Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Drenthe.

149 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel, extra stopcontact maken en extra groep, kookgroep plaatsen, aanleggen en aanpassingen van electra, aardpen slaan, krachtstroom realiseren voor inductie koken en elektrische laadpaal, verplaatsen van de meterkast en water en gas aansluiting maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Drenthe:

maandag 16 maart 2020

(Ver)plaatsen stroom en meerdere lichtpunten

We zijn op zoek naar een electriciën voor ons nieuwe huis in Meppel. Voor, indien mogelijk, de periode na sleuteloverdracht (30 juni) en voordat de stucadoor (3 juli) komt. Ons wensenlijstje: 1. extra dubbel stopcontact aan andere kant van de muur 2. extra dubbel stopcontact 3. extra dubbel stopcontact 4. extra cai + eventueel internetkabel (indien al aanwezig) 5. extra plafondlampaansluiting, mag op zelfde schakeling 6. extra dubbel stopcontact 7. nieuwe plafondlampaansluiting en schakelaar etc (waar stroom?) 8. cat6a kabel naar zolder, incl connectors 9. 2 loze leidingen van plint tot speakerhoogte
woensdag 12 februari 2020

Aansluiten zonnepanelen meterkast op regelmatige basis

Wij zijn op zoek naar een aantal specialisten die ons kunnen bijstaan met het aansluiten van geplaatste zonnepanelen op de meterkast. We zoeken specialisten die op regelmatige basis kunnen werken. Onze klantenkring bevindt zich in de regio's rond Groningen en Emmen.
woensdag 5 februari 2020

Extra groep om wasmachine en droger te laten werken

Ik wil graag een extra groep installeren voor mijn wasmachine en droger.
vrijdag 31 januari 2020

Vervangen meterkast

Momenteel aanwezig: 4 groepen, 3 achter een aardlekschakelaar (groen) en 1 aardlek ? (rood) Tevens een uitbreidingkastje t.b.v. De solar. Kan er aan de andere zijde ook een uitbreidingskastje?? We gaan over tot inductie koken. Daarvoor is een 2 fasen aansluiting benodigd + ?. Graag uw offerte.
woensdag 29 januari 2020

Meterkast groepen vernieuwen plus verzwaring

Wij krijgen een nieuwe keuken plus inductie daar moet een drie fasen aansluiting voor komen voor de verzwaring. De afstand van de meter kast naar de kookplaat is ongeveer 4 meter. Ik ben nog niet in het bezit van een perilex stekker graag in overleg met de vakman hoe dit precies werkt. Ik beschik over een kruipruimte maar deze staat waarschijnlijk vol met water.
maandag 27 januari 2020

Groepenkast & elektra vervangen

Op 3 maart zal ik verhuizen naar een woning waarbij de groepenkast vervangen moet worden en waarschijnlijk een aantal stopcontacten en lichtpunten verplaatst en bijgemaakt moeten worden. Bijgaand de huidige groepenkast, wil deze graag aanpassen/vervangen en daarnaast zal er het nodige aan elektra op de bovenverdieping moeten worden aangepast/vervangen. Ik denk dat er 6 groepen in de nieuwe groepenkast moet komen. Er zit een keuken in het huis op gas dat laat ik zo, dus er is geen groep nodig voor inductie.
dinsdag 21 januari 2020

een extra groepen kast plus krachtstroom

Ik wil graag een extra groep in de meterkast voor een nieuwe keuken en ik wou graag kracht stroom tot aan de meter en de aard lek is stuk
zondag 19 januari 2020

Vervangen/uitbreiden groepenkast

Huidige kast heeft 8 groepen verdeeld over twee aardlek-schakelaars (een 4- en een 2-polige) en nog een PV groep. Moet worden vervangen door een grotere kast met 10 groepen, ruimte voor nog 2 groepen, een krachtgroep voor de inductieplaat en voorbereid voor een tweede krachtgroep voor het geval er een elektrische auto komt. Om niet de hele kast te hoeven vervangen als we nog eens een doorstroomboiler en/of warmtepomp willen plaatsen, moet daarvoor ruimte in de kast zijn.
donderdag 16 januari 2020

Aardpen slaan

Ik ben op zoek naar iemand die een aardpen voor mij kan slaan. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
maandag 30 december 2019

De meterkast en hoofdkabel verplaatsen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik wil graag de groepenkast 50 cm naar achter verplaatsen. Dus de meter en hoofdzekeringen ook. Ik boor het nieuwe gat voor de hoofdkabel en bereid alles voor. Installateur hoeft alleen maar hoofdkabel los te koppelen bij de hoofdzekering, kabel door het nieuwe gat steken en aansluiten op de verplaatste hoofdzekeringen met energiemeter.
maandag 30 december 2019

Aansluiting maken voor elektrisch koken

Heb nu gas fornuis met elektrische oven. Wil overgaan naar inductie koken en elektrische oven. Moet dus 3-fase aansluiting aangelegd worden, gas afgesloten en fornuis geplaatst worden
zondag 29 december 2019

Stopcontact in meterkast maken

In verband met overstappen naar glasvezelinternet heb ik een wandcontactdoos nodig in de meterkast.
maandag 16 december 2019

Krachtstroom aansluiting maken voor een sauna

Ik ben opzoek naar iemand voor een krachtstroom aansluiting maken voor een sauna in een huurwoning. Ik heb geen idee of ik een 3-fase aansluiting heb. Graag wil ik een indicatie van de kosten.
zaterdag 14 december 2019

Controleren en vervangen elektra gehele huis

Graag laten wij alle elektra in onze woning controleren en wat nodig is vervangen. De woning is uit 1973/ 1976. De benedenverdieping heeft een vloeroppervlak van 50 m2, boven bestaat uit een badkamer en 3 slaapkamers, de zolder is 26 m2. In januari zouden wij de klus willen laten uitvoeren.
vrijdag 29 november 2019

Meterkast een slag draaien

Wij willen de meterkast een slag naar rechts laten draaien. Hij blijft wel op zijn plek maar moet een slag naar rechts draaien omdat wij de keuken een stuk naar achteren willen plaatsen en de meterkast anders midden in de keuken staat. Contact bij voorkeur via de e-mail. Ik werk in het onderwijs, overdag de telefoon opnemen is lastig. Daardoor telefonisch slecht bereikbaar, maar via de e-mail goed.
donderdag 28 november 2019

Thermostaat verplaatsen

Ik wil graag weten wat de kosten en mogelijkheden zijn, om een thermostaat te verplaatsen. We willen hem graag 4 meter opgeschoven hebben.
woensdag 27 november 2019

Groepenkast herstellen/aanvullen

Volgens Enexis heb ik een driefasenaansluiting: 3 x 25 A. Ik heb nu 11 zonnepanelen aangesloten totaal 3100 Watt Vandaag zouden er 10 panelen er bij geïnstalleerd worden. Het totaal wordt dan zo'n 6800 Watt. Dit zou moeten kunne bij de driefasenaansluiting. Maar: de installateur van de Zonnepanelen constateerde dat er in de Groepenkast waren afgeknipt en getaped. Zo werkt de driefasen aansluiting niet. Herstel zou dus moeten zijn: deze afgeknipte draden herstellen/verlengen en aansluiten op 2 van de drie stoppen onder de meter. Onder de meter zitten dus wel drie stoppen á 25 A. Enexis gaat via de Storingsdienst op 5 december (afspraak) kijken of de draden onder de meterkast dik genoeg zijn: 6 mm2. De installateur zonnepanelen schatte deze dunner in, op 4 mm2. Voorlopig worden er geen zonnepanelen aangelegd want de installatie op de groepenkast gaat dus niet! Dit is wat ik er als leek van begrepen heb. Graag indien mogelijk op grond van mijn verhaal een offerte en een prijsindicatie. Dit gaat naar drie bedrijven in of bij Schoonebeek. Via een mail kan ik een foto opsturen....
dinsdag 19 november 2019

Oven van bakkerij voorzien extra krachtstroom

Voor een oven in mijn bakkerij wil ik graag extra krachtstroom laten voorzien. Ik heb ruimte in mijn meterkast hiervoor. voor een extra krachtstroom. Ik heb nog 1 aansluiting nodig bij mijn oven op 10 meter van de meterkast. De kabel kan worden doorgetrokken via het plafond systeem.
woensdag 13 november 2019

Diverse elektra werkzaamheden

Woonkamer: 2 dimmers vervangen door led dimmer, 2 stopcontacten ontkoppelen van centrale dimmer en deze centrale dimmer vervangen door stopcontact. + Hal: hotelschakeling werkt niet goed (storing in 1 schakelaar)+ Terras: contactdoos vastzetten (of vervangen) + Buitenlamp met sensor: Gaat niet uit. Tevens levering van de materialen (dimmers, stopcontact)
dinsdag 5 november 2019

Vervangen spotjes / veilig maken van de badkamer

De verlichting in onze badkamer is momenteel niet veilig: Er bevinden zich lampen in zone 1, dit is een open douche dus deze mogen daar niet zitten. Lampen zijn niet geaard en waterdicht Lampen zijn niet dubbel geïsoleerd. Zie foto voor extra info
dinsdag 29 oktober 2019

Vervangen meterkast, nieuwe groepen, kookgroep en 3 fase aansluiting

De meterkast moet vervangen en gekeurd worden. En moet ook een krachtstroom aansluiting komen voor de garage. Mijn inschatting is: 8 groepen + kookgroep + 3 fase aansluiting. Ik ben er niet over uit of ik wel een 3 fase nodig heb, ik ga een lasapparaat en afzuiging aandoen tegelijk?
donderdag 10 oktober 2019

Vervangen meterkast + plaatsen extra groep

Vervangen oude meterkast uit 76 en uitbreiding 1 groep voor inductie en zonnepanelen toekomst. Er moet 1 aansluiting via kruipruimte alvast bij keuken komen i.v.m. isolatie kruipruimte dit jaar. De afstand van de kruipruimte naar de keuken is ongeveer 8 meter. De oude groepenkast hoeft niet afgevoerd te worden.
dinsdag 8 oktober 2019

Coax aansluiting op zolder maken

Ik wil heel graag tv kijken op zolder en daar heb je alleen een stopcontact en geen coax aansluiting. De coax aansluiting is in elke kamer in het huis aanwezig, behalve dus op zolder. Is het mogelijk dat jullie coax aansluiting plus internet bekabeling kunnen leggen vanuit een slaapkamer naar de zolder?
zondag 6 oktober 2019

Aanleg krachtstroom en perilex stopcontact voor inductie

Ik wil de inductie kookplaat aansluiten. Krachtstroom aanleg in de meterkast is waarschijnlijk nodig. Ik heb geen perilex stopcontact. De afstand tussen de meterkast en keuken is ongeveer 8 meter. Er is een kruipluik aanwezig in de nieuwbouw, maar in de oudbouw niet. Wel kan een deel via de kelder en via buiten. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 18 september 2019

Uitbreiden groepenkast en aansluiten van perilexstekker

Ivm aanschaf nieuwe inductie kookplaat moet de meterkast worden aangepast. Daarbij een kabel naar de keuken voor een aansluiting met bijbehorend stopcontact.

Partners

Partners van Casius