Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

15988 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: elektra installatie gehele woning, vervangen groepenkasten, uitbreiden meterkast, tl armaturen vervangen naar LED panelen, nieuwe groepenkast en vernieuwen complete bedrading, extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen, extra 2 fase groep meterkast, aanleg stopcontact voor elektrische auto, video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex, inductiefornuis aansluiten, groepen erbij en via de kruipruimte uitbreiding van de groepenkast, kosten van meterkast verplaatsen, centraaldozen aansluiten, intercom vervangen, leidingen aanleggen voor wandlampen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

maandag 9 december 2019

Hoofdschakelaar plaatsen ivm zonnepanelen

We hebben zonnepanelen, maar geen hoofdschakelaar.
zondag 8 december 2019

elektra installatie gehele woning

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van een volledige elekrta installatie in onze casco woning. Betreft een woning van ongeveer 200 m² met 1 badkamer, 4 slaapkamers, 1 woonkamer-keuken, 1 bijkeuken, 1 inpandige garage, 1 toilet, 1 gang. Keuken apparatuur: oven, vaatwasser, quooker, koffie machine, koelkast, vriezer en een e kookplaat
zondag 8 december 2019

Meterkast verplaatsen

Ik wil graag mijn meterkast van de elektra verplaatsen. Hij hangt nu in mijn voorraadkast en het moet buiten opgehangen worden. Ongeveer 50 cm dus een halve meter verplaatsen.
zondag 8 december 2019

Krachtstroom aanleggen

Ik wil graag krachtstroom aan laten leggen voor de inductie kookplaat en ik ontvang hier graag een prijsindicatie voor.
zondag 8 december 2019

2-fasen aansluiting

Ik wil graag een 2-fasen aansluiting in de meterkast laten aanleggen. Dit is bedoeld voor een inductie kookplaat in de keuken.
zondag 8 december 2019

Extra 2 fase groep meterkast

Ik heb een oven met een perilex stekker maar dat is een 2 fase aansluiting en is niet aanwezig in mijn huis. Mijn vraag is wat de kosten van een extra 2 fase groep gaat kosten.
zondag 8 december 2019

Meterkast vervangen

Hebben reeks sterkstroom. Gaan zonnepanelen (20) en hybryde warmtepomp laten installeren. Daarom moet de meterkast vervangen worden.
zondag 8 december 2019

Extra groep (uitbreiden)

1 a 2 extra groepen plaatsen 1 voor de zolder en de ander moet even voor gekeken worden.
vrijdag 6 december 2019

Wasmachine snoer verlengen en aansluiten op trekschakelaar

Ik ben opzoek naar een partij die mijn wasmachinesnoer kan verlengen met ongeveer 2 meter en vervolgens ook kan aansluiten op een bestaande trekschakelaar.
vrijdag 6 december 2019

Reorganiseren en vervangen meterkasten

- Meterkast in woonhuis (11 groepen, 1 3-fase heeft alleen automatische stoppen maar zit niet achter aardlekschakelaar, 3 andere groepen (ijskast, wasmachine) zitten niet achter aardlekschakelaar, gebruik verschillende merken schakelpanelen) - Meterkast in garage (10 groepen via 1 3-fase groep van woonhuis zonder aardlekschakelaar, slechts 1 aardlekschakelaar voor 10 groepen, 1 3-fase is tijdelijk buiten gebruik en heeft alleen automatische stoppen en zit niet achter aardlekschakelaar,, andere groep zit niet achter aardlekschakelaar?)
vrijdag 6 december 2019

Aanleg stopcontact voor elektrische auto

I.v.m. aanschaf elektrische auto willen we graag een stopcontact laten aanleggen. De afstand van het laadpunt naar de meterkast wordt ongeveer 2 a 3 meter.
vrijdag 6 december 2019

Groepenkast geschikt maken voor 3-fase

Groepenkast geschikt maken voor 3-fase, hiervoor dient op zijn minst een 3-fase hoofdschakelaar geïnstalleerd te worden. Bij voorkeur zou ik de werkzaamheden op korte termijn willen laten uitvoeren.
donderdag 5 december 2019

Aardpen inslaan

De gehele woning is 6 maanden terug gerenoveerd. Daarbij is alles thuis ‘geaard’. Alleen heeft mijn aannemer kennelijk de bron van de ‘aarde’ niet kunnen vinden. Er moet dus denk ik een aardpen ingeslagen worden. De meterkast is ook helemaal vervangen. Zie in de bijlage een foto van hoe het geaard is, alleen die grijze draad gaat nergens naartoe.
donderdag 5 december 2019

