Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Alphen aan den Rijn

Vervangen (dim)lichtschakelaar (2x) en rookmelders (2x) - Elektra - Alphen aan den Rijn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen (dim)lichtschakelaar (2x) en rookmelders (2x)

In onze woonkamer hebben wij twee punten om drie LED-spotjes (1x1 en 1x2 schakelaars) mee te bedienen. Graag zouden wij deze vervangen voor een variant die compitabel is met Philips LED dimlichten. Momenteel blijft een van de lichten branden, ondanks dat de schakelaar uit is. Een andere schakelaar is gewoon kapot. Verder is er nog een lamp op zolder die wij willen ophangen. Het aansluitpunt is echter in de nok van de zolder (2,5 meter hoog), waar wij niet bij kunnen. Daarnaast wil ik ook graag twee rookmelders (een op netwerkaansluiting, een op batterijen) vervangen. Kunnen jullie ons hierbij helpen? Zo ja, kunnen jullie hiervoor een prijsindicatie afgeven?


Elektricien Boskoop

Offertes van erkende elektriciens in Alphen aan den Rijn aanvragen

Recente aanvragen uit Alphen aan den Rijn

vrijdag 04 maart 2022

Vervangen grondkabel naar schuur

De elektriciteit kabel die vanuit het huis onder de grond door de tuin naar de schuur loopt, moet vervangen worden. De kabel is ernstig beschadigd, geeft kortsluiting. Oorzaak is waarschijnlijk ernstige verzakking van de grond bij de schuur. De lengte van achterzijde huis naar de schuur is 9 meter. De meterkast zit voor in het huis. Afstand meterkast achterzijde huis is 8 meter. Mogelijk moet alleen het gedeelte dat door de tuin loopt vervangen worden. Als de klus gedaan moet worden zal de bestrating van tevoren verwijderd worden.


Elektra en groepenkast Alphen aan den Rijn
dinsdag 09 juni 2020

6 stopcontacten verleggen in betonnen muur

Ik wil zes stopcontacten verlagen (75 cm naar beneden) in een betonnen muur. Dit betekent het uitfrezen van de goot naar beneden, elektriciteit verleggen en het contactpunt opnieuw aanleggen. Plamuren en afwerken hoeft niet, hiervoor komt de stukadoor die de muur weer geheel opnieuw gaat spuiten.


Elektra en groepenkast Alphen aan den Rijn
dinsdag 01 december 2015

Vervanging van de groepenkast

Ik heb enige tijd geleden, voor een ander klusje, iemand over de vloer gehad die vroeger elektricien was. Hij wees me op de slechte kwaliteit van de groepenkast in mijn huis, die inmiddels 20 jaar oud zal zijn. Ik heb wat probleempjes met de elektriciteit. Als ik een stekker in een stopcontact steek, vonkt dat 9 van de 10 keer. En als ik gebruik maak van een dimmer (diverse soorten) is het alsof de stroomvoorziening niet constant is: de lichtsterkte varieert dan vaak. Ik vroeg me dus af of dat aan die groepenkast kon liggen. Vandaag heb ik gebeld met NUON die mij doorverwezen naar Liander (de netwerkbeheerder). En daar zeiden ze dat 'alles boven de meter' voor mijn eigen rekening en verantwoordelijkheid is. Mijn vraag is nu: zou vervanging van de groepenkast de elektra-problemen verhelpen? En zo ja, wat zou die vervanging (compleet met montage) mij gaan kosten? De huidige groepenkast heeft 6 groepen (en een aparte voor de deurbel?). Krachtstroom heb ik nergens voor nodig.


Elektra en groepenkast Alphen aan den Rijn
Offertes aanvragen