Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

12766 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: intercomsysteem vervangen in een flatgebouw, elektra in de woning vervangen, vervangen electra plus uitbreiden groepenkast, vernieuwen electra van de hele woning, groepenkast en elektra vervangen en uitbreiden, verouderde elektra volledig vernieuwen, nieuwe elektra aanleggen in volledig huis, elektra laten reviseren, groepenkast vervangen, nieuwe meterkast en krachtstroom schuur aanleggen, nieuwe meterkast plaatsen en leidingen verzwaren, nieuwe belinstallatie met zoemer installeren, groepenkast voor warmtepompinstallatie plaatsen, intercom bij een appartement vervangen, groepenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

vrijdag 28 april 2017

Uitbreding groepenkast met 1 groep naar de keuken en uitbreiding groepenkast

LS Het gaat om een uitbreiding van de bestaande Hager groepenkast met, ik denk, een extra kastje met bv 3 groepen. 1 groep wordt nieuw de andere blijven ongewijzigd en wordt doorgetrokken naar de keuken tbv een Grohe Red point met een vermogen van 2100W. Mogelijk moet de hoofdzekering ook 1 stap hoger. De aansluiting naar de keuken is ca 10 meter via de kruipruimte Svp bellen na 5 mei ivm buitenland A. Koelemij
vrijdag 28 april 2017

Vervangen electra plus uitbreiden groepenkast

De elektra in het gehele appartement, eind jaren '50 appartement, vervangen bij de bestaande wanddozen en sommige wanddozen uitbreiden. Voor 2 kamers zal er een extra wanddoos aangelegd moeten worden, een via de inloopkast en een tweede infrezen door de muur heen vanuit een bestaande wanddoos aan de andere kant van de muur. Tevens ook een extra groepenkast aanmaken voor uitbreiding van keuken. Hier zullen ook extra draden getrokken moeten worden in verband met de inductie kookplaat, afwasmachine en de combi oven.
vrijdag 28 april 2017

Extra groep in de meterkast aansluiten

In onze meterkast is een extra groep geplaatst voor de vaatwasser maar die moet nu nog worden aangesloten. Graag ontvang ik nadere informatie over beschikbaarheid en prijs hiervan.
vrijdag 28 april 2017

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Ik wil een kookplaat met een max. Vermogen van bijna 8000 W aansluiten. Er zit op de aansluitplek een perilex wcd voor 25A waarin 3 draden uitkomen vanuit de meterkast. Daarin zit een 25A zekering voor die wcd. Ik denk echter dat dat maar een 1-fase aansluiting is en dat is dus niet voldoende voor deze kookplaat. Ik ga ervan uit dat er al wel 3-fasen zijn aangesloten in het appartementscomplex en vermoed dat er 2 extra 16A groepen in de kast toegevoegd moeten worden die samen naar de keuken gelegd moeten worden ten behoeve van deze kookplaat.
vrijdag 28 april 2017

Groepenkast uitbreiden voor electrisch koken

De groepenkast uitbreiden voor elektrisch koken. Er moet 3x 25 ampère komen. Een buurvrouw verderop zou dit eventueel ook willen laten uitvoeren.
vrijdag 28 april 2017

TV en TV-scherm repareren

Graag zou ik een gedetailleerde offerte van u willen ontvangen als dat mogelijk is. Mijn tv is namelijk kapot gegaan door een ongeluk die door een derde is veroorzaakt en nou zit ik met de gebakken peren. De bovenkant van de Televisie die kwam als eerste op de grond te recht waarop de boven kant en de zijkant van de televisie (de frame) er een beetje af is. Ook is het beeld naar de knoppen gegaan. Zelf heb ik er de ballen verstand van dat is dan ook de reden dat ik een offerte wil aanvragen zodat ik weet wat het mij zal kosten. Ook zal ik een foto bijvoegen. Het model van de televisie is trouwens een: Philips 40PFK6609/12 3D Smart LED tv
vrijdag 28 april 2017

