Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

15789 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: aardpen laten slaan, volledige vervanging elektra en aanleg buiten, gehele woning elektra vervangen en up to date maken, meterkast verplaatsing, uitbreiding meterkast, electra hele woning vervangen, oude electra vervangen, elektra vervangen in de hele woning, aardpen slaan tbv nieuweinstallatie na splitsing, electra keuken en garage aanleggen / omleggen, elektra/groepenkast vervangen, meterkast verplaatsen, vervangen elektra, nieuwe elektra door de gehele woning, het vervangen en uitbreiden in de meterkast en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

vrijdag 18 oktober 2019

Stoppenkast vervangen van 1 fase naar 3 fase

Er hangt nu een 1 fase stoppenkast van 8 jaar oud deze moet vervangen worden voor een 3 fase stoppenkast zodat we een uitbreiding op de aansluiting kunnen krijgen. De nieuwe stoppenkast moet nog besteld worden. Deze zal tenminste 12 groepen bevatten. Ook gaat er op termijn zonne-energie elektra terug geleverd worden maar misschien heeft dit niks met de stoppenkast te maken. Ik ben benieuwd wat t gaat kosten en op welke termijn deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden.
vrijdag 18 oktober 2019

Extra groep voor inductiekookplaat

Extra groep + aansluiting naar de keuken voor inductiekookplaat.
vrijdag 18 oktober 2019

Vervangen meterkast

Nieuwe keuken wordt geheel elektrisch. Volgens de elektricien moet de aansluiting worden verzwaard en de meterkast vervangen worden, voor de extra groepen. Kunt u een prijs opgave maken?
vrijdag 18 oktober 2019

Meterkast verplaatsing

We need to renovate our new house and we need to move the meterkast a couple of meter to the left. Can you make a quotation for that please? Do you provide also the moving of the Gas meter?
vrijdag 18 oktober 2019

Extra groep aansluiten

Er moet een extra groep worden aangesloten in de meterkast, de bedrading ligt er al. Daarbij doet het licht het niet in de badkamer, ik weet niet waar dat aan ligt. En een lichtpunt in de keuken doet het niet.
vrijdag 18 oktober 2019

Aanleggen hoofdnetwerk stroom en 42 lichtpunten

Ik wil drie lange leidingen doortrekken zoals op foto en een dwarsleiding. Daarbovenop om pilaren heen lichtpunten aanleggen. Ongeveer 1 dag arbeid.
donderdag 17 oktober 2019

Meterkast verplaatsen

In eerste instantie verplaatsen van de meterkast. Eventueel daarna uitbreiding van groepen, maar daar zouden we nog specifieker naar moeten kijken.
donderdag 17 oktober 2019

Ophangen van (plafond-) lampen in nieuwbouwhuis

Graag een offerte voor het ophangen en aansluiten van een 15 plafondlampen.
donderdag 17 oktober 2019

Verplaatsen van stopcontact

1 opbouw stopcontact met twee aansluitpunten verplaatsen. Ivm groter ledikant die nu niet past moet het stopcontact ongeveer 20 cm worden verplaatst.
donderdag 17 oktober 2019

Extra groep plaatsen i.v.m inductie koken en perilex

Ik wil in verband met inductiekoken een nieuwe groep realiseren in mijn kast en een perilex aansluiten. De kast zelf staat in de gang, denk ongeveer 3-4 meter.
donderdag 17 oktober 2019

Kortsluiting opheffen buitenkabel of vervangen

Er is kortsluiting in de kabel van de tuinverlichting. Is het traceren waar de sluiting zit en te repareren? Graag een offert hiervoor. Of moet de buitenkabel vervangen worden? Indien nodig dan hier graag ook een offerte voor.
donderdag 17 oktober 2019

Aardpen slaan

In ons nieuwe huis uit 1906 is geen aarde geregeld. Er moet een aardpen komen en later ook een andere groepenkast. Graag krijg ik een offerte over het slaan van een aardpen
donderdag 17 oktober 2019

Nieuwe groepenkast realiseren

Graag zou ik een nieuwe groepenkast installeren. We gaan een nieuwe keuken plaatsen, er komt een afwasmachine en magnetron bij en gaan over op inductie, dus hiervoor graag de benodigde groepen. De oude kan afgevoerd worden, hoeft niet.
donderdag 17 oktober 2019

Vervangen elektra

Jaren 60 woning nieuwe meterkast en nieuwe elektra aanleggen complete woning.
donderdag 17 oktober 2019

