Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien Amsterdam

Vervangen elektra - Elektra - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen elektra

Zoek een vakman om elektra in de woning te vervangen. daarnaast ook een stoppenkast vervangen voor groepenkast Huis is 85 m2.


Elektricien Amsterdam

Offertes van erkende elektriciens in Amsterdam aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam

donderdag 19 mei 2022

Elektriciteit punten aanleggen + lamp verhangen

Wij willen graag 8 elektriciteit punten laten aanleggen in ons trapgat en 1 lamp verhangen.


Elektra en groepenkast Amsterdam
woensdag 04 mei 2022

Elektriciteitskast vervangen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het vervangen elektriciteitskast. De functie van het gebouw is industrie. Ik wil nog met de vakman kijken naar de mogelijkheden.


Elektra en groepenkast Amsterdam
woensdag 17 november 2021

Nieuwe stoppenkast en keuken klaarmaken

Voor onze nieuwe keuken in Amsterdam (Hoofddorppleinbuurt) moeten wij nieuwe elektra laten aanleggen en zoeken een goede elektricien. In de keuken komt een inductiekookplaat. De stoppenkast zit in de kast naast de trap (zie foto). Daarvoor is het volgende nodig voor elektriciteit: - Aanpassingen meterkast t.b.v. nieuwe kookgroep. De groepenkast vervangen, aangepast op de nieuwe apparatuur geheel naar huidige maatstaven en eisen (NEN1010) 6 x B16 automaten. (t.b.v. de nieuwe installatie), 1 x Kookgroep automaat, 2 x Aardlekschakelaar. (beschermt per stuk maximaal 4 x 16A), 1x Hoofdschakelaar. - Aanbrengen geul in plafond voor doortrekken sterkstroomkabel van woonkamer naar keuken (max. 1 x 15m 5x2.5YmvK)


Elektra en groepenkast Amsterdam
zondag 31 oktober 2021

Reparatie stopcontact/lichtpunt

Ik zoek een vakman voor het repareren van 1 stopcontact en 1 lichtpunt, want deze hebben geen elektriciteit meer.


Elektra en groepenkast Amsterdam
maandag 20 september 2021

Beoordelen huidige electriciteit voorziening

Ik zoek een vakman die mijn huidige elektriciteit voorziening kan beoordelen. Ik zou graag willen weten of de hoofdschakelaar veranderd kan worden in een moderne versie. Daarbij wil ik graag uw beoordeling mbt fase 1 vs fase 3 gezien overgang naar inductie koken. Wat kan Liander hierin betekenen?


Elektra en groepenkast Amsterdam
maandag 17 mei 2021

Uitval elektriciteitsgroep ongedaan maken

Door kortsluiting (?) tijdens het verwisselen van lichtpeertje is er een elektriciteitsgroep uitgevallen. Dit dient te wortelen gerepareerd.


Elektra en groepenkast Halfweg
zaterdag 10 april 2021

Nieuwe elektriciteitspunten keuken + verplaatsen stopcontacten

In de keuken moeten nieuwe elektriciteitspunten worden aangelegd. In 1 wand voor een inductiekookplaat, vriezer, quooker, wasmachine en afzuigkap. En aan een andere wand voor de koelkast en oven en 1 extra in de voorraadkast. Ook moeten alle bestaande stopcontacten naar beneden worden geplaatst, dit gaat om zo'n 15 stuks. Het liefst in mei uitvoeren.


Elektra en groepenkast Amsterdam
vrijdag 19 maart 2021

groepenkast vervangen en elektriciteits netwerk

we verhuizen naar een jaren 20 woning waarbij wij zowel de groepenkast willen vervangen en het electriciteitsnetwerk willen modificeren. Het zou fijn zijn om een overzicht te ontvangen van de daarbij behorende kosten.


Elektra en groepenkast Amsterdam
woensdag 10 februari 2021

Aansluiting wasmachine verleggen

In mijn nieuwe appartement ligt de aansluiting voor de wasmachine in de keuken. Ik wil de aansluiting verleggen naar de slaapkamer, aan de muur met de badkamer. Water en elektriciteit zullen dus vanuit de badkamer moeten komen.


Elektra en groepenkast Amsterdam
dinsdag 26 januari 2021

Vervangen van stopcontacten en trekken aardedraad

In mijn nieuwe huis wil ik graag de oude ongeaarde stopcontacten vervangen door geaarde exemplaren. Ik verwacht dat daarvoor op enkele plaatsen een aardedraad dient te worden getrokken (wel aanwezig in elektriciteitspunten in het plafond met lasklemmen). Het gaat in totaal om 8 stopcontacten (2-voudig) en 1 stopcontact met lichtschakelaar.


Elektra en groepenkast Amsterdam
woensdag 18 november 2020

Elektriciteit herstellen in de kelder

Lampen in keldergang, werkkast en wc + koffiezetapparaat in keuken blijven dienst weigeren.. De stoppen zijn gecheckt, daar ligt het niet aan. Dit wil ik graag laten verhelpen.


Elektra en groepenkast Amsterdam
dinsdag 11 augustus 2020

Nieuw stopcontact opbouw atelier ruimte Zaandam

In mijn foto studio in Zaandam heb ik aan de ene kant van de ruimte een (nieuwe) stoppenkast en twee stopcontacten. Aan de andere kant heb geen stopcontact. Kunt u een nieuw stopcontact maken? Het betreft een werk plek dus de draden hoeven niet weggewerkt te worden. Aan de ene kant is de muur van gipsplaat, op het plafond zit piepschuim, maar er is een goot waar meerdere elektriciteits kabels door heen lopen en andere kant is (waar het stopcontact moet komen) is de muur van baksteen. Ik schat dat de kabel vanaf de stoppenkast tot het nieuwe stopcontact ongeveer 18 meter af moet leggen. Ik hoor graag of u mij kan helpen en zo ja of het mogelijk is op korte termijn en een schattig van de kosten.


Elektra en groepenkast Amsterdam
maandag 27 juli 2020

Groep bijplaatsen

We hebben een extra groep nodig. En een check-up van elektriciteit in 1 kamer.


Elektra en groepenkast Amsterdam
woensdag 24 juni 2020

Dubbel stopcontact plaatsen

Wij zouden graag twee stopcontacten zetten boven het aanrecht van ons nieuwe keuken. Een complicatie daarbij is dat wij niet zeker weten of u goed bij het elektriciteitspunt kunt, omdat de keuken al is geplaatst. Ik bespreek graag de opties met u.


Elektra en groepenkast Amsterdam
maandag 01 juni 2020

Verkeerde verdeling van de groepen

Ik denk dat er verkeerde verdeling van de groepen in onze appartement is. Waardoor 1 groep met bijbehorende kamers van onze huis continu elektriciteit uitschakelt.


Elektra en groepenkast Amsterdam
Offertes aanvragen