Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

12608 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: appartementencomplex voorzien van intercomsysteem met camera, intercom en elektrische deuropener installeren, elektra laten aanleggen of vervangen, aardpen slaan en volledige installatie plaatsen, intercominstallatie vervangen, groepenkast vervangen in een jaren '20 woning, nieuwe groepenkast installeren, volledige elektra vervangen, elektra in een oud huis vervangen, groepenkast en elektra vervangen en uitbreiden, deurbel en intercom vervangen, meterkast laten vernieuwen, groepenkast en bekabeling uitbreiden en vervangen, elektrawerk in de nieuwbouwwoning, verlichting herstellen in de keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

vrijdag 24 maart 2017

Inductiekookplaat aansluiten en monteren

Kookplaat aansluiten op 2 groepen.
vrijdag 24 maart 2017

Lichtpunt in het plafond verplaatsen

Klus 1: Momenteel zit er geen lichtpunt in mijn plafond. Ik verwacht dat er 1. 5m in plafond betonplaat gefreest moet worden en +-5 meter in de muur om bij een stroom punt te komen. Klus 2. Er dienen 4 luidspreker leidingen gefreest te worden in de muur. Van tv meubel naar de 4 punten is +-20 meter. Voor indicatie van de woning zie site funda. Moerlaken 70 etten-leur
vrijdag 24 maart 2017

Plafondlamp laten monteren

Ik wil één plafond lamp laten monteren.
vrijdag 24 maart 2017

Buitenlamp laten vervangen

Ik heb bij jullie een buitenlamp gekocht en deze is nu voor de tweede keer stuk. De eerste keer bleek er water in gekomen. Ik heb dit toen droog gemaakt en weer op laten hangen met een nieuwe lamp erin. Nu is hij weer stuk en vermoed hetzelfde probleem. Ik zorg voor een nieuwe buitenlamp maat kan de oude niet demonteren en de nieuwe weer monteren. Ik voel me er ook moet veilig bij dus enige haast is geboden! Ik ben alleen en kan zelf geen nieuwe lamp monteren. Ik zoek graag op zo'n kort mogelijke termijn hulp hierbij!
vrijdag 24 maart 2017

Groepenkast en elektra vervangen en uitbreiden

Elektra 1 slaapkamer vervangen + meterkast vernieuwen + uitbreiding elektra keuken
donderdag 23 maart 2017

Portiekverlichting plaatsen, nieuw slot monteren en intercom repareren

Graag vragen wij een offerte op om een lamp te plaatsen in Amsterdams portiek met bewegingssensor tegen overlast / hangjongeren. Hiernaast is het slot van de voordeur niet goed. De deur valt niet stevig in het slot. Wij denken aan het monteren van een nieuw sluit op de voordeur. Graag ook in de offerte opnemen; het repareren van de intercom/ bel. Indien mogelijk ontvangen wij de offerte voor 3 april zodat wij de kosten kunnen bespreken tijdens onze VVE-vergadering.
donderdag 23 maart 2017

Intercominstallatie vervangen

Onze VvE wilt graag een offerte om het huidige systeem te vervangen. Het gaat om een paneel met 12 aansluitingen en een paneel met 9 aansluitingen. Graag in de offerte meenemen met en zonder video verbinding
donderdag 23 maart 2017

Gaskookplaat door een inductiekookplaat vervangen

Ik heb op dit moment een gaskookplaat, maar wil deze vervangen door een inductieplaat. Ik wil de inductiekookplaat laten plaatsen en ook 2 extra groepen laten aanleggen. Mogelijk moet het composiet aanrechtblad aangepast worden voor de kookplaat.. De groepenkast is ongeveer vijf meter van de te plaatsen kookplaat. In de keuken is een stopcontact aanwezig, waar de vaatwasser op zit. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.
donderdag 23 maart 2017

Aardpen slaan en op de meterkast aansluiten

Aardpen slaan + aansluiten op meterkast.
donderdag 23 maart 2017

Groep bijplaatsen en stopcontacten verplaatsen

Ten behoeve van een tweede oven in de keuken dient er ene extra groep bijgeplaatst worden met een aansluiting in de keuken. De keuken zal volledig verwijderd zijn op het moment dat de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Daarnaast zijn er 3 stopcontacten in de huiskamer die verplaatst moeten worden. Zitten nu ongeveer op een meter hoogte maar zouden naar plint hoogte moeten. Hiervoor moet er in in een betonnen muur gefreesd worden. Komende woensdag krijg ik de sleutel van de woning, dan moet het zo spoedig mogelijk uitgevoerd worden want de stukadoor komt begin april.
donderdag 23 maart 2017

Deurbel met deuropener repareren

Graag zou ik mijn deurbel met automatische deuropener willen laten repareren.
donderdag 23 maart 2017

