Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

15053 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: vervangen en uitbreiden elektra, vervangen stoppenkast, vervangen van electra, vervangen electra en misschien stoppenkast, brievenbus met intercombelsysteem, meterkast en elektra plaatsen, compleet nieuwe installatie, krachtstroom voor de keuken, vervangen van meterkast, voorzien van elektra in garage, groepenkast plaatsen, moderniseren electra en thuisnetwerk aanleggen, vervangen elektrische installatie, nieuwe intercom installeren voor 5 appartementen, vervangen en controleren electra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

vrijdag 22 februari 2019

Deurbel en intercom repareren

Ik wil graag mijn deurbel intercom repareren. De voorkant is per ongeluk eraf getrokken. Het moet denk ik niet zo complexe klus zijn. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
donderdag 21 februari 2019

Tuinverlichting met kortsluiting repareren

De tuinverlichting klapt er steeds uit. De aardlek en de stop vliegt eruit. Wie kan me helpen dit op te zoeken? Ik hoor het graag!
donderdag 21 februari 2019

Elektriciteitssnoer in muur wegfrezen en aansluiten op stopcontact

Het elektriciteitssnoer van de rolluik loopt nu over de muur naar het stopcontact (zie foto). Deze willen we weg laten werken in de muur door middel van frezen en dan rechtstreeks laten aansluiten op het stopcontact. Vervolgens zal de muur gestuct worden. Graag de prijs voor het frezen van de gleuf, wegwerken kabel en aansluiten van de stekker op het stopcontact. (stucen zal door iemand anders gebeuren). Hoogte is circa 80 cm en breedte 22 cm + 38 cm tot stopcontact (als je recht freest).
donderdag 21 februari 2019

Perilex stekker aansluiten

Ik wil een perilex stekker aansluiten voor de elektrische oven van Siemens. Ik wil de prijs weten. Eventueel moeten er ook kabels getrokken worden.
donderdag 21 februari 2019

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan.
donderdag 21 februari 2019

Meterkast vervangen

Ik wil graag een offerte voor nieuwe 3 fase groepenkast inclusief een 3 fase aardlekautomaat met montage.
donderdag 21 februari 2019

Nen 1010 keuring uit laten voeren

Nen 1010 keuring uit laten voeren
donderdag 21 februari 2019

Netwerkkabel doortrekken

Door overstap naar digitale TV wil ik graag naar 3 slaapkamers bij mij thuis de analoge kabel vervangen door een UTP kabel. (pref cat 6) Deze wil ik dan hebben lopen naar een witte stekkerdoos in de muur.
donderdag 21 februari 2019

Inbouw en opbouwspots plaatsen

In een nieuw opgeleverd, gerenoveerd pand moeten er 21 inbouwspots geplaatst worden: de zaaggaten (8 cm diameter) zijn nog niet gemaakt. Zie foto voor spots. Daarnaast dienen er een aantal led-opbouwspots aan de bekabeling bevestigd te worden.
woensdag 20 februari 2019

Dimmers laten plaatsen

Ik zou graag dimmers willen laten plaatsen in mijn huis. In de huiskamer 2 schakelaars en in de slaapkamer 1.
woensdag 20 februari 2019

Stopcontact plaatsen

Ik wil graag een stopcontact plaatsen in de keuken. ook wil ik een waterleiding in de muur laten framen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
woensdag 20 februari 2019

Aardpen slaan

Het betreft het slaan van een aardpen bij een woonhuis. Kan zowel buiten als binnen geslagen worden. De nieuwe elektrische installatie is nog niet aanwezig, dus er hoeft niets aangesloten te worden. Dit gebeurt in een later stadium.
woensdag 20 februari 2019

Stopcontact in badkamer realiseren

Ik heb in mijn badkamer geen stopcontact. Wat kost het om een stopcontact te laten maken in mijn badkamer?
woensdag 20 februari 2019

Elektrische koepel en rolgordijn aansluiten

Ik, ook een Casius partner, wil een elektrische koepel laten aansluiten bij een klant van mij, inclusief een elektrische rolgordijn. Kun jij mij helpen?
woensdag 20 februari 2019

Vervangen aardlekschakelaar en aansluiten nest thermostaat

Het gaat over 2 klussen. 1. Een van de twee aardlekschakelaren in onze CV kast schakelt niet uit als we de testknop indrukken. Deze aardlekschakelaar zal waarschijnlijk vervangen moeten worden. Foto van de betreffende aardlekschakelaar is bijgevoegd. 2. We willen een NEST 3e generatie thermostaat aansluiten op onze Nefit proline compact HRC 30/CV5 aansluiten. Hier hebben wij hulp bij nodig. Graag ontvangen wij een offerte van bovenstaande klussen van u.
woensdag 20 februari 2019

Bijplaatsen extra groepen meterkast

Bijplaatsen extra groepen meterkast i.v.m. nieuwe keuken (inductie en Quooker) en omvormer t.b.v. zonnepaneleninstallatie. 2.5 meter afstand tussen meterkast en inductiekookplaat.
woensdag 20 februari 2019

