Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

13144 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: brievenbussen en intercom systeem vervangen, elektra aanleggen en vervangen in gehele woning, vervangen van elektra en nieuwe groepenkast, elektra aanleggen, elektra voor 10 campingstandplaatsen 16 amp in Zeeuws-Vlaanderen, elektra aanleggen in meerdere hotelkamers, een of meerdere aardpuls(en) aanbrengen, meerdere aardpulsen aanbrengen, meterkast verplaatsen en uitbreiden, groepenkast voor restaurant leveren en plaatsen, plaatsen nieuwe groepenkast, bestaande meterkast splitsen, verplaatsen en uitbreiden van een groepenkast, meterkast vervangen, vervangen groepenkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

woensdag 23 augustus 2017

Elektra nakijken in woning

Lichtschakelaars keuken en huiskamer werken niet meer, en stopkontakt in slaapkamer op zolder ook niet, en het lichtknopje in de gang trappenhuis geeft tikkend geluid oud systeem) Komt u ook langs om te bekijken en dan pas oferte ?
woensdag 23 augustus 2017

Elektra aanleggen en vervangen in gehele woning

Elektra aanleggen/vervangen in gehele woning incl. Groepenkast. Ik ben in opleiding tot interieur ontwerper en moet voor mijn schoolopdracht een offerte hebben van het aanleggen voor elektra incl. Groepenkast. Het gaat om een oude timmerfabriek die ik tot woonhuis moet verbouwen. Het pand staat in Schoonhoven. In de keuken komen de volgende apparaten: koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron, stoomoven, gewone oven, wijnkast, keramische kookplaat, afzuigkap, inbouw koffiemachine. Een zonnehemel, stroomvoorziening voor de vloerverwarming en verder de normale elektra van stopcontacten en lichtpunten. Kunt u mij een prijsindicatie geven/offerte maken voor wat dit ongeveer gaat kosten en hoelang u met de aanleg van zo`n project bezig bent. Ik heb het ontwerp plattegrond bijgevoegd zodat u kunt zien hoe het huis eruit gaat zien. Ik zie graag uw reactie en/ of offerte tegemoet.
woensdag 23 augustus 2017

Meterkast verplaatsen en uitbreiden

Verplaatsen meterkast + vernieuwen groepen (meerdere groepen). Meterkast komt aan de andere (achter)kant van de muur. (in de garage) buizen kunnen door de muur heen als het ware.
woensdag 23 augustus 2017

Extra groep in de meterkast plaatsen

I.v.m. de toekomstige aanschaf van een elektrische boiler heb ik een extra groep nodig in mijn meterkast. Er zitten nu drie groepen in de meterkast. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen.
woensdag 23 augustus 2017

Groepenkast uitbreiden

Ivm toekomstige aanschaf van boiler heb ik een extra groep nodig in mijn meterkast. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen
woensdag 23 augustus 2017

Aardpen slaan voor bouwstroom

Aardpen voor bouwstroom kast Mierlo (Luchen). Aansluiting vind plaats in de week van 11 sept.
woensdag 23 augustus 2017

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Hi, Wij hebben een huis aangekocht waarvan wij de meterkast willen laten vervangen. Ook dient er een uitbreiding te komen naar de keuken ivm inductie kookplaat. Graag ontvangen wij een offerte voor de kosten. Vanaf 1/11 kan men starten met de werkzaamheden ivm sleutel dan in bezit.
woensdag 23 augustus 2017

Aardpen slaan

Voor een nieuwe meterkast.
woensdag 23 augustus 2017

Extra groep in meterkast maken

Extra groep in meterkast erbij zetten met draad erin
woensdag 23 augustus 2017

Aardpen slaan in de kruipruimte

Ik wil graag een aardpen laten slaan. Deze kan eventueel in de kruipruimte gedaan worden.
dinsdag 22 augustus 2017

Ventilator in badkamer nakijken

Sinds enkele maanden maakt onze badkamerventilator een ander geluid dan normaal. Graag zou ik dit door iemand willen laten nakijken. Mvg
dinsdag 22 augustus 2017

Nieuwe beldrukker en nieuwe bel installeren

Kunt u een offerte sturen voor het installeren van een beldrukker en bel op 2 hoog. De nieuwe beldrukker en bel zijn aanwezig. Ook de bedrading is op zijn plek. M.a. w het werkend maken van de nieuwe beldrukker naar 2 hoog. Met vriendelijke groet,
dinsdag 22 augustus 2017

