Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Den Bosch

Zonnepanelen installeren - Elektra - Den Bosch

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonnepanelen installeren

We hebben zowel een platte schuur als een schuin dak. Willen minstens 7 panelen laten leggen. Wij staan open voor advies van de vakmannen hierover. Ben je van plan om zonnepanelen aan te schaffen?: Ja, na het vergelijken van offertes Wat voor type dak heb je?: Schuin dak Ben je eigenaar van het pand?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel personen wonen er op je adres? : 2 personen (ca. 8 panelen, €3.200 - 5.200) Wil je zonnepanelen kopen, huren of zelf plaatsen?: Zonnepanelen kopen


Elektricien Rossum

Offertes van erkende elektriciens in Den Bosch aanvragen

Recente aanvragen uit Den Bosch

dinsdag 16 juni 2020

Nieuwbouw elektriciteit

Voor een nieuwbouw woning aanleggen van elektriciteit. Op dit moment ligt de fundering er alleen nog. In de tekeningen die bijgevoegd zijn is te zien wat het bouwplan is en welke elektra waar terecht moet komen.


Elektra en groepenkast Vlijmen
donderdag 30 april 2020

Aardpen slaan

1. Ik wil een aardpen laten slaan en deze aan laten sluiten op de nieuwe groepenkast van onze schuur. 2. Ik wil deze groepenkast aan laten sluiten op de onlangs geinstalleerde elektriciteitsmeter. 3. Ik wil twee elektrische vloerverwarmingen aan laten sluiten op deze groepenkast.


Elektra en groepenkast Schijndel
dinsdag 03 december 2019

Kosten van meterkast verplaatsen

Voor het plannen van verbouwing van mijn huis, wil ik graag oriënteren m.b.t. te verwachten verbouwingskosten. Ik woon in een hoekwoning en wil ik langs het huis (aan de zijkant) aanbouwen. Het is de bedoeling dat de meterkast wordt verplaatst vanuit de gaan in de nieuwe aanbouw, verplaatsing van 1.5m naar buiten t.o.v. bestaande bouw (dus, buiten de bestande fundering heen). In huidige meterkast zit elektriciteit-, gas-, water- en netwerkaansluitingen. Mijn vraag is of uw bedrijf het kan realiseren en voor de planning van gehele verbouwing een grove schatting van te verwachte kosten kan aangeven.


Elektra en groepenkast Nieuwkuijk
zaterdag 05 oktober 2019

Volledige vervanging elektra en aanleg buiten

Ik heb een woning van 1960 gekocht en ik wil graag de elektriciteit volledig laten vervangen (incl meterkast). Daarnaast willen wij buiten elektriciteit laten aanleggen voor verlichting. In bijlage de plattegrond van de eerste en tweede verdieping. Het totale woonoppervlak is 160m2.


Elektra en groepenkast Well
woensdag 01 mei 2019

Een aardlekschakelaar aansluiten

Ik zoek een elektricien die een doorslaande aardlekschakelaar kan aansluiten op het elektriciteitsnet.


Elektra en groepenkast Vught
donderdag 11 april 2019

Voorbereiding nieuwe nutsvoorzieningen na splitsing woning

Onze woning wordt gesplitst waardoor de te splitsen zijden nieuwe nutsaansluitingen nodig heeft. Het gaat om de aanleg van gas, elektriciteit en water. Een internet aansluiting zit er al. Hier moet dus een meterkast geplaatst worden en moeten mantelbuizen naar buiten gelegd worden. Een meterkast met 8 groepen is voldoende. De vloer is beton, omdat het om een voormalige boerderij gaat kunnen volgens mij via de oude, met zand en een laagje beton dichtgestorte mestput, vrij makkelijk mantelbuizen worden aangelegd. De originele bouwtekeningen zijn aanwezig, scans zijn toegevoegd, het gaat om het voormalig stalgedeelte en de meterkast zou idealter komen naast de deur aan de rechterzijde (dit is ook boven de voormalige mestput). De woning moet nog gerenoveerd worden na aanleg, eventueel hak en breekwerk is geen probleem.


Elektra en groepenkast Cromvoirt
zaterdag 11 augustus 2018

Lampen ophangen boven de eettafel

Ik heb 2 lampen voor de eettafel gekocht. Deze moeten aan het plafond worden bevestigd. Er zit 1 lichtpunt, maar deze zit niet op de goede plek. De elektriciteit voor de andere lamp moet ook uit dit lichtpunt komen.


Elektra en groepenkast Den Bosch
vrijdag 15 januari 2016

Verouderde elektra vervangen

Verouderde en doorgebrande elektriciteit en snoeren van verlichting onder keukenkasten, aangelegd door de oude bewoners. Ik ben op zoek naar iemand die de bedrading kan vernieuwen en mij kan voorzien van verlichting onder de keukenkasten.


Elektra en groepenkast Den Bosch
zaterdag 27 september 2014

Elektriciteit vernieuwen en uitbreiden

Elektriciteit: er zijn 4 groepen in het huis dat we gekocht hebben, er moeten er 4 bij (2 x wasmachine/droger en 2 keukengroepen). Een aardlekschakelaar is er ook nog niet. Daarnaast moet er een wasmachineaansluiting komen: afvoer+water aanleggen in een kast op de slaapkamerverdieping. Er staat een verwarmingsketel en het is naast de badkamer. Begin november willen we dit graag laten uitvoeren.


Elektra en groepenkast Den Bosch
woensdag 01 mei 2013

Aanleg elektriciteit

In een oud pand moet nieuwe elektra komen waaronder een nieuwe meterkast. Het pand is 14 x 6 meter en heeft 2 verdiepingen met totaal 6 ruimtes onder en 6 ruimtes boven. In elk vertrek zijn er stopcontacten en verlichting nodig. Het pand is nog kaal dus er hoeft geen rekening gehouden te worden met eventuele afwerking. De plafonds zijn van hout en niet afgetimmerd en de muren zijn nog niet afgesmeerd .


Elektra en groepenkast Velddriel
woensdag 08 februari 2012

Verbruik elektriciteit meten

Al jaren lang heb ik naar mijn idee een erg hoog verbruik van elektrische energie in mijn woonhuis t.o.v. andere mensen met gelijke situatie. Twee onder een kap woning bouwjaar 1973, 2 personen, veel afwezig. De reden hiervoor kan ik echter niet achterhalen. Graag wil ik nu een specialist inhuren die een en ander zou kunnen meten en eventueel het probleem kan oplossen als er sprake is van "stroom lekkage" of iets dergelijks.


Elektra en groepenkast Den Bosch
woensdag 25 augustus 2010

Aanpassen groepen

Ik ben op zoek naar een elektricien die de elektriciteit in mijn keuken aan kas passen. De gehele keuken zit nu op 1 groep en ivm met de plaatsing van een nieuwe keuken zal dit aangepast moeten worden. (De meterkast zit tegen de keuken aan).


Elektra en groepenkast Den Bosch
zaterdag 21 maart 2009

Elektricien

Momenteel bestaat de elektriciteit in de meterkast uit 2 groepen m.b.v. oude stoppen. Dit graag vervangen door schakelaars en 1 of 2 groepen erbij i.v.m. aanleg nieuwe CV-installatie.


Elektra en groepenkast Den Bosch
Offertes aanvragen