Groepenkast vervangen voor inductie koken

Graag zou ik mijn groepenkast willen vernieuwen. Tevens moet er kookgroepen bij komen voor verbouwing van de keuken voor een inductiekookplaat. Afstand tussen meterkast en inductiekookplaat is ongeveer 6 meter. Er moet ook een perilex stopcontact aansluiting komen.
dinsdag 19 februari 2019

Bedrading lamp vervangen

Ik heb een art deco lamp uit de jaren 20 (!) gekregen van mijn vriendin voor in mijn studio. Er zitten 5 moderne E14 fittingen in, maar 2 van die 5 werken niet. Er lijkt geen stroom op de fitting te zitten. Als ik de lamp openmaak zie ik een hoop draden die met plakband aan elkaar zijn gemaakt en ik heb geen idee waar ik zelf zou moeten beginnen. Aan wat voor een prijs zou ik moeten denken?
dinsdag 19 februari 2019

Slaan van aardpen

Ik wil een aardpen laten slaan.
dinsdag 19 februari 2019

Perilex aansluiting fornuis maken

Ik wil graag een perilex aansluiting voor mijn nieuwe fornuis door een erkende elektricien. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
dinsdag 19 februari 2019

Leveren en aansluiten van 3 intercom systemen

Het leveren en aansluiten van een intercom met spreekfunctie, camera en elektrische deuropener. Het gaat hierbij om 2 appartementen gelegen op 3 verdiepingen, totaal zijn 3 intercom systemen nodig.
dinsdag 19 februari 2019

Golmar intercom repareren

Deurtelefoon in mijn appartement in Amsterdam. Ik heb de simple Golmar deurtelefoon, geen videosysteem. De bel bleef hangen toen iemand aanbelde. Ik heb toen het kastje rondom de telefoon losgemaakt en de draden eruit getrokken om de bel te laten stoppen, toen zijn er een aantal elementen stuk gegaan en momenteel doe de bel het niet meer.
dinsdag 19 februari 2019

Elektra laten aanleggen

Mijn groepenkast is verouderd en ik wil een nieuwe groepenkast met 8 groepen en een kabel van ongeveer 5 meter naar kookgelegenheid voor inductie.
dinsdag 19 februari 2019

Vervangen en uitbreiden elektra

Ik wil de elektra in de hele woning laten vervangen. Vervolgens moet ook de groepenkast uitgebreid worden. Ik zou graag willen weten wat hierbij komt kijken en wat het gaat kosten.
dinsdag 19 februari 2019

Enkelpolige schakelaars vervangen

Ik wil 6 enkelpolige schakelaars, waarvan 1 met stopcontact eronder, in een oude appartement vervangen voor nieuwe in een witte moderne kleur. 1 enkelpolige schakelaar moet vervangen worden door een dimmer. Ook graag 4 stopcontacten vervangen voor een moderne witte kleur.
dinsdag 19 februari 2019

Doorlopen van elektra en groepen.

In onze nieuwe woning zijn we op zoek naar een elektricien die alles wil doornemen of alle elektra (nog) goed en veilig is aangesloten. Ik zou graag willen dat er iemand komt kijken voor mij.
dinsdag 19 februari 2019

Aanpassen groepenkast

Wij gaan elektrisch koken en er moeten twee extra groepen naast de nieuw aan te leggen kookgroep worden aangelegd in de keuken. We hebben een groepenkast met 8 groepen, willen graag weten wat de mogelijkheden zijn. Uitbreiding? Overgaan naar 3 fase, hele groepenkast vervangen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
dinsdag 19 februari 2019

Plavondventilator met afstand bediening ophangen

Ik wil in 3 kamers een plafondventilator met afstandbediening ophangen. Deze moet met licht geplaatst worden.
dinsdag 19 februari 2019

Nieuw app en installatie Domotica

Onze nieuwe app gaat binnenkort in aanbouw. 124 m2 / 4 kamers / badkamer / toilet / bergruimte en Installatie ruimte. We willen het verlichtingsplan, SONOS geluidsplan en camera systeem via Domotica aansturen. Graag ontvangen wij een offerte zoals u voorstelt.
dinsdag 19 februari 2019

Checken en vervangen meterkast

Naar aanleiding van de verhuizing wil ik mijn meterkast laten controleren, vervangen of uitbreiden. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
maandag 18 februari 2019

Vervangen stoppenkast

Huidige aansluiting 1 fase. Ter voorbereiding op 3 fase moet de stoppenkast worden klaargemaakt voor 3 fase. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
maandag 18 februari 2019

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan. Het betreft een woonhuis :Huidige installatie:1 fase aansluiting 35A met 8 groepen 16A en 2 aardlekschakelaars 40A. Loopt aardkabel vanuit groepenkast de kruipruimte in , maar zit nergens aangesloten in kruipruimte. Dus moet er een aardpunt gemaakt worden. Watermeter zit in de kruipruimte circa 1 meter naast meterkast.
maandag 18 februari 2019

Vervangen van electra

Ik wil de electra in mijn gehele woning vervangen incl. stopcontacten aarden. Meterkast vervangen en groepen opnieuw indelen. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
maandag 18 februari 2019