Staande lamp repareren

Ik heb n staande lamp, met daaraan twee lampen met halogeenverlichting. De ene is naar het plafond gericht, de andere naar de zijkant. Tot voor kort heeft de lamp het goed gedaan. Nu is het halogeenlampje in de naar plafond gerichtte lamp doorgebrand. Ik zie dat er aan beide kanten waar het langwerpige halogeenlampje wordt ingezet, stukjes uit de witte fittinkjes zijn gebroken. Heb geprobeerd n nieuw halogeenlampje in te zetten, maar dat zit nu niet goed stevig en doet het niet. De bedrading is denk ik okay, de onderste lamp doet het prima. Is dit te repareren en graag eerst n offerte..?
vrijdag 28 april 2017

Lamp monteren

Ik wil graag een klus laten uitvoeren. Ik wil graag 1 lamp laten monteren aan het plafond. Er is een lichtpunt in het plafond. Er zal wel geboord moeten worden, om de lamp op te hangen. De lamp moet op twee punten opgehangen worden met schroeven. Het plafond is van beton. Graag een prijsopgave hiervoor.
vrijdag 28 april 2017

Stopcontacten vervangen door geaarde stopcontacten

Ik woon in een appartement uit bouwjaar 1964 en wil daar graag enkele niet geaarde stopcontacten laten vervangen door geaarde stopcontacten. Het gaat om tenminste 2 stopcontacten en mogelijk meer. Ik ontvang graag uw prijsopgave.
vrijdag 28 april 2017

Extra groepen en aansluitingen plaatsen

In week 29 wordt er een nieuwe keuken geplaatst met een inductiekookplaat in plaats van gas. Er wordt ook een vaatwasser en Quooker geplaatst. Voor die tijd wil ik extra groepen laten aanleggen met de benodigde aansluitingen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 28 april 2017

Aardpen slaan voor een bouwkast

Het maken van een bouwaansluiting van 3x25 ampere. Inclusief de aardpen. Dit is een zakelijke aanvraag, voor een klant in Breskens.
vrijdag 28 april 2017

Meterkast verplaatsen

Wij hebben een huis gekocht () waarbij we graag de meterkast (gas, water, elektra) willen verplaatsen. De meterkast zit nu naast de keuken, we willen deze graag naar de hal verplaatsen. Er is geen kruipruimte (en betonnen vloer), wel een verlaagd plafond erboven. Daarbij zouden we ook graag de meterkast uitgebreid hebben met meer groepen (1 aardlekschakelaar erbij). Graag horen we de mogelijkheden en geschatte kosten. Evt kunnen we foto's ed opsturen.
vrijdag 28 april 2017

Trekschakelaar op wasmachine aansluiten

Ik wil een wasmachine aan laten sluiten op een trekschakelaar. Het snoer van de wasmachine te kort, dus dat moet op de een of andere wijze verlengd worden. Wat zou dit kosten?
donderdag 27 april 2017

Doormeten van bedrading

Graag zou ik willen weten wat het gaat kosten om in een appartement de bedrading te laten doormeten om te zien of deze nog in orde is of dat er stroomverlies aan de orde is. Graag het totale kostenplaatje, voor zover mogelijk. Alvast hartelijk dank!
donderdag 27 april 2017

Stoppenkast vervangen

Ik heb in mijn woning een ouderwetse stoppenkast met 2 stoppen en wil deze laten vervangen door een groepenkast met 4 groepen. Ik weet niet of er al een aardlekschakelaar zit. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
donderdag 27 april 2017

Advies en uitvoer van verscheidene electrawerkzaamheden

Gaat om meerdere zaken: * Terugkerend uitvallen van stroom (stop slaat door); * Niet werkende schakelaar plafondlamp; * Niet werkende stopcontacten; * In serie geschakelde schakelaars voor lamp in hal, aanpassing simpel mogelijk? We horen graag of een elektricien hiervoor beschikbaar is en vinden het fijn om vooraf enige duidelijkheid over kosten te hebben.
donderdag 27 april 2017

