Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

14601 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra aanleggen in huis te Maarssen, installatie van domotica, portiekverlichting met sensoren en belsysteem vervangen, intercomsysteem met video of camera, intercom en deuropeningssysteem aanleggen, elektra in de gehele woning vervangen, electra in huis vervangen en keuren, bekabeling aanleggen en stoppenkast vervangen, groepenkast vervangen, elektra aanpassen voor nieuwe keuken, elektra vernieuwen in eengezinswoning, vervangen stoppenkast, schakelmateriaal en indien nodig leidingen, verplaatsen van de groepenkast, stoppenkast aanpassen en elektra aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

dinsdag 14 augustus 2018

Krachtstroom aan leggen

Krachtstroom van de meterkast voor in het huis tot in de achtertuin
dinsdag 14 augustus 2018

Aanleggen 3 fase ivm inductiekookplaat

Ik heb nu een 2 fase aansluiting maar ik wil inductie gaan koken dus heb ik een 3 fase nodig. Wat zijn daar de totale kosten van?
dinsdag 14 augustus 2018

Badkamerverlichting inbouwen

Ik wil graag 8 led-spotten ingebouwd hebben in mijn plafond van de badkamer. Plafond ligt er op dit momnet uit. (hout)
dinsdag 14 augustus 2018

Garagedeur elektrisch te openen maken

Graag wil ik mijn kantelgaragedeur elektrisch maken, garagedeur blijft dus, gaat om de montage van een garagedeur-opener.
dinsdag 14 augustus 2018

De meterkast verplaatsen

De meterkast dient 3 meter verplaatst te worden. Woning is uit 19990 en beschikt over goede kruipruimte.
dinsdag 14 augustus 2018

Verplaatsen en infrezen van lichtpunt

Wij krijgen in november onze nieuwbouw woning opgeleverd. Er is 1 lichtpunt op het plafond, die dient verplaatst te worden (circa 1 meter met een rechte lijn naar achteren). Deze willen we graag ingefrezen hebben, zodat er overheen gespachteld kan worden.
dinsdag 14 augustus 2018

Krachtstroom aanleggen

Ik ben benieuwd of het mogelijk is dat u langs komt om krachtstroom (? ) voor ons te maken. Dit is nodig voor een keramische kookplaat die ik wil aansluiten met een perilex. Ik ben benieuwd wat de kosten zijn en wanneer het mogelijk zou kunnen zijn. Ik hoop snel van u te horen, Alvast bedankt, Tibe
maandag 13 augustus 2018

Krachtstroom trekken naar achtertuin

Wij willen een jacuzzi. Echter hebben we daarvoor krachtstroom nodig. Onze meterkast zit voor in ons huis. De kabel moet dus een behoorlijke afstand afleggen naar de achtertuin. Het probleem is dat we een tussenwoning hebben en onze woonkamer aan de achterkant van het huis is en lager ligt zonder kruipruimte. Wij weten op dit moment niet hoe we de kabel achter moeten krijgen en zoeken hiervoor een ervaren bedrijf of persoon die met ons meedenkt.
maandag 13 augustus 2018

Grondkabel in de tuin repareren

Bij graafwerkzaamheden in de tuin hebben we waarschijnlijk de elektriciteitskabel op zo'n 30 cm onder de grond beschadigd met een schop, waardoor er nu sprak is van kortsluiting. Wat kost het om het te repareren? Eventueel kunnen wij de grond ter plaatse open leggen.
maandag 13 augustus 2018

Liftmaster 60k bediening garagedeur monteren

Oude elektrische wecla garagedeur bediening is kapot en demonteren ik zelf. Heb een liftmaster 60k bediening gekocht maar weet niet geheel zeker of ik zelf wel het monteren goed gaat uitvoeren. De gebruiksaanwijzing is aanwezig maar een foutje is zo gemaakt. Mijn vraag is: wat zijn de kosten voor het monteren van dit systeem in onze garage aan het plafond.
maandag 13 augustus 2018

Aanleggen extra stopcontact

Vanuit bestaand geaard stopcontact nieuwe aanleggen. Moet ca. 3 meter gefreesd worden in normale binnenmuur (kalkzandsteen). Moet wel rond een hoek.
maandag 13 augustus 2018

Gutmann afzuigkap repareren

Nadat ik alle lampjes van de onze afzuigkap had vervangen, begonnen die op een gegeven moment te flikkeren en toen was ineens alle stroom eraf. Stoppen staan goed; wellicht zekering oud?
maandag 13 augustus 2018

Doortrekken van krachtstroom

Graag zou ik een extra leiding willen aansluiten voor krachtstroom. Krachtstroom is aanwezig in de meterkast
maandag 13 augustus 2018

Aardpen laten slaan

Ik zoek een elektricien die een aardpen kan slaan in de grond. Tussen de meterkast en de buitenmuur zit ongeveer 45 cm. De meterkast bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.
maandag 13 augustus 2018

Thuisnetwerk aanleggen

Ik zoek een partij bekabeld internet op diverse plekken in onze woning kan realiseren. De meeste kabels liggen er al, maar zijn (nog) niet werkzaam. We zoeken een partij die dit voor ons kan aanleggen/aansluiten. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning met drie verdiepingen.
maandag 13 augustus 2018

Stopcontact / schakelaar afmonteren

Ik heb een gecombineerd stopcontact / lichtschakelaar aangesloten maar ik krijg de twee onderdeel niet goed uitgelijnd om de het afdekplaatje en de schakelaar er goed op te krijgen. Het is voor een ervaren iemand een klus van nog geen half uurtje schat ik in. Daarnaast op zolder een lampcontactdoos beter bevestiging.
maandag 13 augustus 2018

Homecinema-sets aansluiten

Ik heb een LG OLED tv met soundbar en ik wil mijn Onkyo home cinema set hierop aansluiten. Boxen moeten zowel binnen als buiten geplaatst worden en ik zou ze graag apart aan en uit willen kunnen zetten. Kunnen jullie mij hiervoor een offerte sturen?
maandag 13 augustus 2018

UTP-kabel leggen naar de overkapping

Van mijn huis wil ik naar de overkapping een UTP kabel aanleggen. De kabel is aanwezig. Via de kruipruimte kan er onder het huis. Vandaar moet het een onder een stenenpad door van 1 meter. Daarna onder het gras richting de overkapping ongeveer 4 meter.
maandag 13 augustus 2018

Extra groep en stopcontacten aanleggen

Extra groep aanleggen en 3 extra stopcontacten aanleggen ivm plaatsing nieuwe keuken.
maandag 13 augustus 2018

Vervangen van de groepenkast

We willen graag weten wat het kost om een meterkast te vervangen voor een nieuwe Hager kast. Linksboven op de foto hebben we krachtstroom maar die is nu verdeeld geloof ik. Daar zit nu de inductie op.
maandag 13 augustus 2018

Vervangen van de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn gehele meterkast kan vervangen. De meterkast bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.
maandag 13 augustus 2018

Frezen en kabels tv wegwerken

Ik zoek een elektricien die een aantal kabels in de muur kan frezen door middel van een goot die daarvoor gemaakt moet worden. Dit moet over een afstand van ongeveer 1 à 2 meter. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.
maandag 13 augustus 2018

Internetkabel naar zolder trekken

Op zolder hebben wij een PC staan die nu nog internet via het stopcontact krijgt. Voor een betere verbinding wil ik graag een internetkabel vanaf beneden naar zolder laten trekken. Er lopen helaas (voor zover ik dat kan zien), geen loze leidingen naar zolder.
maandag 13 augustus 2018

Meterkast verplaatsen

Verplaatsen meterkast van hal naar kelder
maandag 13 augustus 2018

Electra in huis vervangen en keuren

De electra keuren en vervangen waar nodig (waarschijnlijk volledig huis). Ik wil ook in de keuken elektrisch gaan koken en er moe waarschijnlijk een extra groep bijkomen.
maandag 13 augustus 2018

Aardeschakelaar vervangen

Gisteravond viel de elektriciteit uit. Alle groepen, stopcontacten uitgedaan. Maar probleem bleef. Aardeschakelaar 1 moet vervangen.
maandag 13 augustus 2018

Elektra uitbreiden

Ik wil de elektra laten uitbreiden. Er moeten 36 stopcontacten en verlichtingsschakelaars geplaatst worden. Dit moet over het hele huis en ook moeten er groepen bijkomen.
maandag 13 augustus 2018

Krachtstroom in keuken aanleggen

Ik wil overgaan op inductiekolen. Ik heb al een drie fase aansluiting in huis, en ook een extra groep in de keuken waar de leidingen doorheen kunnen. Ik wil een krachtstroom laten plaatsen en de meterkast is tegen de keuken aan.
zondag 12 augustus 2018

Lampen ophangen

Ik wil 3 spotlampjes en een hanglamp laten ophangen in mijn studio.
zondag 12 augustus 2018

Elektra klussen in achtertuin en binnenshuis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Graag wil ik de kortsluiting in de achtertuin laten maken. Dan zou ik graag een buitenlamp met sensor laten repareren en ook een buiten stopcontact laten verplaatsen. Daarnaast zou ik graag hulp vragen bij het verwijderen van oude bekabeling.
zondag 12 augustus 2018

Intercom Golmar repareren

Het systeem werkt niet meer sinds een paar dagen. Golmar systeem met 33 appartementen, VvE. Buiten zegt het systeem steeds 'in gesprek', maar er gebeurt niets. Ook als je aan de appartementsvoordeuren aanbelt is het systeem dood. Reset heeft niets gedaan. Reparatie is op zeer korte termijn nodig! Graag een schatting van de kosten en uitvoering tegen uurtje - factuurtje.
zondag 12 augustus 2018

Elektra aanleggen in huis te Maarssen

Verwijderen oude groepenkasten en plaatsen Eaton groepenkasten 16 een fase en 6 een fase en 8 drie fase groepenkasten in twee kelders. Plaatsen leidingwerk kelder, 1e en 2e verdieping. Plaatsen 100 stopcontacten en 50 verlichtingspunten. Tekening van huis zijn beschikbaar.
zaterdag 11 augustus 2018

Ongeaard stopcontact geaard maken

Ik wil graag een stop contact geaard maken zodat er vanuit dat stopcontact naar buiten een stopcontact gemonteerd kan worden.
zaterdag 11 augustus 2018

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik zoek een elektricien die mijn ouderwetse meterkast kan uitbreiden met 1 groep met 16 ampere. Er dient een kabel van de meterkast door de kruipruimte, via de buitenmuur naar de achterzijde van de tuin getrokken te worden. Dit moet een geaarde aansluiting zijn. Misschien wil ik dat de gehele meterkast vervangen wordt, maar dit graag in onderling overleg.
zaterdag 11 augustus 2018

Uitbreiding van de groepenkast

Ik zoek een elektricien die onze hoofdschakelaar kan vervangen, de groepenkast kan uitbreiden en het aansluiten van de inductiekookplaat. Tussen de meterkast en de keuken zit ongeveer 3 à 4 meter.
zaterdag 11 augustus 2018

Groepen in de meterkast maken

Ik zoek een elektricien die 3 extra groepen in mijn meterkast kan plaatsen ter behoefte van een inductie kookplaat. De meterkast bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.
zaterdag 11 augustus 2018

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiten op in de groepenkast.
zaterdag 11 augustus 2018

Lampen ophangen boven de eettafel

Ik heb 2 lampen voor de eettafel gekocht. Deze moeten aan het plafond worden bevestigd. Er zit 1 lichtpunt, maar deze zit niet op de goede plek. De elektriciteit voor de andere lamp moet ook uit dit lichtpunt komen.
zaterdag 11 augustus 2018

Verplaatsen en vervangen van de meterkast

In onze vakantiewoning zit nog een oude meterkast met maar 2 groepen. Er komt 1 x 25 ampère binnen. We willen 4 groepen als dat mogelijk zou zijn en eventueel uit kunnen breiden indien nodig. De bestaande meter en nieuwe kast moeten op een andere plek komen.... circa 2 meter van de huidige plek. We zouden graag een offerte van u ontvangen.
zaterdag 11 augustus 2018

Meterkast verplaatsen

Ik ben bezig met een verbouwing van mijn appartment en wil de meterkast graag een klein stukje verplaatsen (net naar de andere kant van de muur waar hij nu hangt). Kunt u dit uitvoeren op korte termijn? Bijgaand een foto van de huidige meter. Hartelijk
vrijdag 10 augustus 2018

Bekabeling aanleggen en stoppenkast vervangen

Electra vervangen en moderniseren van stoppenkast
vrijdag 10 augustus 2018

Elektrisch fornuis aansluiten

Ik wil een fornuis met elektrische oven en keramische kookplaat laten aansluiten. Er zitten twee normale 220 volt contactdozen.
vrijdag 10 augustus 2018

Extra elektra in keuken plaatsen

Er is al een plek in de keuken waar een extra stopcontact geplaatst kan worden. Er moeten wel draden vanaf de meterkast getrokken worden.
vrijdag 10 augustus 2018

Meterkast vervangen

Meterkast vervangen (indien nodig) woning is uit 1986. Eventueel extra wandcontactdozen plaatsen.
vrijdag 10 augustus 2018

Extra groepen aanleggen

Wij gaan onze keuken verbouwen en op inductie koken. Een ander extra toestel is een vaatwasser. Het vermoeden bestaat dat we een extra groep aan moeten laten leggen in een in een moderne groepen/stoppenkast.
vrijdag 10 augustus 2018

Aardlekschakelaar installeren

De bestaande groepenkast heeft 8 groepen op 1 aardlekschakelaar. Wij willen graag een extra aardlekschakkelaar laten installeren zodat we maximaal 4 groepen op 1 aardlekschakelaar hebben.
vrijdag 10 augustus 2018

Groepenkast vervangen

Mijn groepenkast is veroud ik wil een moderne groepkast met 1 extra groep vervangen
vrijdag 10 augustus 2018

Outdoor wifi camera ophangen

Ik wil een outdoor wifi camera type DVC-215IP van Alecto installeren bij de voordeur/garage. De camera dient te worden verbonden met het lichtnet via de garage waar niet direct elektra zit. Camera dient ook te worden geïnstalleerd via wifi. Misschien is er nog iets meer kabel nodig voor het bereiken van het lichtnet.
donderdag 9 augustus 2018

Groepenkast vervangen

Ik zoek een partij die mijn meterkast kan vernieuwen en uitbreiden van 5 groepen naar 10 groepen. De meterkast bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.
donderdag 9 augustus 2018

Wandcontactdozen en lampen plaatsen

Ik zoek een partij die in mijn woning wandcontactdozen kan plaatsen. Daarnaast moeten een aantal lampen opgehangen worden. Daarnaast moet er ook een lichtpunt in het toilet gefrazed worden. De woning is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius