Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

16881 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra vervangen, bliksem beveiliging voor nieuw gebouwd huis ontwerpen en aanleggen, vervangen elektra jaren 40 huis, nieuwe groepenkast leveren en plaatsen, laadpaal aanleggen voor elektrische auto incl. Meterkast uitbreiding, elektra door een hele woning van 89m² vervangen inclusief de meterkast en stopcontacten, compleet vervangen elektra incl nieuwe groepenkast, wij willen stoppen toevoegen aan onze meterkast en stopcontacten (ver)plaatsen, vervangen elektriciteit, vervangen + moderniseren gehele elektrische installatie, electra vervangen, vervangen van electra benedenverdieping, stopcontacten laten vervangen, vervangen van alle electra, extra groepen bij plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

vrijdag 25 september 2020

Aanbrengen randaarde in bestaande installatie

In huiskamer de 5 stopcontacten voorzien van randaardedraad.
vrijdag 25 september 2020

Groepen kast vervangen

Betreft een 3 fase groepen kast. De groupenkast dient te worden vervangen
vrijdag 25 september 2020

Vervanging oude groepenkast

Begin volgend jaar komt er een nieuwe keuken met inductieplaat. Dus wil mijn huidige groepenkast helemaal vervangen door een nieuwe groepenkast. Huidige groepen (4) moet er minimaal 8 (fase 3) worden ook denkend aan de toekomst. Tevens foto's toegevoegd hoe het er huidige uitziet. + Omdat er inductie gekookt gaat worden tevens een keukenkrachtstroom aangelegd worden met een perilex aansluiting / stopcontact.
vrijdag 25 september 2020

Aardpen slaan

Een aardpen slaan
vrijdag 25 september 2020

Veranderen gecombineerde lichtschakelaars

Een drievoudige lichtschakelaar in de keuken moet een paar centimeter opschuiven en gedraaid in verband met plaatsen nieuwe keuken. Op de foto: gecombineerde schakelaar die ipv horizontaal nu verticaal moet komen dichter tegen de deurpost.
vrijdag 25 september 2020

Meterkast geschikt maken voor inductie

We koken nu op gas maar in onze nieuwe keuken krijgen we een inductie kookplaat van 7,4 kw. Daarvoor moet er dus een extra groep komen. Meterkast zit met de achterkant tegen de keuken aan op de plek waar de inductie kookplaat komt.
donderdag 24 september 2020

Elektricien met verzegeling kwaliteit gezocht

Ik heb 2 lampen die kortsluiting geven. Waardoor de hoofdgroepen kast van stedin storing geeft. Hierom ben ik met spoed op zoek naar een gekwalificeerde elektricien die zelf de hoofdgroepkast kan verzegelen en de aard van de kortsluiting kan verhelpen.
donderdag 24 september 2020

Stopcontact 30 cm hoger plaatsen

Stopcontact in betonnen wand 30 cm hoger plaatsen (rechte lijn omhoog) in verband met inbouwmeubel waardoor we anders het stopcontact niet meer kunnen gebruiken. Betreft nieuwbouw, na oplevering ergens in januari zou dit moeten gebeuren. Zie foto. Stopcontact moet iets omhoog.
donderdag 24 september 2020

Stopcontact plaatsen voor een jacuzzi

Buiten in de tuin moet een cee wandcontactdoos 32A 250V 3-polig IP44 komen voor een jacuzzi. Waarschijnlijk moet er dan ook een kabel getrokken worden vanuit de meterkast. Graag zou ik de kosten hiervan weten. Gaat om 2 woningen.
donderdag 24 september 2020

Vervangen / opnieuw aanleggen elektra + groepen

Elektra in gehele woning opnieuw aanleggen en verdelen over nieuwe groepen. Wasmachine en wasdroger apart.
donderdag 24 september 2020

Bekabelt internet aanleggen op eerst en e2e verdieping

we willen bekabeld internet naar de werkplekken in de woonkamer, op drie kamers op de eerste verdieping en op twee kamers op de tweede verdieping. Graag horen we wat de kosten hiervoor zijn.
donderdag 24 september 2020

Nieuwe ichtschakelaars en een geaarde stekkerdoos plaatsen

Ik wil graag 2 nieuwe lichtschakelaars op een nieuwe plek en een geaarde stekkerdoos laten plaatsen.
donderdag 24 september 2020

Kabel met perilexstekker aanleggen

Er moet een 5 polige kabel met perilexstekker en stopcontact van de meterkast (3 fasen) naar de keuken komen.
donderdag 24 september 2020

Spotjes in verlaagd plafond plaatsen

Ik wil graag spotjes laten plaatsen in een verlaagd plafond. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 24 september 2020

Uitbreiden van meterkast

In verband met een inductie kookplaat moet er een kabel getrokken worden naar de keuken. Verzwaring met twee groepen. Ik heb een slimme meter.
donderdag 24 september 2020

Aanpassen intercom

Extra deuropener installeren op bovenste verdieping.
woensdag 23 september 2020

Aardpen slaan

Aardpen met draad door doorvoerbuis woning in naar groepenkast nieuwbouw woning vrijstaand
woensdag 23 september 2020

Repareren stopcontacten in de tuingrond

Tijdens het werken met de hogedrukspuit, aangesloten op een stopcntact in de tuingrond, viel de stroom weg. Er was geen kortsluiting. Misschien een breuk in de grondkabel of een storing in de meterkast?
woensdag 23 september 2020

Aardpen voor appartementen gebouw slaan

Ik ga van een gebouw van 425 m2, een appartementencomplex met 3 woningen laten maken. Hier wil ik graag een aardpen voor laten slaan. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 23 september 2020

Verplaatsen extra groep tbv fornuis

Een extra groep (tbv fornuis) verplaatsen van 3e naar 1e etage in hetzelfde pand. Alle plastic elektrabuizen liggen er al. O, als het qua prijs niet of weinig scheelt, het aanleggen van zo'n groep in onze nieuwe woning.
woensdag 23 september 2020

Perilex aansluiten

Een nieuwe inductieplaat moet voorzien worden van elektriciteit. Er moet dus een nieuw stopcontact komen in mijn keuken, deze moet door de vloer van mijn woonkamer aangelegd worden. De aansluiting moet Perilex worden. Ik wil ook weten of het nodig is om een nieuwe stop op de meterkast te plaatsen. 1 december wordt mijn woning opgeleverd, vanaf die datum zou ik het graag zo snel mogelijk willen uitvoeren.
woensdag 23 september 2020

Extra groepen meterkast tbv wasmachine en droger

Graag offerte voor extra groep of groepen in meterkast aanmaken tbv wasmachine en droger. Ook 2 stroompunten op zolder aanmaken tbv wasmachine en droger. Er moeten twee stopcontacten geplaatst worden. Ik wil mijn wasmachine en droger een verdieping verplaatsen. Hiervoor moet ik twee nieuwe stopcontacten op zolder hebben en eventueel een extra groep (of twee groepen) op mijn meterkast aanleggen als dit nodig is.
woensdag 23 september 2020

Extra groep aanleggen

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een extra groep voor de vaatwasser.
woensdag 23 september 2020

Verplaatsen stopcontact

Ik zou graag op 5 november een stopcontact willen verplaatsen van de keuken. Het moet circa 30 cm verplaats worden naar rechts ivm een andere indeling van het aanrecht. De dag erna worden de muren gestukt is dat haalbaar of moet het nog verder van te voren gepland worden? Hoor graag van u.
woensdag 23 september 2020

Tuinverlichting inclusief stroom in het schuurtje repareren

Ik heb geen stroom meer in de schuur, en daardoor ook niet meer in de tuin. Graag wil ik een offerte betredende het achterhalen van het probleem en het repareren hiervan.
dinsdag 22 september 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan om de meterkast te aarden. Direct onder de meterkast is de kruipruimte bereikbaar.
dinsdag 22 september 2020

badkamer verven

jan de man die alles kan
dinsdag 22 september 2020

Aardpen slaan en fundering aarde

Aardpen slaan: 16 meter diep Fundering aarde Locatie: Nieuwerkerk aan den IJssel
dinsdag 22 september 2020

Groepenkast vervangen

6 groepen plus de mogelijkheid om voor inductie kookplaat
dinsdag 22 september 2020

Meterkast/groepenkast vervangen

Meterkast/groepenkast in ruimte onder trap is verouderd. Graag offerte voor nieuwe groepenkast (1e fase?) met 8 groepen, rekening houdend in de toekomst met elektrische kookplaat en zonnepanelen. Ook de vraag of het stopcontact in dezelfde ruimte kan worden aangepast naar 3-voudig of meer, zodat er geen verlengkabels meer nodig zijn. En als laatste de vraag of elektriciteit in tuinschuur kan worden verlengd zodat er ook aan de andere kant van de schuur stopcontacten aanwezig zijn. Met vriendelijke groet, Floris
dinsdag 22 september 2020

Krachtstroom installeren

In verband met de aanschaf van een keramiekoven moet er krachtstroom geïnstalleerd worden.
dinsdag 22 september 2020

Vernieuwen van groepenkast

Er moet een meterkast met 2 groepen in een woning van de jaren 60 worden vernieuwd, zodat er 8 groepen in zitten en 2 daarvan voor perilex gebruikt kunnen worden. Vervolgens moeten ook de kabels voor de perilex ongeveer 3 meter naar de keuken worden getrokken en er moet een perilex wandcontactdoos worden geplaatst.
dinsdag 22 september 2020

Krachtstroom aanleggen in huis/eventueel meterkast aanpassing

Krachtstroom nodig voor een elektrische geiser
dinsdag 22 september 2020

Opbouwtrek schakelaar vervangen

Opbouw trekschakelaar van de badkamer is aan de binnenzijde stuk. Het touwtjes is afgebroken en nu kan het licht niet aan. Ik denk dat deze schakelaar, waar ook de ventilator op geschakeld staat, vervangen met worden. Liefst vandaag nog! Wel graag vooraf een belletje met een schatting van de kosten.
dinsdag 22 september 2020

Doorgebrand stopcontact repareren

Er ontstond kortsluiting nadat ik een bepaalde stekker van een laptop charger in het stopcontact stak. De stekker gebruik ik niet meer , maar ik neem aan dat het stopcontact van binnen ook stuk is. Ik wil graag een offerte ontvangen om het stopcontact na te kijken en zonodig te vervangen.
maandag 21 september 2020

UTP kabels aanleggen

Vanuit meterkast UTP kabels naar woonkamer (2x), keuken en 2 slaapkamers trekken. Inclusief contactdozen aan de muur.
maandag 21 september 2020

Extra groep meterkast aanleggen

Dit ivm van gas naar inductiekoken
maandag 21 september 2020

Bliksem beveiliging voor nieuw gebouwd huis ontwerpen en aanleggen

Onze woning is 10 meter breed 20 meter lang , goot hoogte 3 meter en nok hoogte is 7 meter. Er staat nog een vaste steiger.
maandag 21 september 2020

Extra groep in de meterkast plaatsen en leiding naar keuken maken

Extra groep laten plaatsen in de meterkast voor inductie kookplaat. Afstand van meterkast tot de keuken 6 meter. Er is een kruipruimte aanwezig.
maandag 21 september 2020

Nieuwe meterkast op nieuwe plaats

We willen graag de oude meterkast vervangen en circa 1,5 m verplaatsen naar de andere kant van de gang, tevens aan de andere kant van het luik naar de droge kruipruimte. De nieuwe meterkast dient geschikt te zijn voor zonnepanelen, inductie kookplaat, oven en met voldoende groepen voor de rest van de woning (87 m2), tuin en schuur. Graag een offerte voor leveren en monteren van een nieuwe meterkast op deze nieuwe plaats. Op de foto ziet u de meterkast links, deze willen we naar rechts verplaatsen, net achter de wand met de blauwe tegels. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet,
maandag 21 september 2020

Reparatie van Deurbelsysteem comelit mini monitor met hoorn

Een pand van 3 verdiepingen in Amsterdam heeft een Comelit mini monitor met Hoorn systeem (buitenbel met video; per verdieping een video-telefoon). Het systeem is drie jaar oud, en vertoont nu een storing: er kan niet meer aangebeld worden, de bel(len) gaan niet meer af; de buitendeur kan niet meer via het binnensysteem geactiveerd worden. Dus Check op storing en maken. PS: "eigen"installateur kan wel, maar niet vanwege omstandigheden op korte termijn. Zoeken dus iemand die binnen twee weken kan komen - anders is reactie niet nodig.
maandag 21 september 2020

Netwerkkabels doortrekken naar verdiepingen

Ik wil een internetkabel van beneden naar eerste verdieping door laten trekken.
maandag 21 september 2020

Aardpen voor aarding laten slaan

de aarding zit in ons huis op de waterleiding. we willen dit laten omzetten naar een metalen aardelectrode NEN1010 met certificaat.
maandag 21 september 2020

Vervangen elektra jaren 40 huis

Een jaren 40 huis met gedeeltelijk nieuwe electra, de oude vervangen en evt uitbreiden op advies.
maandag 21 september 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan in Haarlem met hoge grondwaterstand. Binnenhuis door luik kruipruimte in trapkast of buiten vlak naast de gevel. Alleen slaan van pen, aansluiten hoeft niet.
maandag 21 september 2020

Thuisnetwerk aanleggen

In 4 slaapkamers wil ik bedraad internet tbv computer/laptop en in een slaapkamer ook een netwerkprinter. In woonkamer wil ik smart tv en evt NAS bedraad aansluiten. Loze leidinigen aanwezig.
zondag 20 september 2020

Uitbreiden groepenkast

Zou graag de bijkeuken op een aparte groep hebben en eventueel nog een groep extra.ook zou ik graag dat er gekeken wordt of alles goed verdeeld zit over de groepen.
zondag 20 september 2020

Vervangen stoppenkast

Stoppenkast vervangen voor een meterkast met 3x25 amp en 10 groepen.
zondag 20 september 2020

Nieuwe groepenkast leveren en plaatsen

Levering Groepenkast 3 Fase. ABB of Attema. Nodig : min.7 groepen + kookgroep (voor Bora Pure (max 7600W) 1x 3fase Elektrisch laden groep ->ABB: Draaihoofdschakelaar LOS in kleine kast eronder ->Attema: hoofdschakelaar in kast plek voor aardlek voor 20 zonnepanelen. Sluit het zelf allemaal aan. evt. een tekening/foto hoe het eruit komt te zien. Houd van een nette indeling. Binnenkomende word 3x25A
zondag 20 september 2020

Zegel plaatsen op stoppenkast

Mijn meterkast is vervangen door een elektricien. Nu mis ik alleen een verzegeling. Ik zou graag een nieuw zegel er op willen hebben.

Partners

Partners van Casius