Repareren lichtpunt

Een lamp op de 1e verdieping met een schakelaar op de begane grond en op de 1e verdieping werkt niet (er staat wel spanning op).
woensdag 16 oktober 2019

Hoofdzekering vervangen in meterkast

Wij willen een hoofdzekering laten vervangen in de meterkast. vervangen hoofdverzekering meterkast. Deze moet voldoen aan NEN 1010 en NEN 3140 norm.
woensdag 16 oktober 2019

Nieuwe elektra door de gehele woning

Ivm aanleggen vloerverwarming moet er nieuwe elektra aangelegd worden. Het gaat om 140m2 verdeeld over drie etages. De vloer wordt opengebroken, daar ligt de water en elektra, zodra de vloerverwarming weg is is het de bedoeling dat dit opnieuw gelegd wordt. Datum in overleg.
woensdag 16 oktober 2019

Groepenkast uitbreiden

Uitbreiding groepenkast met minimaal 1 extra groep, bestemd voor de vaatwasser.
woensdag 16 oktober 2019

Perilex stopcontact verplaatsen

Graag laat ik mijn perilex aansluiting verplaatsen. Ik wil een inductiekookplaat installeren. Ik ben in het bezit van een perilex stekker en kabel, tevens zit er een stopcontact waar mijn oude keramisch kookplaat op aangesloten was. Alleen is de plek niet meer correct. Ik wil graag het stopcontact ongeveer 2 meter verplaatst hebben. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is ongeveer 2 m (waar deze moet komen), nu zit die op 5 m. Wij hebben geen kruipluik. Ik woon in een appartement op de middelste verdieping. Het gaat via denk ik een nieuw geplaatst muurtje. Ik geloof dat deze huidige perilex aansluiting nog voldoet.
woensdag 16 oktober 2019

Stopcontact plaatsen

We willen graag een stopcontact hebben in de keuken. Deze zal tegen een muur moeten waar niet direct een lichtpunt aanwezig is. Graag willen we advies hebben hoe het beste dit aan te pakken en hoeveel dit gaat kosten.
woensdag 16 oktober 2019

Storing oplossen tuinverlichting

6 jaar geleden is onze tuinverlichting aangelegd. 1 circuit zorgde regelmatig voor de aardlekschakelaar die uitsprong. Het is een gecombineerde aardlekschakelaar/zekering in de meterkast. Ook met dit ene circuit uit zorgt het andere circuit nu af en toe voor de aardlekschakelaar die uitspringt. En wat nog vervelender is, de gecombineerde aardlekschakelaar functioneert niet altijd waardoor de achterliggende aardlekschakelaar met nog andere groepen erop uitspringt. Aangezien de meterkast recent vergroot is, is er nu misschien ruimte om de tuinverlichting helemaal apart te installeren. Hier graag sowieso naar kijken en eigenlijk willen we de tuinverlichting natuurlijk weer werkend hebben.
woensdag 16 oktober 2019

Rail met spotjes ophangen en aansluiten

Ik zoek iemand die elektricitietsdraad kan aanleggen vanuit een punt in het plafond waar elektra zit en een rail met spotjes kan ophangen en aansluiten. Spotjes zijn inclusief dimmer.
woensdag 16 oktober 2019

Informatie over elektra en groepenkast uitbreiden

Ik wil graag in de achtertuin onder mijn overkapping 2 heaters en verlichting plaatsen. De tuin is al voorzien van stroomkabels en die leiden naar de garage. In de garage staan ook een vriezer en koelkast. Als ik de groep uit zet dan gaat alles in de garage en de tv van mijn woonkamer uit want alles staat op 1 groep. Ik neem aan dat ik voor beide heaters een aparte groep moet aan maken in de meterkast ? zo ja.... wat zou de kosten daar van zijn, of andere ideeën ? De groepen in mijn meterkast zijn 16 ampere 220 volt
dinsdag 15 oktober 2019

Aanleggen stopcontact

Momenteel ben ik bezig aan een hobbykamer en hiervoor is er helaas een stopcontact te weinig in de kamer. Om chaotische kabels en verlengsnoeren te vermijden, zou ik dus graag een extra stopcontact willen laten aanleggen in die kamer. Ik vroeg me af wat de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 15 oktober 2019

Extra groep plaatsen

Ik wil graag een extra groep in de meterkast voor een vaatwasser .
dinsdag 15 oktober 2019