Elektrische installatie keuren voor vergunning gemeente

NEN3140 Keuring van de installatie voor de vergunning aanvraag van de gemeente tilburg . Cafe 70 m2 . Zaal 140 m2 .
dinsdag 22 augustus 2017

Extra groep aanleggen

Een extra groep aanleggen
dinsdag 22 augustus 2017

Elektra aanpassen voor splitsing appartement

Wij willen ons appartement splitsen in 2 appartementen. Er moet dus een nieuwe meterkast komen. Die gaan we zelf bouwen precies op de verdieping boven de bestaande meterkast. We hebben al een groot gat gemaakt waar alle kabels door kunnen vanuit de oude meterkast. Er moet dus gesplitst worden en een nieuwe 40A groep worden gemaakt in de nieuwe kast. Dit zal Liander doen. De nieuwe meterkast dient u te plaatsen. Voor onze begroting zouden we graag een ongeveer prijs van u willen horen. Bvd en groet.
dinsdag 22 augustus 2017

Meterkast verplaatsen

Wij zouden graag de meterkast verplaatsen/vervangen. De meterkast willen wij graag in de gang plaatsen. Er moet dus een nieuw meterkast aangelegd worden en alles moet verlegd worden. De mantelbuizen moeten aangelegd worden. De werkzaamheden buiten het huis zijn al aangemeld. Ik verneem graag een globale schatting van de kosten.
dinsdag 22 augustus 2017

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil graag een aardpen laten slaan en de aardedraad laten aansluiten in mijn groepenkast. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.
dinsdag 22 augustus 2017

Aardpen slaan en aansluiten

Ik wil graag een aardpen laten slaan en de aardedraad laten aansluiten in mijn groepenkast. Ik hoor graag vooraf wat hiervoor de kosten zijn.
dinsdag 22 augustus 2017

Groepenkast uitbreiden met drie automaten en aardlek

Wij willen graag onze groepenkast (2010) uitbreiden met 3 automaten en wellicht een extra aardlek (indien mogelijk). Op uw site lees ik dat u dit wellicht kan doen. Graag hoor ik meer over de mogelijkheden en kosten. De leidingen liggen in de kelder dus die moet de aannemer nog trekken.
dinsdag 22 augustus 2017

Loze leidingen voorzien van tv en internet kabel

Nieuwbouw woning
maandag 21 augustus 2017

Gecertificeerde aardpen in de tuin slaan

Het blijkt dat er nog geen goede aarding is in het appartement begane grond die ik gekocht heb.
maandag 21 augustus 2017

Aardpen slaan en aansluiten

Ik laat graag een aardpen slaan en deze verbinden met de groepenkast. Er is al een aardlekschakelaar aanwezig. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 21 augustus 2017

Perilex stopcontact aanleggen

Ik heb een nieuwe keuken gekocht en die wordt morgen geplaatst, nu kom ik erachter (mijn fout, dom) dat er een perilex stopcontact moet worden gemonteerd, kan dat vandaag nog?
maandag 21 augustus 2017

Aanleggen extra lichtpunt

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van een extra lichtpunt aan het plafond in de woonkamer met een eigen schakelaar. Het plafond is van beton. Graag de leiding infrezen en een nieuw lichtpunt aanbrengen en de schakelaar monteren. De wand waar de schakelaar op moet komen en het plafond worden het tweede weekend van september gestuct. Graag dus 2 september of een van de dagen erna dit uitvoeren.
maandag 21 augustus 2017

Vervangen stoppenkast

Toen ik een boiler wilde laten plaatsen is gebleken dat er geen aardlekschakelaar is in mijn oude stoppenkast. Ik wil de stoppenkast laten vervangen en extra groepen en een aardlekschakelaar laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
maandag 21 augustus 2017

Aardpen slaan

Meterkast plaatsen.
zondag 20 augustus 2017

Elektra voor 10 campingstandplaatsen 16 amp in Zeeuws-Vlaanderen

Voor een nieuw op te starten minicamping in de buurt van Biervliet zijn we op zoek naar vakmensen die een offerte willen maken voor nieuw aan te leggen elektra voor 10 campingstandplaatsen 16 ampere in Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf de krachtstroom naar de standplaatsen is ongeveer 100 meter.
zondag 20 augustus 2017