Vervangen elektra

Het gaat om het vervangen van de elektra in de woning en het plaatsen van nieuwe groepen, eventueel in overleg de groepenkast vervangen. Nieuwe WCD punten maken/plaatsen wil ik ook gedaan hebben.
maandag 18 februari 2019

Stopcontacten plaatsen

Ik wil 3 stopcontacten en een internetsteker plaatsen. Stroom en internet kabels zijn aangelegd maar ik heb dus geen stopcontacten.
maandag 18 februari 2019

Inductie koken

Wij krijgen een nieuwe keuken met een inductieplaat. Hiervoor moet onze meterkast worden uitgebreid naar 2 fasen (?). Het is een plaat van Pelgrim met aansluitwaarde van 7,1KW.
maandag 18 februari 2019

Elektra aanleggen in de woning

Er wordt een appartement verbouwd en de eigenaar hiervan wil Dominica voor verlichting, verwarming en tuinverlichting. De woning zelf is 80 m2 en de tuin 24 m2. Ik zou graag een volledig kostenplaatje willen voor het verleggen van elektra in het appartement. Hij wil ook een centraal punt voor de elektra.
maandag 18 februari 2019

Stopcontact verplaatsen

Ik heb een stopcontact in een gipswand in de slaapkamer. Het idee is deze ongeveer 1 meter te verplaatsen en te bevestigen buiten in een bakstenen wand op het balkon.
maandag 18 februari 2019

Vastzittende schakelaar

Het betreft een vastzittende stop/schakelaar in de meterkast. Graag krijgen wij meer informatie over de ernst en duur van de procedure.
maandag 18 februari 2019

Electra aanleggen in de tuin, berging en overkapping

In de tuin ligt een electrakabel begraven. Vanuit hier zouden wij graag in het tuinhuisje elektra laten aanleggen. In de berging gaat het om een lichtpunt in het plafond, een schakelaar en een stopcontact en voor de overkapping 2 stopcontacten en een lichtpunt in het plafond. Eventueel ander elektrawerk voor de tuin zal in een later stadium moeten worden aangelegd.
zondag 17 februari 2019

Aardpen slaan

De stoppenkast zit in de woonkamer. In diezelfde kast kun je de grond in voor het slaan van de aardpen.
zondag 17 februari 2019

Nieuwe groepenkast voor de tuin

Ik heb een extra groepenkast nodig voor de verlichting in de tuin.
zondag 17 februari 2019

Krachtstroom aansluiting

Het betreft een nieuwbouwwoning met een 3 fase aansluiting. In verband met een elektrische fornuis van 14 kw dient er extra krachtstroom aangesloten te worden.
zaterdag 16 februari 2019

Aardlekschakelaar stuk en nieuw stopcontact

Na een kortsluiting werkt de aardlekschakelaar niet meer, terwijl alle apparaten zijn afgekoppeld. We willen graag een stopcontact in de meterkast. Een foto is bijgevoegd. Het is de eerste schakelaar van het paneel.
zaterdag 16 februari 2019

Fase groepenkast aanpassen

Ik wil over een aantal maanden inductie koken. Heb nu nog een gasfornuis. Ik vermoed dat de groepenkast moet worden aangepast en dus kijk ik welke voorbereiding hiervoor nodig is. Ik stuur een foto mee. Mijn inziens betreft het een fase 1 met 8 groepen. Graag uw vrijblijvend advies over de kostprijs als ik dit laat aanpassen.
zaterdag 16 februari 2019

Perilex aansluiting laten maken

Ik heb een nieuwe fornuis met inductie kookplaat gekocht. Het is de tweede, want het eerste ging kapot door een kortsluiting. Ik heb al een perilex stekker en snoer en ik zoek een ervarend elektricien die kan alles veilig verbinden. Dit allemaal in verband van het garantie.
vrijdag 15 februari 2019

Aarding aanleggen

Bij ons nieuwe vakantiehuisje moet nog aarding geslagen worden en op de meterkast aangesloten worden. Het is in Ter Aar, op veengrond, de pen kan met een grote hamer in de grond geslagen worden. Het grondwater zit op ruim 1 meter..
vrijdag 15 februari 2019

Onderhoud goederenlift

Ik zoek een liftexpert die onze goederenlift van een bedrijfspand jaarlijks kan onderhouden en bij storing een beroep op kunnen doen.
vrijdag 15 februari 2019

Vervanging huidige stoppenkast

De huidige stoppenkast dateert van 1979. Deze vervangen, groepen opnieuw indelen/ optimaliseren. Huidige analoge elektriciteitsmeter wordt niet vervangen. Slimme meter pas (in verband met zonnepanelen) pas vervanging indien defect of wettelijk verplicht.
vrijdag 15 februari 2019

Aansluiting elektrisch koken

In mijn keuken heb ik een loze leiding. Hier wil ik graag een stopcontact aanleggen voor elektrische koken. Er moet een groep aangemaakt worden in de meterkast en de draden moeten doorgetrokken worden. Wat zullen de kosten hiervan zijn? De afstand is ongeveer 5 meter.

Partners

Partners van Casius