Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

16320 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electriciteitsnet vervangen volledige woning, aarpen slaan en meten in nieuwbouwwoning, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen, vervangen van alle elektra van jaren 30 woning, kabels trekken voor screens, meterkast naar de kelder verplaatsen, uitbreiding elektra ten behoeve van installatie keuken, aardpen slaan en aansluiten, vervangen elektra, meterkast verplaatsen en/of vervangen, het renoveren van de groepenkast, electra geheel vervangen, extra groep bijplaatsen, aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

dinsdag 31 maart 2020

Het leveren en monteren van installatieautomaten en meerdere elektra klussen

Groepenkast: - het leveren en monteren van 2 stuks ABB ledig kast 330x220 -het leveren en monteren van 2 stuks ABB ledig kast 110x220 - het leveren en monteren van 1 stuk 3 fase hoofdschakelaar 40 AMP - het leveren en monteren van 1 stuk 3 fase distributie- klemmenblok - het leveren en monteren van 6 stuks Aardlekschakelaar 40 AMP/ 30 mA - het leveren en monteren van 16 stuks B16AMP 1p+n installatieautomaat -het leveren en monteren van 2 stuks C16 Amp 1p+n installatieautomaat t.b.v de warmtepomp -het leveren en monteren van 1 stuks C20mp 1p+n installatieautomaat t.b.v de warmtepomp -het leveren en monteren van 1stuk B16Amp 2p+2n installatieautomaat t.b.v het fornuis - het leveren, monteren en aansluiten van de nodige potentiaalvereffening bij de groepenkast - het aansluiten en monteren in de groepenkast van diverse voedingskabels en/of bedrading
dinsdag 31 maart 2020

2 UTP CAT6 kabels trekken

Ik wil graag 2 UTP CAT6 kabels laten trekken door ons huis om een vaste internetverbinding te leveren in de slaapkamers van onze kinderen: 1 kabel naar de 1e verdieping voorkant en 1 kabel naar de 2e verdieping achterkant. Er ligt al een goot vanaf het modem (Fritzbox 7581) bij de voordeur, waar internet ons huis binnenkomt, met twee vaste kabels die naar de 2e verdieping voorkant (kantoor) lopen. Graag een offerte voor oplevering hiervan inclusief gespecificeerde reiskosten.
maandag 30 maart 2020

2 extra groepen plaatsen

Ik wil 2 extra groepen plaatsen en kabel door kruipruimte naar buiten trekken. Deze kabel dient op de groepen aangesloten te worden. Inclusief buitenkabel
maandag 30 maart 2020

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een offerte.
maandag 30 maart 2020

Utp kabel en coax kabel trekken

Voor Ziggo Next wil ik een combikabel UTP-coax van de meterkast naar de bestaande coax-aansluiting in de woonkamer. 7 tot 9 meter lang. Graag z.s.m. ivm storing tv-signaal.
maandag 30 maart 2020

Videofoon installatie voor appartementencomplex

Vervangen van bestaande 2 draads installatie met 19 binnenposten. Het bestuur van de VvE is zich aan het oriënteren over het eventueel vervangen van de installatie. De huidige is 20 jaar oud! Na het ontvangen van de offerte zal, mocht er tot vervanging over gegaan worden, eerst overleg met de bewoners plaats vinden.
maandag 30 maart 2020

Aanleggen extra 3 stoptcontacten met circa 40 meter buitenkabel

Aanleggen 3 stoptcontacten met circa 40 meter buitenkabel en 3 schakelaars in meterkast. Grond werk voor de kabels wordt uitgevoerd in eigen beheer. Werk bekijken bel even voor een afspraak
maandag 30 maart 2020

Aardpen slaan en aansluiten

Voor het aanbrengen van aardpen en aansluiten op nieuwe meterkast. De aardpen kan vlak voor de deur de grond in, en de meterkast hangt binnen op 3 meter afstand. We ontdekten bij de installatie van de nieuwe meterkast dat er geen goede aarde is. Ik hoop dat u zo genoeg informatie hebt.
maandag 30 maart 2020

Vervangen elektra

Elektra volledig vernieuwen en een nieuwe groepenkast van 10 tot 12 groepen Ook aanliggen van extra stopcontacten in de woonkamer en keuken Ook aansluitingen voor bijvoorbeeld oven en vaatwasser. Woningoppervlakte is ongeveer 93 m2, met 3 verdiepingen.
maandag 30 maart 2020

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen van gang naar trap/kelder kast. Zie bijlage voor de huidige situatie.
maandag 30 maart 2020

Schuur aansluiting

Ik wil mijn kabel die uit de grond komt in de schuur goed hebben aangesloten en kijken of er aarde op zit, daarbij wil ik graag nieuwe bekabeling laten aanleggen in schuur voor licht en stopcontact 2x
maandag 30 maart 2020

Meterkast verplaatsen en/of vervangen

Meterkast 5.60 meter verplaatsen en/of vervangen. Plafond van de gang is er uit, dus uitgaande leidingen kunnen gemakkelijk over plafond van de woonkamer gelegd worden. Vloer van de gang gaat er uit, dus inkomende leiding kan gemakkelijk onder de vloer gelegd worden.
maandag 30 maart 2020

Kracht stroom aanleggen

Goedemorgen, Er moeten voorbereidingen worden gemaakt voor het plaatsen van een zwemspa: -De voedingskabel naar de swimspa dient 5 x 4 mm2 te zijn, en in de meterkast afgezekerd te zijn met een installatie - automaat van 400 volt B25 ampere. (zonder aardlek in meterkast) -Krachtstroom: Stopcontact voor een rode stekker 32 Amp op 380V, 20 Amp afgezekerd, C karakteristiek zekering, via aardlekschakelaar -Stopcontact voor een blauwe stekker 32 Amp op een aparte groep 230V, 20 Amp afgezekerd, C karakteristiek zekering, via aardlekschakelaar
zondag 29 maart 2020

Uitbreiden groepenkast met ruimte en stoppen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan renoveren. Mijn huidige meter kast is vol en er is geen plaats voor een nieuwe groep en dient mijn groepenkast uitgebreid te worden. Ik heb namelijk behoefte aan minimaal 2 nieuwe groepen. Het gaat dus om het realiseren van extra ruimte (bijvoorbeeld extra kast maken) en het aanleggen van 2 extra groepen.
zondag 29 maart 2020

Vervangen gehele elektra oud huis

Gehele woning meterkast en extra groepen. Het huis gaat helemaal gerenoveerd worden en dus ook de elektra. Al het leidingwerk gaat eruit en moet vernieuwd. 2- onder-een-kap woning. Twee verdiepingen en een zolder. De sleutel krijgen we eind mei.
zondag 29 maart 2020

Extra Electra keuken

Extra groep aan ivm inductie kookplaat, aansluitwaarde 7,4kw En 1 extra stopcontact in muur van keuken.
zondag 29 maart 2020

Aanleggen 2 stroompunten buiten

Ik wil graag een extra groep aanbrengen. Vanuit de meterkast onder vloer naar buiten en daar 2 keer 2 stopcontacten aanleggen.
zondag 29 maart 2020

Reparatie of vernieuwen tuin verlichting

In mijn tuin zijn alle drie de spots stuk. 12V. De armatuur ziet er wat gammel uit. De transformator lijkt wel in orde. Welke vakman kan mij helpen?
zondag 29 maart 2020

Verplaatsen stopcontacten

Ik wil graag 2 inbouwstopcontacten ongeveer 40 cm verplaatsen in beton. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
zondag 29 maart 2020

Tv kabelgoot infrezen en 3 stopcontacten

Ik wil de volgende klussen laten doen: - infrezen kabelgoot in muur voor televisie - inbouwstopcontact maken en bevestigen sonos box (muurbeugels van flexson).
zondag 29 maart 2020

Trekschakelaar voor de wasmachine vervangen

Ik wil de trekschakelaar van mijn wasmachine laten vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
zaterdag 28 maart 2020

Vervangen electra en meterkast

Vervangen en uitbreiden electra in complete woning inclusief nieuwe meterkast.
zaterdag 28 maart 2020

Leidingen en stoppen uitbreiden ten behoeve van een nieuwe keuken

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met leidingen en elektra leggen richting de nieuwe keuken. Daarnaast moet het aantal groepen ook uitgebreid worden. Dit werk graag in verband met een nieuwe keuken.
zaterdag 28 maart 2020

Hoog stroomverbruik laten doormeten

Verbruik is berekend op meer dan 8000 kWh. Verbruik is met meer 30% gestegen. Wij hebben huishouden van 4 waaronder twee kleintjes van 2 en 5 . Vaatwasser gaat elke dag aan en wasmachine zo een 5x per week.
zaterdag 28 maart 2020

Het renoveren van de groepenkast

Ik zoek een elektricien die mijn meter/stoppenkast kan renoveren. Het gaat om het herorganiseren, (waarschijnlijk) stoppen uitbreiden en algemene controle. Graag in gesprek met een gecertificeerde elektricien. Er zijn zonnepanelen op de meterkast aangesloten.
zaterdag 28 maart 2020

Vervangen van elektra

Elektra in de hele woning vervangen, contacten bij plaatsen, en groepen bij plaatsen , krachtstroom voor inductie koken. Weet niet of ik in bezit bent van kruipruimte. begaande grond 3 verdiepingen gebouw.
vrijdag 27 maart 2020

Elektra voor vaatwasser

Offerte voor elektra voor vaatwasser. Er zit geen geaard stopcontact in de keuken, daarnaast zal er een extra groep moeten worden aangelegd in de groepenkast.
vrijdag 27 maart 2020

Vervangen meterkast

Ik heb een oude meterkast. Hij komt uit 1980. Ik wil een nieuwe laten plaatsen met 8 groepen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 27 maart 2020

Extra groep aanleggen

Om de airconditioning te laten werken, heb ik een extra groep nodig. Nieuwbouwhuis, 12 jaar oud, voorzien van 7 groepen.
vrijdag 27 maart 2020

Aardpen slaan voor garagebox in de wijk

Aardpen slaan voor garage en eventueel een gat boren door de muur voor kabel. Uitvoering in overleg maar bij voorkeur op korte termijn.
vrijdag 27 maart 2020

Electriciteitsnet vervangen volledige woning

Ik zoek een elektricien die het elektriciteitsnet van de volledige woning kan vervangen. Het gaat om een woning met 190m2 woonoppervlakte en inhoud 682 m3. De bekabeling die in de muur is gesmeerd vervangen volgens de NEN-norm inclusief hak-/breekwerk, materiaal en uurloon.
donderdag 26 maart 2020

Electra geheel vervangen

Ik zou de elektra in de gehele woning willen vervangen. De woning is van 1890 en op een aantal plaatsen lopen de elektra draden over het plafond. Er zijn ook maar 4 groepen op dit moment en dat zou ik ook willen laten uitbreiden. Verder gaat het om een woning van 40 m2 dus vrij klein. In de woonkamer gebruik ik op dit moment staande lampen voor verlichting en ik zou het liefst overal spotlichten op het plafond willen hebben. Ook zijn er niet genoeg stopcontacten. Meeste apparaten zitten op een verlengstuk wat ook niet heel veilig is. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor bovengenoemde zaken.
donderdag 26 maart 2020

Aardpen slaan bij een bouwkast

Ik zoek een elektricien voor het slaan van een aardpen voor een bouwkast.
donderdag 26 maart 2020

Kabels trekken + aansluiten RJ45 connectors

Er moeten 3 kabels getrokken worden vanaf Zolder, slaapkamer en zithoek, 5 RJ45 connectors aangesloten worden en 1 wandcontactdoos aangesloten worden. Alle materialen zijn al aanwezig (BuschJaeger wandcontactdoos, CAT6 kabel Plus RJ45 connectors).
donderdag 26 maart 2020

Stopcontacten verplaatsen en aanbrengen

Ik wil graag stopcontacten verplaatsen en/of vervangen in 2 slaapkamer en in de woonkamer.
woensdag 25 maart 2020

Lampen ophangen huis

Ophangen van 6 spots, 5 wandlampen en een eetkamer lamp. Op korte termijn.
woensdag 25 maart 2020

Aardpen laten slaan

We gaan binnenkort verhuizen en er moet een aardpen geslagen worden in het nieuwe huis. Ik ontvang hier graag een prijsindicatie voor.
woensdag 25 maart 2020

Installatie/informatie Domotica

Q3 van dit jaar wordt mijn nieuwe woning opgeleverd. Nou zou ik de begane grond graag deels slim willen hebben. Ik heb geen idee wat de kosten zijn dus zou graag een advies gesprek willen over de mogelijkheden.
woensdag 25 maart 2020

Perilex in keuken en meterkast

Ik wil graag een perilex stopcontact achter het fornuis en een aanpassing in de meterkast. Er is al een dubbel stopcontact (wcd) achter het fornuis. Deze kan vervallen.
woensdag 25 maart 2020

Nieuwe groep maken in de meterkast

Wij hebben een droger aangeschaft, deze zit op een en de zelfde groep als de wasmachine en de ventilatie unit. Nadat de droger bij deze groep is gekomen hebben wij storingen op ons ventilatiesysteem. Waarschijnlijk kan dit verholpen worden met een nieuwe groep. Graag zou ik de prijs hiervan weten. Alvast bedankt
woensdag 25 maart 2020

Extra groepen en stopcontacten verlagen

Wij gaan verhuizen en voor de nieuwe woning moet een extra groep komen in de meterkast voor de nieuwe keuken. En 4 stopcontacten moet verlaagd worden. We zouden hier graag een offerte voor willen ontvangen. Ik hoor graag van u
woensdag 25 maart 2020

Elektra aanleggen tuin

Wij willen onze tuin voorzien van 4 stopcontacten en verlichting op de schuttingen.
woensdag 25 maart 2020

Extra groep in meterkast

Ik wil graag een extra groep in de meterkast laten plaatsen en de elektra trekken naar keuken tbv oven. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 25 maart 2020

Groepenkast vervangen

Wij hebben een appartement in Amsterdam gekocht met een oude groepenkast. Wij willen deze laten vervangen door een nieuwe groepenkast.
dinsdag 24 maart 2020

Extra groep bijplaatsen

Installatie van een extra groep in de meterkast t.b.v. een aircoinstallatie (1x buitenunit 5KW en 2 binnenunits). Geaarde bedrading doortrekken vanuit de meterkast via een bestaande loze leiding naar de slaapkamer op de 1e etage. Waar de loze leiding uitkomt (inbouwdoos) in de slaapkamer een gat boren naar buiten met aanleg van een buitenstopcontact. Afstand waar de bedrading naar buiten gaat tot het punt waar het stopcontact moet komen is ongeveer 4 meter. Indien u meer informatie wilt hebben of foto's van de situatie hoor ik het graag van u. MVG Rene Homan
dinsdag 24 maart 2020

Lage spanning op het elektriciteitsnetwerk verhelpen

Sinds afgelopen week valt de CV ketel continue uit. CV monteur geeft aan dat dit komt door een te lage spanning op het elektriciteitsnetwerk. Zo valt alles al uit zodra de stekker van de wasmachine in het stopcontact zit (niet ingeschakeld, enkel stekker in stopcontact). Zij gaven aan dat een elektricien hier naar moet kijken. Graag z.s.m. hulp.
dinsdag 24 maart 2020

Verplaatsen stopcontact

Verplaatsen van een stopcontact en aanleggen 1 extra stopcontact in de keuken.
dinsdag 24 maart 2020

Aardpen slaan voor garage in de wijk en boren gat voor kabel

Het slaan van een aardpen voor garagebox. Naar binnen voeren (groepenkast zit binnen op een buitenmuur) Aansluiten op aardstrook van groepenkast. Tevens het boren van een gat van 52 mm door het beton van binnen naar buiten ten behoeve van kabel Stedin. Schuin boren tot 45 cm onder maaiveld. Graag u aanbieding. Levering uiterlijk 8 mei 2020. Dan wordt ook door Stedin een elektrische aansluiting verzorgt.
dinsdag 24 maart 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan tbv nieuwe meterkast. Nieuwe groepenkast hangt er al, maar staat nog geen spanning op.
dinsdag 24 maart 2020

Tuin verlichting

Kortsluiting in de tuin verlichting, electra voorziening tuin plaatsen. Vervangen van electra buiten licht epoxy. Alle aansluitingen zijn boven de grond. Het gaat om 8 aansluitingen.

Partners

Partners van Casius