Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

14409 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: deurbellen met video installeren, volledige nieuwe elektrische installaties installeren, vervangen van elektra en groepenkast, upgrade elektra bestaande woning, nieuwe elektra aanleggen, elektra geheel vervangen, nieuwe elektra aan laten leggen, belplateau vernieuwen bij een appartementencomplex, complete elektra vervangen, elektra vernieuwen in de hele woning, groepenkast vervangen en uitbreiden, stoppenkast vernieuwen en uitbreiden, groepenkast met waterschade vervangen, meterkast laten verplaatsen, intercomsysteem bij appartementen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

maandag 28 mei 2018

Kabel uit de leiding halen

2 FTP kabels afgebroken in loze leiding van circa 25 mtr, waarschijnlijk in de bocht van plafond naar muur. Deze moeten verwijderd worden en hierna moet alsnog 2 FTP Cat 6 kabels door de leiding getrokken worden. Indien muur opengebroken moet worden, deze graag ook herstellen. Indien mogelijk ook meteen een FTP kabel aanleggen naar studeerkamer en woonkamer, hier zijn echter geen loze leidingen te vinden. Wellicht mogelijk om deze kabels op een andere aan te leggen, zoals naar een stopcontact.
zondag 27 mei 2018

Stopcontact repareren

Na het aansluiten van een plafondlamp werken twee wand stopcontacten niet meer. Bedrading en fuses zijn nog in tact.
zondag 27 mei 2018

Krachtstroom

Het bekijken en eventueel aanleggen van krachtstroom voor inductie fornuis.
zondag 27 mei 2018

Vervangen groepkast

Wij willen een groepkast vervangen. Wij zijn de eerste bewoner van dit huis. Toen gekocht in het jaar 1977. Dus wij hebben meterkast oude zekeringen
zondag 27 mei 2018

Groepenkast vervangen

Ik heb een oude driegroepenkast (jaren '30 woning) die vervangen moet worden. Graag wil ik een all in prijs voor deze klus waarbij ook de groepenkast geleverd wordt door jullie.
zondag 27 mei 2018

Aardpen slaan

Aardpen slaan bij woning uit 1965.
zondag 27 mei 2018

Extra groep aanleggen

Extra groep voor snelladen E Golf
zondag 27 mei 2018

Extra groepen en +-5 extra contactdozen

In de keuken wil ik op inductie overgaan en ik heb begrepen dat je dan een extra groep nodig hebt. Tevens zijn er op zolder bij de CVketel/ wasmachine en droogtrommel te veel verlengsnoeren door de huidige eigenaar in gebruik. Dus daar wil ik extra contactdozen en evt extra groepen voor hebben. Ik woon er nog en waarschijnlijk wil ik ook zonnepanelen op het dak hebben. Dus dit wordt ook een aparte groep. Foto van huidige meterkast toegevoegd.
zondag 27 mei 2018

Vervanging van groepenkast

Deze opdracht is voor de vervanging van een oude groepenkast. Er zijn twee groepen. De beltrafo zal een Ring (WiFi bel) moeten voeden. De voeding naar de belknop zal moeten worden vervangen. Ook zal er een houten plaat geplaatst dienen te worden om de groepenkast op te monteren.
zaterdag 26 mei 2018

Groepenkast uitbreiden

Voor een inductiekookplaat (7400w) moet de groepenkast uitgebreid worden.
zaterdag 26 mei 2018

Sauna elektriciteit aanleggen

Momenteel hebben wij een 1 fasen meterkast en deze moet worden uitgebreid naar een 3 fasen, is mij verteld. Ik wil nl een sauna aanschaffen met een 9 kw kachel en heb daarvoor dus een aansluiting nodig op basis van krachtstroom. Graag ontvang ik een gespecificeerde offerte met daarin: Totale kosten klus incl btw, voorrijkosten, materiaalkosten etc. De meterkast dient dus te worden uitgebreid, er moet een grondkabel komen te liggen, waarbij het vanuit de kruipruimte in de tuin terecht moet komen. Hier ligt al een grondkabel, echter niet de juiste. De gaten etc zijn er dus al wel. En dan kosten waarvan ik niet weet...
zaterdag 26 mei 2018

Meterkast verplaatsen

Meterkast verplaatsen naar tussen de toilet en de voordeur
zaterdag 26 mei 2018

Stopcontact in meterkast

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een stopcontact in de meterkast? Met vriendelijke groet Marjolein Weerts
zaterdag 26 mei 2018

Meterkast aan passen

Electra in gehele woning nakijken Groepenkast nakijken/of vervangen/groepen uitbrijden in oferleg
zaterdag 26 mei 2018

AARDEPEN slaan

Mijn woning dateert uit 2017, maar de AARDEPEN is onvindbaar en is dus niet aangesloten op mijn groepenkast. Wil daarom zsm de AARDEPEN inslaan.
zaterdag 26 mei 2018

Bedrading van de kroonluchter vervangen

Mijn kroonluchter heeft 7 licht punten waarvan 3 die het niet doen, zou graag willen laten repareren
vrijdag 25 mei 2018

Pizza winkel openen, 380 hebt nodig

Hi,ik wil graag in plaats 220v ,380v heben
vrijdag 25 mei 2018

Deurbellen met video installeren

Voor een project ism de gemeente Amstelveen zullen wij op 1 en 2 juni ca. 50 video deurbellen installeren in Amstelveen. Wij zoeken voor deze dagen 1 of 2 electriciens die ons team kunnen begeleiden voor eventuele technische werkzaamheden die ons eigen team niet kan uitvoeren. Twee dagen van 09:00 tot 18:00.
vrijdag 25 mei 2018

Krachtstroom aanleggen in een pizzeria

Hi ik wil pizzeria winkel openen. Maar onze stroom is 220v Ik wil 380v heben
vrijdag 25 mei 2018

Stroom aanleggen voor een keramisch fornuis

Groep aanleggen voor een keramisch fornuis. Nieuwe kabel naar de meterkast trekken van drie meter.
donderdag 24 mei 2018

Aanleggen van extra groepen

Op dit moment zitten zowel de badkamer als de keuken in mijn appartement in Almere binnen dezelfde groep (perilex voor inductiekookplaat heeft al een eigen groep). Graag wil ik dat de badkamer een eigen groep krijgt en dat de keuken opgesplitst wordt in twee groepen door één wandcontactdoos een eigen groep te geven en de rest op de huidige groep te houden. Het gaat dus om het aanleggen en aansluiten van twee groepen onder de aardlekschakelaar in de bestaande groepenkast. Graag ontvang ik een prijsopgave van de genoemde werkzaamheden in mijn appartement in Almere-Stad. Bijgevoegd is een foto van de huidige situatie in de meterkast.
donderdag 24 mei 2018

Nieuwe inductiekookplaat aansluiten

Ik wil een inductiekookplaat aansluiten. De groepen in de meterkast zijn aanwezig, net als perilex stekker, kabel en stopcontact. Het gaat alleen om het aansluiten.
donderdag 24 mei 2018

Aardpen slaan bij meerdere woningen

Aardpen slaan in bij meeerdere woningen in Eindhoven
donderdag 24 mei 2018

Aardpen slaan voor een bouwmeterkast

Aardpen t.b.v. de bouwmeterkast slaan
donderdag 24 mei 2018

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Het gaat om het uitbreiden van de groepenkast in verband met het plaatsen van inductie en zonnepanelen. Omschrijving - Uitbreiden van groepenkast i.v.m. geschikt maken koken op inductie. In overleg eventueel extra aardlekschakelaar. - Geschikt maken van groep voor zonnepanelen - Leiding aanleg voor elektrische keukenapparatuur + 2 stopcontacten plaatsen in keuken. (binnen 1-2 m van meterkast) Gewenste uitvoering in de week 31 ,32 of 33 Leidingplan wordt beschikbaar gesteld. Ik vraag u te komen met een all-in prijs, dat voorkomt discussies achteraf
donderdag 24 mei 2018

Groepenkast in de garage maken

Graag vraag ik een offerte aan voor een groepenkast in mijn garage. Ik heb daar al een aansluiting op het lichtnet inclusief een meter. Onder die meter zou ik graag een groepenkast hebben waar ik de volgende apparaten veilig op aan kan sluiten. Een vriezer, een compressor, hete lucht verwarming en optioneel een lasapparaat en ander handgereedschap. Ik kan niet even de stroom eraf halen en dat wil ik opgelost hebben.
donderdag 24 mei 2018

Aardpen slaan en op groepenkast aansluiten

Recent groepenkast vervangen, hierbij bleek er geen goede aarding te zijn. Een aardpen zal geslagen en aangesloten moeten worden.
donderdag 24 mei 2018

Aardpen plaatsen en aansluiten op de groepenkast

Standaard groepenkast, 7 groepen verdeeld over 2 aardlekschakelaars.
donderdag 24 mei 2018

Schakelaar repareren of stoppenkast vervangen

1 schakelaar in mijn stoppenkast maakt geen goed contact meer wanneer hij aanstaat. Zou ik een offerte kunnen krijgen van de reparatie van die ene schakelaar en een offerte voor het vervangen van de hele stoppenkast? (zie bijlage).
donderdag 24 mei 2018

Groep en stopcontact bijplaatsen

Plaatsen van extra stopcontact in de keuken voor elektrisch koken (220V) en daarvoor extra groep in traditionele groepenkast (porseleinen zekeringen).
woensdag 23 mei 2018

Kabel trekken van de meterkast naar de woon- en studeerkamer

Ik wil een drietal kabels laten trekken door bestaande loze leidingen in een nieuwbouwwoning (opgeleverd april). Het gaat om een coax kabel en internet/datakabel op dezelfde verdieping als de meterkast, en een internet/datakabel naar een verdieping hoger. Ik zou graag horen wat de kosten daarvan bedragen.
woensdag 23 mei 2018

Extra groep maken in de meterkast

Op zeer korte termijn 1 extra groep aanmaken in de groepenkast, zodat daar extra keukenapparatuur op kan draaien.
woensdag 23 mei 2018

Groepen bijplaatsen voor de zolderverdieping

Ik wil 1 groep en wat stopcontacten voor de zolder. Ook wil ik 1 loze alvast voor het geval we zonnepanelen willen. De te overbruggen afstand is ongeveer 8 meter.
woensdag 23 mei 2018

380 volt aansluiting laten maken

Ik wil een 380 volt aansluiting realiseren in de meterkast ten behoeve van een doorstroomboiler. De situatie bevindt zich op de begane grond en is goed bereikbaar.
woensdag 23 mei 2018

Extra groep in de meterkast maken

Wij willen elektrisch gaan koken via inductie kookplaat en daarom moet er een extra groep in de meterkast komen.
woensdag 23 mei 2018

Krachtstroom voor een inductiefornuis aanleggen

Vanuit de meterkast dient er een gat geboord te worden waardoor de kabel langs de boerderij moet komen te lopen in de grond. Ongeveer 5 meter verder dient er weer een gat geboord te worden daar zit namelijk de keuken. We willen graag buitenom gaan om de vloer niet open te breken we hebben namelijk geen kruipruimte. Voor zover ik nu kan zien is er wel 3-fase aanwezig in de meterkast. Maar er moeten in de meterkast verder wel voorzieningen voor krachtstroom worden getroffen.
woensdag 23 mei 2018

Alecto DVC deurbel installeren

Graag wil ik een offerte voor het aansluiten van een deurbel, Alecto DVC.
woensdag 23 mei 2018

Elektra aanleggen voor de heteluchtoven

Mijn aardlekschakelaar gaat uit als ik de heteluchtoven aandoe. Als ik alle andere stekkers van dat blok eruit haal, doet de hete luchtoven het wel... Is dit op te lossen via wasmachine electrablok of moet ik een extra electrablok laten aanleggen? En Hoe Duur Is Zoiets?
woensdag 23 mei 2018

Aardpen slaan voor toekomstige nieuwe installatie

Nieuwe aardpen slaan voor de toekomstige nieuwe elektra installatie.
woensdag 23 mei 2018

Elektra geheel vervangen

Ik wil de elektra van mijn woning compleet vervangen.
woensdag 23 mei 2018

Stoppenkast vernieuwen en uitbreiden

Extra groep aanleggen en vernieuwen stoppenkast
woensdag 23 mei 2018

4-polig aardlekschakelaar vervangen

Aardlekschakelaar 4 polig vervangen door exemplaar dat minder gevoelig is voor onweer.
woensdag 23 mei 2018

Groepenkast met waterschade vervangen

Vanwege waterschade is de groepenkast gaan smelten/heeft kortsluiting veroorzaakt. Het betreft een 4 groepen meterkast met ouderwetse stoppen. Hoeveel fasen hij heeft weet ik niet. Ik ben opzoek naar iemand die mijn meterkast weer veilig en goed werkzaam wilt maken. De meterkast bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar.
woensdag 23 mei 2018

Verplaatsen Meterkast

Meterkast Moet 2 meter verplaats worden ( door verbouwing, staat het nu in de woonkamer en moet naar een nieuwe speciaal gemaakte ruimte
woensdag 23 mei 2018

Meterkast verplaatsen

Door verbouwing Moet de Meterkast verplaatst worden zodat een trap daar komt te staan. Meterkast moet ongeveer 2 meters verplaatst worden naar een nieuwe speciaal gemaakte kast
woensdag 23 mei 2018

Wasmachine en drogeraansluiting maken

Ik heb wasmachine en droger gekocht die ik graag in de badkamer wil maar ik heb alleen een wasmachine aansluitiing met trektouwtje
woensdag 23 mei 2018

Volledige nieuwe elektrische installaties installeren

Uitvoering verwacht in oktober 2018. De appartementen worden volledig gestript en voorzien van voorzetwanden en nieuwe balkenlagen en leidingen zijn zodoende zeer makkelijk te installeren. Bijgaand een bouwbeschrijving met bouwtekening voor de 2 appartementen (dus uitvoering is x2). Uiteraard kan het pand worden bezocht. Mijn gegevens staan in de bijlage. Graag ontvang ik eerst een globale offerte. Als deze globale indicatie passend is, kies ik en gaan we samen in detail de uitwerking voor de uiteindelijke offerte in. Als dit een werkwijze is die u ook aanstaat hoop ik op een goede match.
woensdag 23 mei 2018

Krachtstroom voor de jacuzzi aanleggen

Krachtstroom aanleggen voor een jacuzzi. De jacuzzi staat buiten. Ik weet niet wat er voor nodig is. Kunt u mij helpen?
woensdag 23 mei 2018

Slaan van een aardpen

Slaan aardpen mogelijk aansluiten van 12 groepen op de meter
woensdag 23 mei 2018

Meterkast laten verplaatsen

De meterkast zit in de gang, maar daardoor is de keuken kleiner. Ik wil een nieuwe keuken plaatsen en daarom denk ik dat de meterkast beter verplaatst kan worden naar de oorspronkelijke plek. Deze moet ongeveer 2 meter verplaatst worden.

Partners

Partners van Casius