Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

15287 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: uitbouw en spots in een betonnen plafond inbouwen, elektra vervangen en uitbreiden van woonpand met 4 appartementen, hele huis elektra vervangen, extra groep en vervangen bedrading, vervangen groepenkast en controle gehele elektrische installatie, groepenkast uitbreiden, vervangen electra, uitbreiding meterkast + groepen toevoegen, volledige elektra installatie, vervangen meterkast, vervangen groepenkast, groepenkast vervangen, aanpassen meterkast naar 3x25 ipv 1x35, vervangen en aanpassingen groepenkast, groepenkast vervangen en overig elektrawerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

dinsdag 23 april 2019

Aanpassen meterkast naar 3x25 ipv 1x35

Met de installatie van mijn zonnepanelen en airco vermoed ik dat ik moet verzwaren. Ik heb bijvoorbeeld naast wasmachine en droger ook koken op inductie (fornuisgroep), oven en espresso apparaat. Ik probeer een beeld te krijgen van de kosten voor ik mijn keuze maak, en tegelijk de partijen te vinden die mij kunnen helpen. Aanpassen meterkast naar 3x25 ipv 1x35.
dinsdag 23 april 2019

Diepte aarding slaan en een installatierapport schrijven

Ik wil een nieuwe aansluiting van 3 x 80 A aan laten leggen in een nieuw te bouwen bewaarloods voor aardappels.
dinsdag 23 april 2019

Lamp ophangen

Ik wil graag een plafond lamp op laten hangen en misschien een plank. Ik hoor graag van u.
dinsdag 23 april 2019

Kookgroep aanleggen in meterkast met perilex aansluiting

Ik wil een inductieplaat installeren in de keuken. Hiervoor zal een kookgroep moeten worden aangelegd in de meterkast (met aardlekschakelaar), en een perilex aansluiting in de keuken. De huidige groepenkast zit vol (zie foto). De afstand tussen de meterkast en de kookplaat bedraagt zo'n 10 meter.
dinsdag 23 april 2019

Extra groep voor jacuzzi buiten en stroom in mijn overkapping

Ik laat een overkapping bouwen aan het eind van mijn tuin daar wil ik graag 1 aansluiting in voor stroom en een extra groep voor een buiten jacuzzi.
maandag 22 april 2019

Groepenkast uitbreiden

Ik zoek een elektricien die mijn groepenkast kan uitbreiden. Extra groepen voor inductiekookplaat voor vaatmachine en elektronische oven. Tevens leidingen naar keuken trekken. Aansluiten genoemde apparatuur. Gasleiding keuken afsluiten. De meeste kabels kunnen via de kruipruimte.
maandag 22 april 2019

Groepenkastje omhangen

De (2) groepenkast hangt in een zomerhuisje in Egmond aan een schrootjeswand in een slaapkamertje. Ik zou deze kast aan de andere kant van dit wandje (aan de keukenkant) willen hebben en dan ook 50 a 60 cm verschuiven. De toevoerkabel komt uit de (zand) grond en steekt plusminus 170 cm boven de vloer uit.
maandag 22 april 2019

Vervangen en aanpassingen groepenkast

De groepenkast (3x 25A) dient vervangen te worden ivm plaatsing nieuwe keuken met meer apparatuur en toekomstige plaatsing zonnepanelen. Naast het vervangen zou ik ook graag wat aanpassingen aan de groepen willen doen, moeten er een aantal leidingen verlegd worden en er extra stopkontacten in de kast geplaatst worden. Indien mogelijk zou ik ook graag een drietal UTP kabels vanaf de groepenkast door de woning willen leggen.
zondag 21 april 2019

Aarding realiseren/aanpassen

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan. Mijn CV-ketel wilt niet meer starten. Volgens CV monteur ligt dat aan de aarding. Hij heeft stopcontact opgemeten. Aarding zit vast aan waterleiding onderburen. Ook hij heeft problemen, maar dan in zijn meterkast. Ik woon op de eerste, 2e en derde verdieping. De aarding zit op de 1e, meterkast 2e. Dit moet met spoed gebeuren.
zondag 21 april 2019

Groepenkast vervangen en overig elektrawerk

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen met een aantal groepen. Oude groepenkast vervangen door nieuwe. Wij zoeken een erkend elektricien. Klus: Oude groepenkast (1 fase, 5 groepen, 1 aardlekschakelaar) vervangen door en herverdelen in nieuwe (gewenst: Hager Vision 3 fase, 440x475, 12 of 10 groepen, 1x2 krachtgroep, beltrafo, hoofdschakelaar). Momenteel zeer zelden kortsluiting (ca 1x/jr), maar met het oog op de toekomst (nieuwe keuken, opgroeiende kinderen etc) toch toe aan een nieuwe groepenkast met uitbreidingsmogelijkheden. Bedrading is goed. Huis: Hoekhuis bouwjaar 1978, electra verdeeld over volgende kamers: Bg: Meterkast (met slimme meters van Liander, groepenkast goed bereikbaar), gang, trapkast en woonkamer met keuken (binnenkort inductie, koekast, combimagnetron, vaatwasser). 1e: overloop, 3 slaapkamers, badkamer (wasmachine, binnenkort mogelijk naar washok) en washok (droger) Zolder: slaapkamer (airco), CV, mechanische 2 schuren: voorschuur en zijschuur (electra moet nog doorgeboord worden via gevelmuur vanuit woonkamer/keuken) Voortuin Achtertuin Graag offerte met totaalprijs apart uitgesplitst in groepenkast (evt zelf aan te schaffen) en werk.
zondag 21 april 2019

Extra groep aanleggen voor inductiekookplaat

Wij willen een uitbreiding/aanpassing in de groepenkast voor het plaatsen van een inductiekookplaat.
zaterdag 20 april 2019

Aansluiting voor vaatwasser en oven

Ik wil graag extra groep in de meterkast, met een aansluitpunt in de berging.
zaterdag 20 april 2019

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen slaan tbv nieuwbouw woning. Overige werkzaamheden zijn niet nodig. Bouwstroom is aanwezig.
zaterdag 20 april 2019

Vervangen electra

Ik wil de bedrading vervangen en een groep bijmaken zijn er nu 4.
zaterdag 20 april 2019

Uitbreiding groepenkast

Ik ben op het moment bezig met het steeds verder uitbreiden van mijn computerhoek in mijn woning en ik merk dat het stroomverbruik van deze hoek wat interessante effecten heeft op het spanningsniveau. Op een aantal momenten tijdens het gebruik vallen mijn boxen en schermen uit, om vervolgens na een tel of 3 weer terug te komen. Op het moment heeft mijn PC nog geen last hiervan, maar ik ga binnenkort naar een PC met het dubbele wattage in de voeding en ik wilde daarnaast de oude in dezelfde ruimte houden. Vanwege het stroomgebruik van al dit geweld bovenop wat al op de groep zit, leek het mij de beste oplossing om een aparte groep voor de Computerhoek aan te leggen. Bijgevoegd is een plattegrond van mijn woning, met de computerhoek omcirkeld.
vrijdag 19 april 2019

Vervangen meterkast

Ik wil de meterkast moderniseren, 3 fase stroom aan laten leggen ten behoeve van de kookplaat, aardpen slaan en enkele oude stroomdraden trekken ter vervanging van canvasdraden in de hal.
vrijdag 19 april 2019

Krachtstroom aanleggen

Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor het aanleggen van krachtstroom t.b.v. een inductie gasstel.
vrijdag 19 april 2019

Vervangen electra

Ik wil graag alle elektra in oude woning vervangen. 1930 huis.
donderdag 18 april 2019

Plafondventilator monteren met elektra

Het plafond is een gipsplaat, het is dus niet stevig genoeg om de plafondventilator alleen met pluggen te bevestigen. Foto's op aanvraag. Graag zie ik uw offerte tegemoet met uitleg hoe u de plafondventilator op een veilige manier wilt bevestigen. Plafondventilator aanwezig, overige materialen niet aanwezig. Garantie van montage gewenst.
donderdag 18 april 2019

Divers elektra werk

Het betreft divers elektra werk: - 1 loszittend stopcontact. Check + vastzetten - Drie knops schakelaar werkt niet meer, repareren - Dubbele schakelaar. 1 knop werkt goed. Andere knop (horend bij plafondlamp) is lam. Is er ooit uitgeknald. Moet vervangend worden. - Enkele schakel in keuken. Werkt maar van de drie lampjes in de keuken gaat er 1 soms wel en soms niet aan. Check. Graag inzicht in kosten (per uur of totaalprijs) en of er voorrijkosten zijn. Geen spoed, maar fijn als het binnen een paar weken geregeld kan worden.
donderdag 18 april 2019

Groepenkast uitbreiden naar 3 fasen

Vanwege mogelijke aanschaf van een inductie kookplaat overweeg ik de groepenkast uit te breiden naar 3-fasen. Ik wil graag weten wat de kosten hiervoor zijn.
donderdag 18 april 2019

Nieuwe meterkast

Ik heb een hele oude meterkast die ik graag wil vervangen voor een moderne kast met 8 groepen.
donderdag 18 april 2019

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag de oude stoppen kast laten vervangen.
woensdag 17 april 2019

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Wij weten welk type inductie kookplaat wij willen. Die is leverbaar in een 2 en 3 fase uitvoering. Wat is het verstandigst? Wij hebben momenteel een 1 fase aansluiting. De meterkast moet volgens mij dus aangepast worden en er moet een kabel van de meterkast naar de keuken via de kruipruimte, lengte ongeveer 10 meter. Daarnaast moet er ook buiten stroom aangesloten worden. Er ligt al bedrading gelegd door vorige bewoners. Moet opnieuw aangesloten worden door plaatsing van aanbouw.
woensdag 17 april 2019

Aanleg elektriciteit fietsenkelder

Ik wil heel graag weer elektriciteit in de fietsenkelder. Sinds enige tijd geen elektriciteit meer. Fietsenkelder bevindt zich op de begane grond, binnenplaats, en meterkast zit net als mijn appartement op de 3de verdieping. Vanuit mijn mijn meterkast loopt er wel stroom de vloer in zeg maar. De stroom komt helaas niet aan.
woensdag 17 april 2019

Aansluiten plafondlampen en elektra

- Aansluiten van 3 plafondlampen - Doortrekken van elektra door de muur achterin de inbouwkast om aan de andere kant van deze muur in de slaapkamer (groene wand) een wandlamp op te hangen - Maken van een stopcontact in de trapkast - 10cm opschuiven van een schakelaar + stopcontact
woensdag 17 april 2019

Vervangen oude meterkast

Ik zoek een elektricien voor het vervangen van mijn oude groepenkast. Het gaat om een kast met 10 groepen. Daarnaast moeten er 3 aardlekschakelaars in de kast geplaatst worden. Wellicht moet ook alle elektrobedrading vervangen worden door de woning heen. Het gaat om een tussenwoning.
dinsdag 16 april 2019

De meterkast aanpassen en een stopcontact plaatsen

Ik zoek een elektricien die mijn meterkast kan aanpassen en een stopcontact kan plaatsen in de keuken ten behoeve van een oven met keramische kookplaat. Er kan een kabel van de meterkast naar de keuken getrokken worden via de meterkast. Dit moet over een afstand van ongeveer 5 meter.
dinsdag 16 april 2019

Extra groep en stopcontacten plaatsen

Ik zoek een elektricien die een extra groep kan plaatsen in de meterkast en daar 3 dubbel geaarde stopcontacten op aan kan sluiten en plaatsen. De stopcontacten moeten op ongeveer 5 meter van de meterkast geplaatst worden. Het gaat om stopcontacten voor onder andere de droger.
dinsdag 16 april 2019

Installeer nieuwe draden voor TV en internet

Ik ben op zoek naar iemand voor: 1. Installatie COAX en UTP naar de woonkamer. UTP naar zolder trekken . (Ik heb al de draden) 2. Repareren licht in de woonkamer Ik ontvang graag de offerte.
dinsdag 16 april 2019

Extra groep in groepenkast

Graag wil ik een offerte aanvragen voor een extra groep in de groepenkast. Er moet ook nog een aansluiting gemaakt worden voor de inductie kookplaat.
dinsdag 16 april 2019

Aardpen slaan voor aarding

Ik wil graag een aardpen laten slaan en deze aangesloten hebben in de groepenkast. Contact via e-mail s.v.p.
dinsdag 16 april 2019

Extra hoofdschakelaar plaatsen ivm aansluiting zonnepanelen

mijn 1 fase meterkast wordt 3 fase. De netwerkbeheerder vraagt me een andere (4 polig) hoofdschakelaar te plaatsen en de meterkast voor te bereiden voor 3x25A
dinsdag 16 april 2019

Aardpen slaan

Er dient een aardpen in de grond geslagen te worden en aangesloten.
dinsdag 16 april 2019

Aanleg 2 nieuwe stopcontacten

2 wandcontactdozen doortrekken naar een muur waar geen electra aanwezig is.
dinsdag 16 april 2019

Elro deurbel met intercom repareren

De elro bel- intercom functioneert niet in onze huurappartement. Bij de bovenburen doet ie het wel. Ik hoop dit zo spoedig mogelijk te kunnen laten maken.
dinsdag 16 april 2019

Vervangen oude stoppenkast

Ik woon in een oude woning met een zeer oude stoppenkast. Deze week is er een stop vervangen daar deze was doorgeslagen. Echter zou ik graag een afspraak willen wat de kosten zijn om mijn stoppenkast met 12 stoppen te vervangen en advies hierover te ontvangen.
dinsdag 16 april 2019

Meterkast vervangen

Ik heb vorig jaar chalet gekocht maar stoppenkast is oud en werkt onverklaarbaar. Daarom nodig te vervangen.
maandag 15 april 2019

Elektra en verlichting realiseren voor 3 kamers

Elektra en verlichting realiseren voor 3 kamers: 2 wandschakelaars, 4 wandcontactdozen en 6 inbouwspots per kamer realiseren, in totaal 3 kamers. Graag op aparte groepen aansluiten, hoofdmeterkast is op dezelfde verdieping aanwezig.
maandag 15 april 2019

Uitbreiding meterkast + groepen toevoegen

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht en krijgen binnenkort de sleutel nu is het echter zo dat onze groepen allemaal al vol zitten door veel apparatuur in de keuken. Wij willen dit graag uitbreiden zodat we nog een aparte groep (of 2) hebben voor de tuin. Als bijlage een foto van de huidige meterkast zoals die word opgeleverd. Graag hoor ik wat hiervan de mogelijkheden zijn.
maandag 15 april 2019

Groepen uitbreiding ivm inductie kookplaat & boiler

I.v.m aanschaf van extra keukenuitbreiding zoals een inductiekookplaat en boiler hebben we een groepenuitbreiding nodig, en een perilex aanlsuiting. . De afstand tussen de meterkast en kookplaat bedraagt max. 6 meter.
maandag 15 april 2019

Aanleggen van een extra groep voor de keuken

Een extra groep in de meterkast en een leiding en aansluit punt voor een inductie kook plaat.
maandag 15 april 2019

Stopcontact in de meterkast plaatsen

Er zal een stopcontact in de meterkast verplaatst moeten worden.
maandag 15 april 2019

Aardingsverklaring en aardpen laten slaan

Voor onze (hobby)schuur hebben wij stroom nodig. De meterkast inclusief grondplaat en buizen is gereed. Verder nog niets. Nu moeten wij eerst een aardpen laten slaan en een aardingsverklaring hebben voordat Liander stroom kan gaan aanleggen. Graag hoor ik wat de kosten hiervoor zijn en wanneer jullie beschikbaar zijn.
maandag 15 april 2019

Slaan aardpen en aansluiten op groepenkast

Ik heb onlangs een nieuwe ketel geplaatst en deze geeft vaak storingen. De CV monteur vertelde mij dat dit door de aarding kwam en vervolgens een electricien heeft inderdaad aangegeven dat de aarding niet goed is en waarschijnlijk een aardepen moet worden geslagen. Ik woon in een appartement op 3 hoog en zou graag een offerte willen wat de kosten hiervan zouden zijn. Tevens vroeg ik mij af op welke termijn jullie eventueel de werkzaamheden zouden kunnen uitvoeren?
maandag 15 april 2019

Vervangen electra buitenkast

De bestaande buitenkast op houten paal dient wegens schade en ouderdom vervangen te worden.
maandag 15 april 2019

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

Het gaat om het aansluiten van een nieuwe inductie kookplaat (6600 W). Perilex stopcontact is al aanwezig, met volgens huisbaas 3-fases. Gaat dus alleen om monteren van de stekker op de kookplaat. Kunnen jullie mij een offerte geven?
maandag 15 april 2019

Lantaarnpalen vervangen

Lantaarnpaal is omver gereden, rechtzetten kan niet i.v.m. breken paal. Nieuwe paal is noodzakelijk, wie kan dit voor mij doen? Ik hoor het graag.
maandag 15 april 2019

Volledige elektra installatie

Het gaat om onder andere elektra voor een nieuwbouwwoning. Ca 50 wcd's, ca 45 aansluitdozen, ca 30 schakelaars, ca 25 loze leidingen naar ramen tbv alarm/zonwering. Ik ontvang graag een offerte.
zondag 14 april 2019

Inductiekookplaat aansluiten en bedrading aanleggen

In plaats van een gasfornuis komt er een nieuwe keuken met inductiekookplaat. Hiervoor dient er een kookgroep en aansluiting.

Partners

Partners van Casius