Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

15605 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet nieuwe elektrische installatie, vervangen elektra jaren 30 woning, aanleg bliksem afleiding, vervangen van totale elektra in woning, vervangen en uitbreiden electra in een woning, 2 dubbele stopcontacten verplaatsen, herindeling groepenkast, vervangen meterkast, vervangen en uitbreiden electra van een vrijstaande wonig, vervangen electra, het vervangen van alle elektra en het uitbreiden van het aantal groepen, stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen, ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien, meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto, groepenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

maandag 19 augustus 2019

Vervangen elektra jaren 30 woning

Ik zoek iemand om in de gehele woning het elektra te vervangen, inclusief meterkast met extra groepen. Gaat om een woning met 3 etages, oppervlakte is 250 m2.
zondag 18 augustus 2019

Extra groep bij plaatsen waarop 4 airco's kunnen draaien

Ik wil graag een extra groep met een kabel plaatsen, waarop ik 4 airco's kan laten draaien.
zaterdag 17 augustus 2019

Elektriciteit van meterkast naar tuin

Het betreft de aanleg van elektriciteit in de tuin. Te beginnen met het trekken van een kabel vanuit de meterkast. Plaatsen stopcontacten overkapping en schakelaars tbv verlichting. Trekken kabel voor te plaatsen heater. Hoofdbekabeling voor extra stroompunten tuin.
zaterdag 17 augustus 2019

Stoppenkast vervangen en laadpaal plaatsen

Wij gaan elektrisch rijden, dit betekent dat we een extra krachtstroom aansluiting moeten laten aanleggen. Wij hebben nog een oude stoppenkast met glaszekeringen. Wellicht meteen een goede reden om deze te laten vervangen. Tevens moet er een laadpaal buiten worden aangesloten (deze wordt besteld).
vrijdag 16 augustus 2019

Krachtstroom aansluiten

Ik heb een perilex / krahcstroom nodig i.v.m. inductie fornuis aanschaffen.
donderdag 15 augustus 2019

Het verplaatsen van de meterkast en elektra aanpassen

De meterkast willen we een kwartslagdraaien. - de inkomende gasaansluiting moet 20 cm om. - de inkomende elektriciteitskabel moet ook 20 cm om. - de doos waar de hoofdkabel binnenkomt moet omgezet worden.
donderdag 15 augustus 2019

Spanning op draden meten en probleem oplossen

Ik heb getracht de hoofdlamp in de woonkamer te vervangen. Ondertussen denk ik dat er geen spanning meer staat op de uitstekende draden. Er is alleen rood en zwart. Ik heb geprobeerd de spanning te meten met een spanningsmeter, maar er gaat geen lampje branden. Ondertussen groeit deze schijnbare simpele klus me boven mijn pet...
donderdag 15 augustus 2019

Wandcontactdoos vervangen door utp en coax aansluiting

Een wandcontactdoos in de woonkamer vervangen door een coax/utp aansluiting, zodat de router in de meterkast kan blijven.
donderdag 15 augustus 2019

Ongeaarde stopkontakten van aarde voorzien

In mijn woning zijn er ongeveer 10 ongeaarde (dubbele) stopcontacten die ik tot geaarde stopcontacten wil maken
donderdag 15 augustus 2019

Advies over meterkast

Wij willen van koken op gas naar koken op inductie. Kunt u met ons meekijken of onze meterkast geschikt is of uitbreiding nodig heeft? Wat zijn de kosten van zo’n eerste advies?
donderdag 15 augustus 2019

Vervangen elektraaansluiting vanaf meterkast tot in keuken

Na kortsluiting moet nieuwe elektra leiding gelegd worden van meterkast naar keuken plus aansluiten stopcontacten in keuken. De afstand is ongeveer 5 meter.
donderdag 15 augustus 2019

Uitbreiden en vervangen elektra

Momenteel ben ik bezig met de aankoop van een appartement in een jaren 60 flat. De elektra is sterk verouderd. Op dit moment zit er een 1x10A aansluiting met 2 groepen zonder aardlekschakelaar in. Met name de keuken en badkamer gaan veel meer capaciteit vereisen omdat ik van het gas af wil. De centrale verwarming is voor het gebouw in geheel geregeld dus valt hier niet onder. De elektrische apparatuur die moet worden aangesloten zijn in ieder geval een inductiekookplaat van 11,5kW, een doorstroomboiler van 24kW, een oven, vaatwasser en blender van ieder ongeveer 2kW, en een wasmachine van nog onbekend vermogen. Ik heb bij Stedin al een offerte aangevraagd voor een 3x50A aansluiting, welke in november aangelegd kan/zou moeten worden. Graag ontvangen ik een offerte en uitzicht op mogelijke planning om de voorzieningen binnen het appartement aan te pakken.
woensdag 14 augustus 2019

Spanning op de waterleiding slaan van aardlekpen

Sinds kort hebben we stroom op de waterleiding, geen veranderingen aangepast in de electra. Vandaar moet er een aardlekpen geslagen
woensdag 14 augustus 2019

Meterkast aanpassen in verband met een elektrische auto

Hallo, Ik heb nu in de meterkast 1 fase stroom en dit moet aangepast worden naar 3 fase. Ik weet dat Enexis dit moet doen maar dat er dan van tevoren een installatieschakelaar geplaatst moet worden. Kunt u dit doen? Nog een vraag, moet er een extra groep bij gemaakt worden? Dit alles ivm aanschaf van een elektrische auto.
woensdag 14 augustus 2019

Kabel trekken en tv aansluiting maken

In ons nieuwe huis blijkt de coaxkabel niet goed te zijn. (Ziggo) er moet een nieuwe kabel getrokken worden vanuit de meterkast, door de kruipruimte naar de woonkamer. Optie is om dit naar het bestaande walloutlet te doen of naar een nieuw te realiseren outlet aan de andere kant van de woonkamer.
woensdag 14 augustus 2019

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil een aardpen slaan en laten aansluiten. Dit wil ik of in de meterkast of voor mijn huis (eigen grond). Buis van de meterkast naar buiten is aanwezig. De grondsoort is tot 8 meter diep afwisselend van klei en zand. Er zijn een stuk of 4 aardlekschakelaars aanwezig, deze zijn wel in gebruik. In de meterkast zijn 12 groepen aanwezig, per 3 is er een aardlekschakelaar. Hoe diep het geslagen moet worden, heb ik geen idee van.
woensdag 14 augustus 2019

Vervangen groepenkast

Wij krijgen een nieuwe keuken met een inductie kookplaat daarvoor heb ik een andere groepenkast nodig en de huidige is ook verouderd. De inductie kookplaat kan op 2/3 fasen maar zou graag van jullie advies willen wat het beste past en wat de kosten zijn om dit te laten aansluiten. Er is nog geen perilex aansluiting aanwezig en de afstand van de meterkast naar de kookplaat is 6 a 7 meter.
woensdag 14 augustus 2019

Groepen bijplaatsen en stoppenkast vernieuwen

Ik heb nu een stoppenkast met 3 groepen en wil deze vernieuwen door een kast met 6 automatische groepen. Dit ter behoeve van een wasmachine, droger en jacuzzi.
woensdag 14 augustus 2019

Intercom verplaatsen

Wij willen graag één intercom toestel, merk Golmar (platea uno) laten verplaatsen van de muur in de woonkamer (+- 2 meter van de ingang van de woonkamer) naar de muur in de hal (50 cm van de ingang van de woonkamer). De intercom komt hierdoor dichterbij de meterkast. Ik woon in een appartementencomplex en de intercom wordt gebruikt voor de gemeenschappelijke voordeur op de begane grond.
woensdag 14 augustus 2019

Elektra badkamer aanpassen

Activities to be done: Temporary cabinet: as we are going to demolish some wall, we need to do that safely, and we want to isolate the electric system and to have some socket where to plug their utilities. The builders will start demolishing tuesday 27/8. Any date just before the 27th, or the morning of the 27th would be good. Lay the tube where the wires will go, while builders are building the bathroom. This will take few hours only I think, as you shall lay tubes which will be fixed by the builders (activity to be done most likely friday 30th) Wiring, and lights installations (activity to be done most likely friday 30 or saturday 31st or monday 2nd of september). note: LED will be supplied by us, can you supply just tubes and wires?)
woensdag 14 augustus 2019

Kookgroep aanleggen

wij willen een inductie kookplaat nemen , we hebben een kookgroep in de meterkast zitten maar dat is enkel 1 fase moet dus nieuwe bedrading in getrokken worden en een fornuisgroep uitbreidingsslet ik denk dat de bedrading via de stopcontact naar de verdeeldoos moet en zo naar de meterkast ik denk dat het ongeveer 10 meter draad is. Wat zijn ongeveer de kosten met materiaal?
dinsdag 13 augustus 2019

Extra groep en buiten stopcontact plaatsen

Ik wil graag een buiten stopcontact laten plaatsen en een elektra groep voor was en droogmachine in de garage.
dinsdag 13 augustus 2019

Extra groepen bijplaatsen

Vanwege aanschaf warmtepomp graag een of twee groepen in de meterkast bijplaatsen. Hoeveel groepen er geplaatst worden is afhankelijk van de kosten.
dinsdag 13 augustus 2019

Aardpen slaan

Ik zoek iemand voor het slaan van een nieuwe aardpen. Aardlekschakelaar is aanwezig. De grondsoort is klei.
dinsdag 13 augustus 2019

Herindeling groepenkast en inductie gereed maken

Ik zoek een vakman die de groepenkast kan herindelen. Ik heb voor de zonnepanelen en de wasmachine een aparte groep nodig. Hier zijn nu lampen en stopcontacten op aangesloten. Dit moet dus gehergroepeerd worden. Liefst op zo'n kort mogelijk tijds bestek. daarbij ga ik ook inductie koken. Hiervoor is er een perilex aansluiting nodig. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt 5 a 6 meter.
dinsdag 13 augustus 2019

Dubbelstopcontact vervangen door perilex

Ik wil graag een perilex aansluiting realiseren voor een nieuw fornuis. Afstand van de kookplaat tot de meterkast is ongeveer 4 meter. Er is geen kruipruimte aanwezig.
dinsdag 13 augustus 2019

Elektra aanleggen in een schuur

Ik zoek iemand voor het elektra aanleggen van een stoppenkast naar de schuur (10m). Oppervlakte van de schuur is 5 bij 3,5 .
dinsdag 13 augustus 2019

Vervangen meterkast plus stroom op zolder

Ik heb een vaste trap laten zetten en wil daardoor op de vliering meer stopcontacten plus een schakelaar op de overloop voor het licht. Plus graag de meterkast vervangen voor een nieuwe. wat kost dit??
dinsdag 13 augustus 2019

TL buizen vervangen

We willen graag onze T/L buizen vervangen, sommige werken, andere werken niet en andere knipperen. we willen graag een offerte om deze te vervangen. het zijn in totaal 50 buizen .
dinsdag 13 augustus 2019

Aardpen slaan voor bouwaansluiting en nieuwbouw woning

Voor de nieuwbouw van onze woning wordt in de week van 9 tot 13 september een bouwaansluiting gerealiseerd. Hiervoor willen we een aardpen laten slaan die later ook op de meterkast van de woning aangesloten kan worden. We bouwen naast de huidige bebouwing ( dat later gesloopt zal worden). Er is gewoon elektriciteit/ water aanwezig in de nabijheid. Graag verneem ik wie een aardpen kan slaan in de eerste week van september en wat de kosten hiervan zijn. Huidige grondsoort is zand, er is geen bruikbare aardlekschakelaar aanwezig.
dinsdag 13 augustus 2019

Hulp met elektra in huis uit 1935

We hebben aantal elektra problemen in ons huis. De opzet van de elektra bedradingen komen uit 1935. Kunnen jullie onderstaande problemen voor ons oplossen? -Lichtschakelaar werkt niet in badkamer. -Wandcontactdoos zit los van de tegel in de keuken -Combinatieschakelaar in de slaapkamer vervangen naar een lichtschakelaar En hoeveel mag dat gaan kosten?
dinsdag 13 augustus 2019

Meterkast controleren en herindelen

Graag zou ik mijn meterkast willen laten controleren en waar nodig opnieuw laten indelen.
dinsdag 13 augustus 2019

Extra stopcontacten aan maken op de zolder en in een slaapkamer

Ik zou graag stopcontacten willen hebben in onze berginghok/zolder. Hier hebben we helemaal geen stopcontacten. (Wel stroom). ook is er maar 1 stopcontact in onze slaapkamer en we willen daar 2 extra bij.
maandag 12 augustus 2019

Kabelbreuk opsporen en herstellen onder vloer

Bij stofzuigen lijkt een stop door te gaan, echter staan alle schakelaars omhoog. Elektricien is langsgekomen en constateert dat schakelaar goed functioneert. Conclusie het is een kabel/lasdop breuk onder de vloer. Vloer inmiddels open gemaakt maar kan het probleem niet vinden.
maandag 12 augustus 2019

Aanleg bliksem afleiding

Wij willen aan onze woning een nieuwe bliksem afleiding laten aanleggen.
maandag 12 augustus 2019

Krachtstroom aanleggen

In onze woning zal voor komende sauna wil ik graag drie fases realiseren in de kast. De bedrading naar de sauna kan ik zelf doen.
maandag 12 augustus 2019

Krachtstroom aansluiten voor koken met inductie

Krachtstroom aanleggen voor inductie kookplaat op keukeneiland. Er is hoogstwaarschijnlijk geen kruipruimte aanwezig onder de keuken.
maandag 12 augustus 2019

Aardpen slaan

Er moet een klus gebeuren, namelijk het slaan van een aardpen tbv meterkast woning.
maandag 12 augustus 2019

Vervangen groepenkast

De huidige groepenkast dient vervangen en het aantal groepen uitgebreid te worden vanwege aanschaf inductiekookplaat waar 3-fasen aansluiting voor benodigd is. We willen graag een indicatie van de kosten die hier mee gemoeid zijn.
maandag 12 augustus 2019

Groepenkast uitbreiden

Ons huis bestaat uit een begane grond met 2 verdiepingen. Op de bovenste verdieping staan de wasmachine en wasdroger aangesloten op 1 groep. Op diezelfde groep is ook de oven/magnetron (keuken= begane grond) aangesloten. Geen enkel apparaat kan met een 2e tegelijk worden gebruikt. De groepenkast uitbreiden lijkt de oplossing te moeten worden. Graag uitbreiden zodat we de apparaten tegelijk kunnen gebruiken.
maandag 12 augustus 2019

Perilex aansluiting maken

Ik ben me aan het oriënteren of ik een krachtstroomaansluiting wil laten maken in de meterkast. Graag een prijsindicatie.
maandag 12 augustus 2019

Profiel voor TV-kabels infrezen

Ik zou graag een profiel in mijn bakstenen muur laten infrezen voor de bekabeling naar de TV. Het gaat om ongeveer 1 meter, verticaal. Idealiter past een normale 220 v stekker ruim door het profiel. Het profiel dient onzichtbaar te zijn, ik neem aan door het af te stucen. Wat zouden hiervoor de kosten zijn?
maandag 12 augustus 2019

Uitgevallen groep herstellen

Uitgevallen groep bovenste (2e) verdieping. De groep bevat drie airco's. Ik weet niet wat hier de oorzaak
maandag 12 augustus 2019

Aanleg 12 Volt tuinverlichting

Aanleg tuinverlichting en advies over armaturen in voor- zij- en achtertuin, en gevelverlichting
maandag 12 augustus 2019

Groepenkast vervangen

Huidige groepenkast vervangen als voorbereiding op inductiekoken + zonnepanelen + eventueel elektrische auto in toekomst.
zondag 11 augustus 2019

Extra groepen plaatsen in meterkast

Wat kost het om 2 extra groepen te plaatsen in de meterkast. We hebben nu 3 groepen. Wil er graag 5.
zondag 11 augustus 2019

Elektriciteit aanleggen zolderkamer

We maken een nieuwe kamer op zolder. Voordat we verder kunnen moet de elektriciteit aangelegd worden, bestaande uit: * Verplaatsen lamp in plafond overloop * Aansluiten 3 x wandcontactdozen * Verplaatsen trekschakelaar plafondlamp
zondag 11 augustus 2019

Aansluitingen maken voor keukeneiland

Ik wil graag krachtstroom aansluiten voor een keukeneiland, extra groepen voor quooker, vaatwasser, oven en stoomoven. Aanpassen elektra bestaande situatie. Geen kruipruimte aanwezig.
zondag 11 augustus 2019

Het verplaatsen van de meterkast naar een andere ruimte

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan verplaatsen naar een andere ruimte. De ruimte waar nu de meterkast staat willen we verbouwen tot een badkamer. Ik bespreek graag met de elektricien waar de meterkast heen kan/moet. Hier moet waarschijnlijk ook nog een smalle kast voor gemaakt worden.
zondag 11 augustus 2019

Krachtstroom aanleggen voor inductie

Ik heb een inductie kook plaat gekocht en wil deze aangesloten hebben. Ik weet niet zeker of hiervoor krachtstroom voor nodig is plaat met 5 zone.

Partners

Partners van Casius