Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

16076 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra vervangen, 1 meterkast en 18 lichtpunten realiseren verdeeld over 3 appartementen, doorstroomverwarmer aansluiten, aanleggen, aansluiten en realiseren van elektra, extra groep en stopcontact/perilex, compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar, verplaatsen meterkast, nieuwe groepenkast plaatsen, elektra infrezen en verplaatsen, stoppenkast vervangen, 3 fasen en perilex aansluiting, elektra in de tuin + dimmers monteren + verlichting keuken, vervangen stoppenkast en aanleggen elektra keuken, extra groep aanleggen, compleet vervangen electra woning, vervangen groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

maandag 20 januari 2020

Elektrisch toegangshek repareren

Muizen hebben de draadjes door gebeten. Aansturing van het hek functioneert dus niet meer.
maandag 20 januari 2020

Tussenmeters plaatsen voor gas, elektra en water

wij hebben een deel van ons bedrijf verhuurd en wil graag tussenmeters laten plaatsen zodat alles gescheiden kan worden .
maandag 20 januari 2020

Verplaatsen meterkast

Mijn meterkast zit nu naast de deur tussen de gang en woonkamer. In de gang. Wil hem verplaatsen naast de voordeur aan de andere kant van de gang.
zondag 19 januari 2020

3 groepen bijplaatsen

Ik wil graag 3 groepen in m’n huidige kast bijplaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
zondag 19 januari 2020

Vervangen/uitbreiden groepenkast

Huidige kast heeft 8 groepen verdeeld over twee aardlek-schakelaars (een 4- en een 2-polige) en nog een PV groep. Moet worden vervangen door een grotere kast met 10 groepen, ruimte voor nog 2 groepen, een krachtgroep voor de inductieplaat en voorbereid voor een tweede krachtgroep voor het geval er een elektrische auto komt. Om niet de hele kast te hoeven vervangen als we nog eens een doorstroomboiler en/of warmtepomp willen plaatsen, moet daarvoor ruimte in de kast zijn.
zondag 19 januari 2020

Groepenkast vervangen

De groepenkast is verouderd en moet vervangen worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.
zondag 19 januari 2020

Kabels trekken

Ik heb vanuit mijn meterkast (foto 2) naar de huiskamer (foto 1) een utp kabel getrokken, maar heb daar slecht internet. Ik weet alleen niet waardoor het probleem veroorzaakt wordt. Het betreft een cat6a kabel met stugge kern. In de huiskamer heb ik een wandcontactdoos en in de meterkast heb ik de kabel rechtstreeks m.b.v. connector op mijn router aangesloten. Daarnaast wil ik vanuit mijn meterkast naar zolder een utp kabel hebben, maar ik heb helaas geen loze leiding. Ik heb wel een koof boven mijn meterkast, waardoor ik de zolder kan bereiken. Ik heb zelf nog 20 á 30 meter kabel cat6a met stugge kern liggen. Mijn huis is gebouwd in 2009.
zondag 19 januari 2020

Aardlekschakelaar of automaat leveren en aansluiten

Leveren en aansluiten aardlekschakelaar voor 4 droge groepen (of automaat idem als er plaats is in de groepenkast, aanwezige beltrafo niet in gebruik en mag verwijderd worden).
zondag 19 januari 2020

Vervangen electra

Ik ben in het bezit van 6 groepen met ouderwetse 16a draai zekeringen en 1 aardlek, maar ik heb met de huidige apparatuur eigenlijk sowieso een groep te kort. Wat kost het uitbreiden van de huidige kast? Of moet deze vervangen worden door een nieuwe kast? Ik hoor het graag.
zaterdag 18 januari 2020

Krachtgroep plaatsen

Ik wil een krachtgroep laten installeren. Ik heb de krachtgroep al aangeschaft (4P 20 ampere). Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 18 januari 2020

Aardlek problemen

Mijn aardlek valt telkens uit en ik wil uit laten zoeken waarom dit steeds gebeurt. Ik hoor graag van u.
zaterdag 18 januari 2020

Deurbel reparatie

De speaker van de intercom bromde en hebben we losgetrokken. deurbel is voor twee woningen met één trapopgang. Reparatie bestaat dus uit geheel nieuwe deurbel met intercom voor 2 woningen en/of als u een nieuwe spieker plaats is dat ook goed, maar nieuw lijkt me beter
zaterdag 18 januari 2020