Aanpassen aarding en aardlekschakelaar

Onze elektrische installatie lijkt nog geaard te zijn via de metalen waterleiding. Aangezien deze aangepast gaan worden naar kunststof leidingen moet onze aarding aangepast worden. Ook hebben we geen aardlekschakelaar. Dit willen we beiden aan laten passen.
dinsdag 15 oktober 2019

Aardpen slaan/boren

Aardpen bij meterkast. Op dit moment is er nog geen aardpen aanwezig, gelieve in november realiseren.
dinsdag 15 oktober 2019

Krachtstroom aanleggen in verband met inductiekoken

Ivm de mogelijke aanschaf van een inductiekookplaat (11,2 kW) wil ik graag weten wat het aanleggen van krachtstroom zou gaan kosten. De afmeting vanaf meterkast naar inductieplaat zou ongeveer 5 meter zijn, er is een kruipruimte aanwezig.
dinsdag 15 oktober 2019

Het vervangen en uitbreiden in de meterkast

Ik zoek een elektricien die mijn gehele meterkast kan renoveren. Dit onder andere ten behoeve van zonnepanelen. Het volgende willen we in de meterkast: Een hoofdschakelaar, maximaal 4 groepen per aardlekschakelaar en het moet voldoen aan de NEN1010 veiligheidsnormen Wanneer u de meterkast laat vervangen zou ik adviseren expliciet op de factuur te laten vermelden dat dit is gebeurd voor de zonnestroominstallatie. Wij kunnen deze factuur dan meenemen met de BTW teruggave. Daarnaast hebben we het ook gehad over de optie PV-verdeler. Dit is een vervangend stopcontact inclusief aardlekschakelaar en hoofdschakelaar. Echter is de eis hiervoor dat het desbetreffende stopcontact binnenkomt als aparte groep in de meterkast. Hier mogen dus geen aftakkingen op zitten. Aangezien de meterkast vervangen dient te worden leek het mij een logische optie om, tijdens het aanpassen van de meterkast, de droger en wasmachine beide op een vrije groep te laten zetten. In dit geval kunnen wij gebruik maken van de PV-verdeler.
dinsdag 15 oktober 2019

Laadpaal aanschaffen inclusief installatie

Ik ben op zoek naar een laadpaal voor mijn tesla model 3, graag ontvang ik een offerte voor de installatie plus aanschaf van een laadpaal.
dinsdag 15 oktober 2019

Nieuwe stopcontact plaatsen

Nieuwe stopcontact aanleggen. Wat is de prijs hiervan? Gaat om een betonnen muur. Wordt dit ook door jullie dicht gemaakt? Het dichtstbijzijnde stopcontact zit iets verder dan 2 meter afstand verwijderd. Het stopcontact komt in de woonkamer, is voor een tv, dus ik denk dat het niet geaard hoeft te zijn. Ik weet niet welke grondsoort wij hebben. Graag een offerte hiervoor.
dinsdag 15 oktober 2019

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan en aansluiten in de meterkast. Er zit al een pijpje door het beton heen waar de pen in kan. Het is in Noord-Brabant Drunen. Ik beschik over een aardlekschakelaar voor 4 groepen. Graag een offerte.
dinsdag 15 oktober 2019

Meterkast uitbreiden

Graag ontvang ik een offerte voor: bestaande keuken wordt vervangen voor een kastenwand met 2 stoomovens, vriezer en koelkast. Er komt een kookeiland met geïntrigeerd afzuiging Cooker en vaatwasser. Hiervoor zal ook de meterkast uitgebreid moeten worden
maandag 14 oktober 2019

2 Stopcontacten verplaatsen

2 stopcontacten moeten ongeveer 80 cm omhoog verplaatst worden. Eén stopcontact zit in gibo en het andere stopcontact in beton. Naast de kosten hiervoor zou ik ook graag willen weten hoeveel tijd dit in beslag neemt en of dit op korte termijn gerealiseerd zou kunnen worden (eind deze week, begin volgende week). Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte.
maandag 14 oktober 2019

Aanpassen nieuwe groepenkast naar 3 fasen

Stedin zal voor nieuwe 3 fase aansluiting 3x25 zorgen. Er is onlangs een nieuwe groepenkast geplaatst maar die moet geschikt worden gemaakt voor 3 fasen.
maandag 14 oktober 2019

Tijdschakelaars toepassen in meerdere bedrijfspanden

Graag willen wij in ons bedrijfspand tijdschakelaars laten plaatsen zodat de verlichting automatisch aan en uit gaan op bepaalde tijden. Ik heb geen benul hoeveel het er moeten zijn. Ik laat graag een elektricien langskomen om de situatie te bespreken. Niet alleen een pand in Den Haag maar ook andere bedrijfspanden moeten worden voorzien van tijdschakelaars.
maandag 14 oktober 2019

