Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

13548 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: complete elektra in nieuwbouw (zelfbouw) aanleggen, volledige elektra in de woning vervangen, stoffen bedrading in huis vervangen, inclusief meterkast, complete elektra installatie aanleggen, vervanging groepenkast, stoppenkast in meterkast vervangen, oude meterkast vervangen, meterkast laten vervangen of verplaatsen, stoppenkast vervangen en uitbreiden, bedrading vervangen en stroomstoring oplossen, meterkast verplaatsen en groepkast uitbreiden, meterkast vernieuwen, vervangen van meterkast met zes groepen, meterkast verplaatsen en vervangen, vervangen van elektra en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

maandag 18 december 2017

Spotjes met dimmer plaatsen

Spotjes in het plafond plaatsen door het hele huis. Het liefst in één systeem ik heb geen idee van de mogelijk heden. Op tv wel een die Philips hue lampen gezien.
maandag 18 december 2017

Glasvezel aansluiting verplaatsen

Ik wil een aansluiting overbouwen in een andere buitenopstelling kast (besturing centrumafsluiters Gemeente Wijchen)
maandag 18 december 2017

Aardpen slaan

Ik zou graag een aardpen willen slaan in de woning op de eerste etage (met dakterras aan de voorkant) in verband met het vernieuwen van de groepenkast. Er zit niemand naast het dakterras maar de groepenkast zit in het midden van de woning. Dus er moet een lange draad getrokken worden. Ik weet niet hoe diep de aardpen moet.
maandag 18 december 2017

Nieuwe draden trekken

Ik heb al wat langer vage storingen op 1 groep in mijn huis. Van het weekend heb ik een gedeelte van het verlaagd plafond weggehaald en bij 1 verdeelpunt is er sprake van een heel gevaarlijke situatie met deels gesmolten kabels. Graag zou ik een indicatie willen van het vervangen van de kabels en indien mogelijk, doormeten van andere groepen ter controle. Bijgevoegd een foto van het verdeelpunt. (De groep staat op dit moment uiteraard uit). Het gaat om een totale lengte van kabels van 30-40 meter.
maandag 18 december 2017

Spotjes in een woonkamer hal en keuken inbouwen

Ik wil spotjes in een woonkamer, hal en keuken inbouwen. Ik heb een woonkamer van 19 m2, keuken van 10 m2 en een hal. Ik wil graag spotjes laten inbouwen. In totaal tussen de 16 en 20 spotjes. Het plafond is een gespoten betonnen plafond. Ik wil graag een prijsindicatie voor het boren van gaten en sleuven. Of een verlaagd plafond met spotjes, al dan niet een spanplafond. Kunt u voor de verschillende mogelijkheden een offerte maken?
maandag 18 december 2017

Rookmelders op het lichtnet aansluiten

Bij een appartement van ons in Voorburg moeten rookmelders geïnstalleerd worden. Omdat de woning uit drie lagen bestaat en de slaapkamers afgesloten kunnen worden heb ik mij laten vertellen dat er dan alleen rookmelders geïnstalleerd mogen worden die aangesloten worden op het lichtnet en geschakeld met elkaar.
zondag 17 december 2017

Aardpen slaan

Enkel aardpen slaan binnen in huis. Geen aansluitingen e.d. Werkhoogte is binnen 3,2 meter. Gaarne offerte voor 1 aardpen en voor 2 aardpennen dichtbij elkaar (ruim 30 meter)
zondag 17 december 2017

Perilex aansluiting maken

Wegens verbouwing zijn we overgestapt van gas naar elektrische koken. We zijn opzoek naar iemand die voor ons een wandcontact doos van de oven om kan zetten naar een Perlix aansluiting. Het gaat om een ikea HÖGKLASSIG inductiekookplaat van 7400W. Oven aansluiting beschikt over een eigen groep van 16A. Advies in handleiding van kookplaats vraagt om 2x16A of 1x 32A.
zondag 17 december 2017

Stopcontact in meterkast maken

Wil graag een stopcontact met minimaal 4 contactpunten aanleggen in de meterkast voor evt. Aansluiten modem en wifi mesh installatie.
zondag 17 december 2017

Extra groep aanleggen

Installeren van een elektrische kookplaat
zondag 17 december 2017

Elektrische kookplaat en extra groep installeren

Ik wil een extra groep laten aanleggen? Daarnaast moet er een elektrische kookplaat worden geïnstalleerd. Werkzaamheden vinden plaats tweede kwartaal 2018.
zondag 17 december 2017

Lekstroom opsporen en verhelpen

Er staat spanning op de kraan in de badkamer. Tijdens het douchen krijg ik een elektrische schok als ik deze aanraak maar de aardlekschakelaar functioneert is getest en werkt gewoon. We zouden dit graag onderzocht en verholpen willen hebben. Het betreft een koophuis uit 1913.
zondag 17 december 2017

Nieuwe trekschakelaar installeren voor de wasmachine

De trekschakelaar voor de wasmachine in de badkamer is defect sinds oude wasmachine kapot ging. Met de nieuwe wasmachine doet de schakelaar ook niets meer. De oude trekschakelaar was w.s. ook heel oud en moet vervangen worden.
zondag 17 december 2017

Aantal groepen uitbreiden

Ik wil de groepenkast met 2 groepen uitbreiden om een inductiekookplaat te plaatsen. Van de meterkast naar de keuken toe is ongeveer 8-10 meter.
zaterdag 16 december 2017

UTP kabel doortrekken en aansluiten

Bij ons komt glasvezel binnen via de meterkast. Van daar wordt het signaal nu door middel van een wireless router verdeeld naar de rest van het huis. Graag wil ik volgende kabels laten trekken. - 1 kabel naar de woonkamer, liefst gebruik makend van de reeds bestaande COAX leiding. Dat wil zeggen kabels toevoegen aan leiding - 1 kabel naar de 2e verdieping. Graag wil ik dat er een kabel wordt geleid naar de 2e verdieping en dat deze wordt weggewerkt (uit het zicht). Tevens een utp wandcontactdoos wordt geplaatst in de gewenste kamer. Betreffende kamer heeft wel lichtpunt en stopcontacten, maar geen coax. Gewenste materialen zijn niet aanwezig. Ik zoek een elektricien /specialist die hiermee aan de slag gaat en werkend kan maken. Ik ontvang graag vooraf een uitgewerkte prijsindicatie.
zaterdag 16 december 2017

Groepenkast door een nieuwe vervangen

Oude groepenkast vervangen naar een nieuwe kast met 8 groepen
zaterdag 16 december 2017

Stoppenkast vervangen

Complete stoppenkast vervangen naar 8 groepen
zaterdag 16 december 2017

In orde maken van elektriciteit

Oude kabels vervangen, nieuwe meterkast, opmaken van plannen en in orde maken voor keuring
zaterdag 16 december 2017

Elektra aanpassen in woonkamer

In verband met onze plannen voor een kamer en suite willen wij 8 extra spotjes aan brengen en bij bestaande contactpunten ook spotjes inbouwen of een beetje verplaatsen. Ook wil ik op enkele plaatsen enkel stopcontacten vervangen door dubbele. Daarna komt de stukadoor.
zaterdag 16 december 2017

Vervangen van een groepenkast

Wij willen in onze nieuwe woning de oude groepenkast laten vervangen voor een nieuwe, met meer groepen.
zaterdag 16 december 2017

Extra groep bijplaatsen

In huis heb ik afgelopen tijd last van een stop die doorslaat. Momenteel staat de oven, droger en wasmachine op deze groep. Daarnaast ga ik zware computer servers toevoegen in het huis waar je uiteindelijk 6+kW aan stroom gaat vragen (de servers gaan langzaam uitgebreid worden met een tijdspanne van een jaar). De eerste opdracht is om een extra groep bij te leggen en in een ruimte van ongeveer 1 m3 te leiden. Deze ruimte is ~9 meter van de meetkast verwijderd. De tweede opdracht (na ongeveer een half jaar) is om van een load van de groep van 3,6 kW naar 6+ kW te verhogen.
zaterdag 16 december 2017

Complete elektra in nieuwbouw (zelfbouw) aanleggen

Aanleggen van complete elektra in een zelfbouw nieuwbouwhuis (ongeveer 300 m2) zoals stopcontacten, lichtpunten en schakelaars. Wellicht ook voor buitenverlichting.
vrijdag 15 december 2017

UTP-kabel doortrekken en aansluiten

Leveren UTP kabel ( ongv. 20 meter)+ aansluiten M7 digitaal kastje op 2e tv toestel in serre. Thans loopt er naar deze TV een coaxkabel vanaf TV woonkamer. Volgens provider VIABR dient vanaf deze TV/kastje een switch te komen voor aansluiting 2e kastje/tv in serrre. Volgens provider makkelijk te maken door een ieder. Dus NIET door mij. Kunt u mij aangeven wat het kost om een werkende tv aansluiting te krijgen in serre. UTP kabel kan denk ik door buis waardoor thans coaxkabel loopt.
vrijdag 15 december 2017

Stopcontact laten verplaatsen / aanleggen

I.v.m. nieuwe keuken willen we graag een wandcontactdoos verplaatsen en een nieuwe aan laten leggen. De nieuwe wandcontactdoos is in een gipsplaten wand (linkermuur op foto), keukenmuur met bestaande wandcontactdoos is van beton. Kunt u mij s.v.p. een offerte hiervoor toesturen?
vrijdag 15 december 2017

Stopcontact aanleggen / verplaatsen

I.v.m. nieuwe keuken willen we graag een wandcontactdoos verplaatsen en een nieuwe aan laten leggen. De nieuwe wandcontactdoos is in een gipsplaten wand ongeveer 2 m van de te verplaatsen doos.. Keukenmuur met bestaande wandcontactdoos is van beton. Kunt u mij s.v.p. een offerte hiervoor toesturen? Ik kan een foto aanleveren van situatie.
vrijdag 15 december 2017

Aardschakelaar aanbrengen

Zie bijgaande foto's
vrijdag 15 december 2017

Schakelaar van een lamp aansluiten

Dimmer doet het niet. Dubbele + draad getrokken?? Op bedrading zit stroom, echter de lamp gaat het aan.
vrijdag 15 december 2017

Hoofdzekering vervangen

Wat kost het vervangen van de hoodszekering? Dus de zegel moet afgebroeken worden, nieuwe zekering er in en daarna op nieuw zegelen.
vrijdag 15 december 2017

Tweede aardlekschakelaar installeren

Er dient een 2e aardlekschakelaar geplaatst te worden. Er is al 1 aardlekschakelaar aanwezig. Na een bouwkundige keuring is aanbevolen om een 2e aardlekschakelaar te plaatsen. Alvast bedankt voor de offerte.
vrijdag 15 december 2017

Extra groepen en UTP kabel installeren

Ik zou graag de volgende werkzaamheden willen laten uitvoeren: 2 extra groepen in de meterkast (normale groepen). Kabel door kruipruimte naar garage + 2 stopcontacten in garage (van meterkast naar garage is ongeveer 5 meter). 1 x UTP kabel van meterkast door kruipruimte naar garage. Kunt U een globale prijs indicatie geven voor deze werkzaamheden?
donderdag 14 december 2017

Extra groep installeren

Ik heb een huurwoning en kook elektrisch met mijn fornuis. De woningbouw heeft mij geadviseerd contact op te nemen met een erkende elektricien. Als ik alle 4 de branders en mijn oven aanheb valt mijn fornuis uit. Ik heb binnenkort een inbouwinductieplaat, inbouwoven+ magnetron en vaatwasser. Ik zou graag willen dat ik zowel mijn inductieplaat als oven tegelijkertijd kan gebruiken tijdens het koken. Ik hoop dat u mij kunt adviseren wat de mogelijkheden zijn en natuurlijk de kosten die hiermee gepaard gaan. Ik hoor zoveel. De ene heeft het over een extra stopcontact, een perilex stekker, een 3 fasen.
donderdag 14 december 2017

Stopcontact vervangen

Gisteravond ontplofte mijn telefoonoplader in het stopcontact. Deze is nu zwart en het voorste plaatje is er vanaf geblazen. Deze wil ik graag opnieuw laten plaatsen.
donderdag 14 december 2017

Lampen ophangen aan schuin plafond

Ik wil twee hanglampen laten monteren aan een schuin plafond van 58 graden (zie bijlage) op zo'n 5,5m hoogte. Het gaat alleen om de draagkabel (zie bijlage). De spanning gaat via een andere kabel en doen wij zelf. Het liefst willen wij deze klus tussen 29 december en 6 januari uitgevoerd hebben. Later kan ook, maar dan ligt er al parket in de kamer dat beschermd moet worden.
donderdag 14 december 2017

Opbouw stopcontacten vervangen door inbouw stopcontacten

10 opbouwstopcontacten vervangen door inbouwstopcontacten
donderdag 14 december 2017

Aardpen laten slaan vanwege aanpassing leidingwerk

De netbeheerder heeft aangegeven dat onze woning geaard is via de koperen waterleiding. Dit moet waarschijnlijk in verband gebracht worden met het slaan van een aardpen, maar graag eerst een oordeel of dit echt nodig en de oplossing is. Er kan op een dinsdag ochtend of een donderdag langskomen voor bezichtiging.
donderdag 14 december 2017

