Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Tilburg

Extra groep WCD tbv Airco - Elektra - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Extra groep WCD tbv Airco

Graag wil een extra groep aan laten leggen tbv een aan te leggen Airco. Ik heb een buis met utp en coax erin die mag eruit tbv stopcontact Airco


Elektricien Tilburg

Offertes van erkende elektriciens in Tilburg aanvragen

Recente aanvragen uit Tilburg

woensdag 19 juli 2023

Vervangen groepenkast

in verband met het willen overstapen naar koken op inductie/plaatsen zonnepanelen willen wij onze elektriciteitaansluit verzwaren naar 3-fase. Hiervoor willen wij gaan onze groepenkast vanvangen door een die hierbij past


Elektra en groepenkast Hulten
donderdag 17 juni 2021

Uitbreiden elektriciteit en plaatsen meterkast.

Nieuw meterkast plaatsen. Met een nieuwe groepenkast en graag uitbreiden met 3 fasen (380).


Elektra en groepenkast Baarle Nassau
zaterdag 01 augustus 2020

Aardpen slaan

Heb een nieuwe elektriciteitsmeter die nog voorzien moet worden van een aardpen, er is een aardlekschakelaar aanwezig.


Elektra en groepenkast Tilburg
donderdag 19 juli 2018

Elektriciteitspunt buiten herstellen en aanleggen

Vorig jaar is de bliksem ingeslagen in een elektriciteitspunt buiten (een klein kastje met 2 schakelaars) destijds ging de aardlekschakelaar er uit. Hierdoor doet de buitenverlichting en de vijverpomp het niet meer. Dit moet hersteld worden. Daarnaast moet er buiten een stopcontact aangelegd worden. Bij een tuinhuis waar al stroom naartoe getrokken is.


Elektra en groepenkast Haaren
zondag 06 augustus 2017

Elektra op zolder nakijken en uitbreiden

Ik ben bezig met het opknappen van mijn zolder. De elektriciteit is jaren geleden aangelegd, ik heb niet voldoende kennis van elektra om te kunnen bepalen of de huidige situatie veilig is. Daarnaast wil ik de leidingen (laten) verleggen en deugdelijke stopcontacten en schakelaars laten monteren.


Elektra en groepenkast Moergestel
zondag 19 februari 2017

Elektriciteit in een appartement opknappen

Ik heb een appartement op het oog wat ik wil kopen van 75 m2 met 2 slaapkamers, badkamer, toilet, keuken en woonkamer. Er zit een oude meterkast in met 3 oude witte stoppen en de bedrading is nog met rode draad, dus voor de 70-er jaren, en moet ook allemaal vervangen worden. Ik wil een bod uitbrengen, maar wil graag weten wat het ongeveer/grofweg zou kosten om de meterkast en bedrading te vernieuwen.


Elektra en groepenkast Tilburg
dinsdag 07 juni 2016

Elektriciteitsdraden vervangen in de slaapkamer

Er is op één van de slaapkamers een draad doorgebrand van de lamp in het plafond (ik weet niet of de rest nog in orde is). En één stopcontact werkt niet meer.


Elektra en groepenkast Tilburg
woensdag 17 februari 2016

Lamp ophangen en KlikAan KlikUit systeem monteren

Ik wil graag een wandlamp laten ophangen. Daarvoor moeten er twee gaten in de gemetselde muur worden geboord en een klein gaatje in de wandplaat. Achter de wandplaat dient een klik aan/uit systeem te worden gemonteerd omdat de elektriciteit zich achter de bank bevindt en ik de lamp makkelijk wil kunnen dimmen / en aan-uit zetten. De wandplaat moet vervolgens ook tegen de muur gemonteerd worden.


Elektra en groepenkast Tilburg
maandag 12 oktober 2015

Doorgekoppelde rookmelders installeren

Ik wil graag 8 doorgekoppelde rookmelders laten installeren in een studentenhuis. Er hangt al een op de elektriciteit aangesloten rookmelder. Ik heb me laten vertellen door de brandveiligheid inspecteur van de gemeente dat de andere rookmelders daar waarschijnlijk aan gekoppeld kunnen worden. Graag ontvang ik van u een indicatie van de kosten hiervoor.


Elektra en groepenkast Tilburg
zaterdag 04 juli 2015

Verplaatsen van 2 stopcontacten en 2 'Lexcom home' data aansluitpunten

Ik ben op zoek naar een goede vakman die mij met spoed zou kunnen helpen met het verplaatsen van 2 stopcontacten en 2 'Lexcom home' data aansluitpunten. De werkzaamheden bestaan onder meer uit: - Het detecteren van de loop van de huidige leidingen; - Frezen van enkele meters sleuven; - Het verlengen of opnieuw trekken van elektriciteitsdraden ten behoeve van stopcontacten; - Het verlengen of opnieuw trekken van datakabels ten behoeve van 'Lexcom home' aansluitpunten; - Het plaatsen van de stopcontacten en aansluitpunten op de nieuwe positie. Zodra deze werkzaamheden verricht zijn dient een stukadoor de muur weer van 18 m2 glad stucwerk te voorzien. Daarnaast heb ik een eikenhouten tafel met een hoogte van 79 cm, bovenkant blad. De vierkante poten van deze tafel, 15 cm x 15 cm, wil ik graag 3 cm in laten korten zodat de bovenkant van het blad op 76 cm komt te liggen.


Elektra en groepenkast Tilburg
maandag 04 juni 2012

Aanleggen electriciteit in de tuin

Aanleggen elektriciteit in de tuin van 5 x 3 meter, verlichting en stopcontact. Twee lichtpunten en twee stopcontacten. Waterpomp aansluiten.


Elektra en groepenkast Riel
woensdag 24 oktober 2007

Elektricien

In de woonkamer op de begane grond, dient er elektriciteit verlegd en verlichtingspunten aangelegd te worden. Tevens zal de thermostaat verplaats dienen te worden. Werkzaamheden kunnen vanaf heden worden uitgevoerd.


Elektra en groepenkast Tilburg
Offertes aanvragen