Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

13321 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra voor camping aanleggen, elektra laten aanleggen of vervangen, elektra in hele woning vervangen, groepenkast vervangen en ander elektrawerk, elektra in gehele woning vervangen, vervangen van elektra in benedenwoning, elektrische installatie in woning vernieuwen, elektra in de woning compleet vernieuwen, groepenkast vervangen en sleuf frezen, meterkast vervangen en aansluiting verzwaren, modernisering van de meterkast, groepenkast en elektra vernieuwen, groepenkast leveren en installeren, groepenkast en elektra vervangen, stoppenkast vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

zaterdag 21 oktober 2017

Vervangen van meterkast en nieuwe plaatsen

Nieuwe stoppenkast plaatsen plus uitbreiding van de stoppen naar 10 groepen Graag een all in prijs voor Leveren en plaatsen en aansluiten.
zaterdag 21 oktober 2017

Kracht stroom aanleggen

Kracht stroom aanleggen
zaterdag 21 oktober 2017

Groepenkast vervangen en sleuf frezen

Wij zijn de komst van een nieuwe keuken aan het voorbereiden in ons appartement. Voordat de keuken in week 49 wordt geplaatst, willen wij onze groepenkast laten vernieuwen en laten uitbreiden. Er moet in de betonnen vloer ook een sleuf van 5 meter worden gefreesd voor de aanleg van stroomkabels naar de vaatwasser, oven, inductiekookplaat en magnetron. Er zit geen vloerverwarming in die vloer. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier al op korte termijn tijd voor hebben. Wij stellen een bezoek op prijs.
zaterdag 21 oktober 2017

Extra groep voor kookplaat

Uitbreiden groepen electriciteit
vrijdag 20 oktober 2017

Enkele trekschakelaar vervangen door dubbele

Ik heb nu een enkele trekschakelaar in de badkamer voor de wasmachine. Nu heb ik ook een droger erbij. Die wil ik ook graag op de trekschakelaar. Dus wil ik graag een dubbele gemonteerd hebben. Dus graag een offerte voor een trekschakelaar en montage
vrijdag 20 oktober 2017

Aardingspin slaan

Waterleidingmaatschappij (Brabant Water) en netwerkbeheerder (Enexis) gaan de stalen waterleidingen in de omgeving door kunststof leidingen vervangen. Het verzoek aan de huiseigenaar is om te controleren of de aarding van de elektrische installatie onafhankelijk werkt van de waterleiding. Inmiddels staat vast dat dit in mijn woning nu niet het geval is. Offerte: Graag ontvang ik een offerte van een erkende installateur, Uneto VNI, van de kosten om e.e.a. aan te passen. De aanpassing moet binnen 1 a 2 maanden hebben plaatsgevonden. Na realisatie zou ik graag een verklaring willen ontvangen dat een en ander conform de juiste wijze is geaard, conformiteitsverklaring KIWA, of certificaat van de installateur. In mijn omgeving zijn er waarschijnlijk meer belangstellenden. Maakt het de totaalprijs goedkoper om met meerdere buren tegelijk opdracht te verstrekken? Liefst eerste contact per e-mail.
vrijdag 20 oktober 2017

Meterkast vervangen en aansluiting verzwaren

Ik wil mijn oude stoppenkast laten vervangen door een moderne groepenkast. Bovendien wil ik de aansluiting laten verzwaren. Ik wil krachtstroom laten aanleggen en een aansluitkabel van 8 à 9 meter laten aanleggen naar de keuken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 20 oktober 2017

Krachtstroom van meterkast naar keuken trekken

Aansluiting vanuit de meterkast naar de keuken i.v.m. aanschaf inductiekookplaat
vrijdag 20 oktober 2017

Extra groepenkast bijplaatsen

Ik wil een extra groepenkast erbij zetten in mijn meterkast.
vrijdag 20 oktober 2017

Aardingspin slaan

Ik wil dat er een aardpen wordt geslagen voor de nieuwe elektra in de woning.
vrijdag 20 oktober 2017

