Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Anloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Anloo heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Anloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Anloo of directe omgeving.

17 klanten uit Anloo bevelen een bij Casius in Anloo aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 7,5/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Anloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen groepenkasten, compleet vernieuwen elektra, vervangen elektra jaren 60 woning, uitbreiden meterkast, tl armaturen vervangen naar LED panelen, nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex, inductiefornuis aansluiten, groepen erbij en via de kruipruimte uitbreiding van de groepenkast, kosten van meterkast verplaatsen, centraaldozen aansluiten, intercom vervangen, leidingen aanleggen voor wandlampen, 4 extra groepen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Anloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Anloo:

Meterkast een slag draaien

Wij willen de meterkast een slag naar rechts laten draaien. Hij blijft wel op zijn plek maar moet een slag naar rechts draaien omdat wij de keuken een stuk naar achteren willen plaatsen en de meterkast anders midden in de keuken staat. Contact bij voorkeur via de e-mail. Ik werk in het onderwijs, overdag de telefoon opnemen is lastig. Daardoor telefonisch slecht bereikbaar, maar via de e-mail goed.

Thermostaat verplaatsen

Ik wil graag weten wat de kosten en mogelijkheden zijn, om een thermostaat te verplaatsen. We willen hem graag 4 meter opgeschoven hebben.

Groepenkast herstellen/aanvullen

Volgens Enexis heb ik een driefasenaansluiting: 3 x 25 A. Ik heb nu 11 zonnepanelen aangesloten totaal 3100 Watt Vandaag zouden er 10 panelen er bij geïnstalleerd worden. Het totaal wordt dan zo'n 6800 Watt. Dit zou moeten kunne bij de driefasenaansluiting. Maar: de installateur van de Zonnepanelen constateerde dat er in de Groepenkast waren afgeknipt en getaped. Zo werkt de driefasen aansluiting niet. Herstel zou dus moeten zijn: deze afgeknipte draden herstellen/verlengen en aansluiten op 2 van de drie stoppen onder de meter. Onder de meter zitten dus wel drie stoppen á 25 A. Enexis gaat via de Storingsdienst op 5 december (afspraak) kijken of de draden onder de meterkast dik genoeg zijn: 6 mm2. De installateur zonnepanelen schatte deze dunner in, op 4 mm2. Voorlopig worden er geen zonnepanelen aangelegd want de installatie op de groepenkast gaat dus niet! Dit is wat ik er als leek van begrepen heb. Graag indien mogelijk op grond van mijn verhaal een offerte en een prijsindicatie. Dit gaat naar drie bedrijven in of bij Schoonebeek. Via een mail kan ik een foto opsturen....

Oven van bakkerij voorzien extra krachtstroom

Voor een oven in mijn bakkerij wil ik graag extra krachtstroom laten voorzien. Ik heb ruimte in mijn meterkast hiervoor. voor een extra krachtstroom. Ik heb nog 1 aansluiting nodig bij mijn oven op 10 meter van de meterkast. De kabel kan worden doorgetrokken via het plafond systeem.

Diverse elektra werkzaamheden

Woonkamer: 2 dimmers vervangen door led dimmer, 2 stopcontacten ontkoppelen van centrale dimmer en deze centrale dimmer vervangen door stopcontact. + Hal: hotelschakeling werkt niet goed (storing in 1 schakelaar)+ Terras: contactdoos vastzetten (of vervangen) + Buitenlamp met sensor: Gaat niet uit. Tevens levering van de materialen (dimmers, stopcontact)

Vervangen spotjes / veilig maken van de badkamer

De verlichting in onze badkamer is momenteel niet veilig: Er bevinden zich lampen in zone 1, dit is een open douche dus deze mogen daar niet zitten. Lampen zijn niet geaard en waterdicht Lampen zijn niet dubbel geïsoleerd. Zie foto voor extra info

Vervangen meterkast, nieuwe groepen, kookgroep en 3 fase aansluiting

De meterkast moet vervangen en gekeurd worden. En moet ook een krachtstroom aansluiting komen voor de garage. Mijn inschatting is: 8 groepen + kookgroep + 3 fase aansluiting. Ik ben er niet over uit of ik wel een 3 fase nodig heb, ik ga een lasapparaat en afzuiging aandoen tegelijk?

