer naar de meterkast is ongeveer 10-12 meter.

Nieuwe TV- en datakabels trekken en aansluiten

Ik wil graag in de door ons gekochte woning nieuwe bekabeling laten aanleggen. Het gaat om nieuwe data-/tv-kabels, zodat de kabels up-to-date zijn voor snel internet en overal goede WiFi in het huis. Volgens mij zit er een glasvezel aansluiting in de meterkast. Als we op 24 maart verhuizen wil ik mijn Ziggo pakket inpluggen en mijn wens is dat dan alles goed en snel werkt! Ik ontvang graag uw offerte.

Extra stopcontact in de keuken plaatsen

Wij willen in de keuken graag een geaard stopcontact laten plaatsen. Er is in de muur een afdekplaat waar al wat elektra achter zit. Er moet daar vandaan een aansluiting naar de meterkast worden gemaakt. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsopgave.

Elektra van de wasemkap repareren

Wasemkap is circa 2.5 jaar. Enige tijd geleden was het moeilijk de kap aan/uit te zetten. Moet soms wel 8x de knop indrukken. Geld ook voor standenknop en de verlichting. Sinds vandaag lijkt er helemaal geen stroom meer op te zitten. Er brandde altijd een rode 2 (stand 2). Die is nu ook uit. In de meterkast is alles in orde en alle apparatuur in de keuken werkt wel behalve dus de wasemkap.

Kookgroep aanleggen

Ik wil graag een kookgroep aan laten leggen 2 fasen 32a. Het betreft een vrij moderne meterkast, aardlekken & automaten, momenteel 6 groepen in huis aanwezig moet vanuit de meterkast door een droge kruipruimte +\- 3 meter naar de keuken en vervolgens nog een perilex aansluiting in de keuken.

Elektra in de tuin aanleggen

Naar het tuinhuisje is een kabel getrokken via de buitenstopcontact van de woning. Deze kabel dient te worden aangesloten in het tuinhuisje. Er zal een bovenverlichting aangelegd moeten worden, een stopcontact en 2 aparte schakelaars waardoor het licht binnen en buiten separaat aangedaan kunnen worden.

Geaarde stopcontacten plaatsen

Ik wil geaard Stopcontacten

Krachtstroom naar de garage aanleggen

Ik krijg een oven in mijn garage en die werkt op krachtstroom. Er moet dus vanaf de meterkast naar de garage krachtstroom aangelegd worden.

Groepenkast vervangen

Groepenkast (klassiek) met 4 groepen en aardlekschakelaar vervangen door een zelf aangeschafte Hager 1 fase groepenkast met meerdere groepen en aardlekschakelaar(s) compleet met hoofdschakelaar. Digitale elektriciteit en gasmeter in meterkast aanwezig. Ook 1 losse module aanwezige (Hager) in verband met zonnepanelen. 2 Kabels, die ik zelf heb getrokken naar de meterkast, moeten ook worden aangesloten.

Aansluiten tuinhuisje op groepenkast

Ik heb een tuinhuisje geplaatst en wil vanaf een buitenstopcontact stroom aanleggen naar het huisje. Ik wil zelf de kabel leggen, maar het aansluiten laat ik graag aan een expert over. In het huisje: dubbel stopcontact + verlichting binnen en twee buiten lampen. Aan/uit van binnen. Onder het luifel gedeelte wil ik graag een lichtpunt + schakelaar + dubbel stop contact. Ik heb het schakelmateriaal zelf. Het gaat dus puur om de aanleg.

Dimmer en een enkele lichtschakelaar maken

Op de plek waar eerst een lichtschakelaar en een dubbele lichtschakelaar zat hebben wij een dimmer en een stopcontact gemaakt. Graag willen wij dit weer herstellen naar een dimmer en een enkele lichtschakelaar. Alle draden zitten er nog, blauw, bruin en zwart.

Kabels trekken voor internet en TV

Ik wil binnenkort graag over op glasvezelinternet en tv. Ik wil hiervoor 3 aansluitpunten laten maken, 2 in de woonkamer en 1 in de slaapkamer. Het ene punt in de woonkamer is het normale aansluitpunt voor de Ziggo kabel, het andere punt moet aan de andere zijde van de kamer worden geplaatst. Daarbij moet er door een gat geboord worden door de tegelvloer en betonvloer en een kabel getrokken via de kruipruimte. De aansluiting in de slaapkamer kan ook via de bestaande kabelaansluiting worden geplaatst. Indien mogelijk wil ik mijn kabelaansluitingen behouden. Ik heb waarschijnlijk maximaal 40 meter netwerkkabel nodig. Wat is de prijs voor CAT6 ? Kan deze bekabeling naast de coax bekabeling in de buis gelegd worden? Wat kosten de op/inbouwkastjes ? (Ziggo/KPN gecertificeerd ? ) Kunnen deze kastjes ook als combi (UTP + Coax;zonder storing) geleverd worden? Ik laat mij graag adviseren en ontvang een prijsindicatie.

Krachtstroom aanleggen in een bestaande woning

Graag laat ik krachtstroom aanleggen in een bestaande woning uit 1996. De krachtstroom dient te worden aangesloten in verband met de aanschaf van een nieuwe keuken met inductiekookplaat. De werkzaamheden dienen op 24 maart uitgevoerd te worden.

Elektra leveren en installeren

Graag ontvang ik van u een offerte voor het leveren en installeren van het volgende: 1x (dubbel) stopcontact installeren in de meterkast; 1x dimschakelaar (enkel) installeren/vervangen in slaapkamer; 1x dimschakelaar (enkel) installeren/vervangen in woonkamer, ten behoeve van de keuken; 1x dimschakelaar (dubbel) installeren/vervangen in woonkamer; In afwachting van uw reactie.

Extra groep in de meterkast bijplaatsen

Ik wil graag in verband met inductie koken een extra groep in de meterkast laten bijplaatsen. Ook wil ik graag een bestaand wand stopcontact in de keuken ongeveer 30 cm opzij laten verplaatsen.