Krachtstroom aanleggen voor een snackbar

Op 1 mei ga ik het huurcontract tekenen voor een pand waarin ik een snackbar wil gaan openen. Er is daar nog geen krachtstroom en ik wil graag uw offerteprijs ontvangen voor het aanleggen van ten minste 3 x 25 Ampère.
donderdag 23 maart 2017

Appartementencomplex voorzien van intercomsysteem met camera

Het betreft een offerte aanvraag om onze VVE te laten voorzien van een nieuw intercomsysteem met camera. Het gaat om 30-35 appartementen verdeelt over 8 portieken. Ieder portiek heeft een eigen bellen tableau. Het gaat om 2 blokken in totaal. De offerte zal ter goedkeuring worden voorgelegd in de algemene leden vergadering.
donderdag 23 maart 2017

Deurbel en intercom vervangen

Voor een bedrijfspand willen we onze deurbel/intercom vervangen. Er zijn 5 gebruikers, het zou prettig zijn als de nieuwe intercom een videoverbinding heeft, maar dit is niet perse noodzakelijk.
donderdag 23 maart 2017

Extra stopcontacten in de keuken plaatsen

Ik wil 2 extra stopcontacten voor platen Nieuwendijk Keuken in de Muir van nieuwbouw woning.
donderdag 23 maart 2017

Meterkast laten vernieuwen

Ik wil mijn oude meterkast uit 1984 laten vervangen. Ik weet niet hoeveel groepen er nodig zijn maar ik kook elektrisch dus daarvoor is wel krachtstroom nodig. Het betreft een rijtjeswoning.
woensdag 22 maart 2017

ICT- en telefoniesysteem aanpassen in een huisartspraktijk

Huisartspraktijken is 18 jaar geleden opgeleverd met systeemplafonds en kabelgoten. We hebben 15 werkplekken en 1 centrale serverkast waar ICT en telefonie samenkomen. Bij de bouw is wel gewerkt met nummering, maar daar klopt niet veel van. We weten ook niet of alle poorten wel voldoende functioneren. 1. We willen een fax en printer naar een andere werkplek verplaatsen. 2. We willen dat alle poorten op 15 werkplekken worden nagelopen en ik kaart worden gebracht in een duidelijke schema. 3. We willen dat het dat het buiten kantoortijden wordt uitgevoerd omdat dan alle werkplekken toegankelijk zijn.
woensdag 22 maart 2017

Stopcontacten en lichtschakelaar vervangen

Er moeten 3 ouderwetse stopcontacten vervangen worden en 1 lichtschakelaar. Materiaal heb ik klaar liggen.
woensdag 22 maart 2017

Glasvezel- en COAX-aansluiting verplaatsen

Ik wil de glasvezelaansluiting verplaatsen van de woonkamer naar de meterkast, ongeveer 5 meter, en daarnaast de coax-aansluiting verplaatsen naar een nieuwbouwgedeelte dat nog moet worden gerealiseerd. Dit zal ongeveer 12 tot 15 meter.
woensdag 22 maart 2017

Krachtstroom voor de inductiekookplaat aanleggen

In mijn huurwoning wil ik een inductie kookplaat. Echter moet hiervoor krachtstroom aangelegd worden. Vrijblijvend ontvang ik graag een prijsopgave.
woensdag 22 maart 2017

Aardpen slaan

Nieuwe Aardpen slaan, ivm plaatsen nieuwe kast.
woensdag 22 maart 2017

Groepenkast en bekabeling uitbreiden en vervangen

Situatie : appartement uit 2000, de meterkast bevindt zich buiten appartement in een kast in de gang bij liftschacht voor de watermeter, elektra, coax en modem. Nodig: 1: groep bijplaatsen ten behoeve van de keuken. De keuken zit nu op 1 groep, 2x Senseo aanzetten en aardlek schakelaar slaat uit. 2: Graag directe coax vanuit meterkast naar 1e slaapkamer, splitsen naar 2e slaapkamer. Huidige aansluiting naar huiskamer blijft gehandhaafd. Aansluitpunt Ziggo in meterkast, modem in meterkast loopt een coax kabel naar huiskamer voor TV, ongeveer 11 meter. Vandaar heeft vorige eigenaar coax, flutdraadje, weer terug onder vloer naar slaapkamers geleid met in de laatste kamer, tegen gang een lift, slechte ontvangst op coax. Internet kabel heeft vorige eigenaar zelf getrokken vanuit meterkast naar scheiding tussen 2 slaapkamers, en vandaar wat geknoopt om weer in de huiskamer te komen. 3: Goede internet verbinding via Cat 5/6 kabel vanuit de meterkast naar de 2 slaapkamers. Voor de woonkamer, voor TV en Humax, gebruik ik nu vanuit de meterkast de DEVOLO 1200, werkt redelijk maar kan beter. Misschien andere plaats voor modem, woonkamer, maar dan moet de internet verbinding weer anders lopen.
woensdag 22 maart 2017

Lampen en dimmers monteren

Ivm nieuwe hanglamp wil ik deze iets inkorten en ophangen aan plafond, hierbij dient wel stopcontact te worden verplaatst. Daarnaast heb ik spots waarvoor ik een dimmer wil plaatsen en heb op een slaapkamer spots waar de dimmer neit meer functioneert.
woensdag 22 maart 2017

Elektrawerk in de nieuwbouwwoning

Graag ontvang ik een offerte voor de werkzaamheden zoals omschreven in de bijlage.
woensdag 22 maart 2017

3-fasen in de keuken aanleggen

Voor een keuken willen wij een 3 fase aansluiting aanleggen. Wat zijn de kosten hiervoor en welk soort moeten we dan aanleggen?
woensdag 22 maart 2017

Verlichting herstellen in de keuken

De verlichting in de keuken werkt niet naar behoren. Het gaat om 10 spotjes die gecontroleerd en gerepareerd.
woensdag 22 maart 2017

UTP kabel trekken

Ik wil graag een UTP kabel vanaf de meterkast naar de woonkamer laten trekken. In de woonkamer moet er een doos geplaatst worden waar de UTP stekker in gestoken kan worden en in de meterkast in de modem. De lengte hiervan is ongeveer 20 meter. De buis van de telefoonkabel kan gebruikt worden voor de kabel.
woensdag 22 maart 2017

Extra groep bijplaatsen

Wat kost het bijplaatsen van een extra groep in een meterkast voor een zonne-energie systeem?
dinsdag 21 maart 2017

Aardpen voor een bouwkast slaan

Ik wil voor mijn bouwkast een aardpen laten slaan. De kast wordt 28 maart aanstaande aangesloten. Het adres is te Son en Breugel, het betreft een vrije kavel.
dinsdag 21 maart 2017

UTP-aansluitingen afmonteren

Wij hebben in ons nieuwbouwhuis 3 UTP aansluitingen die nog niet zijn afgemonteerd. De bekabeling ligt er al, ze moeten alleen nog worden afgemonteerd. Graag vernemen wij wat de kosten hiervoor zijn.
dinsdag 21 maart 2017

Groepenkast vervangen in een jaren '20 woning

Het betreft een woning die ik overweeg aan te gaan kopen, ik heb nog geen bod op de woning uitgebracht. Ik wil eerst het financiële plaatje rond hebben van de mogelijke werkzaamheden. In bestaande tussenwoning 1928 moet de elektra worden vervangen. De huidige installatie heeft 5 groepen zonder aardlek, de gewenste situatie is 8 groepen met een aardlek en de norm van deze tijd hanteren. Hierbij moeten ook alle kabels en aansluitpunten worden vervangen. Voor televisie en Internet zijn 1x COAX kabel en 2x netwerk kabels gewenst.
dinsdag 21 maart 2017

Elektra laten aanleggen of vervangen

AANLEGGEN NIEUWE ELEKTRA IN OUDE VRIJSTAANDE WONING BGG EN ETAGE INCUSIEF STOPPENKAST
dinsdag 21 maart 2017

UTP CAT6 netwerkkabels trekken

Sinds kort is ons huis aangesloten op glasvezel. Daarom graag een offerte voor het volgende: Netwerkkabels, UTP CAT6, trekken van meterkast naar 4 plekken in huis. Deze netwerkkabels vervangen de huidige coax kabels. De wandcontactdozen van de coax vervangen door netwerkcontactdozen. De huidige coax lopen van meterkast naar: - woonkamer, begane grond - 2 x slaapkamer op 1e verdieping - 1 x slaapkamer op 2e verdieping. Graag ontvang ik een offerte die inzicht geeft in materiaal en arbeidskosten.
dinsdag 21 maart 2017

Elektra controleren op veiligheid en herstellen

I am planning to move a house which is built in 1951. Cables and meter box don't look very smart so I would like to have safety checked and if necessary, change cables according to specialists's opinion Ik ga verhuizen naar een woning uit 1951. De elektra en de groepenkast zien er niet heel veiling uit en deze wil ik graag laten controleren door een vakman. Verder ontvang ik hier na graag een gespecificeerde offerte over wat er precies gedaan dient te worden met de prijzen en tijdsduur erbij.
dinsdag 21 maart 2017

Groepenkast plaatsen en stopcontacten vernieuwen

Ik heb nu een groepenkast met 4 porseleinen stoppen. Graag wil ik de stoppenkast vervangen. kunt u advies geven over hoeveel stoppen er nodig zullen zijn? Tevens zijn er 2 stopcontacten die vernieuwd moeten worden.
dinsdag 21 maart 2017

Plafondlamp in keuken ophangen

Wegens revalidatie ben ik niet in staat om zelf goed een Gamma lamp trioplaat plaque trio te bevestigen en aan te sluiten.
dinsdag 21 maart 2017

Golmar deurintercom repareren

De deurintercom doet het niet, we vermoeden dat de speaker aan de buitenkant kapot is.
dinsdag 21 maart 2017

Aanleggen elektra en schakelaar voor rolluiken

Het betreft driemaal aanleggen van inbouwraam en loze leidingen door gybobloc en betonmuur over ongeveer 2-3 meter ten behoeve van later te trekken elektra en schakelaar voor rolluiken. Het gaat om de 3 ramen van de grootste slaapkamers.
dinsdag 21 maart 2017

Aarding verplaatsen van waterleiding naar aardpen

De aarding verloopt momenteel via de waterleiding, dit moet worden aangepast naar een aardpen. De aarde loopt nu via de meterkast naar de waterput bij de voordeur. Hier is de aarde aangesloten op de waterleiding.
dinsdag 21 maart 2017

COAX-kabel laten trekken

Wij wonen in een huis gebouwd omstreeks 1930. De groene kabel komt binnen bij de voordeur en zit vanaf daar met een signaalversterker aangesloten op 1-6 kabels die naar aansluitpunten binnen het huis leiden. Bij de groene kabel is het signaal goed, bij de tv + modem uiteindelijk niet meer. Wij willen in ieder geval 1 (wellicht 2) goed doorgetrokken kabels naar een aansluitpunt in de huiskamer voor tv + internet (afstand ongeveer 8 meter).
dinsdag 21 maart 2017

Ouderwetse stoppenkast vervangen

De oude stoppenkast met 4 stoppen wil ik graag laten vervangen. In de nieuwe kast dienen er ook 4 stoppen te komen inclusief de aardlekschakelaar.
dinsdag 21 maart 2017

COAX TV-kabel opnieuw trekken

Op de begane grond wil ik mijn televisie voorzien van internet. Daarvoor wil ik de huidige kabelgoot/buis van de analoge Radio kabel gebruiken. Dat betekent dat de internet kabel plaats maakt voor de Analoge radio kabel, die door deze kabelbuis heengetrokken moet worden. Afstand tussen meterkast en aansluiting is ongeveer 17 meter. Het huis is uit de jaren ’70.
dinsdag 21 maart 2017

Meterkast en apparatuur doormeten

Ik wil de meterkast laten doormeten. Er zijn verschillende apparatuur en lampen kapot gegaan in korte tijd. Te denken aan gloeilampen, oven en droger.
dinsdag 21 maart 2017

TV- en CAT-kabel trekken

Een wandcontactdoos voor internet en tv kabel moet geplaatst worden, inclusief trekken juiste bedrading. Coax en Cat5 (of welke beter is). Wij willen op zolder goede internet hebben voor gebruik van playstation. Een loze leiding is al aanwezig. Kunt u een indicatie aan mij mailen?
dinsdag 21 maart 2017

Kroonluchter opnieuw bedraden

Kroonluchter opnieuw bedraden 6 stuks met fitting.
dinsdag 21 maart 2017

Reparatie van spotjes en dimmers

Dit betreft een aanvraag voor het repareren van spotjes in een verlaagd plafond (badkamer en keuken). - De spotjes in verlaagd plafond keuken doen het niet. Reden: waarschijnlijk een defecte dimmer. - De helft van de spotjes in de badkamer doen het niet. Reden: onbekend. Graag ontvang ik van u een offerte met de mogelijkheden! Alvast bedankt,
dinsdag 21 maart 2017

Aardpen slaan bij gerenoveerd huis

Er moet een aardpen bij de meterkast geslagen worden. Het huis is gerenoveerd. Nu moet er nog aarding gemaakt worden. De pen slaan en aansluiten in de meterkast.
maandag 20 maart 2017

Aardpen slaan

Wij zullen binnenkort tijdelijk gaan wonen in een woonunit op de bouwkavel waar onze nieuwe woning gebouwd gaat worden. Er wordt daar tijdelijk een bouwstroomkast geplaatst. Er moet een aardpen worden geslagen voor de nieuwe woning. We horen graag of die ook op de kast kan worden aangesloten. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
maandag 20 maart 2017

Zonnepanelen aansluiten op een boot

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten aansluiten van zonnepanelen en plaatsen van nieuwe accu's (accu's reeds in bezit) en het nakijken van de elektrische aansluitingen. Al deze werkzaamheden betreffen een boot, een Barkas 1100.
maandag 20 maart 2017

Groepenkast ombouwen naar 3 fasen

Ombouwen groepenkast van 1 naar 3 fase.

Partners

Partners van Casius