2 stopcontacten verplaatsen

2 stopcontacten verplaatsen. 1 stopcontact in een rechte lijn naar benden. De tweede stopcontact ongeveer een meter verderop en ook naar beneden.
zaterdag 18 januari 2020

Elektra vervangen

Elektra in hele woning vervangen, in overleg tevens sleuven trekken en buizen aanleggen. Tevens nieuwe groepenkast (na verplaatsing en uitbreiding meter in maart 2020) met minimaal 3 aardlekschakelaars. Gaat om de begane grond, voorhuis als eerste (110 m2), achterhuis optioneel.
vrijdag 17 januari 2020

Vervangen van electra

Electra in gehele appartement vervangen, gaat om 66 m2. Alsmede meterkast aanpassen. Contactdozen en schakelaars zo nodig vervangen. Het betreft een monumentaal appartement in Blijdorp uit 1933.
vrijdag 17 januari 2020

Vervangen meterkast

Ik wil een meterkast vervangen en nieuwe kabels aanleggen. Er is wel iets van aarde aanwezig maar niet veel.
vrijdag 17 januari 2020

3 fase aanleggen voor een Tesla oplaadpunt

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van 3 fase in de meterkast zodat we een Tesla oplaadpunt kunnen gebruiken.
vrijdag 17 januari 2020

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan in mijn woonhuis. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 17 januari 2020

Groep aanleggen voor inductiefornuis

Er moet een groep bijgeplaatst worden om een inductiefornuis aan te kunnen sluiten. Misschien draden trekken voor een wandcontactdoos 3 fase.
vrijdag 17 januari 2020

Plaatsen dubbele wanddoos in meterkast

Vanwege internet is er een wanddoos nodig in de meterkast op de gang van mijn appartement. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 17 januari 2020

Hoofdschakelaar NEN1010 realiseren in meterkast

Ik zoek een elektricien die in mijn meterkast een hoofdschakelaar kan realiseren. Dit moet in verband met zonnepanelen. Het zou een NEN1010 moeten worden.
vrijdag 17 januari 2020

Groepenkast verplaatsen

Ik wil een nieuwe groepenkast op een nieuwe plek (ca. 2 meter van huidige plek)
vrijdag 17 januari 2020

Elektra laten aanleggen

Ik wil een extra stopcontact voor de wasmachine op een aparte groep. De stoppenkast is vorig jaar vervangen er hoeft dus alleen een nieuw automaatje geplaatst te worden. Plus leiding doorgetrokken. De stoppenkast zit tegen de ruimte aan waar de wasmachine staat.
vrijdag 17 januari 2020

Aardpen slaan en aardlekschakelaar

Aardpen slaan in nieuw bedrijfspand inclusief aardlekschakelaar. In de meterkast zit wit zand hier kan hij in, of 6 meter veder is geel zand buiten.
donderdag 16 januari 2020

Extra groep en stopcontact/perilex

Extra groep indelen als voorbereiding voor koken op inductie en nieuwe perilex aansluiting.
donderdag 16 januari 2020

Perilex aansluiten

Ik wil een extra groep aanbrengen voor de inductie kookplaat en een periflex stekker aansluiten. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
donderdag 16 januari 2020

Elektra vervangen perilex aansluiting + stekker

Graag zou ik een offerte willen ontvangen over het vervangen van een perilex stopcontact en stekker. Het betreft een volledig ingerichte appartement op de 4e verdieping. De afgelopen tijd heb ik gemerkt dat op mijn keramische kookplaat op alle zones onregelmatig afslaan tijdens het koken. Momenteel kan ik nog alleen koken op 2 zones die afslaan en de andere 2 worden helemaal niet of maar blijven maar 1 minuut heet, terwijl er geen zichtbare schade bevindt op de kookplaat zelf. Eerst had ik overwogen om een nieuwe kookplaat aan te schaffen, maar besefte later dat het stopcontact niet langer goed in het beton aan de muur vast zit en de stekker is ook beschadigd. De huidige perilex aansluiting bevindt zich achter in de keuken dat samen is verbonden de woonkamer. Het zit schuin rechtsonder de kookplaat zelf en wordt verhinderd door het achterste dunne laag hout van de keukenkast dat er uitgezaagd moet worden om er bij te kunnen. Mijn vraag is of het mogelijk is om een nieuwe perilex aansluiting ongeveer 30 cm naar beneden aan te leggen, of de muur rond de oude aansluiting op te vullen mocht het nog een optie zijn als het nog werkt. Per bijlages zijn de foto's van de aansluiting. Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en hoor zo spoedig mogelijk per mail terug met een duidelijke overzicht van alle kosten (werkzaamheden en materiaal) die plaats kunnen vinden, eventueel met andere suggesties.
donderdag 16 januari 2020

Aardpen slaan

Ik ben op zoek naar iemand die een aardpen voor mij kan slaan. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
donderdag 16 januari 2020

Vervangen groepenkast + plaatsing 2 extra groepen

Wij willen een extra groep toevoegen aan onze woning. Omdat er dan toch iemand bezig is willen wij gelijk de groepenkast laten vervangen. Het betreft maximaal 8 groepen.
donderdag 16 januari 2020

1 meterkast en 18 lichtpunten realiseren verdeeld over 3 appartementen

Ik heb drie appartementen waarvan twee met meterkast, het is de bedoeling dat er 3 meterkasten komen. Er moet dus 1 meterkast bij komen en een nieuwe complete installatie incl MV en PV. het gaat om 6 lichtpunten per appartement, intotaal dus 18. De stopcontacten dienen ook per appartement te worden ingericht.
donderdag 16 januari 2020

Groepenkast aanpassen voor een inductiekookplaat en een perilex stopcontact aanleggen

Ik ben opzoek naar iemand die de groepenkast kan aanpassen voor een inductiekookplaat, 2 fase. Er zitten loze leidingen in de meterkast die waarschijnlijk naar de keuken lopen en daar uitkomen. Een perilex stopcontact moet nog aangelegd worden. Ik denk dat de afstand tussen de meterkast en de kookplaat ongeveer 4-5 meter is. Ik heb geen kruipruimte, ik heb een appartement op de bovenste verdieping.
woensdag 15 januari 2020

Extra groep aanleggen voor een sauna

We willen een extra groep voor een sauna laten aanleggen (het kan op een 220 volt). De leidingen en de kabels zijn al getrokken. We zouden graag over twee weken strat als dat mogelijk is.
woensdag 15 januari 2020

Aardpen slaan en bedrading aanpassen

Ik wil een aardpen laten slaan en heb bedrading tot aan de meterkast nodig op 1 hoog. Ik beschik over een aardlekschakelaar. Ik weet helaas niet op welke wijze deze klus uitgevoerd moet worden en waar de aardpen moet komen. Ik hoop hierover geïnformeerd te worden. Klopt het dat je een aardpen kunt delen met de buren?
woensdag 15 januari 2020

Aardpen slaan

Er moet een diepteaarding geplaatst worden in een meter kast, of buiten, omdat ik een verzwaring van 3 x 25 naar 3 x 63 ampère wil. Ik heb ook een rapport nodig voor Dnwg. De meterkast is vlakbij de ingang van het pand. Een aardlekschakelaar is aanwezig. De diepte die het geslagen moet worden weet ik niet.
woensdag 15 januari 2020

Overstap van gas naar inductie, en gaskraan afdoppen

In verband met overgang van gas naar inductie moeten er extra groepen komen in de meterkast. Daarnaast eventueel het verplaatsen van stopcontacten/ mechanisme ventilatie knop in verband met komst nieuwe keuken. Dit zou naar de muur ertegenover verplaatst moeten worden. Of we al een perilex stopcontact hebben weet ik niet zeker. We krijgen tekeningen binnenkort met alle stopcontacten die aanwezig zijn. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 4-5 meter. We hebben een kruipruimte. De gaskraan zou ook afgedopt moeten worden. Rond juni graag beginnen.
woensdag 15 januari 2020

Aardpen slaan

Ik ben opzoek naar iemand om binnen een aardpen te slaan. De diepte weet ik helaas niet. Ik heb 3 groepen aangesloten op een aardlekschakelaar en 2 groepen niet. Liander gaat de elektra aansluitingen vernieuwen, vandaar dat een aardpen nodig is.
woensdag 15 januari 2020

Uitbreiden groepenkast met 1 groep

Ik heb een Holec HH groepenkast met 3 groepen (2 van 16v en 1 van 10v). Ik zou graag een groep bij willen voegen voor de cv ketel. Als ik het goed heb begrepen heeft de hoofdzekering 30v? Wat zijn de kosten voor een extra groep aansluiten? Graag per mail contact opnemen en niet telefonisch, bij voorbaat dank.
dinsdag 14 januari 2020

