Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

14477 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen van elektra, groepen laten vervangen, bedrading door de hele woning vervangen, elektra vernieuwen in een woonhuis, elektra volledig vernieuwen, videofoon installatie vervangen, alle elektra in huis vervangen, intercom plaatsen om een Siedle intercom te vervangen, elektra vervangen en extra groepen aanleggen, electra in de gehele woning vervangen, groepenkast en alle elektra vervangen, vervangen van elektra in de gehele woning, elektra vervangen in een dubbel bovenhuis, elektra opnieuw aanleggen, nieuwe groepenkast laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

maandag 25 juni 2018

Extra groep plaatsen ivm inductiekoken

Ik wil met koken overstappen van gas naar inductie. Hiervoor zal ik een groep moeten laten bijplaatsen in mijn stoppen-, meterkast en een 5 punts stekkerdoos voor een periflex stekker. Nu wil ik weten wat de kosten gaan worden om dit uit te voeren.
maandag 25 juni 2018

Deurbel met intercom plaatsen

We hebben 1 deur voor twee "woningblokken", elk met 5 appartementen. In totaal dus 10 appartementen. Het betreft de Bestevaerstraat 183 en 185. Het zijn nu twee systemen. Een nieuw intercomsysteem voor beide blokken is nodig. Dat kan één system zijn, of wederom twee, zoals de huidige situatie. Bestaande bekabeling wellicht bruikbaar? Alleen een telefoon, geen video nodig.
maandag 25 juni 2018

Extra groep aanleggen en stopcontact plaatsen

Electra gigant, Ik ben op zoek naar een erkend electricien die werkt volgens de wet-en regelgeving zoals die op dit moment geld voor het plaatsen van een nieuwe groep en stopcontact voor het kunnen plaatsen van een vaatwasser. Ik ben benieuwd wat het kostenplaatje zou zijn wanneer ik de de werkzaamheden door jullie zou laten uitvoeren. Ik hoor het graag van jullie. Hartelijke groet, Jefen
zondag 24 juni 2018

Telefoonkabel vervangen door Netwerkkabel

Ik heb in 2006 vanuit de meterkast naar 4 kamers in mijn rijtjeshuis zowel coax, netwerk (cat5e) en telefoon (4 aderig) laten aanleggen: twee kamers op de eerste, twee kamers op zolder). Coax zit in één pvc buis, netwerk en telefoon samen in een ander buis (dus 2 buizen naar elke kamer). De buizen kennen veel bochten en er is (in bochten) ook gebruik gemaakt van flexibele slang (met ribbels). Naar zolder gaat het al gauw om 20m... Ik heb foto’s van de bouw/aanleg zodat te zien is hoe de buizen lopen. Ik zou nu graag een offerte ontvangen om in 3 van de 4 kamers de telefoonkabel vervangen door een netwerk kabel zodat ik in deze 3 kamers 2 netwerkkabels heb. Mogelijk is de telefoonkabel te vervangen terwijl de originele netwerkkabel blijft zitten, mogelijk moeten ze allebei tegelijkertijd vervangen worden of misschien is het wel helemaal niet mogelijk...
zondag 24 juni 2018

De meterkast verplaatsen

Ik wil mijn meterkast graag laten verplaatsen. Deze moet 90 graden roteren waarbij de water en gasmeter alleen hoeven te roteren om de aansluitpijp en waarbij de elektriciteitsmeter een 30 - 40 cm verplaatst dient te worden. De de groepenkast is nog niet aanwezig.
zondag 24 juni 2018

Aansluiten 400v automaat

Aansluiten van 400V 32a automaat. Bekabeling reeds aanwezig, van apparaat naar meterkast.
zondag 24 juni 2018

Krachtstroom.

Overgaan van gas naar inductie Koken.
zondag 24 juni 2018

Verplaatseb meterkast

Ik wil graag mijn meterkast verplaatsen. Dit is overgens maar een verplaatsing van 50cm. De meterkast zit direct achter de voordeur waardoor dezw niet volledig open kan en wil hem een stuk verplaatsen, zodat deze wel helemaal open kan. Hij moet naar de kast ernaast (zie foto)
zondag 24 juni 2018

Verplaatsen stopcontact

Verplaatsen geaard stopcontact in de keuken.
zondag 24 juni 2018

Krachtstroom aanleggen

Voor een zwemspa heb ik 1 aansluiting 400 V/ 20 A nodig en 1 aansluiting 400 V/ 16 A, daarvoor dient de elektriciteitkast aangepast te worden, huidige installatie = 3 x 25 A.
zondag 24 juni 2018

Krachtstroom aanbrengen

Een standaard elektrakast in 3-fase uitvoeren i.p.v. 1 -fase wat zijn hiervan de kosten? Een extra aardlekschakelaar aanbrengen en aanpassen elektrakast zodat uitbreiding tot 12 groepen mogelijk is wat zijn hiervan de kosten? Woning moet nog gebouwd gaan worden. Ik heb prijzen van een bouwbedrijf en wil dit graag vergelijken.
zondag 24 juni 2018

Stopcontact in de tuin aanleggen

Electriciteitkabel zal ongeveer 10 meter onder de grond moeten worden getrokken naar plek stopcontact, vanaf punt waar de stroom kan worden afgetapt.
zondag 24 juni 2018

Nieuwe groepenkast laten plaatsen

Vervangen nieuwe groepenkast
zondag 24 juni 2018

Vervanging van de groepenkast

Wij willen graag de meterkast vervangen/uitbreiden met extra groepen oa door de komst van een plugin hybride auto
zaterdag 23 juni 2018

Krachtstroom aanleggen voor fornuis

Wij willen een nieuw fornuis aanschaffen met inductie en 3 ovens, daarvoor is krachtstroom nodig
zaterdag 23 juni 2018

Schakelaar vervangen

Schakelaar aan uit vervangen
zaterdag 23 juni 2018

Vervangen van de groepenkast

Groepenkast van een 1x35A met 5 groepen vervangen naar een 3 fase (3x25A) met 6 groepen.
zaterdag 23 juni 2018

Groepenkast vervangen en inductie plaat aansluiten

Ik wil graag mijn groepen kast laten vervangen en inductieplaat laten aansluiten Hager 3 fase groepenkast ( 6 groepen waarvan 1 fornuis groep met aardlek)
zaterdag 23 juni 2018

Extra groep aanleggen voor buitenverlichting

Extra groep aanleggen voor buitenverlichting
zaterdag 23 juni 2018

Aardlekschakelaar vervangen

Bij het installeren van een slimme meter gaf de monteur aan dat de aardlekschakelaar vervangen moest worden. Zie bijlage voor de foto. Graag ontvangen wij uw offerte
zaterdag 23 juni 2018

Uitbreiden en controleren van krachtstroom aansluiting

In een aangekocht bedrijfspand zit een oude krachtstroom aansluiting. Deze moet gecontroleerd en verlegd worden. Moeten uiteindelijk meerdere (ongeveer 8) krachtstroomaansluitingen komen. Afstand die te overbruggen is is ongeveer 35 meter inpandig
zaterdag 23 juni 2018

Twee extra groepen aanleggen

Ik wil graag 2 extra groepen aan laten leggen voor een kookplaat en combi-oven. De meterkast/groepenkast bevindt zich achter het keukenblok. Prijs inclusief materiaal en BTW graag.
vrijdag 22 juni 2018

Groep aanleggen voor airco

Graag 1 groep laten aanleggen voor een airco Dus van boven maar beneden
vrijdag 22 juni 2018

Krachtstroom voor inductieplaat aanleggen

Krachtstroom tbv inductiekookplaat aanleggen
vrijdag 22 juni 2018

Krachtstroom aanleggen

Gezien de op til zijnde veranderingen in onze energie voorziening wil ik offertes voor de aanleg van krachtstroom. Ik heb een nieuw fornuis nodig, maar het is misschien doenlijk, i.v.m. de kosten, om nu over te schakelen op elektrisch koken.
vrijdag 22 juni 2018

Groepenkast laten vervangen

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen. Zie foto voor de bestaande groepenkast. Ik wil graag een groepenkast met 8 groepen, een aardlekschakelaar en een stopcontact in de meterkast. De groepenkast laten leveren en inbouwen door een elektricien. De oude groepenkast verwijderen.
vrijdag 22 juni 2018

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van nieuwe aardpen en aansluiten in 10 meter veder gelegen meterkast.
vrijdag 22 juni 2018

Groepenkast plaatsen

Bestaande meterkast heeft twee oude automatische stoppen en 1 vaste stop betreft oude meterkast
vrijdag 22 juni 2018

Meterkast uitbreiden voor inductiekoken

Uitbreiding van de meterkast is nodig, denk ik. Tevens het aanleggen van stroom naar de keuken voor een inductiekookplaat.
vrijdag 22 juni 2018

Stopcontacten plaatsen

Ik wil graag een stopcontact hebben in mijn meterkast en in mijn badkamer. Stroomaansluiting is er al. Hopend spoedig reactie te horen.
vrijdag 22 juni 2018

Trekschakelaar vervangen

Trekschakelaar van wasmachine is doorgebrand. Graag prijsopgave verwachte kosten.
vrijdag 22 juni 2018

Elektrisch fornuis aansluiten

Wil je de lange stekker maken?
vrijdag 22 juni 2018

Kabel trekken naar TV

Ik wil een kabel laten tekken door een loze leiding van mijn meterkast naar tv output in de woonkamer. Netwerk kabel is er al doorheen wil er een coax bij. Liefst zsm wil ik extra voor betalen indien nodig
vrijdag 22 juni 2018

Stopcontact verplaatsen

Verplaatsen van het stopcontact naar de slaapkamer.
donderdag 21 juni 2018

Stroom aanleggen voor sauna kachel

Aanleggen van 3-fasestroom van de meterkast beneden naar de badkamer (eerste verdieping) ten behoeve van een saunakachel. Totale lengte van de kabel van de meterkast naar de badkamer bedraagt ongeveer 9 meter.
donderdag 21 juni 2018

Perilex aansluiting maken en wandcontactdozen verplaatsen

Het gaat om het plaatsen van perilex aansluiting (inclusief 2 groepen), 3 fasen aanwezig. Ook moeten er 4 wandcontactdozen verplaatst worden. Waarnaast dient ook nog de warmwaterleiding verlegd te worden en de koudwaterkraan dient aan de muur bevestigd te worden en 2 stukjes muur (80 x 61 cm) en (70 x 61 cm) dienen gestuct te worden.
donderdag 21 juni 2018

Uitbreiden van de groepenkast

Ik wil graag twee groepenkasten aan laten leggen, 2 kabels trekken, onder de vloer voor boiler en inductiefornuis en 2 stopcontacten extra in de keuken aanbrengen.
donderdag 21 juni 2018

Stopcontact verlagen en extra stopcontact plaatsen

Ik heb een stopcontact in de badkamer die veel te hoog zit woningbouw heeft er een verlengkabel aan gehangen maar ik zou deze lager willen en een extra stopcontact wat kost dit?
donderdag 21 juni 2018

Stroom aanleggen in een loods

We willen een overkapping bouwen waar nog elektriciteit moet worden aangesloten. We wensen een aantal stopcontact punten en verlichting in de gehele overkapping. Het gaat om een half open overkapping van 20 x 30 meter en een dak met lichte helling op 9 tot 10 meter in de nok. Deze overkapping komt naast een bestaande loods. Deze wordt voorzien van een dikke stroomkabel die zware machines voedt.
donderdag 21 juni 2018

Aardpen op korte termijn laten slaan

Ik wil graag op korte termijn een aardpen laten slaan, in verband met vervangen waterleiding door Brabant water.
donderdag 21 juni 2018

Sleuven in muren frezen

Ik zou graag 1 elektriciteitskabel weg willen werken in een draagmuur. Lengte (verticaal van vloer omhoog) ongeveer 1200 mm. Graag daarna ook netjes afwerken (stuken). Eventueel bestaande interne elektriciteitsleiding gebruiken om kabel weg te werken (zie foto).
donderdag 21 juni 2018

Elektra uitbreiden voor de inductiekookplaat

In 3 fasen meterkast aansluiting voor inductie realiseren, eventueel gebruikmakend van bestaande groepen, in keuken een perilex stopcontact aanleggen.
donderdag 21 juni 2018

Lichtpunt in het plafond verplaatsen en afwerken

Het lichtpunt in het plafond willen wij graag verplaatst hebben. Hij zit nu op een onlogische plek. Daarbij moet er een sleuf gefreesd worden van ongeveer 2 meter. Het plafond is van beton.
donderdag 21 juni 2018

Extra groepen plaatsen en aanleggen

Ik wil twee extra groepen aanleggen naar de keuken. De kabels kunnen wellicht in bestaande verbindingen worden doorgetrokken. Er dienen 3 stopcontacten te worden verplaatst. Freeswerkzaamheden en plaatsen van de leidingen wordt van te voren door ons zelf gedaan. Verder moeten er twee punten voor lampen in de muur gemaakt worden. Deze dienen aangesloten te worden op een bestaande schakelaar in de keuken. Freeswerkzaamheden en plaatsing van leidingen wordt van te voren gedaan. Bijgaand een foto van de bestaande groepenkast en een indicatie van waar de electra dient te komen. Uitvoering in september.
donderdag 21 juni 2018

Extra groep aanleggen

Extra groep aanleggen en leiding naar de keuken ten behoeve van elektrisch koken.
donderdag 21 juni 2018

Aardepen laten slaan

Aardepen slaan
donderdag 21 juni 2018

Nieuwe groepen plaatsen

Ik wil graag twee of één nieuwe groep(en) laten plaatsen in de meterkast.
woensdag 20 juni 2018

Aardpen bij een nieuwbouwhuis laten slaan

Gaat om een nieuwbouwhuis
woensdag 20 juni 2018

Aardpen slaan en aansluiten op een bouwkast

Ik wil een aardpen laten slaan en laten aansluiten op een bouwkast met de afstand van circa 5 meter. Grondsoort eerste 4 meter veen, daaronder klei. Grondwater is op circa 1 meter.
woensdag 20 juni 2018

Bedrading door de hele woning vervangen

Bedrading door gehele woning vervangen jaren '20 woning. Redelijk moderne groepenkast (vereist geen vervanging). Verplaatsen en toevoegen van aantal stopcontacten. Voor zover mogelijk, graag prijsopgaaf per extra toegevoegde / verplaatst stopcontact.

Partners

Partners van Casius