Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Nijmegen

Vervangen groepenkast naar 8 zekeringen - Elektra - Nijmegen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen groepenkast naar 8 zekeringen

Ik wil graag mijn groepenkast vervangen. Deze heeft nu 3 zekeringen met uitbreiding erbij voor de keuken. De nieuwe groepenkast wil ik graag met 8 zekeringen hebben. Deze wil ik graag geschikt hebben voor het aanleggen van zonnepanelen.


Elektricien Nijmegen

Offertes van erkende elektriciens in Nijmegen aanvragen

Recente aanvragen uit Nijmegen

vrijdag 21 april 2023

Goedkeuring elektra netwerk

We zijn onze badkamer aan het renoveren , elektriciteit is al gelegd door mijn man , omdat het een huur woning is hebben we goedkeuring van een erkend elektricien nodig op papier . Dus iemand die even langs kan komen en even kan kijken of alles goed is aangesloten . Wat zouden de kosten z’n daarvan , alvast bedankt.


Elektra en groepenkast Nijmegen
zaterdag 16 april 2022

Wegwerken elektriciteit kabels

Zoek een vakman om elektra & stopcontacten in de slaapkamer weg te werken in de muur. Ligt nu nog ouderwets op de muur langs de plinten


Elektra en groepenkast Nijmegen
vrijdag 03 december 2021

Elektriciteits klusjes

Ik zoek iemand die het volgende kan doen: 1. Perilex aansluiting maken voor elektrische kookplaat in de keuken en extra stroomgroep in meterkast plaatsen. 2. Leiding met stopcontact voor afzuigkap


Elektra en groepenkast Oosterhout
vrijdag 04 september 2020

Elektra aanpassen

Onze nieuwbouw woning (Nijmegen Noord) wordt begin november opgeleverd. Helaas is de installatie van het elektra standaard uitgevoerd, waardoor een en ander aangepast moet worden direct na de oplevering, aan de installatie tekening van onze keukenleverancier. Daarnaast zijn er 2 plafond lichtpunten die verplaatst dienen te worden in dezelfde ruimte. Verder hebben laten we een tuin huis plaatsen in januari waarbij we elektriciteit willen realiseren. Zie bijlage voor de foto van de huidige situatie (aannemer heeft er al over heen gestuukt) en een installatie tekening van de keuken. Wat is jullie prijs om dit aan te passen en kunnen jullie direct na oplevering van ons aan de slag? (installatie tekening toevoegen lukt niet, pdf wordt niet ondersteund)


Elektra en groepenkast Nijmegen
donderdag 25 juni 2020

Compleet casco nieuwbouw project elektriciteit realiseren

Aanleg compleet electra systeem voor nieuw bouw woning. Vanaf meterkast tot aan stopcontact, dimmers schakelaars en spots door de woning. In september begint de bouw, onze aannemer gaat rekening houden met de vloeren en elektrapunten. Ik ben opzoek naar een vakbedrijf die in samenwerking met ons de gehele eletrische voorziening van de woning kan realiseren. Het woonoppervlakte van de woning gaat ont 600m3 worden


Elektra en groepenkast Wijchen
vrijdag 27 maart 2020

Electriciteitsnet vervangen volledige woning

Ik zoek een elektricien die het elektriciteitsnet van de volledige woning kan vervangen. Het gaat om een woning met 190m2 woonoppervlakte en inhoud 682 m3. De bekabeling die in de muur is gesmeerd vervangen volgens de NEN-norm inclusief hak-/breekwerk, materiaal en uurloon.


Elektra en groepenkast Millingen aan de Rijn
dinsdag 08 mei 2018

Elektricien voor elektrawerk nodig

Wij hebben een 2000W heater geplaatst die waarschijnlijk op een aparte groep moet. Er is nog een slot vrij voor een extra groep in de meterkast. Naast dit zouden wij de elektriciteitsleiding door het kruipluik naar de tuinkamer kant in de woonkamer gelegd willen zien. Dit is ongeveer 3 meter. We ontvangen graag respons van gecertificeerd elektriciens.


Elektra en groepenkast Malden
woensdag 25 april 2018

Betreft inductie koken electriciteitsgroep plaatsen

Waarschijnlijk is er een extra elektriciteitsgroep nodig voor koken op inductie.


Elektra en groepenkast Nijmegen
zaterdag 09 december 2017

Elektriciteit buiten aanleggen

Ik zou graag diverse stroom punten in me tuin willen er ligt al een grond kabel vanaf daar moeten 3 dubbele stopcontacten komen ook lig er een verdeel blok in de tuin het is alleen nog niet aangesloten op de meterkast ik kan zelf de grond geulen graven op de diepte


Elektra en groepenkast Wijchen
woensdag 11 mei 2016

Gebroken elektriciteitskabel in het plafond vervangen

Er zit een breuk in de elektriciteitskabel in het plafond boven onze gang (ongeveer 2 m²). Hierdoor doet de verlichting in de badkamer het niet. Inmiddels heeft een elektricien een tijdelijke oplossing gemaakt, maar deze is niet veilig en kan ook niet permanent zijn. Wat er dus moet gebeuren is dat het plafond in de gang eruit moet om zo bij de breuk te kunnen en de elektriciteitskabel te kunnen vervangen. Vervolgens moet er weer een nieuw plafond gemaakt worden. Klant weet niet van wat voor materiaal het plafond is, ze denkt beton.


Elektra en groepenkast Nijmegen
dinsdag 10 november 2015

Elektriciteit in de tuin aanleggen

Elektriciteitskabels aanleggen in de tuin. In huis is er een kabelgoot met een elektroleiding erin en een schakelaar voor de buitenverlichting. De kabel is ook naar buiten gebracht maar vervolgens is het werk stil komen te liggen. De tuin is 12 meter lang. Ik wil een leiding met een aftakking naar de vijver en naar twee extra lichtpunten. Voor de vijver moet er iets gemaakt worden dat de pomp gemakkelijk bereikbaar is.


Elektra en groepenkast Oosterhout
dinsdag 16 december 2014

Elektra repareren

Op zolderverdieping geen elektriciteit meer, komt niet door kortsluiting volgens nuon, graag reparatie?


Elektra en groepenkast Nijmegen
woensdag 19 november 2014

Nieuwe elektriciteit aanleggen

Voor een project op school hebben we zelf een bedrijf op moeten richten. Dit alles is fictief, maar om een compleet beeld te krijgen wat het allemaal gaat kosten hebben we ook verschillende offertes nodig. Kunt u mij ongeveer vertellen wat het gaat kosten om in een bestaand gebouw de elektriciteit volledig te vervangen of helemaal nieuw aan te moeten leggen? Het gebouw is 175 m2 en het gaat over een ijssalon.


Elektra en groepenkast Langenboom
zaterdag 23 augustus 2014

Groepenkast uitbreiden en kabels leggen

De groepenkast dient uitgebreid te worden en naar de keuken dienen kabels getrokken te worden. Dit moet gebeuren wegens een afkeuring door de elektriciteit leverancier welke mijn installatie heeft afgekeurd, nu zal dit bedrijf na de werkzaamheden nogmaals de boel controleren en goedkeuring geen. Er zullen tevens kabels getrokken moeten worden naar de keuken voor: een koelkast, vaatwasser, wasmachine, droger, magnetron en een oven.


Elektra en groepenkast Nijmegen
woensdag 18 december 2013

Tussenmeters voor elektra plaatsen

Ik wil graag 3 tussenmeters voor elektriciteit en water aan de hoofdmeter aansluiten voor een winkelpand omdat hier een lunchcafé, kapsalon en winkel inkomt. De totale winkeloppervlakte is 200 m2.


Elektra en groepenkast Nijmegen
Offertes aanvragen