Aanpassing/installatie keukenverlichting

Ik heb advies nodig betreffende keukenverlichting. In de keuken zijn 3 driehoekspotjes van Domus Line bij de bouw onder de bovenkastjes geïnstalleerd . Deze werken op aanraking van 1 van de lampjes, maar gaan ook spontaan elke drie vanzelf branden zodra er om de een of andere reden een stroomonderbreking is geweest en de stroom weer terugkomt. Dit vind ik onveilig , want dat kan gebeuren als ik niet thuis ben en de halogeen lampjes worden na een tijdje erg warm. Er is geen zichtbare manier om de stroom te onderbreken en ik kan ook niet zien op welke; achter keukenblok verborgen, contactdoos de lampjes aangesloten zijn. Ik zou dus graag willen weten of er ergens een stroomonderbreker geplaatst kan worden, of advies krijgen over nieuw aan te schaffen ledlampjes en of u de bijbehorende installatie dan uit kunt voeren. Tevens zou ik dan ook graag 2 plafondlampen die ik al gekocht heb willen laten installeren.
donderdag 5 december 2019

Meterkast keuring horeca

Meterkast nen1010 moet gekeurd worden. Mogelijke aanpassingen. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 5 december 2019

3 fase aansluiting realiseren

In de meterkast een 3 fase aansluiting realiseren voor inductie kookplaat met fornuis. Ik heb nog geen perilex aansluiting. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 5 december 2019

Vervangen groepenkast

Ik zou graag de oude groepenkast laten vervangen, aangezien ik met een grondige verbouwing ben begonnen. Betreft een rijtjeswoning uit 1931 met in begin jaren 80 (?) aangepaste stroomvoorziening met 5 groepen.
donderdag 5 december 2019

Storing meterkast. Alle Electra uit

Mijn hoofdschakelaar is uitgevallen en ik zit al 24 uur in de kou. Alle elektra is uitgevallen. Kunt u dit zsm voor mij repareren? Ik hoor het graag. SPOEDKLUS
donderdag 5 december 2019

Twee aardlekschakelaars in de meterkast plaatsen

Ik wil 2 nieuwe aardlekschakelaars in de meterkast laten plaatsen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
woensdag 4 december 2019

Uitbreiden meterkast

Gaarne offerte voor uitbreiding naar fase 3 met 8 of 9 groepen. Meterkast heeft nu 3 groepen. Dus ook kosten voor de meterkast. Op fase 2 of fase 3 vervangen worden. Dit hoort voor rekening van de netbeheerder te komen dus ik vraag mij af of u mij hierbij kan helpen of dat u weet welke weg ik hiervoor moet volgen.
woensdag 4 december 2019

Ring deurbel aanbrengen en beltrafo plaatsen

Ik wil mijn huidige deurbel laten vervangen door een Ring deurbel. Alle materialen zijn in huis. Er moet wel een beltrafo worden geplaatst in de meterkast.
woensdag 4 december 2019

Nieuwe groepenkast

Ik heb onlangs een woning gekocht en er moet een nieuwe keuken in. En we gaan elektrisch koken, dus er moeten een paar extra stopcontacten in de keuken komen. Ik denk 6 stuks. En wat kost het om de groepenkast te vervangen? Graag hoor ik van u.
woensdag 4 december 2019

Internetkabel naar garage doortrekken

Ik wil een UTP kabel van 14 meter door bestaande leiding trekken in Zutphen.
woensdag 4 december 2019

Video intercom installatie vervangen voor een appartementencomplex

Ik wil één bestaande video intercom installatie laten vervangen, voor een appartementencomplex van in totaal 14 appartementen.
woensdag 4 december 2019

Inductiefornuis aansluiten

Wat zou het kosten om mijn gasfornuis af te koppelen en hier een inductiefornuis te installeren. Er zal dus naast het afkoppelen ook een perilex aansluiting in de keuken moeten komen.
woensdag 4 december 2019

Krachtstroom aanleggen

Ik wil krachtstroom laten aanleggen in verband met de aanschaf van een tesla. Ik ga bij tesla een laadpaal bestellen, deze dient installer te worden en hiervoor is een krachtstroom nodig. 3 Meter of 5 meter is de afstand van de meterkast naar de paal, afhankelijk van waar ik hem plaats.
woensdag 4 december 2019

Verplaatsen stopcontact + lichtschakelaar

Een gecombineerd stopcontact en lichtschakelaar zit op de plek waar een tv opgehangen moet worden. Het stopcontact moet omlaag. De lichtschakelaar moet opzij. Het gaat om een gestucte bakstenen draagmuur in een jaren '30 woning. Daarnaast vroeg ik mij af of het mogelijk is om van een telefoon en kabel aansluiting stopcontacten te maken?
woensdag 4 december 2019

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag mijn stoppenkast vervangen. Afvoeren optioneel.
dinsdag 3 december 2019

Perilex aansluiting aanleggen voor inductie koken

Installeren van een Perilex aansluiting tbv keukenapparatuur namelijk een inductie kookplaat. Daarbij gaat het om het plaatsen van een kookgroep, het trekken van de juiste bedrading en het plaatsen van een perilex stopcontact (2 fase). Kruipruimte is aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat wordt ongeveer 2 a 3 meter.
dinsdag 3 december 2019

Stopcontact wegwerken

Wij gaan in een appartmentje in Amsterdam wonen uit de jaren 20 (1924). De stopcontacten lopen momenteel door een plastic buisje van het plafond naar het midden van de muur. Dit vinden we best lelijk en vragen ons af of dit weggewerkt kan worden. Ook zouden we de stopcontacten liever op grond-niveau hebben. Het zal gaan om 3-6 stopcontacten. Mogelijk zouden we ook een extra stopcontact willen in de woonkamer. Zie ook bijgesloten foto.
dinsdag 3 december 2019

UTP kabel trekken

Ik wil graag UTP kabels laten trekken bij voorkeur vanuit de meterkast naar twee ruimtes op de eerste verdieping.
dinsdag 3 december 2019

Gasfornuis vervangen door inductie kookplaat

Meterkast heeft beschikking over 3 aansluitingen van 25 amp. Het kan zijn dat er nog een perilexstekker gelegd moet worden naar de keuken. Afstand van de meterkast naar de kookplaat wordt 4 a meter. Kruipruimte is waarschijnlijk wel aanwezig.
dinsdag 3 december 2019

Groepenkast vervangen

Goede dag ik wil de groepenkast vervangen. Er moet perilexaansluiting komen voor inductie. In de meterkast zit er een 3 fase aansluiting en een oude meter. Kruipruimte is wel aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat wordt ongeveer 2 meter.
dinsdag 3 december 2019

Vervangen meterkast

Ik ga binnenkort starten met een verbouwing. Voor de keuken en vloer heb ik extra groepen nodig. Waarschijnlijk ook voor de zonnepanelen. Wellicht is een nieuwe meterkast die alles aan kan wel beter. Eerlijk advies is welkom.
dinsdag 3 december 2019

Groepen erbij en via de kruipruimte uitbreiding van de groepenkast

Onze stoppen vliegen er steeds uit. Het is de bedoeling dat er 2 nieuwe groepen worden aanleggen via de kruipruimte + uitbreiding vd groepenkast.
dinsdag 3 december 2019

Kosten van meterkast verplaatsen

Voor het plannen van verbouwing van mijn huis, wil ik graag oriënteren m.b.t. te verwachten verbouwingskosten. Ik woon in een hoekwoning en wil ik langs het huis (aan de zijkant) aanbouwen. Het is de bedoeling dat de meterkast wordt verplaatst vanuit de gaan in de nieuwe aanbouw, verplaatsing van 1.5m naar buiten t.o.v. bestaande bouw (dus, buiten de bestande fundering heen). In huidige meterkast zit elektriciteit-, gas-, water- en netwerkaansluitingen. Mijn vraag is of uw bedrijf het kan realiseren en voor de planning van gehele verbouwing een grove schatting van te verwachte kosten kan aangeven.
dinsdag 3 december 2019

Extra groepenkast ten behoeve van zonnepanelen

Ik wil graag mijn groepenkast laten uitbreiden omdat wij krachtstroom willen voor zonnepanelen. Er zullen ook wat bedradingen moeten worden door getrokken.
dinsdag 3 december 2019