Vervangen meterkast + plaatsen extra groep

Vervangen oude meterkast uit 76 en uitbreiding 1 groep voor inductie en zonnepanelen toekomst. Er moet 1 aansluiting via kruipruimte alvast bij keuken komen i.v.m. isolatie kruipruimte dit jaar. De afstand van de kruipruimte naar de keuken is ongeveer 8 meter. De oude groepenkast hoeft niet afgevoerd te worden.

Coax aansluiting op zolder maken

Ik wil heel graag tv kijken op zolder en daar heb je alleen een stopcontact en geen coax aansluiting. De coax aansluiting is in elke kamer in het huis aanwezig, behalve dus op zolder. Is het mogelijk dat jullie coax aansluiting plus internet bekabeling kunnen leggen vanuit een slaapkamer naar de zolder?

Aanleg krachtstroom en perilex stopcontact voor inductie

Ik wil de inductie kookplaat aansluiten. Krachtstroom aanleg in de meterkast is waarschijnlijk nodig. Ik heb geen perilex stopcontact. De afstand tussen de meterkast en keuken is ongeveer 8 meter. Er is een kruipluik aanwezig in de nieuwbouw, maar in de oudbouw niet. Wel kan een deel via de kelder en via buiten. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbreiden groepenkast en aansluiten van perilexstekker

Ivm aanschaf nieuwe inductie kookplaat moet de meterkast worden aangepast. Daarbij een kabel naar de keuken voor een aansluiting met bijbehorend stopcontact.

Stopcontacten/lichtschakelaars vervangen

Een stuk of 7 stopcontacten/lichtschakelaars vervangen

Slaan aardpen

Slaan van een aardpen in Klijndijk.

Meterkast aanpassen naar 3 fasen ivm inductie koken

Onze 1 fase meterkast ombouwen naar een 3 fasen om inductie op 11000 watt te kunnen gaan gebruiken.

Slaan aardpen

We willen graag een aardpen laten slaan. Graag een offerte hiervoor.

Vervangen van een groepenkast

Het betreft het vervangen van een groepenkast. Ik heb nu 6 groepen op 1 aardlek. Begreep dat 4 maximaal toegestaan is. Bij gebruik van de klapt het stroom eruit. Graag extra groep toevoegen voor de oven.

Coax kabel in huis doortrekken

Goedendag, ik wil graag een 3 tal extra aansluitpunten voor de tv op de begane grond. Hiervoor zoek ik iemand die de kabel kan doortrekken door de kruipruimte, gaten boort (vloerverwarming) en aansluitpunten monteert. Ook willen we graag vanuit de meterkast een kabel doortrekken naar de bovenslaapkamer en montage van signaalversterker in de meterkast. Hoor graag.

Meters reduceren

Ik heb nu twee meters voor gas/ elektra in huis. Ik zou graag een meter willen voor gas en een voor elektra.

Meterkast verplaatsen

Ik wil mijn meterkast verplaatst hebben van de woonkamer naar het washok. Dat is ongeveer 10 tot 12 meter

Vervangen bedrading boerderij

Het vervangen van alle bedrading. Er is al een nieuwe 8 groepen meterkast met een krachtstroom groep aanwezig. Het gaat om een woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer en 4 slaapkamers. Deze zijn allemaal niet geaard. Er hoeven geen nieuwe stroompunten worden aangelegd. De huidige bedrading is 2 aderig.

Wandcontactdoos vervangen door utp en coax aansluiting

Een wandcontactdoos in de woonkamer vervangen door een coax/utp aansluiting, zodat de router in de meterkast kan blijven.

Krachtstroom aansluiten voor koken met inductie

Krachtstroom aanleggen voor inductie kookplaat op keukeneiland. Er is hoogstwaarschijnlijk geen kruipruimte aanwezig onder de keuken.

2 dubbele stopcontacten verplaatsen

Twee dubbele stopcontacten verplaatsen in 1 muur met ingefreesde bedrading. Zitten nu hoog op de muur en moeten op 12 centimeter van de grond. Plekken zijn al op de muur getekend.

Aanleggen van krachtstroom voor een inductiekookplaat

Ik wil graag krachtstroom in de meterkast voor een inductiekookplaat met 6 zones. Er is momenteel nog geen perilex aansluiting. De afstand tussen de kookplaat en de meterkast is ongeveer 5 a 6 meter. Kruipruimte is aanwezig.

Het uitbreiden/renoveren van de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan uitbreiden/renoveren. Graag de mogelijkheid tot 2 groepen krachtstroom (keuken en schuur). Ik ga er vanuit dat het nu een 1 fase in de stoppenkast zit. Kabels trekken naar de keuken en schuur doet een ander bedrijf.