Vervangen groepenkast

We hebben een woning gekocht. De groepenkast bestaat nu uit 5 groepen op 1 aardlek en zonder hoofdschakelaar. Er is 1 fase. We willen graag een nieuwe groepenkast met 10 groepen en een hoofdschakelaar. We houden 1 fase. De 5 groepen die nu ook in gebruik zijn dienen ook door jullie aangesloten te worden. De overige 5 groepen kunnen los in de kast worden gehangen. De elektricien zal deze aansluiten wanneer de nieuwe keuken is geplaatst.
woensdag 26 april 2017

Aardpen slaan voor bedrijfspand

Stedin komt de amperage verhogen naar 80 ampère en nu moet er een aardpen geslagen worden.
woensdag 26 april 2017

Stopcontact plaatsen in de garage

Het betreft het extra aanleggen van een geaard stopcontact. Er is al elektra op 50 cm afstand aanwezig.
woensdag 26 april 2017

Aardpen slaan

Voor ons pand moet een aardpen geslagen worden. Hoe diep de pen geslagen moet worden is voor ons nog een vraagteken. Zou u mij een offerte kunnen opsturen voor de kosten van het slaan van een aardpen?
dinsdag 25 april 2017

Internetkabel naar diverse plaatsen doortrekken

Er moet een kabel doorgetrokken worden van meterkast naar woonkamer. Kan via telefoonleiding. Kabel naar 1e en 2e verdieping en zolder kan via schacht afvoerpijp in trapgat maar vanuit meterkast nog niet bereikbaar. woonkamer/1e-2e verdieping zolderzolder + tuin doortrekken.
dinsdag 25 april 2017

Extra groep meterkast en stroompunt washok maken

Ik heb een wasmachine en droger in een kast staan op de eerste verdieping. Deze hebben heel vaak gelijktijdig gedraaid, maar sinds de aanschaf van een nieuwe droger lukt dit niet meer. Hiervoor heb ik waarschijnlijk een extra stroompunt en groep in de meterkast nodig.
dinsdag 25 april 2017

Aardpen slaan

Ik heb op korte termijn iemand nodig die een aardpen wil slaan. De 25 kwadraat kabel ligt er al en het gat is al gegraven. Mijn buurman is ook aan het verbouwen en die heeft hetzelfde nodig. Dus graag een scherpe prijs voor ons samen. Hoor graag van u.
dinsdag 25 april 2017

Elektrische aansluiting voor een inductiekookplaat maken

Ik wil graag een ATAG HI6271E inductiekookplaat laten aansluiten. Op de plaats van de kookplaat zit nu een gaskookplaat met een eenvoudige stroomaansluiting voor de ontsteking. Er is dus geen perilex aansluiting en ook geen aparte kookgroep in de meterkast aanwezig. De positie van de kookplaat in de keuken is ongeveer 5 meter vanaf de meterkast in de garage. Er loopt dus al een elektrische leiding naar de meterkast.
dinsdag 25 april 2017

Aardpen installeren

Het betreft het slaan van een aardpen.
dinsdag 25 april 2017

Trekschakelaar vervangen in de badkamer

Trekschakelaar in badkamer is stuk en moet worden vervangen. Op de trekschakelaar is het licht van de badkamer, stopcontact en schakelaar van badkamer spiegelkast aangesloten.
dinsdag 25 april 2017

Aardpen monteren en aansluiten

Er moet bij een bedrijfspand een aardpen geslagen worden. De diepte hiervan is nog onbekend. Graag zou ik van u een offerte willen krijgen met een richtprijs van de kosten.
dinsdag 25 april 2017

COAX-kabel aan laten leggen

Voor onze nieuwe woning hebben wij een vakman nodig welke COAX en UTP kan leggen in muuraansluitingen. Er dient COAX van de meterkast naar de verdieping (2e) gelegd te worden. Tevens dient er vanuit de eerste verdieping een verdeling van UTP aangelegd te worden naar de 2e en 3e verdieping. Dit alles met hoge kwaliteit bekabeling en afwerking. UTP minimaal CAT6a en de wandafwerkingen met metalen aansluitingen voor COAX en UTP. Verwachte materialen; 20 meter UTP, 4 UTP wandcontacten, 10 meter COAX en 1 COAX wandcontact. Materiaal via vakman! Graag zo snel mogelijk uitvoeren in verband met andere werkzaamheden aan de woning. Offertes graag inclusief BTW, specificatie gebruikte producten, merken en allerhande overige kosten. Vaste prijzen! Komen kijken mag, mits indicatie en er geen kosten aan verbonden zijn. Contact via mail voorkeur in verband met bereikbaarheid werk.
maandag 24 april 2017

Plaatsing Perilex trekschakelaar

Graag ontvang ik een offerte voor de volgend aanpassing: De bestaande aansluiting, wandcontactdoos, opbouw, is doorgebrand door overbelasting, wasmachine & droger tegelijk aangesloten. De apparaten bevinden zich in een natte ruimte en zijn niet aangesloten via een aparte groep. Graag voorziening treffen om 2 apparaten direct op aan te sluiten, waar maar 1 tegelijk kan werken (trekschakelaar?). Dit ter voorkoming van overbelasting. Graag ontvang ik de offerte via mail.
maandag 24 april 2017

Aansluiten extra aardlekschakelaar en extra groep

In de meterkast dient een extra aardlekschakelaar met 1 16A groep aangesloten te worden. In de bestaande groepenkast is beperkte ruime, 2 plaatsen zijn nog vrij. Een alamat heeft de voorkeur om te plaatsen.
maandag 24 april 2017

Stop springt er steeds uit

Er is 1 stop in de meterkast springt er steeds uit. Het betreft ene groep met 3 sub schakelaars. Wanneer ik hier apparatuur van uitschakel springt de stop er nog steeds uit.
maandag 24 april 2017

Krachtstroom aan laten leggen voor sauna en inductie

Er is 1 x 220 volt aanwezig en ik heb 380 volt nodig voor sauna, inductiekoken en lassen. Er is een normale elektrokast. Er is 1x 25 ampère of 35 ampère aanwezig. Moet de netbeheerder hier nog iets voor doen?
maandag 24 april 2017

Diverse sleuven frezen en gaten boren

• Frezen voor elektra lamp keuken (+/- 1,25 meter in betonen plafond) • Frezen voor elektra lamp eetkamer tafel (+/- 1,25 meter in betonnen plafond) • Frezen voor elektra lamp salon tafel (+/- 1,25 meter in betonnen plafond) • Frezen voor elektra voor tv snoeren in wand (+/- 0,75 meter in betonnen wand) • Frezen + 2x boren inbouwdoos tbv WCD - tv aan wand (+/- 2 meter in betonnen wand) • Frezen + 2x boren inbouw doos tbv WCD - keuken vitrine kast (+/- 2,5 meter in betonnen wand) • Boren voor extra inbouw doos tbv licht schakelaar (zachte wand) • Frezen + 2x boren inbouw doos tbv WCD - schemerlamp (+/- 1,5 meter in zachte wand) • Frezen voor luidspreker snoer (+/- 0,75 meter in zachte wand) • Frezen voor luidspreker snoer (+/- 0,75 meter in betonnen wand)
maandag 24 april 2017

Aardlekschakelaar vernieuwen en stopcontacten aarden

Ik wil in de groepenkast een stopcontact laten aanbrengen, de aardlekschakelaar vernieuwen en het net laten controleren op eventuele lekstromen. Los daarvan een offerte voor het vervangen van de oude stopcontacten op de begane grond en verdieping, voor randaarde stopcontacten. Het is een 30 jaar oude installatie. Graag uw advies en offerte voor het vernieuwen van de aardlekschakelaar en het aarden van de stopcontacten.
maandag 24 april 2017

Elektra in woonark vervangen

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het vervangen van de electra in een woonark. Dus een compleet nieuw electra systeem. In de groepenkast die nu aanwezig is zit geen aardlek schakelaar. Wat kost dit om en nabij? Overigens is de ark alleen met een bootje te bereiken, die wij beschikbaar hebben.
maandag 24 april 2017

Aanleggen en verplaatsen van wandcontactdozen

Mijn nieuwbouw woning wordt op 3 mei as. Opgeleverd zonder een keuken maar wel met vrijwel alle benodigde stopcontacten op enkele kale wanden. Ook alle andere leidingen zijn al geïnstalleerd. Eind mei wordt de nieuwe keuken die ik besteld heb geleverd en geïnstalleerd. De keukenspecialist gaat ervan uit dat op moment van keukeninstallatie alle stopcontacten op een bepaalde hoogte in de wand al aanwezig zijn. Hiervoor is een tekenschema door de keukenspecialist geleverd met alle details van de posities per stopcontact. Ik stel vast dat circa 4 stopcontacten in de keuken verplaatst moeten worden omdat ze net niet op de juiste plek staan, enkele stopcontacten daarvan bevinden zich in een gips-wanden en enkele stopcontacten zitten direct in betonnen wand. Twee (2) nieuwe stopcontacten moeten aangelegd worden in gips- of gasbeton wand door een paar bestaande stopcontacten te verlengen of door te lussen. De tekening met de posities van alle stopcontacten in de keuken die ik van de keukenspecialist heb ontvangen kan ik je emailen als dat nodig is. De oude posities van de huidige stopcontacten kan ik eveneens emailen zodat je kunt bepalen hoeveel werk het is. Uiteraard ga ik ervan uit dat na verplaatsen of verleggen van de stopcontacten de achterliggende wand netjes glad afgewerkt wordt zodat ik daarna een soort keukenbehang daar op kan plaatsen. Overige aandachtspunten: het stopcontact dat met de grootste afstand verplaatst wordt moet circa 75 cm verderop staan. Eén stopcontact hoeft slechts 30 cm. Verplaatst te worden. Tevens moet er drie dozen van de UTP kabel afgemonteerd worden. De kabels zijn op de juiste plek maar moeten alleen afgemonteerd worden. De contactdozen mee leveren. Uiterlijk tweede week mei uitvoeren, voor 17 mei.
maandag 24 april 2017

Naast de lichtschakelaar een stopcontact maken

Graag zou ik naast mijn lichtschakelaar een stopcontact laten bij maken. Vanaf de meterkast naar het lichtpunt is het ongeveer 3 meter.
maandag 24 april 2017

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Mijn bestaande groepenkast bestaat uit twee groepen en wil deze vervangen voor 7 groepen. Tevens een keramische kookplaat (11000W) aansluiten op een van deze groepen.
zondag 23 april 2017

Kabels trekken van meterkast naar 1e verdieping

Het betreft het trekken van de kabels vanaf de meterkast naar een slaapkamer op de eerste verdieping. Het gaat om de kabels voor het internet en de TV.
zondag 23 april 2017

Krachtstroom voor sauna aanleggen

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen ten behoeve van een buitensauna. De afstand van de meterkast tot de buitensauna is ongeveer 13 meter.
zondag 23 april 2017

Verlichting aanleggen na oplevering

Na oplevering van ons nieuwbouwhuis willen we graag: - 3 lichtpunten verplaatsen - 3 nieuwe plafond lichtpunten laten maken op een bestaande schakelaar - 1 wandlichtpunt laten maken op een bestaande schakelaar De plafonds zijn van beton. Het is voor over twee jaar maar kunt u een indicatie geven?
zondag 23 april 2017

Functionele aardpen slaan voor bouwkast

Ik wil op een bouwkavel graag zo spoedig mogelijk een functionele aardpen laten slaan voor een bouwkast. Ik hoor graag wie hier snel tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
zaterdag 22 april 2017

3 fase groepenkast plaatsen

Het betreft het plaatsen van een 3 fase groepenkast, A merk. Er dienen 8 groepen en 1 fornuisgroep geplaatst te worden. Daarnaast zal er nog een aparte groep geplaatst moeten worden voor de 16 zonnepanelen. Graag ontvang ik hier advies over en hoor ik wat de mogelijkheden zijn.
zaterdag 22 april 2017