Herstelwerk meterkast na lekkage

Na de dooi is er lekkage ontstaan in onze meterkast. Het lijkt erop dat het water via de regenpijp (die vanaf het balkon door de meterkast loopt) de meterkast binnenkomt. Dit gebeurt bij langdurige regen/dooi. Het houtwerk is vochtig en er zijn wat leidingen gecorrodeerd. We willen een afspraak maken om de klus hier te komen beoordelen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een offerte voor het benodigde herstelwerk van de lekkage en de gevolgen.
donderdag 14 december 2017

Aardpennen slaan op verschillende adressen

Ik wil twee aardpennen laten slaan op 2 verschillende adressen in Noordwijkerhout.
woensdag 13 december 2017

Aardingspen slaan

Aardpen slaan. Op 2 verschillende adressen.
woensdag 13 december 2017

Aardpen slaan en aansluiten in de groepenkast

Ik wil bij mijn woning graag een aardpen laten slaan op de juiste diepte. Daarna moet deze 2 meter verderop in de groepenkast worden aangesloten. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.
woensdag 13 december 2017

Aanleggen krachtstroom

Krachtstroom aanleggen voor een inductiekookplaat.
woensdag 13 december 2017

Extra groep in meterkast aanleggen

Ikea oven geeft kortsluiting (de oven is nu stuk) doordat ook wasmachine en koelkast op dezelfde groep zitten. Dit geeft kortsluiting. Ik denk dat er een groep bij moet waar de oven op kan zodat er geen kortsluiting meer plaatsvindt. Ik heb er geen haast mee.
woensdag 13 december 2017

Extra groep en aardlek aanleggen

Extra groep toevoegen en tweede aardlek, 5 groepen verbinden met aardlek, 1 toevoegen aan bestaande aardlek, 4 op de nieuwe aardlek. Beperkte herverdeling van aansluiting op groepen.
woensdag 13 december 2017

Aardpen slaan

Ik wil graag een aardpen gaan slaan in een winkelpand. Het pand betreft een winkel met kelder en 4 etages daarboven. De pen moet verbonden worden met de elektrische installaties.
woensdag 13 december 2017

Spotjes in woonkamer repareren

Het egaliseren van een betonnen vloer van 40 m2. Het gaat om een berging. Het is een ruwe vloer dus er moet een centimeter of 4 op. De vakman kan ook eens langskomen op maandag of dinsdag om te kijken.
woensdag 13 december 2017

Extra radiatoren aanbrengen

Ik wil in het huis extra radiatoren aanbrengen. Beneden hebben wij vloerverwarming boven enkele infrarood verwarmingsdelen, maar dat is niet voldoende. Ook beneden zal een extra radiator moeten komen. Omdat de vloerverwarming niet genoeg is bij een noordelijke wind. Het gaat om de cv van Itho Daalderop. 2 moeten in een overloop komen.
woensdag 13 december 2017

Spotjes in woonkamer repareren

De spotjes zijn aangesloten op een transformator. Die begint te zoemen en dan gaan de spotjes uit. Transformator moet nagekeken worden.
woensdag 13 december 2017

Elektriciteitskabel nieuw aanleggen

Ik wil graag een nieuwe elektriciteitskabel laten aanleggen van woonkamer naar keuken via plafond en mijn Toon laten herplaatsen in mijn woonkamer. De vakman moet ongeveer 7 tot 8 meter kabel kopen en die voor de klant dan weer aanleggen.
woensdag 13 december 2017

Elektrische installatie keuren

Het gaat om een elektrische installatie in een cafetaria. Onder andere aanwezig: vriesmotoren en een hete luchtoven. Ik moet een keuringsrapport hebben voor de verzekering.
woensdag 13 december 2017

Twee lichtpunten verplaatsen en daarna afwerken met stuc

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het verplaatsen van 2 lichtpunten in de woonkamer van ons nieuwbouwhuis. Bij nader inzien hebben we ons huis anders ingericht, met als gevolg het verplaatsen van 2 lichtpunten. Omdat we geen kabelgoot willen aanleggen, willen we door middel van het frezen van een nieuw traject het lichtpunt verplaatsen. Daarnaast ook graag een aanbeveling van een stucadoor die het plafond weer kan dichten. (structuurspuitwerk).
woensdag 13 december 2017

Aardpen slaan

Er dient een aardpen geslagen te worden.

Partners

Partners van Casius