Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

14067 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: electra aanleggen in casco bedrijfspand, oude elektra volledig vervangen, aanleggen van complete elektra in een kale woning, elektra vervangen in jaren '30 woning, complete elektra in huis vervangen, elektra in de gehele woning aanpakken, bedrading vernieuwen, elektra vervangen in een jaren '20 huis, vernieuwing elektra winkelpand, elektra en mogelijk CV in appartement vervangen, intercom vervangen bij appartementen, meterkast installeren en bedrading doortrekken, aardpen slaan en nieuwe meterkast, intercom installatie vervangen voor VvE, groepenkast vervangen en uitbreiden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

donderdag 22 maart 2018

Mogelijkheid aardlek voor natte groepen / Meterkast vervangen

Lezer Graag wil ik een paar zaken aanlaten passen in de meterkast van mijn nieuwe woning (indien mogelijk, anders vervangen voor 7 groepen, en een 3 fase 16 amp): Vermoedelijke jaartal groepenkast 1972. Bestaat uit 6 groepen en 1x3 fase (16amp) voor kookplaat. Hoofdschakelaar is aanwezig en is aangesloten op een 'slimme' meter. Nodige aanpassingen : 1) Plaatsing aardlek natte groepen (2x(? )) + aardpen. 2) Plaatsen extra groep voor zolder verdieping. Heb hiervoor een PVC buis getrokken van meterkast tot zolder, bekabeling kan ik zelf door trekken en een wandcontact monteren, aansluiten meterkast uiteraard niet. 3) Er loopt een kabel deels zonder buis door het trapgat naar zolder. Lijkt me duidelijk verhaal
donderdag 22 maart 2018

Aanleggen extra groepen

Er moeten extra groepen aangelegd worden voor het plaatsen voor een tesla laadpaal en aansluiting van ong 20 zonnepanelen. Ik geloof dat 1z dubbel 32amp voor de laadpaal en 2x 16amp voor de panelen voldoende is. Mocht dat niet zo zijn hoor ik dat graag.
woensdag 21 maart 2018

Aartpen slaan

Aartpen slaan
woensdag 21 maart 2018

Herstel

Bel installatie repareren el licht vernieuwen in het trappenhuis m
woensdag 21 maart 2018

Kwartslag draaien van de meterkast

Wij zoeken iemand die onze meterkast een kwartslag kan draaien.
woensdag 21 maart 2018

Intercom vervangen bij appartementen

Wij willen graag offerte voor vervanging van het huidige intercom systeem. Graag een offerte met videosysteem en een met alleen audio. Onze VVE kent 16 appartementen met 2 beparelen met elke 8 bellen. Dus 16 bellen op belpaneel in totaal. Ik voeg 2 foto’s bij van huistelefoon en van een van de 2 belpanelen. Het betreft het merk Golmar.
woensdag 21 maart 2018

Stopcontacten plaatsen/aansluiten

Ik ben op zoek naar een vakman die stopcontacten kan aansluiten. Ik heb in de badkamer een aansluiting waar nu geen stopcontact op zit maar gewoon een plaatje. Hier wil ik graag een stopcontact. In de keuken heb ik een aansluiting voor twee stopcontacten (twee gaten naast elkaar). Er zit helaas maar in 1 van die gaten een aansluiting, dus die graag doortrekken naar het gat er naast en stopcontact aansluiten.
woensdag 21 maart 2018

Meterkast installeren en bedrading doortrekken

Wij willen graag een offerte aanvragen voor het aanleggen van een nieuwe meterkast met 8 groepen. Daarvan moet de bedradingen doorgetrokken worden. De huidige bedrading vervangen ( is nu 3 groepenkast) en nieuwe bedrading aanleggen. Betreft voor een huis uit jaren 60 met 2 verdiepingen, stenen garage en schuur.
woensdag 21 maart 2018

Aardpen slaan bij nieuw te bouwen woning

Wij gaan een nieuwe woning bouwen. Nu word er stroom en water aangelegd op het perceel. Wij willen tijdelijk een stacaravan aansluiten op de stroomvoorziening maar hebben dus ook tijdelijk een aardpen hiervoor nodig. Wie kan deze komen slaan en aansluiten.
woensdag 21 maart 2018

Extra groep in de meterkast

Graag zou ik een extra groep willen laten aanleggen in mijn meterkast. Kast moet wel uitgebreid worden het gaat hier om 1 extra groep voor een koeker in de keuken.
woensdag 21 maart 2018

Aardpen slaan en nieuwe meterkast

Graag een electricien met zegelaanwijzing
woensdag 21 maart 2018

Elektrische aansluiting maken in de keuken

Good morning! There is no outlet for an electric cooker in my new house. How much would it cost to make one? Thank you very much! Regards, Kirill
woensdag 21 maart 2018

Vervangen van de stoppenkast

Stop kapot. Graag de meterkast vervangen en een extra groep aanleggen.
dinsdag 20 maart 2018

WCD's verplaatsen

3 stopcontacten verplaatsen in keuken: 2 naar vloer waarvan voor 1 50cm vrezen in kalkzandsteen. 1 naar +/- 1200mm hoogte in lijn met andere wcd's. Ongeveer 1,1m vrezen. In foto huidige situatie (rechts zoals nu, links overzicht over banen leidingwerk) Eventueel icm loze leidingen vervangen door cat 6a / 7 UTP kabel
dinsdag 20 maart 2018

Verplaatsen van stopcontacten

3 stopcontacten verplaatsen in keuken: 2 naar vloer waarvan voor 1 50cm vrezen in kalkzandsteen. 1 naar +/- 1200mm hoogte in lijn met andere wcd's. Ongeveer 1,1m vrezen. In foto huidige situatie (rechts zoals nu, links overzicht over banen leidingwerk) Eventueel icm loze leidingen vervangen door cat 6a / 7 UTP kabel
dinsdag 20 maart 2018

Aardingspin slaan

Aardpen slaan
dinsdag 20 maart 2018

Aansluiting meterkast verzwaren

Mijn huidige 1-fase (35A) aansluiting wordt verzwaard naar 3-fase (3x25A). Mijn huidige installatie wil ik zoveel mogelijk hetzelfde houden ivm de zonnecellen. Graag wil ik een tweede 3-fase groepenkast laten plaatsen met een krachtgroep voor de inductiekookplaat en twee gewone groepen voor de wasmachine en de oven. De nieuwe kast kan geplaatst worden naast mijn huidige 1-fase kast. Mijn huidige kookgroep en wasmachine groep komen te vervallen. Echter komt liander pas verzwaren als er een hoofdschakelaar is geplaatst. Kunt u mij een offerte toesturen voor het plaatsen van de hoofdschakelaar en de tweede groepenkast? Bekabeling naar de keuken en zolder is al geregeld.
dinsdag 20 maart 2018

Plafondlampen bevestigen

Ik wil plafondlampen bevestigen. Het gaat om plafondlampen in de badkamer, huiskamer en slaapkamer.
dinsdag 20 maart 2018

Aardepen slaan

Alle Electra is al vervangen, alleen de aardpen is niet gedaan. Deze moet nog aangesloten en geslagen worden. Locatie moet nog bepaald worden.
dinsdag 20 maart 2018

Extra groep bijplaatsen

In de meterkast een groep bijplaatsen i.v.m. een elektrisch fornuis in de keuken. In de keuken een stopcontact plaatsen.
dinsdag 20 maart 2018

Krachtstroom op de Lindenhof

Aanleggen krachtstroomaansluiting in de meterkast. Er zijn 3 fasen aanwezig van 3*40 Ampere. Meterkast 4 jaar oud in Rotterdam Nesselande. Graag ook een KwHmeter plaatsen.
dinsdag 20 maart 2018

Elektra nakijken

Het licht/de stroom gaat uit als ik de ingebouwde oven aanzet. Deze is circa 10 jaar oud van merk Bosch. Wat zou hier aan de hand zijn?
dinsdag 20 maart 2018

Elektra repareren in huis

De trekschakelaar voor licht in onze badkamer is stuk. Hier moet een nieuwe schakelaar bevestigd worden. (Zie bijgevoegde foto voor het gat waar de nieuwe schakelaar moet komen. ) In onze keuken zijn twee stopcontacten die los zitten. (Als je de stekker uittrekt komt het stopcontact mee. ) Deze moeten vastgezet worden. We weten niet precies welke trekschakelaar en/of onderdelen nodig zijn. We kopen deze als onderdeel van deze offerte.
dinsdag 20 maart 2018

Stopcontacten en lichtpunten verplaatsen

Eenmaal verplaatsen van een tv-aansluiting (betonnen muur) en tweemaal van bestaande stopcontact een nieuwe plaatsen. Het betreft twee verschillende ruimtes. Twee lichtpunten in plafond verplaatsen. Twee lichtschakelaars paar cm verplaatsen (1 betonnen, 1 zachte muur).
dinsdag 20 maart 2018

Stroomkast voor tijdelijke bouwstroom keuren

Ik wil een stroomkast voor tijdelijke bouwstroom gekeurd hebben volgens NEN3140. De kast moet ook geaard worden voordat hij aangesloten wordt.
dinsdag 20 maart 2018

Elektra klussen

Mijn kookplaat blijft tikken ook als ik niet aan het koken ben. Verder heb is op mijn overdekt terras kortsluitng geweest bij mijn spotjes. Waarschijnlijk ergens lekkage.
dinsdag 20 maart 2018

Kapotte deurbel en intercom repareren

De bel van mijn intercom is kapot. Ik vermoed dat het aan de intercom in mijn woning ligt. Alle andere functies doen het wel (camera, verlichting).
dinsdag 20 maart 2018

Aardpen slaan

Graag ontvang ik een indicatie voor het slaan van een aardpen.
dinsdag 20 maart 2018

Inductiefornuis installeren

Het betreft het installeren van een inductiekookplaat. Er dient een aansluiting in de keuken te komen en indien nodig een aanpassing groepenkast maken.
dinsdag 20 maart 2018

Intercom installatie vervangen voor VvE

Wij willen graag vanuit de VVE de intercom laten vervangen. Werkzaamheden: - Vervangen van de complete zwakstroombedrading, met gebruikmaking van de bestaande buisleidingen - Leveren en plaatsen van 2 stuks buitentoestellen, inbouw, ingebouwd achter de daartoe aanwezige perforaties op de bestaande plaatsen, links en rechts van de hoofdentree - Leveren en plaatsen van 6 binnentoestellen, voorzien van elektronische signaalgevers, in de woningen - Leveren en plaatsen van een netvoedingsapparaat 220 volt, bij de groepenkast van de trappenhuisverlichting - Leveren en vervangen van alle (inbouw) benedenbeldrukkers, uitgevoerd in metaal - Leveren en vervangen van alle (opbouw) etalagedrukkers - Leveren en plaatsen van een nieuwe deuropener
maandag 19 maart 2018

Elektriciteit aansluiten in buitenkelder

Wij willen: - Verlichting aanleggen in onze buitenkelder. De stroomdraad is al aanwezig maar hierop willen wij een tweetal stopcontacten en 2 lampen aansluiten. - Een stroompunt (220V) buiten aanleggen, direct naast de buitenkelder. - Daarnaast denken wij dat er elektriciteit wordt afgetapt via ons automatische oprithek. Wij zouden graag dat een elektricien hierna kijkt.
maandag 19 maart 2018

Bouwkeet aarden

Ik wil graag op korte termijn, binnen 2 weken, een bouwkast aarden in Ermelo. Wie kan dat doen en wat zijn de kosten ervan ?
maandag 19 maart 2018

Groepenkast vervangen en krachtstroomaanleggen

Ik zou graag mijn groepenkast laten vervangen en daarbij een krachtstroomgroep laten aanleggen voor mijn nieuwe inductie kookplaat. Kunt u mij een offerte geven wat de kosten zijn bij aanschaf en aanleg van een nieuwe groepenkast en daarbij het aanleggen van een krachtgroep voor inductie koken in de muur. Deze zit op 3 meter afstand van de groepenkast. In afwachting van uw antwoord, Met vriendelijke groet,
maandag 19 maart 2018

Perilex aansluiting plaatsen van meterkast naar keuken

Ik wil graag een Perilex aansluiting laten plaatsen in mijn keuken. Daarvoor moet een kabel getrokken van meterkast in de hal (35 Ampère, vorige week aangepast door Liander) naar keuken (ongeveer 6 meter). Wat gaat dat ongeveer kosten?
maandag 19 maart 2018

Samsung TV repareren

Heb een barst je in me scherm waardoor er strepen zijn. Nu heb ik een offerte nodig voor de verzekering. Samsung ue55mu6120
maandag 19 maart 2018

Krachtstroom installeren

Het gaat om het vervangen van twee 16w aansluitingen naar krachtstroom ten behoeve van inductiefornuis. Perilex aansluiting is al aanwezig.
maandag 19 maart 2018

Zegel plaatsen op stoppenkast

Mijn schoonvader (gepensioneerd installateur) legt bij ons een nieuwe stoppenkast aan, maar omdat hij gepensioneerd is heeft hij helaas geen zegelrecht meer. We zoeken dus eigenlijk alleen iemand met zegelrecht die het zegel naderhand kan terugplaatsen.
maandag 19 maart 2018

Lichtpunt in gipsplafond verplaatsen

Ik heb een lichtpunt in mijn plafond die ik graag wil laten verplaatsen. Deze hangt niet recht in het midden (50 cm verplaatsen).
maandag 19 maart 2018

Extra groep in de meterkast

Wat zijn de kosten van een extra groep in de meterkast aanleggen? Nul- en fasedraad zijn al getrokken. Het gaat om een Hager meterkast met zekeringen van het type MKS 516 B16.
zondag 18 maart 2018