UTP kabel trekken

Ik wil graag een UTP kabel laten trekken van een plafondpunt naar de meterkast. Dit betreft een plafondpunt waar normaal gesproken een lamp zou hangen. Er zit al een elektroleiding. Die moet blijven. Ongeveer 9 a 10 meter aan afstand. Naar de meterkast toe, zit nog een verdeelpunt. Ik heb een UTP kabel liggen, dat is CAT6 en misschien te dik, dan wel te stug. Mag en kan dat?
zaterdag 22 april 2017

Sleuven frezen en stopcontacten verplaatsen

Ik wil op korte termijn graag 2 en mogelijk 3 stopcontacten in mijn huiskamer laten verplaatsen. Deze zitten nu ongeveer op 1 meter hoogte en wij willen ze vlak boven de plint. De muren zijn van beton. Het werk moet even worden afgestemd op de aanwezigheid van o.a. een stukadoor. Ik ontvang graag uw offerte.
zaterdag 22 april 2017

Groepenkast vervangen

Een nieuwe groepenkast met 8 groepen. Inclusief 2 aardlekschakelaars en een groep voor een kookgroep, 3-fasen. Die moet ook naar de keuken gebracht worden. Dat is door een wand heen, dan ben je al in de keuken. Momenteel zijn er vijf groepen. En er moet gekeken worden naar een beltrafo.
zaterdag 22 april 2017

Nieuwe meterkast en krachtstroom schuur aanleggen

Nieuwe meterkast aanleggen, met krachtstroom voor de schuur.
zaterdag 22 april 2017

Aanleggen extra groep en aansluitingen voor oven

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het aanleggen voor een extra groep in de groepenkast voor een inbouwoven. Ook moet er bedrading worden getrokken en een stopcontact worden geplaatst. Er moet een Bosch-hba23b150e oven met inbouw gaskookplaat met vonkontsteking worden aangesloten met stekkers. De groepenkast moet opnieuw worden verzegeld en daarom heb ik een erkend installateur nodig. Dit is ook de eis van de woningbouwvereniging. Ik wil dit graag zo snel mogelijk laten uitvoeren, want de nieuwe keuken is al afgeleverd.
vrijdag 21 april 2017

Nieuwe meterkast plaatsen en leidingen verzwaren

Een nieuwe meterkast plaatsen en nieuwe zwaardere leiding naar keuken voor inductiekoken (7002W). Er is nu een meterkast met vier porseleinen stoppen, die is bijgewerkt met een aardlekschakelaar. Daarvan is nog 1 groep in gebruik. En een nieuwe kast met zeven zekeringen en ook een aardlekschakelaar.
vrijdag 21 april 2017

Wasmachine reparatie

Ik stuur u een bericht in verband met een kapotte wasmachine. Mijn wasmachine is kapot gegaan door overbelading door mijn vriendin, en nu kan ik deze laten repareren op de kosten van de verzekering. Als ik een schatting kan geven wat de reparatie kosten zijn, vandaar mijn vraag aan u of u een schatign kunt maken wat de reparatie kosten zullen zijn bij mijn volgende probleem. Samsung - WF8714ADV. Wasmachine is beschadigd na overbelading. Probleem bij centrifugeren, komt niet meer op snelheid bij normale lading alleen als er minimale hoeveelheid was in zit, bij centrifugeren gaat de wasmachine een kloppend luid geluid maken, en aan de rubbers te zien bij de deur lijkt het er op dat de trommel niet meer in balans is tijdens centrifugeren. Bij normale lading was, als ik centrifugeer programma doe a 12 minuten, tikt de tijd niet tot nauwelijks meer naar beneden en gaat de trommel niet sneller dan +- 40 a 200 toeren draaien, in van plaats tot 1400. (lijkt er op dat door onbalans of beschadiging motor het niet meer goed werkt) en door lage toerental, de tijd voor het programma niet meer klopt en er heel lang over doet. Bedankt voor het lezen van dit bericht.

Partners

Partners van Casius