Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een elektricien uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende elektriciens. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één elektricien of meerdere elektriciens bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke elektricien een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze elektriciens u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw elektricien!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende electriciens, elektrotechnisch installatiebedrijven, elektromonteurs en elektriciens in uw regio.

16605 klanten bevelen een bij Casius aangesloten elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een elektricien, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een elektricien in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij elektriciens voor: compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren, elektra aanleggen voor nieuwbouwwoning, vervangen van elektra in bestaande woning van 1979, vervangen van electra, electra woning vervangen, zonnepanelen verplaatsen, intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage, krachtstroom aanleggen, uTP Netwerk kabel leggen van de meterkast naar de woonkamer, vervangen van elektra in ons hele huis, 12 stopcontancten, plafonnière en badkamer ventilator vervangen, vervangen eectra 1e verdieping, stoppenkast vernieuwen, vervangen van oude bedrading, uitbreiden meterkast tbv kookgroep en vaatwasser en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke elektricien uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een elektromonteur, elektrotechnisch installatiebedrijf, electricien of elektricien voor elektra en groepenkast uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een elektricien:

maandag 13 juli 2020

Aansluiting voor tweede plafond lamp maken

Ik wil een tweede plafond hanglamp aansluiting. Deze bevindt zich ca. 3 meters vanaf de huidige. Van een kabelgoot wordt deze realiseert. Mede 1 schakelaar worden 2 lampen bediend dus.
maandag 13 juli 2020

Aansluiten elektrisch zonnescherm op lichtstraat

Vandaag is op onze lichtstraat een elektrisch zonnescherm geplaatst. Dit scherm moet nog worden aangesloten op het lichtnet. De lichtstraat zit midden op een plat dak, de kabel zal over dit dak, dan door een muur naar binnen moeten worden geleid.
maandag 13 juli 2020

Extra groep aanleggen in de meterkast

In meterkast een nieuwe groep bij laten plaatsen met een kabel door de kruipruimte naar buitenmuur met plaatsing van een werkschakelaar.
maandag 13 juli 2020

Stoppenkast vervangen / aanpassen

Ik heb begrepen dat mijn stoppenkast niet meer voldoet aan de eisen en er levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Dus ik wil mijn groepenkast vervangen, en tevens wat betere verdeling in de groepen onderling creëren.
maandag 13 juli 2020

Krachtstroom aanleggen ten behoeve van oven

Ik ben op zoek naar een elektricien die krachtstroom kan aanleggen. Ik heb nu een oven die niet werkt op de reguliere aansluiting.
maandag 13 juli 2020

Internetkabel laten trekken

We hebben Ziggo internet, dat op zich prima werkt. Mijn werkkamer ligt te ver van de router, dus had ik eerst een repeater en toen een booster geplaatst: niet goed genoeg nu ik veel thuis werk. Daarom graag offertes voor het leggen van een kabel. het is een houten huis, dus is boren niet zo'n probleem. afstand naar schatting 25 meter.
zondag 12 juli 2020

Tuin elektra aanleggen

Via een aansluitpunt voor buitenverlichting, willen we vragen of het mogelijk is om aan de schutting (Circa 7 meter lang) twee lampen op te hangen. Met een transformator naar een lager wattage. Wat is uw advies? Wat zouden de kosten zijn?
zondag 12 juli 2020

Ongeaard stopcontact vervangen door een geaard stopcontact

Ik heb een ongeaard stopcontact dat ik wil vervangen door een dubbel geaard stopcontact.
zondag 12 juli 2020

Stopcontacten en lichtknoppen infrezen

Op de 1e verdieping dienen er twee aparte aansluitingen in de muur gefreesd te worden. Beide aansluitingen hebben zowel een lichtknop als een stopcontact. Eén aansluiting zit gewoon op een vlakke muur in een slaapkamer. De andere zit op de overloop, op twee deurkozijnen en zal waarschijnlijk hier tussen geplaatst moeten worden. Laat me graag hierin adviseren.
zondag 12 juli 2020

Het uitbreiden van de groepen en het aanleggen van stroom in de keuken

We willen de keuken gaan vervangen, van gas koken naar elektrisch. We willen weten of de meterkast naar behoren is om de nieuwe keuken te kunnen faciliteren of dat er uitbreidingen gedaan moeten worden.
zondag 12 juli 2020

Uitbreiding groepenkast tbv inductie

Er komt een inductie kookplaat met een aansluitwaarde van 7200 watt. Huidige groepenkast is 1 fase deze wordt door Liander omgezet naar 3 fase. Bijgaand een foto van de huidige situatie.
zaterdag 11 juli 2020

Verplaatsen stopcontact en coaxkabel aansluiting

Wij willen graag stopcontact en tv kabel aansluiting verplaatsen. Het zit nu in een van de muren van de woonkamer, en het op de zelfde muur, 2 meter verderop verplaatst worden. Zelfde hoogte.
zaterdag 11 juli 2020

Groep bijplaatsen

Wij willen er 1 groep bij ivm elektrisch koken en aardgas afdoppen in de keuken.
zaterdag 11 juli 2020

Extra stopcontacten plaatsen

Ik zou graag extra stopcontacten laten aanleggen: - Een dubbel stopcontact op een 15-meter lange wand in de woonkamer (daar zitten er over de gehele lengte nu maar twee dubbele). - Eén of twee dubbele stopcontacten in de slaapkamer. - Eventueel het verplaatsen van de aansluiting van het punt waar de glasvezelkabel in de woonkamer zit een op de televisie wordt aangesloten. De muren zijn, denk ik, van beton en gestuct. Er zal in ieder geval gefreesd moeten worden.
vrijdag 10 juli 2020

Uitbreiden en aanleggen elektra

Extra groepen toevoegen voor stroom t.b.v. nieuwe schuur d.m.v. voorbereiding van buitenkabels door kruipruimte. Tevens bestaande meterkast controleren en graag een prijsopgave voor eventueel een nieuwe.
vrijdag 10 juli 2020

Vervangen groepenkast

Ik wil graag mijn groepenkast laten vervangen. Wij gaan zonnepanelen aanschaffen en er komt een nieuwe keuken met inductiekookplaat.
vrijdag 10 juli 2020

Ongeaard enkel stopcontact vervangen voor dubbele en geaard

In één van de slaapkamers op de 1e verdieping is er voor een wasdroger een geaard stopcontact nodig. Het huidige is dat niet en we willen het laten vervangen voor een geaard en meteen twee. Er loopt al een geaarde leiding op de zolder erboven. De meterkast op de begane grond zit helemaal aan de andere kant van de woning.
vrijdag 10 juli 2020

Het controleren en renoveren van de groepenkast

Wij zijn onlangs verhuisd naar dit huis, en zouden graag de stoppenkast eens goed laten doorlichten. Er is 1 keer een electricien geweest, en die zei dat er veel niet goed was aangesloten. Met als gevolg dat we 1 keer kortsluiting hebben gehad met als gevolg dat een paar apparaten niet meer werkten.
donderdag 9 juli 2020

Vervangen van electra

Verlichting nakijken en eventueel vervangen (dimmers). En we hebben kabels die weggewerkt moet worden. Ik ben benieuwd wat de kosten zijn.
donderdag 9 juli 2020

Aardpen slaan

Wij zouden graag een aardpen willen laten slaan. En wij zijn benieuwd wat bij jullie de kosten zijn.
donderdag 9 juli 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan.
donderdag 9 juli 2020

Kookgroep bijplaatsen

Ik wil graag een kookgroep 2 of 3 fase bijplaatsen en perilexstopcontact bijplaatsen(aanleggen). Ik heb de materialen niet zelf in huis.
donderdag 9 juli 2020

Een aardpen in de achtertuin slaan

Goedemorgen, ik zou graag een offerte ontvangen voor het slaan van een aardpen in de tuin. Er hoeft geen bestrating open het kan gewoon in de border. Dit heb ik nodig voor een groot opzet zwembad om roest vorming door zoutelectrolyse te voorkomen. Alvast bedankt.
woensdag 8 juli 2020

Extra aansluiting voor een hanglamp maken (incl. kabelgoot)

Ik heb in mijn woonkamer 1 plafondlamp. Deze wil ik graag uitbreiden naar 2 lampen (1 extra hanglamp boven eettafel). Vanaf de wandcontact kunnen kabels via een kabelgoot uitgevoerd worden naar de toekomstige plafondlamp van maximale afstand van 4,5 meter.
woensdag 8 juli 2020

Keuringsrapport voor elektra opstellen

Goedemiddag, Wij hebben een keuringsrapport nodig van ons bedrijfspand voor de verzekering. Het gaat om het gehele pand.
woensdag 8 juli 2020

Krachtstroom aanleggen

Het is nu een gewone meterkast. Uitbreiding keuken met fornuis met daarin 3 elektrische ovens en cooker, dus krachtstroom dient dan te worden aangelegd.
woensdag 8 juli 2020

Aanleggen perilex voor inductiekookplaat

Ik wil opzoek naar een vakman die een inductie plaat kan installeren, hiervoor zal een perilex aansluiting moeten worden geinstaleerd.
woensdag 8 juli 2020

Monteren perilex-stekker aan elektrisch Zanussi fornuis

Graag monteren van een perilex stekker aan een elektrisch Zanussi fornuis. De perilex stekker is aanwezig. Het drie fasen stopcontact is aanwezig. het gaat dus puur om het bevestigen van stekker aan apparaat.
woensdag 8 juli 2020

Verplaatsen 2x stopcontact

Ik heb 1 stopcontact in kast waar CV hangt. Zou mogelijk thans niet veilig zijn. Hoeft louter verplaatst te worden, binnenkant kast is lelijk en maakt niet uit. Moet veilig gebeuren. Ik heb ook 1 stopcontact in gang (stenen muur) bij wasmachine is mogelijk niet veilig. Dus verplaatsen naar veilige plek, mogelijk vrezen en weer dichtsmeren. Uitvoering liefst op kort termijn gelet op mogelijk veiligheidsrisico. Locatie Scheveningen, betreft verhuurd appartement
woensdag 8 juli 2020

Nieuwe groepenkast en vervangen electra

Nieuwe groeppenkast en vervangen elektriciteitskabels.
dinsdag 7 juli 2020

Aardpen laten slaan

Wij zijn grondig aan het verbouwen en hebben (waarschijnlijk) geen aarde momenteel. Graag offerte voor een aardpen (deze zal buiten de woning geslagen moeten worden).
dinsdag 7 juli 2020

Nieuwe aarding aanleggen

Omdat de waterleiding wordt vervangen wil ik een nieuwe aarding laten aanleggen. Aardlekschakelaar is aanwezig.
dinsdag 7 juli 2020

Vervangen meterkast

Meterkast vervangen ivm met nieuwe keuken. Quooker en inductie kookplaat komt er bij. Groepenkast met 10groepen
dinsdag 7 juli 2020

Elektra in en om de nieuwbouwwoning

In alle ruimten, die nog gebouwd moeten worden, aanleggen van wandcontactdozen, schakelaars, lichtpunten en data. Dus ik neem aan dat je de kabels allemaal in open muren kunt trekken. Grofweg hebben we het over... WCD-enkel: 7 WCD-dubbel: 16 SCH-enkel: 23 SCH-wissel: 7 Lichtpunt: 10 Spots: 22 Ledstrip: 5 Rookmelder: 3 Vloerspot: 3 WCD vloer: 6 Data aansluiting: 6 Aarding: 2 Groepen voor apparaten: 5 Groepen 400V: 2 Grondkabel naar tuin: 25m
dinsdag 7 juli 2020

video deurbel installeren

Wij kopen een Arlo deurbel met camera. Moet geinstalleerd. We zoeken iemand die daar ervaring mee heeft.
dinsdag 7 juli 2020

Buitenstopcontact aanleggen

Om een elektrische auto sporadisch thuis op te laden, zou ik graag buiten een extra stopcontact willen aanleggen. Deze komt direct naast de meterkast maar moet nog wel door een muur heen. Als het kan op een extra groep om overbelasting te voorkomen. Wat zouden de kosten zijn voor: - plaatsen extra groep - doorboren muur - aanleggen geaard buitenstopcontact
dinsdag 7 juli 2020

Verbruiksrapport elektra

We krijgen zonnepanelen en hebben een zeer goed geïsoleerde woning. Wij willen de zonnepanelen gebruiken om de ruimten elektrisch te verwarmen. Woonkamer en open keuken, hal, 3 slaapkamers en zolder. Ben benieuwd hoeveel wat we gaan verbruiken om het huis op een aangename temperatuur te krijgen. En we willen natuurlijk zuinige radiatoren.
dinsdag 7 juli 2020

Krachtstroom aanleggen en inductie-kookplaat aansluiten

Krachtstroom aanleggen en inductie-kookplaat aansluiten. Keuken zit tegen achterwand van de meterkast.
dinsdag 7 juli 2020

Aanleggen tuinverlichting

Betreft nieuwbouw in Zwolle. Oplevering circa eind september 2020. Aanbrengen tuinverlichting incl benodigdheden zoals transformator en armaturen ed. Ontwerp en mogelijkheden in overleg.
dinsdag 7 juli 2020

Aardpen slaan

Ik wil een aardpen laten slaan en laten aansluiten op het electrisch circuit.
dinsdag 7 juli 2020

Meterkast moderniseren

Meterkast vervangen, groepen bijplaatsen, extra aardpen(?), 3-fase, klaar voor zonnepanelen, elektrische auto, elektrisch koken.
dinsdag 7 juli 2020

Nieuwe groep aanleggen in meterkast

In meterkast een nieuwe groep bij laten plaatsen met een kabel naar de buiten units van de aan te leggen 3 airco's. Huis is compleet geaard en BJ 2002. Geen benodigdheden.
maandag 6 juli 2020

Stopcontacten verplaatsen en misschien nieuwe groep maken

In de keuken stopcontacten verplaatsen. In de woonkamer stopcontacten verplaatsen. Waaronder de coaxkabel voor de tv. Eventueel het aantal groepen in de meterkast uitbreiden.
maandag 6 juli 2020

kabels wegwerken televisie

Kabels moeten worden weggewerkt bij de televisie. onder de tv is al een kabelgoot geplaats alleen de kabels moeten nog worden weggewerkt.
maandag 6 juli 2020

Aardpen slaan en aansluiten meterkast

De aardverspreidingsweerstand van mijn elektrische installatie is veel te hoog (56 ohm) en moet worden teruggebracht worden naar 1 ohm.
maandag 6 juli 2020

Vervangen stoppenkast

In ons huis van 1976 willen we de stoppenkast vervangen hebben, dit met het oog op zonnepanelen welke half augustus geïnstalleerd worden. We hebben nu 8 groepen, waarbij groep 6 t/m 8 niet gebruikt word. (Electr. Koken vorige bewoner) Er komt dus binnenkort wel een groep bij voor de omvormer van de zonnepanelen.
maandag 6 juli 2020

Twee stopcontacten aanleggen

Wil graag 2 stopcontacten aanleggen in mijn slaapkamer en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 6 juli 2020

Intercom en bel installatie vervangen voor VVE met 39 aansluitingen op 2e etage

systeem is verouderd, storingen kunnen niet meer worden verholpen. Er zijn 39 aansluitingen, de maisonnettes op 2e etage zijn verdeeld over 4 blokken huizen. Materieel niet in huis.
maandag 6 juli 2020

Aardpen slaan

Aardpen slaan en aansluiting in meterkast. Aannemer die aansluiting electra gaat verzwaren, schat dat er een diepte van 3 á 5 meter nodig is.
maandag 6 juli 2020

Verplaatsen stopcontact in badkamer en elektra checken

Stopcontact van de wasmachine verplaatsen in een badkamer op de begane grond. Het huis heeft een kruipruimte en de vloer in de badkamer is zwaluwstaart betonvloer. Daarnaast zou ik graag de elektra-bedrading in de badkamer laten checken. Toen ik met mijn vader de ventilatie aangesloten heb (een aantal jaren terug) concludeerden we dat de blauwe en bruine draad ergens zijn omgedraaid (of verkeerd-om aangesloten). Zelf hebben we de oorsprong echter nooit gevonden.

Partners

Partners van Casius