Elektra laten aanleggen of vervangen

Voor een nieuwbouwproject in de Blaricummermeent, een kantoor pand, wil ik de elektra aan laten leggen. Het betreft een groepenkast, leidingen door de muur voor licht en meer. Het kantoor is 100 m2 en heeft 2 verdiepingen.
vrijdag 20 oktober 2017

Mantelbuis aanleggen naar meterkast/kelderkast en aardpen slaan

Ik ga de elektriciteitsmeter van de hal naar de kelderkast onder de trap laten verplaatsen (door Stedin). Het betreft een jaren '30 woning. Daarvoor moet een mantelbuis van 50 mm van naast de voordeur onder de hal door en door de kelderkast tot bij de nieuwe locatie van de elektriciteitsmeter worden aangelegd. Hier trekt Stedin dan de kabel door. De afstand is circa 4,5 meter. Ook moet een aarde worden geslagen en aangesloten. Graag ontvang ik offerte voor het aanbrengen van de mantelbuis en het slaan en aansluiten van aarde.
vrijdag 20 oktober 2017

Extra groep aanleggen voor de oven

Uitbreiding groepenkast en aanleggen stopcontact in de keuken voor de oven
vrijdag 20 oktober 2017

Verlichting in een atelier vernieuwen

Ik heb een leslokaal in mijn atelier van ongeveer 24 m². Nadat er een lamp is ontploft, wil ik graag de complete verlichting in/aan het plafond vernieuwen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier even te bespreken en ontvang daarbij graag uw advies en een prijsopgave.
donderdag 19 oktober 2017

Modernisering van de meterkast

Inhoud meterkast vervangen ( bouwjaar 1972 ) mede in verband met eventuele aansluiting voor inductiekookplaat.
donderdag 19 oktober 2017

Nieuwe bedrading trekken/leggen

Vanwege kortsluiting, stopcontact doorgebrand in het verwarmingshok in de badkamer op de eerste etage. Nieuwe bedrading nodig vanaf dat stopcontact naar het plafond in de badkamer..... Dan doet alles het weer. Er is al eerder een elektricien geweest (2 uur lang), die heeft het euvel gevonden en laten weten wat er nu precies moet gebeuren..... Ook heb ik nog een spotje die aan het plafond gezet moet worden.... Helaas moeten hiervoor nieuwe gaten geboord worden..... In het totaal was/is de Geschatte tijd ongeveer 2,5 uur werk-tijd Ik zou heel graag as maandag 23 oktober geholpen willen worden. Ik hoop dat dit mogelijk is en u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.....
donderdag 19 oktober 2017

Aardlekautomaat toevoegen

In meterkast 1 aardlekautomaat toevoegen (is daarmee tevens een groep toegevoegd, want het is een aarlekautomaat). Zie foto meterkast.
donderdag 19 oktober 2017

Intercom systeem vervangen

Wij willen onze intercom laten vervangen omdat de oude niet goed meer functioneert. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte voor de mogelijkheden met de bestaande bedrading.
donderdag 19 oktober 2017

Groepenkast en elektra vernieuwen

Voor een renovatieproject ben ik op zoek naar een bedrijf dat een nieuwe groepenkast kan aanleggen en het elektra binnenshuis kan aanpassen en aanleggen. Er is daar krachtstroom aanwezig en een oude stoppenkast.
donderdag 19 oktober 2017

Aardpen slaan en verbinden met 2 etages

Ik woon in een huurwoning waar we naar een gasloze toekomst willen. We willen geen gasverwarming meer en ook elektrisch gaan koken. We meoten dan wel een aardpen laten slaan en die moet worden aangesloten op 2 etages. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
donderdag 19 oktober 2017

Aanleg twee extra groepen

In mijn nieuwbouw appartement (oplevering 30 oktober) moeten twee groepen (perilex en oven) aangelegd worden in de meterkast, en moet de bedrading door de reeds aanwezige loze leidingen getrokken worden. Daarna moeten één daarvan op een perilex en de ander op een wandcontactdoos afgemonteerd worden.
donderdag 19 oktober 2017

3-fasen aansluiting aanleggen voor inductiekoken

Wij willen overstappen op koken op inductie en hebben daarvoor een 3-fasen aansluiting nodig. Graag ontvang ik een offerte voor de benodigde aanpassingen aan de elektra.
donderdag 19 oktober 2017

Diverse elektra klussen

Ik wil graag de tl-lamp in de keuken laten vervangen door een andere lamp. Ook wil ik een buitenlamp laten plaatsen. Hiervoor moet de bedrading worden getrokken, de buis zit er al. En dan is er ook nog een ander stopcontact nodig. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna graag uw vrijblijvende offerte.
donderdag 19 oktober 2017

Perilex contactpunt op extra meterkastgroep

Voor de nieuwe inductiekookplaat heb ik een perilex-aansluitpunt nodig in de keuken. Deze moet van een nieuwe groep komen uit de meterkast. Afstand van meterkast naar elektropunt is hemelsbreed twee meter.
donderdag 19 oktober 2017

Lampen repareren

1 hout- en metalen staande lamp met 2-verdiepingen tafeltje is uit de jaren dertig (denk ik) en komt van een Berlijnse zolder. De kap is smoezelig, de schroef voor de fitting is versleten, het fineer van het tafeltje krijgt craquelé. Misschien is hij aan zijn eind. 1 andere staande lamp, gekocht rond 1990, helemaal metaal, gaat moeilijk aan en uit en wiebelt aan de voet. Dat is een kwestie van goed gereedschap dat ik niet heb
donderdag 19 oktober 2017

Bedrading en spots vervangen in vitrinekasten

In onze dagbestedingslocatie staan 6 vitrinekasten met verlichting. Deze doen het niet meer en spots en bedrading moeten vervangen worden voor Led verlichting. Het zijn 6 los staande kasten en dus niet 1 systeem.
woensdag 18 oktober 2017

Inductiekookplaat aansluiten

Ik heb een Bosch PXE675DC1E inductie kookplaat gekocht. Nu wil ik hem gaan aansluiten, maar er wordt nogal vaag gedaan over hoe hij aangesloten moet worden. Ik heb dus iemand nodig die er een Perilex stekker aan kan zetten. 15 jaar geleden is er 2 x 1 automaat aangelegd met een Perilex stopcontact. Dit voor een Etna nobel keramische plaat. De stekker heb ik al aangeschaft. Wat zijn de kosten en op welke termijn zou dit kunnen.
woensdag 18 oktober 2017

Extra groep voor inductie

Ten behoeve van een installatie van een inductie kookplaat (7400 W totale aansluitwaarde) moet een extra groep geïnstalleerd worden.
woensdag 18 oktober 2017

Op woonschip 3 fasen aanleggen

Woon op een schip, meter en hoofdzekering in de walkast, groepenkast aan boord. Heb 3-fasen nodig voor electrische geiser en wellicht voor Keramische kookplaat.
woensdag 18 oktober 2017

Kabel aansluiten in de meterkast

Ik woon op een schip en de meter zit in de walkast, groepenkast aan boord. Ik heb een 3-fasen aansluiting nodig voor een elektrische geiser en eventueel ook voor een keramische kookplaat.
woensdag 18 oktober 2017

Aanleggen van een stopcontact

Aanleggen van een extra stopcontact in de keuken ten behoeve van de vaatwasser. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt.
woensdag 18 oktober 2017

Onderzoek en eventueel aardlekschakelaar vervangen

Te vaak slaat de aardlek in ons huis eruit. Er zijn 4 groepen aangesloten op de aardlek. Soms gebeurd er weken niets en dan kan het zelfs drie maal op een dag gebeuren, terwijl er niets bijzonders aanstaat. Na inschakeling kan de aardlek er weer uit springen of deze blijft weer een poosje aan. Het is heel verschillend, we kunnen er niet achter komen wat hier de oorzaak van is. Wellicht moet het elektra eens worden doorgemeten of is er een nieuwe schakelaar nodig. We ontvangen graag een offerte voor uw inspectie en de eventuele vervanging.
woensdag 18 oktober 2017

Aardpen slaan wegens aanpassing waterleiding

Waarschijnlijk moet er een aardpen geslagen worden. De aarding loopt nu via de waterleiding. Dit kan en mag na half november niet meer vanwege een vervanging van de aanvoerwaterleiding door een kunststof leiding. De stoppenkast heeft 9 groepen. Wellicht kan of moet deze vervangen worden door een groepenkast. Graag een offerte op maat.
woensdag 18 oktober 2017

Aardlekschakelaar, extra groep en intercom installeren

Ik verhuis 31 oktober naar appartement op de derde verdieping. Nu blijkt daar geen aardlekschakelaar in de meterkast te zitten (zie foto). ER zijn 3 groepen maar die wil ik graag uitbreiden naar 4 groepen omdat we er met 3 mensen gaan wonen in vergelijking met de ene die er nu woont. Ik wil ook graag een intercom met camera laten installeren, liefst draadloos en wil dat ook graag door dezelfde elektricien laten doen die de meterkast komt doen (twee vliegen in 1 klap). Er is een vaatwasmachine, een droogtrommel, een koelkast een magnetron, een oven en een wasmachine en wat klein keukengerei zoals ketel, blender/toaster et cetera. Die allemaal tegelijkertijd moeten kunnen werken op de groepen. Graag ook advies of 4 dan genoeg is en wat de extra prijs is voor een extra groep erbij. Ik hoor graag van jullie en ook op welk termijn dit kan worden gedaan. Het zou het liefst op donderdag 2 november of vrijdagmiddag 3 november moeten gebeuren nog voordat we het appartement gaan schilderen.
woensdag 18 oktober 2017

Aardpen slaan

Aardpen slaan ter behoeve va een tijdelijke elektra aansluiting die volgende week door de netbeheerder wordt aangesloten. De elektra kast staat er al. Ik had al met een ander bedrijf contact hierover maar die blijken er pas eind oktober tijd voor te hebben. Ik hoop daarom dat jullie er iets eerder tijd voor hebben zodat de boel volgens plan volgende week gerealiseerd kan worden. Graag even contacten zodat ik weet of jullie er tijd voor hebben deze week of begin volgende week, zodat ik weet waar ik aan toe ben.
woensdag 18 oktober 2017

Tuinverlichting aanleggen

Wij willen graag tuinverlichting aan laten brengen. Stekkerdozen zijn buiten al aanwezig. Sleuven voor grondkabels zijn ook al gegraven. Lampen al aanwezig, gaat om de bekabeling en het aansluiten ervan.
woensdag 18 oktober 2017

Extra groepen en aardlekschakelaar plaatsen

Uitbreiden van de groepen. Aardlekschakelaar. Het betreft een woning uit 1967 met 4 groepen en geen aardlekschakelaar.
woensdag 18 oktober 2017

Meterkast vervangen

Bestaande meterkast vervangen (4 groepen porseleinen stoppen) tbv nieuwe keuken. Aansluitpunten naar meterkast voor: Vaatwasser, combi oven, inductie. Combi switch ten behoeve van een coocker Aansluitpunt afzuigkap Wandcontactdoos afzuigkap 2x een Drievoudige wandcontactdoos Extra groep voor badkamer
woensdag 18 oktober 2017

Groepenkast vervangen

Vervangen van groepenkast. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt. De klant kan de vakman per mail nog wat extra foto's sturen.
dinsdag 17 oktober 2017

