Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Alteveer gem de Wolden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in Alteveer gem de Wolden heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens in Alteveer gem de Wolden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Alteveer gem de Wolden of directe omgeving.


Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Alteveer gem de Wolden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra in hele woning vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, elektra vervangen in woonhuis, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen, nieuwe meterkast monteren, groepenkast vervangen en uitbreiden, stoppenkast door moderne groepenkast vervangen, groepenkast laten vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in Alteveer gem de Wolden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Alteveer gem de Wolden:

Drie fasen stroom aanleggen

Betreft 3 fase in meterkast aanleggen, er is al een nieuwe meterkast. Werkzaamheden moeten voor 13 november gedaan worden.

Meterkast vervangen

LS, Op dit moment hebben we een groepenkast met 8 groepen en bel, met twee aardlekschakelaars. De stroom wordt geleverd met 1 fase en nul. Daarnaast hebben we zonnepanelen, die op een aparte groep staan met ieder een eigen aardlekschakelaar. We willen graag op inductie gaan koken. Graag willen wij een offerte voor een nieuwe meterkast ontvangen.

Krachtstroom realiseren

Ga verhuizen en wil elektrisch koken ,de vorige bewoner heeft op gas gekookt. Maar heb zonnepanelen en gas word duurder. Het gaat om een sociale huurwoning en uiteraard heb ik niet veel te besteden. Vraag daarom verschillende offertes aan daar enexis met zo"n 900 euro veel te duur is

Krachtstroom installeren

Ik ga half november verhuizen naar een sociale huurwoning waar de verhuurder al zonnepanelen op heeft geplaatst. Omdat in de toekomst koken op gas duurder wordt, wil ik graag krachtstroom laten aanleggen om elektrisch te gaan koken. Ik zou graaf offertes ontvangen.

Elektra aanpassen voor inductiekoken

Ik overweeg een overstap te maken naar inductiekoken. Daarvoor moet mijn groepenkast worden aangepast en voorzien worden van krachtstroom. Er is een kabel van maximaal 10 meter nodig, via de kruipruimte naar de keuken. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Krachtstroom aanleggen in de bedrijfshal

Het betreft het plaatsen van een krachtstroomgroep plus 1 wandcontactdoos opbouw in een bedrijfshal. De afstand vanaf de meterkast naar de opbouwdoos is 5 meter. Het gaat hier om een gehele opbouw.

Krachtstroom aansluiting realiseren

Ik wil graag aanleggen krachtstroom bij ons thuis, als een hobby gebruiken lasapparatuur of compressor of een zaagmachine, de afstand van meterkast naar onze garage staat een muur tussen, dus heel dicht bij, maar nauwelijks dat hang er vanaf waar komt te staan, en èèn stopcontact is genoeg, zo ik ben benieuwd wat zou kosten, ik hoor graag verder van u.

Extra groep voor de keuken

Ik wil graag een extra groep voor de keuken. Voor inductie/elektrisch koken en misschien in de toekomst een afwasmachine.

Stopcontact verplaatsen en extra stopcontact installeren

Ik laat graag binnenkort een stopcontact verplaatsen vanwege een nieuw tv meubel en daar ook 1 extra stopcontact bij plaatsen. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Kabels wegwerken en aansluiten

Wegwerken van bestaande kabels van audio/computer/tv et cetera en opnieuw aansluiten en ontregelen.

Verlichting aansluiten in het gehele huis

Ik wil graag op 29 september (enige dag dat ik vrij ben) hulp bij aansluiten van verlichting in het gehele huis, plafond verlichting, totaal 12-14 plafond verlichting. Tevens op zelfde dag indien mogelijk hulp gordijn roedes te "spijkeren" op beton muur, totaal ongeveer 8 ramen / klein en groot. Ik hoor graag of haalbaar en mogelijk is? Graag ook prijs indicatie.

Hanglamp repareren

Repareren van kapotte fitting hanglamp. De fitting is doorgebrand. De werkplek is goed bereikbaar.

Kabel trekken naar de achtertuin

Graag wil ik een kabel laten trekken vanuit de meterkast, via de kruipruimte, naar de achtertuin. Het aansluiten van de kabel op stopcontact (en elektrische zonwering) buiten kan ik zelf. In de meterkast is al een speciale aansluiting beschikbaar voor elektra naar buiten.

Krachtstroom laten aanleggen

Wij willen graag krachtstroom laten aanleggen. Voor een keramiekoven.

Krachtstroom aanleggen

Aanbrengen van krachtstroom in bestaande woning (bouwjaar 1999). Bestaande aansluiting is 35 A, we willen naar 3 x 25 A.

Krachtstroom wandcontactdoos aansluiten

Graag offerte voor plaatsen en aansluiten van 5 polig krachtstroom wandcontactdoos in de meter kast. Maximaal 1 meter vanaf de hoofdzekering 3x25A Graag prijs inclusief: Wandcontactdoos 1 meter kabel Arbeidsloon Voorrijkosten Evt. Overige kosten. Btw

Aanleg van krachtstroom

Ik wil vanuit mijn (al 3 fasen meterkast) een krachtstroom aansluiting realiseren op mijn schuur. Ongeveer 15 meter. Graven wil ik zelf wel doen. Graag per mail reageren.

Krachtstroom aanleggen

Graag een prijs opgave voor het aanleggen van krachtstroom in de meterkast. Graag een all-in prijs voor: -wandcontactdoos 5 polig -aansluiten van deze contactdoos in de meterkast -1 m kabel tbv installatie (mag dichtbij meter zitten) -uurtarief -evt. Voorrijkosten o.i.d. Samengevat wil ik graag dat er een 5 polig stopcontact in de meterkast geplaatst en aangesloten wordt. Deze mag evt. Dicht bij de meter zitten.

Kookgroep in de groepenkast bijplaatsen

De groepenkast uitbreiden met een kookgroep. Ik heb foto's toegevoegd te verduidelijking.

Krachtstroom aanleggen voor inductiekoken

Mag ik een offerte voor het aanleggen van krachtstroom voor het aansluiten van een inductie-fornuis met een aansluitwaarde van 13,6 kW? Mvg

Aarde slaan bij woning

Aardpen slaan 3 tot 5 meter bij bestaande woning.

Aansluiting maken voor krachtstroom

Ik wil graag een krachtstroomaansluiting in de meterkast met een tappunt aan de gevel met schakelaars de binnenzijde.

Electrische garagedeuropener installeren

Ik wil graag een garagedeur opener geleverd en geïnstalleerd hebben op een houten garagedeur.

Elektra bij splitsing voorhuis controleren

Bij de splitsing van voor- en achterhuis is nog een stopcontact bij het verkeerde huis op de meterkast aangesloten, graag ook controleren of dit het enige is.

Aansluiting voor de inductiekookplaat maken

Aansluiting in meterkast en in keuken realiseren voor een inductiekookplaat.