WCD / CAI verplaatsen en extra

Voor onze nieuwbouwwoning willen we voordat de wanden afgewerkt worden een WCD +/- 500 mm verplaatsen en een CAI aansluiting +/- 2000 mm verplaatsen op dezelfde wand. Daarnaast nog een extra WCD in de slaapkamer en een 50 mm kabelgoot ten behoeve van een flatscreen in de muur laten frezen. Is dit een klus die doe jullie uitgevoerd kan worden? Graag een indicatie van de kosten. Bij voorbaat dank.
dinsdag 14 januari 2020

Het verplaatsen van meerdere wandcontactdozen

Er moeten drie wandcontactdozen verticaal verplaatst worden. Nu zitten ze op circa 1.30 meter en ik wil ze op 20 cm boven de vloer hebben. Het betreft een betonnen muur. Graag ontvangen we een prijsopgave. Eind februari willen we graag beginnen.
dinsdag 14 januari 2020

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
dinsdag 14 januari 2020

Compleet vervangen van elektra in oude woning en aansluiten van aardlekschakelaar

Electra in de gehele woning vervangen, uitbreiden met extra groepen en aansluiten van aardlekschakelaar. Gaat om een woning die gebouwd is in 1912. De meterkast is wel up to date, maar behoeft extra groepen. Huis staat momenteel te koop, ik ben geïnteresseerd om deze te kopen. Hoop vooraf een goed kostenplaatje te kunnen maken.
dinsdag 14 januari 2020

Het slaan en aansluiten van een aardpen

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan leveren en aansluiten in mijn kruipruimte.
dinsdag 14 januari 2020

Extra groep en perilex stopcontact aanleggen voor inductiekookplaat

Wij willen een extra groep in de meterkast voor een inductiekookplaat en we willen de bedrading via de kruipruimte (+/- 6m) laten aanleggen. Een perilex stopcontact hebben we ook nog nodig.
dinsdag 14 januari 2020

Front voor groepenkast monteren en extra groep plaatsen voor bedrijfspand

De groepenkast ligt open. Er is geen front meer voor. In verband met de veiligheid willen we dit graag spoedig laten oplossen. Ook willen we een extra groep erbij. Het gaat om een pand in het winkelcentrum. Graag hoor ik van u wat de kosten zijn. Ik hoop dat ik het zo goed heb uit gelegd anders kunt u me altijd even bellen.
dinsdag 14 januari 2020

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast verplaatsen in de entreehal tegen een zijmuur van de buren.
dinsdag 14 januari 2020

Nieuwe wasmachine aansluiten op trekschakelaar

Ik zoek een erkende elektricien om een nieuwe wasmachine aan te sluiten op een al aanwezige trekschakelaar in de badkamer.
maandag 13 januari 2020

Inductie kookplaat aansluiten

Ik beschik over al het materiaal voor het inductie koken. De leidingen zijn gelegd en meterkast is aangepast. Alleen moet de kookplaat worden aangesloten op de perilex aansluiting.
maandag 13 januari 2020

Aardpen slaan

Als voorbereiding op de schouw in nieuwbouwwoning hebben wij aardpen nodig. Gelieve prijsopgaven hiervoor Met vriendelijke groet
maandag 13 januari 2020

Aanleggen kabelgoot / en de graafwerkzaamheden van de kabels buiten het pand naar binnen het pand

In onze ontvangsthal zouden wij graag meer stroompunten willen hebben. De bekabeling liggen buiten en moeten dan naar binnen getrokken worden. Binnen zouden we graag een kabelgoot van een paar meter willen hebben waar allemaal wandcontactdozen in zijn gemaakt zodat daar de laptop ingeplaatst kan worden. Ik ben erg benieuwd of jullie al deze werkzaamheden zouden kunnen uitvoeren en hoeveel dit dan zou kosten? Alvast bedankt en ik hoor graag van u.
maandag 13 januari 2020

Electriciteitsinstallatie aanpassen in meterkast

Installatie in meterkast voldoet niet aan de veiligheidsnormen. (1 aardlekschakelaar en hoofdschakelaar ontbreken) Aardlekschakelaar aanwezig voor 3 groepen sinds 1990, getest dmv testknopje en werkt. Extra geplaatste groepen door vorige eigenaar (oven en vaatwasser) zitten niet achter aparte aardlekschakelaar. Werkzaamheden: plaatsen hoofdschakelaar en aardlekschakelaar indien mogelijk in huidige kast, professioneel testen van de bestaande aardlekschakelaar.

Partners

Partners van Casius