Groepenkast en hoofdschakelaar plaatsen

Ik wil graag een drie fase hoofdschakelaar laten plaatsen. Voorlopig moet dit aangesloten worden op een 1 fase aansluiting en later, als de 3 fase is aangelegd, moet het op 3 fase. In eerste instantie wil ik ook graag dat er alvast een nieuwe groepenkast wordt geplaatst. De groepenkast is al aanwezig, betreft een Schneider PRAIl. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.
dinsdag 17 oktober 2017

Aardpen laten slaan

Nw aansluiting
dinsdag 17 oktober 2017

Aardpen slaan

Ik wil dat er een aardpen wordt geslagen en dat er een nieuwe aansluiting wordt geplaatst zoals een stoppenkast. Het gaat voornamelijk om de aardpen, de rest kan later ook.
dinsdag 17 oktober 2017

Diverse elektra klussen in een woning

Ik heb een aantal elektra-klussen in mijn woning. Ik wil graag een schakelaar en verlichting in de badkamer laten nazien en laten repareren of vervangen. Verder wil ik 2 dimmers en de verlichting in de woonkamer en keuken laten nazien en indien nodig laten repareren. Momenteel hebben we voor de buitenlampen een kabel met stekker naar de meterkast. Daar zit nog geen schakelaar op en dat is lastig. We willen de buitenlampen graag met een schakelaar kunnen bedienen en laten dat graag in orde maken. We ontvangen vooraf graag uw prijsindicatie.
dinsdag 17 oktober 2017

Elektra voor camping aanleggen

Wij zijn bezig met het opstarten van een camping, met 30 staanplaatsen. Graag willen wij een offerte aanvragen voor het aanleggen van elektriciteit naar 30 plekken, een sanitairgebouw en receptie. Het is nu nog een agrarisch stuk land. In december gaan de bollen er uit en kan er aan de realisatie begonnen worden.
dinsdag 17 oktober 2017

Stopcontact aanleggen

Zou graag een stopcontact willen laten maken voor mijn vaatwasser. Er zit al een gat in de muur waar een draad in zit naar de meterkast (stroomdraad door trekken).
dinsdag 17 oktober 2017

Meterkast vervangen

Ik moet een nieuwe meterkast laten plaatsen na waterschade. Deze meter kast moet op dezelfde plek komen: - 1 Hoofdschakelaar 3 fase; - 3 Aardlekschakelaars; - 11 Groepen (1 dubbele kookgroep - inductie). Ik ontvang hier graag een offerte voor.
dinsdag 17 oktober 2017

Elektra laten keuren

Ik heb een aardlekschakelaar met 12 groepen volledig aangelegd in huis en bij de aanbouw schuur moet enkel gekeurd worden.
dinsdag 17 oktober 2017

Stroomgroep bijplaatsen

Ik wil een zekering laten bijplaatsen in de meterkast voor een smart inductiekookplaat. Er zijn 5 groepen in de meterkast en een aardlekschakelaar. Er is plaats voor nog een groep. Graag een offerte.
dinsdag 17 oktober 2017

Elektrische oven repareren

Jaren geleden is een groot fornuis gekocht bij Praxis. Bij een verhuizing is er iets stuk gegaan in de aansluiting van de elektrische oven. Telkens als deze nu wordt aangezet slaan de stoppen door. De stekker lijkt ok, het stopcontact is dat zeker. De stroomstoring of los contact moet dus waarschijnlijk in de oven zitten.
dinsdag 17 oktober 2017

Leidingsleuven frezen en inbouwdozen inboren in beton

Het gaat om verplaatsen van 3 stopcontacten, nu ca. 100 cm boven de vloer, naar ca. 25 cm boven de vloer. Benodigde werkzaamheden: infrezen van 3 leidingen van ca. 80 cm lang. En in boren van tweemaal 4 inbouwdozen naast elkaar, en éénmaal 2 inbouwdozen naast elkaar. De kamer is geheel uitgeruimd. De elektraleidingen hoeven niet door u te worden aangelegd. Werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd binnen 1 dag en uiterlijk op vrijdag 27 oktober 2017.

Partners

Partners van Casius