Electra aanleggen in casco bedrijfspand

Opdract betreft het aanleggen van nieuw electriciteitsnet in casco bedrijfspand. Dus vanaf meterkast.
zondag 18 maart 2018

Elektra aanleggen en verleggen

Er dienen 15 stopcontacten vernieuwd en verplaatst worden. De contacten dienen naar beneden geplaatst te worden. Verder zijn er 25 stopcontacten die vervangen moeten worden plus 6 lichtschakelaars.
zondag 18 maart 2018

Elektra stukje infrezen

Ik wil graag vanaf een bestaand stopcontact in een stenen muur de elektra doorlussen en verbinden naar een nieuwe centraaldoos in een verlaagd plafond. Elektra moet ongeveer 1 meter omhoog in de muur (stukje buis infrezen) en dan in bestaand verlaagd plafond nog 1. 5 meter door buis naar reeds geïnstalleerde centraaldoos. Ik schat in dat het een uurtje werk is. De muur zal ik zelf weer dicht smeren.
zondag 18 maart 2018

Sleuf frezen in plafond

Een sleuf van ongeveer 1.30 meter in het plafond om de elektriciteit van de hanglamp onzichtbaar te maken. Zodat de elektriciteit dus niet over het plafond hoeft te lopen.
zondag 18 maart 2018

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Ik wil de oude groepenkast vervangen voor nieuwe. Vervolgens moet de groepenkast uitgebreid worden ten behoeve van de plaatsing en uitbreiding van verschillend apparatuur, te weten: - 2 vrieskasten (115 kWh/jaar / kast) - 1 koelkast (237 kWh/jaar) - 1 oven (0,87 kW per uur/cyclus) - 1 combi oven/magnetron (1000 W) - 1 Quooker (1600 W) - 1 inductiekookplaat (Aansluitvermogen: 7400 W) - 1 afzuigkap (200 W) - 1 vaatwasser (0,932 kW per uur/vaatwasbeurt) - 1 wasmachine - 1 wasdroger. - 3. Aanleggen extra stopcontacten voor bovengenoemde apparatuur (circa 8).
zondag 18 maart 2018

Vervangen stopcontact badkamer

Ik wil een huidig stopcontact met tijdklok vervangen door nieuwe, zonder tijdklok, en meteen alles controleren op lekstroom in de muur. Als ik nu iets aansluit op dit stopcontact voel ik tintelingen aan de kraan van de douche (zelfde muur). Stopcontact gaat gebruikt worden voor wasmachine en droger.
zondag 18 maart 2018

Groepenkast vervangen en uitbreiden

Het is een jaren '30 woning die nog een meterkast met 3 groepen en aardlek heeft. Deze wil ik graag naar 8 groepen (5 extra voor de keuken in verband met de nieuwe keuken binnenkort). Er zijn genoeg stopcontacten en een modern kastje (geen slimme meter).
zondag 18 maart 2018

Replace lighting around entire apartment with spotlights and dimmer switches

We have 7 new spotlights we want installed around our apartment (Phillips Star LED). 2 x living room 1 x kitchen 2 x hallway 1 x bedroom Main 1 x bedroom second We also would like dimmers to replace the current switches. 1 x dual switch 4 x Single Switch Hallway has 3 light switch points which turn on/off 2 light fittings at the same time, we would only like 1 dimmer switch installed here. I have already purchased the spotlights i have NOT purchased the dimmer switches and am looking for advice on what to buy, or the price for new dimmers to be included in the quotation.
zondag 18 maart 2018

Aardlekschakelaar installeren

Aardlekschakelaar en eventueel een nieuwe groepenkast (i.v.m. de installatie van een nieuwe boiler).
zondag 18 maart 2018

Leidingen omzetten en infrezen

Ik krijg in juni in een nieuw appartement. Ik wil 3 lampen op de muur i.p.v. plafond. Daartoe moeten nieuwe leidingen gefreest worden en draad getrokken naar de contactdoos. Verder moeten allen aansluitpunten van keuken verplaatst worden naar andere naastgelegen ruimte. Zie foto keuken wordt verplaats van woonkamer naar eetkamer. Ook in de keuken 2 muurpunten infresen en draden trekken. Nummers 1 en 2 zijn wandpunten. Graag een vrijblijvende offerte. Er mag niet in de vloer gewerkt worden want daar zit vloerverwarming in.
zondag 18 maart 2018

Groepenkast vernieuwen en uitbreiden

Ik heb nu een groepenkast met 3 groepen. Graag zou ik de kast willen vernieuwen inclusief 5 groepen.

Partners

Partners van Casius