Automatische deuropener repareren

De elektrische deuropener werkt niet meer waardoor er nu steeds van drie hoog naar beneden gelopen moet worden als de deur open moet.
maandag 14 oktober 2019

Vervangen linnen bedrading jaren 30 huis

In ons nieuwe huis hebben we het volgende aangetroffen: In 2016 nieuwe aangelegde meterkast Gedeeltelijk nieuwe bedrading Gedeeltelijk linnen bedrading Deze linnen bedrading zouden we graag willen laten vervangen. Het gaat om de woonkamer, hal en 2 slaapkamers
maandag 14 oktober 2019

Elektriciteitsgroep oven

Ik heb een aparte elektriciteitsgroep nodig, want als ik mijn oven aanzet valt de elektriciteit uit. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en ik maak graag een afspraak.
maandag 14 oktober 2019

Lichtpunt in plafond verplaatsen + 3 stopcontacten lager aanbrengen

Het gaat om het verplaatsen van 3 lichtpunten in het plafond (dmv frezen van sleuven) en het verplaatsen van 3 dubbele stopcontacten. Deze 3 stopcontacten zijn nu opbouw op circa 90 cm hoogte. Ze moeten naar 30 cm hoogte en moeten inbouw stopcontacten worden.
zondag 13 oktober 2019

Extra kookgroep aanleggen

Graag een vrijblijvend offerte voor het plaatsen van een extra kookgroep in een bestaande meterkast voor een inductie kookplaat. Inclusief het plaatsen van een perilex stopcontact. Afstand van meterkast naar de kookplaat is 1,5 meter. Er is geen kruipruimte aanwezig.
zondag 13 oktober 2019

Extra dubbel opbouw stopcontact

Ik wil graag een dubbel opbouw stopcontact in de slaapkamer mbt tv en draadloze ontvanger.
zondag 13 oktober 2019

Kookgroep aanleggen

Wij willen graag elektrisch gaan koken echter hebben wij hiervoor een kookgroep nodig dus moet hiervoor een extra groep aangelegd worden.
zondag 13 oktober 2019

Krachtstroomaanleg in de keuken voor inductiekoken

Ik wil graag een krachtstroomaanleg in de keuken voor het toekomstige inductie koken. Er is nog geen perilex aansluiting aanwezig. Ik beschik over een kruipruimte. De afstand tussen de kookplaat en meterkast zal ongeveer 3.5 meter zijn.
zondag 13 oktober 2019

Uitbreiding meterkast en nieuwe aansluitingen

Het betreft een uitbreiding v/d meterkast. Wasmachine aansluiting van badkamer boven, naar garage en samen met droger op 1 groep. daar moet een leiding worden aangelegd. De afstand tussen de meterkast en garage is 7 meter. Tevens extra groep tbv inductie kookplaat in keuken. De afstand tussen meterkast en kookplat bedraagt ongeveer 2,5 meter. Ik beschik nog niet over een perilex aansluiting.
zondag 13 oktober 2019

Aardpen slaan

Ons huis dateert van bouwjaar 1936. Bij 't minste of geringste onweer en bliksem klapt de aardlekschakelaar uit. Vandaar dat wij denken dat een aardpen toegevoegde waarde kan hebben.
zaterdag 12 oktober 2019

Stroompunt maken in meterkast

Graag zou ik in de meterkast een stroompunt krijgen.
zaterdag 12 oktober 2019

Ophangen en bevestigen van drie plafondlampen

In mijn huis moeten er 3 lampen worden bevestigd aan het plafond. De plafondlampen in het toilet en de slaapkamer zijn het makkelijkst te bevestigen. Ik wil ook graag een plafondlamp in het trapgat. Deze is lastiger te bevestigen omdat er geen vlakke ondergrond is (ivm de trap) om goed bij het aansluitpunt in het plafond te komen.
zaterdag 12 oktober 2019

Extra stroompunten winkel

In onze winkel hebben wij een aantal extra stroompunten nodig (3 of 4). Het is best lastig uit te leggen via de mail wat er precies en waar moet gebeuren. Dus ik vroeg mij af of het mogelijk is dat iemand vooraf even komt kijken om een beter beeld te krijgen van de situatie. Hoor het graag!
zaterdag 12 oktober 2019

Krachtstation aansluiting

Ik wil graag een krachtstroomaansluiting voor de kookplaat. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius