Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in Drenthe.

147 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien in Drenthe:

zaterdag 6 juni 2020

Extra wandcontactdoos aanbrengen op zolder en 1 verplaatsen op een slaapkamer.

In Onze nieuwbouwhuis Zijn we helaas vergeten aan 1 kant vd zolder een stopcontact te laten plaatsen en in een slaapkamer komt er stopcontact op een plaats waar een kledingkast komt.
donderdag 4 juni 2020

Keuring van elektrische installatie

We hebben in 2 naastgelegen anti-kraak panden (nummer 6 en nummer 8) maar 1 aangesloten meterkast. We gaan zelf de stroom doorzetten van nummer 6 naar nummer 8 en zoeken een electricien die bevoegd is e.e.a. te keuren. Het gaat dus puur om de keuring in opdracht van de Cooperatie.
dinsdag 19 mei 2020

Elektra doormeten woonhuis

Goeden dag. Naar aanleiding van een extreem hoog energie verbruikt op zoek naar iemand die de elektra kan doormeten in ons huis en ons kan adviseren in groot verbruikers.
dinsdag 12 mei 2020

Meterkasten plaatsen in vakantiewoningen

Ik ben op zoek naar een elektricien die in 3 reeds gebouwde vakantiewoningen (chalet) meterkasten kan plaatsen. Verdere aanleg van bekabeling is al uitbesteed. Geen 3-fase aansluiting nodig.
dinsdag 12 mei 2020

Perilex stopcontact

Ik wil graag een perilex stopcontact laten aanleggen vanuit de meterkast naar zolder voor de wtw unit wat zijn ongeveer de kosten hiervoor?? Er is al een bestaande wtw maar deze gebruikt alleen 230 en heeft geen perilexstekker
zaterdag 2 mei 2020

Aanleggen krachtstroom

Aanleggen van krachtstroom in de meterkast tbv van een jacuzzi in de tuin. Kabel c.a 20 meter, kan door kruipruimte naar buiten toe.
donderdag 23 april 2020

Weerstand elektra constateren en eventueel aardpen slaan

Tijdens het vervangen van onze groepenkast heeft de monteur de aarding gemeten en hij kwam op weerstand van 1492 ohm. Ik zoek een vakman die na kan gaan wat er mis is met onze aarde en indien nodig een nieuwe aardpen kan slaan. Graag offerte voor controle en voor de eventuele nieuwe aardpen. Het betreft een hoekwoning.
woensdag 22 april 2020

Vervangen electra standaard rijtjeshuis

Ik zoek een elektricien die alle elektra in en rond mijn woning kan renoveren. Het gaat om een standaard rijtjeshuis, woonkamer, keuken, drie slaapkamers, badkamer en een kamer op zolder. Naast de elektra in de hiervoor genoemde ruimte moet ook de garage en schuur onder de loep genomen worden. Ook wil ik de meterkast uitgebreid hebben.
zaterdag 18 april 2020

Aardpen slaan

Ik ben op zoek naar een vakman voor het slaan van een aardpen, het gaat dan ook puur en alleen om het slaan van de aardpen.
vrijdag 3 april 2020

Het uitbreiden van het aantal groepen

Ik zoek een elektricien voor het uitbreiden van mijn groepenkast van 1 naar 3 fasen. De bestaande kast bestaat uit 10 groepen. Ik bespreek graag met de vakman waaraan de groepenkast moet voldoen.
dinsdag 31 maart 2020

Inductiekookplaat installeren, nieuwe groep en perilex

Aanvraag om een inductie kookplaat te installeren. Het is dan de bedoeling dat ook de perilexaansluiting wordt aangesloten en er een extra groep in de meterkast.
dinsdag 31 maart 2020

Aanleg stopcontact in berging

Er is wel verlichting in de berging onder ons appartement maar geen stopcontact.
maandag 16 maart 2020

(Ver)plaatsen stroom en meerdere lichtpunten

We zijn op zoek naar een electriciën voor ons nieuwe huis in Meppel. Voor, indien mogelijk, de periode na sleuteloverdracht (30 juni) en voordat de stucadoor (3 juli) komt. Ons wensenlijstje: 1. extra dubbel stopcontact aan andere kant van de muur 2. extra dubbel stopcontact 3. extra dubbel stopcontact 4. extra cai + eventueel internetkabel (indien al aanwezig) 5. extra plafondlampaansluiting, mag op zelfde schakeling 6. extra dubbel stopcontact 7. nieuwe plafondlampaansluiting en schakelaar etc (waar stroom?) 8. cat6a kabel naar zolder, incl connectors 9. 2 loze leidingen van plint tot speakerhoogte
woensdag 12 februari 2020