Extra stopcontacten

Buitenstopcontact voor en achter. Extra stopcontact in de slaapkamer, maar deze mag niet worden ingefreezd, het is de bedoeling dat er een buisje komt vanaf de huidige stopcontacten. Ook een stopcontact in de meterkast. Daarnaast wil ik twee lichtpunten in de achtertuin, de woning is 6 meter diep, het is de bedoeling dat hier ook een lichtpunt komt in de achtertuin.
maandag 2 december 2019

Plaatsen van een stopcontact in de meterkast

Ik wil een geaard stopcontact hebben in de meterkast. Hier zit nog geen stopcontact.
maandag 2 december 2019

Vervangen groepenkast door een 9 groepenkast met 1 groep voor inductie

Ik wil de groepenkast vervangen door een 9 groepenkast waarvan 1 groep geschikt voor inductiekookplaat. De afstand tussen de meterkast en de kookplaat is nog niet zeker. de keuken komt mogelijk boven of beneden. De afstand ligt dan tussen 6-10 meter ongeveer. Het is een dijkwoning. Er is geen kruipruimte, maar wel een soort kelder.
maandag 2 december 2019

Extra groep plaatsen in de meterkast

Toevoegen van een extra elektra groep tbv een keukenapparaat (cookerkraan).
maandag 2 december 2019

Tl armaturen vervangen naar LED panelen

Ik zou graag in ons kantoorpand de tl bakken willen vervangen naar LED. Het gaat hier om 160 armaturen. De armaturen zijn 120 cm x 30 cm. het bestaat uit 3 kantoorpanden, maar in maar 1 kantoorpand moet de verlichting worden vervangen.
maandag 2 december 2019

Aanpassing voor inductie in meterkast en keuken

Wil graag aanpassingen voor de aanschaf van een vrijstaande inductie fornuis/oven. Momenteel staat er een vrijstaand gasfornuis met elektrische oven, Die is aan vervanging toe. De afstand tussen de meterkast en het fornuis is ongeveer 5 a 6 meter. Er is een kruipruimte aanwezig. Ik beschik nog niet over ene perilex aansluiting. De meterkast moet hiervoor worden aangepast.
maandag 2 december 2019

Meterkast uitbreiden voor inductie koken

Er komt een inbouwkeuken met een elektrische kookplaat. daarvoor moeten we de groepenkast uitbreiden. qua werkzaamheden dus een groep extra aanmaken, en bedrading naar de keuken toe om de elektrische kookplaat te kunnen aansluiten. Perilexaansluiting is niet aanwezig. Kruipruimte is niet aanwezig. Afstand van meterkast naar kookplaat zal ongeveer 3 a 4 meter worden.
maandag 2 december 2019

Draden van centrale afzuiging aansluiten

In de groepenkast liggen de draden van de centrale afzuiging. Deze dienen aangesloten te worden.
maandag 2 december 2019

Aanleggen krachtstroom

Hallo, Ik wil graag krachtstroom in mijn keuken voor een elektrische kookplaat. Afstand van moderne meterkast (2013) naar keuken is +/- 4 meter. Het betreft een (niet vastgeplakte) zeil over een houten vloer waarvan de planken weggehaald kunnen worden en je vrij gemakkelijk in ruimte (diepte 40 cm) onder planken van de meterkast naar de keuken kan gaan. Betreft een moderne keukenblok (2013) met daar op een 4 pits gaskookplaat. Meterkast, bekabeling en keuken zijn allemaal vervangen in 2013. Waarom er toen geen krachtstroom is aangelegd is een andere discussie. Hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Graag zou ik in de 2e week van januari 2020 willen beginnen.
zondag 1 december 2019

Verplaatsten van stopcontact

Het betreft het verplaatsen van een stopcontact tbv het ophangen van een tv aan de muur.
zondag 1 december 2019

Vervangen groepenkast

Ik zou graag een offerte willen voor het vervangen van de oude groepenkast. Het zijn nu 5 groepen en ik wil naar 10 groepen en dan nog een groep voor elektrisch koken.
zondag 1 december 2019

Aardpen slaan

Binnenkort wordt de groepenkast vervangen. Aarde zit nu aan de waterleiding. Ik wil graag een nieuwe aardpen laten slaan.
zondag 1 december 2019

Vervangen stoppenkast

Ik wil graag mijn stoppenkast vervangen en als het kan ook de elektra. Telkens als ik thuiskom ligt het stroom eraf.

Partners

Partners van Casius