Groepenkast voor restaurant leveren en plaatsen

Meneer/mevr, Graag zou ik advies willen hebben en de kosten voor een Groepenkast bij u. Voor mijn restaurant heb ik een groepen kast nodig waar ik de volgende apparaten op gaat aansluiten. 1: 2x koelkast 190 Watt 4,65 kWh 2: 2x koelkast 100 Watt. 2,4kWh 3: 3x Pizza oven 3nac 400V 12 kWh 4: 3x Koelcel 230v. 0,75 kWh 5: 2x Afzuigkap 230v 6: 4x warmhoudbak 230V 2200Watt 7: 2x. Soepketel 230v. 2200Watt 8: 2x. Frituur 2x230 2x3 kWh 9: 2x. Kracht groep voor eventueel andere apparaten zoals mengmachine oven etc 10: algemene verlichting 3x aparte groepen 11: koelvitrine 12: koffie zet apparaat 13: vaatwasser 14: aparte groep camera Mijn vraag is of u mij een advies kan geven op basis van mijn informatie. En wat de Groepenkast gaat kosten bij u. En wellicht u een info of advies heeft zou ik op prijs stellen. Mijn aansluiting die ik heb is 3x 63 ampère dus capaciteit genoeg alleen wil ik op basis van mijn info een gepaste groepen kast met eventueel uitbreidingsmogelijkheden en levertijd. Graag u reactie, Mvg,
zondag 20 augustus 2017

Groep aansluiten

Er moet een groep aangesloten worden voor de keuken. En eventueel moet er een groep vervangen worden.
zondag 20 augustus 2017

Aardpen slaan

Aardpen slaan in tuin van dochter.
zondag 20 augustus 2017

Groepenkast vervangen

Vrijdag 25-8 vanaf 12 uur betrek ik mijn nieuwe woning, een flat uit 1966 aan de Burg. De stoppenkast heeft nu 2 groepen en willen we graag laten vervangen, vermoedelijk door een groepenkast met 6 groepen. We weten niet of er momenteel een aardlek- en hoofdschakelaar in zit, maar die hebben we er dan graag bij, als dat al niet standaard het geval is. Wij zoeken een elektricien voor juist die middag, zodat we de volgende dag over kunnen gaan tot andere werkzaamheden in de woning. Als er nog tijd over is voor de specialist, zouden we ook graag de optie willen hebben om nieuwe wandcontactdozen te laten (ver)plaatsen. Hartelijk dank voor uw vrijblijvende offerte.
zaterdag 19 augustus 2017

Extra groep aanleggen

Wij willen tzt een inbouwoven met inductie plaat aanschaffen, maar nu hebben wij begrepen dat je daar een extra groep voor nodig hebt? Kunt u mij vertellen wat de kosten daarvan zijn.
zaterdag 19 augustus 2017

Plaatsen nieuwe groepenkast

Ik wil de aanleg van een meterkast in de garage realiseren zodat Enexis de aansluiting kan maken in november aanstaande. Deze voorziening heb ik nodig voor de elektrische garagedeur en een aantal lichtpunten. De garage is 100 meter van het huis af.
zaterdag 19 augustus 2017

Keukenkastverlichting repareren

In 2014 is er keukenkastverlichting aangebracht maar dat is een waardeloze investering geweest. Nu wilde heel graag TL Of led verlichting onder mijn keukenkastjes. Ik hoop dat u mij een offerte kunt aanbieden.
zaterdag 19 augustus 2017

Hoofdzekering aanpassen voor zonnepanelen

In verband met zonnepalen moet de hoofdzekering van 25 ampere meer ampere hebben. Kan dat en wat gaat dat kosten?
vrijdag 18 augustus 2017

Bestaande meterkast splitsen

Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor het splitsen van een meterkast. Het gaat om een meterkast voor een appartementencomplex van 6 appartementen en op de begane grond van een restaurant. Nu zit alles in 1 meterkast, we zouden deze graag willen splitsen tussen appartementen en restaurant. Hierbij is het noodzakelijk dat er een nieuwe meterkast aan de buitenzijde van het pand voor de appartementen moet komen. Deze werkzaamheden graag ook mee offreren. Ook wil ik u vragen om als optie een tussenmeter voor elk appartement te plaatsen, dus 6 stuks.
vrijdag 18 augustus 2017

Extra groep aanleggen

Ik wil voor mijn inductiekookplaat extra groep en een perilex stekker plaatsen en een stopcontact plaatsen.
vrijdag 18 augustus 2017

UTP kabels laten trekken

Ik wil graag 3 UTP kabels van mijn modem op de begane grond laten trekken naar de zolderverdieping (2e verdieping) in 2 verschillende kamers. Lengte kabels 15-20 meter. Er zijn geen loze leidingen. Graag een offerte met en zonder wandcontactdoos in de muur. Er zal geboord moeten worden in de trap (hout) en in 2 dunne wandjes.
vrijdag 18 augustus 2017

Verplaatsen en uitbreiden van een groepenkast

Onze meterkast zit nu in de woonkamer en we willen die laten verplaatsen naar een nog te bouwen uitbouw. Deze verplaatsing valt onder een saneringsregeling. We hebben nu 6 groepen en willen er minimaal 2 groepen bij. In de nieuwe meterkast moet ook een gasmeter worden geplaatst. Wij ontvangen graag uw prijsopgave. Deze klus willen we tegen het einde van 2017 laten uitvoeren.
vrijdag 18 augustus 2017

Upgrade meterkast en aansluiting inductie

Eind oktober zal onze nieuwe keuken worden geplaatst. Voor die tijd moeten we krachtstroom laten aanleggen door de netbeheerder. Hiervoor moet eerst door een elektricien de meterkast geschikt gemaakt worden. Daarnaast moet er dan ook t.z.t. een aansluiting voor de nieuwe inductiekookplaat gemaakt worden. De inductiekookplaat vraagt 11Kw. De kruipruimte is goed toegankelijk. De keuken zit op 2 tot 3 meter van de meterkast. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte. Een bezoekje stellen wij op prijs, zodat u de situatie hier vooraf kunt beoordelen.
vrijdag 18 augustus 2017

Diverse verlichting repareren

Graag of repareren of vervangen: 3 x onder verlichting keukenkastjes (lampjes doen het niet meer), halogeenlampjes badkamer balk (trafo?), plafondlamp woonkamer (zit op dimmer, werkt niet meer, waarschijnlijk. Dimmer vervangen). Ik heb nog geen vervangend materiaal in huis.
vrijdag 18 augustus 2017

Meterkast vervangen

Zie foto's in bijlage. De groepenkast is verouderd. We krijgen binnenkort nieuwe keuken met inductie koken en we krijgen binnenkort ook zonnepanelen. De meterkast is daarnaast onhandig ingericht, veel loze ruimte die niet anders kan worden gebruikt. We willen de totale ruimte van die kast beter kunnen benutten.
vrijdag 18 augustus 2017

Eenvoudige meterkast plaatsen in een garagebox

Ik heb op een afstand van ongeveer 60 meter vanaf mijn woning een garagebox, die deel uitmaakt van een rij boxen. Er is daar geen elektra-aansluiting. Ik wil er een eenvoudige 1 x 10A aansluiting met groepenkast laten plaatsen t.b.v. een lamp en een elektrische garagedeur. Ik wil de klus hier graag laten beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

Plaatsen aardlekschakelaar

Plaatsen aardlekschakelaar in groepenkast. In de groepenkast is ruimte voor het toevoegen van een aardlekschakelaar. Er zitten 2 groepen achter (halfautomaten). Zie foto.
vrijdag 18 augustus 2017

Vervangen groepenkast

Ik wil graag een nieuwe groepenkast laten plaatsen met 8 groepen en de benodigde aardlekschakelaars. Ik heb nu 6 groepen, waarvan 1 niet in gebruik is. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

Tuinverlichting aanleggen

Rond mijn woning (twee onder één kap) in Amsterdam-Noord wil ik buitenverlichting aan de hoeken en randen van de tuin aanleggen met in totaal zeven spots waarvan er drie aan moeten gaan bij beweging. Ook dienen ze gedimd kunnen worden. Heb al een paar offertes binnen maar ik wil nog een offerte hebben zodat ik een goede keus kan maken.
vrijdag 18 augustus 2017

Twee stopkontakten vervangen in keuken het zijn dubbele

Twee stopcontacten voor stekkers dubbel geaard in keuken. Ze zitten nu los.
vrijdag 18 augustus 2017

380v

Ik wil een krachtstroom aannsluiting in de meter kast
donderdag 17 augustus 2017

Aardpen slaan in garagebox

Aardpen slaan in garagebox om elektrische installatie van 1x 10 ampere te aarden.
donderdag 17 augustus 2017

Glasvezel kabel doortrekken

In de meterkast heb ik een glasvezelaansluiting. Deze wil ik doortrekken naar 1 tv in de huiskamer, 1 tv in de slaapkamer en computer. Alles zit gelijkvloers (3e etage).

Partners

Partners van Casius