Aansluiten zonnepanelen meterkast op regelmatige basis

Wij zijn op zoek naar een aantal specialisten die ons kunnen bijstaan met het aansluiten van geplaatste zonnepanelen op de meterkast. We zoeken specialisten die op regelmatige basis kunnen werken. Onze klantenkring bevindt zich in de regio's rond Groningen en Emmen.
woensdag 5 februari 2020

Extra groep om wasmachine en droger te laten werken

Ik wil graag een extra groep installeren voor mijn wasmachine en droger.
vrijdag 31 januari 2020

Vervangen meterkast

Momenteel aanwezig: 4 groepen, 3 achter een aardlekschakelaar (groen) en 1 aardlek ? (rood) Tevens een uitbreidingkastje t.b.v. De solar. Kan er aan de andere zijde ook een uitbreidingskastje?? We gaan over tot inductie koken. Daarvoor is een 2 fasen aansluiting benodigd + ?. Graag uw offerte.
woensdag 29 januari 2020

Meterkast groepen vernieuwen plus verzwaring

Wij krijgen een nieuwe keuken plus inductie daar moet een drie fasen aansluiting voor komen voor de verzwaring. De afstand van de meter kast naar de kookplaat is ongeveer 4 meter. Ik ben nog niet in het bezit van een perilex stekker graag in overleg met de vakman hoe dit precies werkt. Ik beschik over een kruipruimte maar deze staat waarschijnlijk vol met water.
maandag 27 januari 2020

Groepenkast & elektra vervangen

Op 3 maart zal ik verhuizen naar een woning waarbij de groepenkast vervangen moet worden en waarschijnlijk een aantal stopcontacten en lichtpunten verplaatst en bijgemaakt moeten worden. Bijgaand de huidige groepenkast, wil deze graag aanpassen/vervangen en daarnaast zal er het nodige aan elektra op de bovenverdieping moeten worden aangepast/vervangen. Ik denk dat er 6 groepen in de nieuwe groepenkast moet komen. Er zit een keuken in het huis op gas dat laat ik zo, dus er is geen groep nodig voor inductie.
dinsdag 21 januari 2020

een extra groepen kast plus krachtstroom

Ik wil graag een extra groep in de meterkast voor een nieuwe keuken en ik wou graag kracht stroom tot aan de meter en de aard lek is stuk
zondag 19 januari 2020

Vervangen/uitbreiden groepenkast

Huidige kast heeft 8 groepen verdeeld over twee aardlek-schakelaars (een 4- en een 2-polige) en nog een PV groep. Moet worden vervangen door een grotere kast met 10 groepen, ruimte voor nog 2 groepen, een krachtgroep voor de inductieplaat en voorbereid voor een tweede krachtgroep voor het geval er een elektrische auto komt. Om niet de hele kast te hoeven vervangen als we nog eens een doorstroomboiler en/of warmtepomp willen plaatsen, moet daarvoor ruimte in de kast zijn.
donderdag 16 januari 2020

Aardpen slaan

Ik ben op zoek naar iemand die een aardpen voor mij kan slaan. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
maandag 30 december 2019

De meterkast en hoofdkabel verplaatsen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Ik wil graag de groepenkast 50 cm naar achter verplaatsen. Dus de meter en hoofdzekeringen ook. Ik boor het nieuwe gat voor de hoofdkabel en bereid alles voor. Installateur hoeft alleen maar hoofdkabel los te koppelen bij de hoofdzekering, kabel door het nieuwe gat steken en aansluiten op de verplaatste hoofdzekeringen met energiemeter.
maandag 30 december 2019

Aansluiting maken voor elektrisch koken

Heb nu gas fornuis met elektrische oven. Wil overgaan naar inductie koken en elektrische oven. Moet dus 3-fase aansluiting aangelegd worden, gas afgesloten en fornuis geplaatst worden
zondag 29 december 2019

Stopcontact in meterkast maken

In verband met overstappen naar glasvezelinternet heb ik een wandcontactdoos nodig in de meterkast.
maandag 16 december 2019

Krachtstroom aansluiting maken voor een sauna

Ik ben opzoek naar iemand voor een krachtstroom aansluiting maken voor een sauna in een huurwoning. Ik heb geen idee of ik een 3-fase aansluiting heb. Graag wil ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius