Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Haarlem

Plaatsen 3 fase stoppenkast - Elektra - Haarlem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen 3 fase stoppenkast

Plaatsen 3 fase stoppenkast Plaatsen aardlekschakelaar(s) Plaatsen grond pin voor de aardlek


Elektricien Haarlem

Offertes van erkende elektriciens in Haarlem aanvragen

Recente aanvragen uit Haarlem

woensdag 05 juli 2023

Stop doorgeslagen

Er is een stop doorgeslagen die geen betrekking heeft op een specifieke groep, geen elektriciteit in deel keuken en meterkast. Als ik de schakelaar omhoog zet knalt die er direct weer uit


Elektra en groepenkast Overveen
dinsdag 06 september 2022

Elektriciteit in douche knop herstellen

Ik zoek een elektricien die mij kan helpen. Elke keer als ik de douche knop aanraak dan krijg ik een schok. Dit gebeurd alleen wanneer het water loopt, koud of warm. Graag wil ik de mogelijkheden bespreken om de elektra van mijn nieuwe woning te bespreken, dat betreft een appartement.


Elektra en groepenkast Haarlem
dinsdag 08 september 2020

Vervangen elektriciteit

Wij hebben een jaren 50 bovenwoning gekocht. Wij gaan deze woning opknappen. Wij wilde in eerste instantie alle stopcontacten laten verlagen en laten bijmaken. Nu blijkt dat de elektriciteit hoogstwaarschijnlijk aan volledige vervanging toe is, ik wil dan ook graag een offerte bij jullie opvragen om dit te laten doen. via de Het gaat vooralsnog vooral om de eerste woonetage. De zolder gaan wij later opknappen, maar wellicht moet hier ook dan nieuwe elektriciteit al naar doorgetrokken worden. Wij krijgen 30 oktober de sleutel. Er zal eerst een kleine week gesloopt worden


Elektra en groepenkast Haarlem
maandag 25 mei 2020

Wandcontactdoos plaatsen

In de keuken hebben wij een aansluiting voor de wasmachine maar geen elektriciteit, hier moet dus een wandcontactdoos geplaats worden. In de keuken is een kruipruimte waar volgens mijn ook iets van elektra uitkomt maar dat weet ik niet zeker .


Elektra en groepenkast Haarlem
vrijdag 01 november 2019

Zolder van elektriciteit voorzien (alles nieuw aanleggen)

Zolder was één grote ruimte, willen we nu 3 slaapkamers en badkamer in maken (zie plattegrond), gipsplaten wanden staan al dus nu moet de elektriciteit aangelegd worden. Kan zsm worden uitgevoerd.


Elektra en groepenkast Haarlem
zondag 09 juni 2019

Alle elektra vervangen in huis van meterkast tot lichtschakelaar

SPOED! Na blikseminslag do 6 juni 2019 0.15 uur: vervangen van ALLE ELEKTRA: meterkast, bedrading, lichtschakelaars, stopcontacten, eerste en tweede verdieping huis en buitenelektriciteit.


Elektra en groepenkast Haarlem
zondag 18 november 2018

Vervangen elektra

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het vervangen van oude elektriciteitskabels in onze woning. Een gedeelte van onze woning (badkamer, keuken, slaapkamers) hebben al nieuwe bedrading, het zou gaan om het trekken van nieuwe elektriciteitskabels naar de woonkamer en één slaapkamer op de eerste verdieping. Ook zouden wij de overige bekabeling/meterkast graag gecontroleerd willen hebben.


Elektra en groepenkast Haarlem
zondag 28 oktober 2018

Groepen aanleggen voor nieuwe keuken

Graag een nieuwe groep+elektriciteit aanleggen voor nieuwe keuken. Daar komt een vaatwasser, oven, koelkast en elektrische kookplaat.


Elektra en groepenkast Zwanenburg
zaterdag 17 februari 2018

Elektra vervangen en extra groep plaatsen

Graag willen wij advies en daarna offerte over de noodzaak en kosten om de elektriciteit (gedeeltelijk) te vervangen in de door ons gekochte jaren dertig woning. Daarnaast denken we dat er sowieso een extra groep nodig is voor de keuken in verband met vaatwasser, wasmachine, koelkast en oven.


Elektra en groepenkast Haarlem
maandag 05 februari 2018

Krachtstroom aan laten leggen

Op de tweede verdieping is onlangs een boiler (op elektriciteit) en een klein keukentje gemaakt. In de keuken zit een inductieplaat en magnetron en koelkastje. We willen graag dat alles gezamelijk goed kan werken en ik denk dus dat er een extra groep bijmoet met krachtstroom voor de inductieplaat.


Elektra en groepenkast Haarlem
donderdag 07 september 2017

Keuren van de elektrische installatie

Ik wil een keuring van een bestaande elektriciteits installatie. Een risico-inventarisatierapport. Het pand heeft 350 m2, is alleen begane grond, heeft 1 meterkast en twee stoppenkasten.


Elektra en groepenkast Overveen
vrijdag 03 juni 2016

Elektriciteit omleggen in gezamenlijke VVE-ruimtes

We zouden graag de elektriciteit in de gezamenlijke aankomsthal (VVE) omleggen. Kan uw bedrijf langskomen voor een inschatting van de situatie en een vrijblijvende offerte? Kort de situatie: Het gaat om het verleggen van een aparte aansluiting in de gedeelde hal van drie appartementen in hetzelfde pand. Op deze aansluiting zijn nu enkel elektrische drangers en een paar lampen aangesloten. Deze aparte aansluiting wordt door de VVE betaald maar brengt relatief hoge kosten met zich mee ten opzichte van het verbruik. Kosten die onnodig zijn als de aansluiting inderdaad verlegd kan worden.


Elektra en groepenkast Haarlem
dinsdag 23 februari 2016

Aardpen laten slaan

Graag laten wij een aardpen slaan voor het afvoeren van statische elektriciteit bij een bedrijfspand. Kunt u ons advies geven voor een oplossing en de kosten van de werkzaamheden?


Elektra en groepenkast Haarlem
donderdag 10 december 2015

Elektriciteit buiten repareren

Het stopcontact buitenshuis werkt niet meer en dient te worden gerepareerd. Daarnaast wil ik graag een lichtsensor laten aanbrengen voor licht bij de keukendeur.


Elektra en groepenkast Zwanenburg
dinsdag 15 september 2015

Lampen repareren en ophangen

De elektriciteit in de badkamer werkt niet meer en dient te worden gerepareerd. Daarnaast dienen er nog 3 hanglampen gemonteerd te worden.


Elektra en groepenkast Aerdenhout
Offertes aanvragen