Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor aan de voorzijde woning een dakkapel realiseren:

Aan de voorzijde woning een dakkapel realiseren

Het gaat om een dakkapel van ongeveer 250 cm breed aan de voorzijde van de woning. Vergunning moet nog geregeld worden. Wil beide prijzen weten kunststof en prefab. Mijn voorkeur gaat naar verdiept profiel. Het is nog een dicht dak.
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aan de voorzijde woning een dakkapel realiseren uit heel Nederland:

Schuur en voordeur schilderen

Ik zoek iemand voor het schilderen van een paar plekken van mijn woning, gaat om: - bijwerken van het schilderwerk van de kozijnen aan voorzijde van het huis - schilderen van de zijkant van het schuurtje. - schilderen van de voordeur

Erker plaatsen voorzijde woning

Wij willen een erker plaatsen aan de voorzijde van ons huis. De erker mag 1 meter diep worden en 3 of 3,80 m breed. Wij hebben het huis gekocht en krijgen 20 juli de sleutel. Wij willen een erker laten plaatsen in de woonkamer. Wij hebben op internet onderzoek gedaan, daar zagen wij prijzen die voor ons haalbaar zijn. Wij hebben ook iemand benaderd, maar die vroeg €20.000,- voor een erker en dit vonden wij wel veel, hiervoor kunnen wij ook een mooie aanbouw achter het huis plaatsen. Nu weten wij dus niet goed waar we aan moeten denken qua kosten. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u regelen. Op internet hebben wij gekeken voor materiaal, maar wij komen er niet uit wat precies het beste is, ook gezien de kosten. Wij zijn weten er niet veel van, dus of een fundering nodig is durven wij niet te zeggen. Graag zouden wij een prijs voor een casco oplevering willen hebben en voor compleet. Wij zouden graag vanaf 20 juli zo snel mogelijk willen beginnen.

Oude garage slopen en nieuwe garage aanbouwen aan huis

We willen onze losstaande garage in de tuin slopen en een nieuwe garage, gemetseld en met puntdak, afgewerkt, gestuct en met CV, afmeting: 6 (l) x 3 (b) meter. De wordt aan de zijkant van ons huis gebouwd. Wij hebben contact gehad met de gemeente, de garage past in het bestemmingsplan. met de bank hebben wij ook contact gehad en met de financiering zit het goed. Wat er qua fundering nodig is, weten wij niet goed, wij hoopten daarvoor op uw expertise. Er zouden elektra punten in de garage moeten komen en het liefste ook water, de keuken zit aan de andere kant van de muur waartegen de garage komt, dus dat moet goed komen. Wij willen aan de voorzijde van de garage 2 grote dubbele deuren hebben, iets breder dan standaard deuren. Er moet een deur van de garage naar de woning komen en een deur aan de achterzijde van de garage naar de tuin (een standaard deur). Wij hebben nu een aanbouw aan het huis, deze loopt naar de kant van waar de garage moet komen met een rond houtkozijn. Dit moet aangepast worden. Het dak moet ondersteund worden, het kozijn moet eruit, verlengde van het huis moet opgemetseld worden, de aanbouw moet recht worden ipv halfrond. Diepte va dit stuk is 2,5 m. Daarnaast willen wij de keuken er ook direct uit laten halen. Graag inclusief bouwtekeningen, vergunningaanvraag etc. Rond het najaar zouden wij waarschijnlijk willen beginnen.

Uitbouw achter, dakkapel plaatsen en egaliseren vloer

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 m bij 6 m moet worden. Vergunning is niet nodig. We willen veel glas. Een deel wordt keuken en we zouden aan de binnenzijde een schuifdeur willen hebben. Het dak moet dicht worden. We willen ook een dakkapel voor- en achter van 5,5 m tot 6 m, dus de hele breedte. We denken aan een hellend dak voor de dakkapellen, voor mogelijk in de toekomst zonnepanelen als dit mogelijk is. Vergunning voor de voorzijde is nodig. Materiaal willen we onderhoudsvrij, daarom denken we aan kunststof. Prefab of ter plaatse bouwen vinden we beiden goed. Dan willen we in de woonkamer, de nieuwe uitbouw en keuken de vloer gaan egaliseren. De vloer is van beton en is ongeveer 60 m2.

Vervangen glas door HR++ glas

Wij hebben een jaren 30 woning. Een groot deel van de woning is verouderd dubbel glas, en enkele kozijnen heeft enkel glas. Dit willen we verduurzamen en overal HR++ glas plaatsen. Extra noot: de slaapkamer aan de voorzijde heeft een raam met een te groot draaiend deel waardoor deze is gaan zakken. We willen dit kozijn danwel enkel het draaiend deel vervangen door 2 draaiende delen met HR++ glas. Graag dit apart in de offerte opnemen. Zie uitgebreide omschrijving en foto's in de bijlage. In totaal gaat het om 20.8 m2 aan glas, verdeeld over 19 ruiten. Indien mogelijk voor Juli uitvoeren.

Zinken dakgoten vervangen

Het betreft voor 5 aaneengeschakelde woningen, zinken goten vervangen, voorzijde en achterzijde, mast 44, ca 12 meter per woning totaal, mogelijk dat hier nog 1-4 wonigen aaneengeschakeld (om de hoek) bij komen, graag prijs indicatie en levertijd of contact opnemen, alvast bedankt.

Vocht in de gevel oplossen en mogelijk isoleren

Het betreft een huis uit 1899, aan de voorzijde van de woning in het slaapgedeelte zijn de wanden altijd koud, er treed nu ook schimmel op en gips laat los. Wij zouden graag advies willen hebben wat de oorzaak is en hoe we dit kunnen oplossen. Het is een enkelsteens muur op een kant waar weinig zonlicht komt, dus wij vermoeden dat dat de oorzaak is en daarom denken wij aan isoleren een de binnenzijde. Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 4,4-5 meter breed x 3-3,5 meter hoog.

Verbouwing: aanbouw, erker, vloerverwarming, badkamer/ toilet, verplaatsen trap en muren, dakkapel

Wij willen graag een offerte voor: - uitbouw 500*300 cm. De grote lijnen hebben wij rond, maar wat mogelijk is nog niet, dus wij zouden graag advies willen hebben. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Er moet geheid worden. De uitbouw willen wij van metselwerk en een harmonicadeur erin. De buitenmuur moet worden doorbroken en er moet waarschijnlijk een stalen bind is. Wij willen de keuken in de uitbouw, alles qua leidingwerk etc. moet omgelegd worden. Graag een offerte van een casco uitbouw en een complete. - Erker 300*100 cm aan voorzijde. Er is een vergunning voor nodig, deze laten wij ook graag door u aanvragen. Wij willen aan de onderkant metselwerk en dan glas en kunststof. - Vloerverwarming: er ligt vloerverwarming in de woonkamer, dit willen wij laten doortrekken tot in de uitbouw. - Badkamer / toilet verbouwing:slopen doen wij zelf. Leidingen moeten om worden gelegd. Wij willen de badkamer dan weer door u inrichten. Ook tegelwerk. Badkamer: 3 bij 3 m. Toilet: 1 bij 1,5 m. - Verplaatsen Trap: nu stat deze in de woonkamer, deze moet naar de originele plek in de gang. - Verplaatsen muren: een wandje aanpassen, de deur van de trapkast moet veranderd worden, de deur van de woonkamer moet naar de voorzijde van het huis worden geplaatst. - Dakkapel: over hele voorzijde zijde van ongeveer 4/ 4,5 m. De woning is 5.10 m breed. Vergunning is waarschijnlijk nodig, maar wij hebben geruchten gehoord dat de wet veranderd dat er geen vergunning nodig is, maar wij weten niet of dat nu al geldt. Als deze nodig is, laten wij deze graag door u regelen. - Aftimmeren / afwerking: geldt voor dakkapel, erker en uitbouw, hier graag een aparte offerte voor. Afhankelijk van de vergunning, zouden wij zo snel mogelijk willen beginnen. Wij zoeken iemand die aangesloten is bij bouwgarant.

Erker plaatsen/ huidige ronde erker doortrekken

Wij zijn opzoek naar een aannemer voor het plaatsen van een erker aan de voorzijde van het huis. We hebben vrijwel alles al geregeld, het hoeft alleen geplaatst te worden. De binnenmaat van de erker moet 3,45/3,46 m zijn in verband met de keuken en recht trekken van de binnenzijde van de woning. Diepte wordt of 1.00 of 1.50 meter. Binnen moet er 1 muur gemetseld worden van kalksteen van 2,50 x 2,50 meter. De erker is nu rond, we weten niet of het doorgetrokken kan worden of dat het eerst gesloopt moet worden. Ook diverse nuts werkzaamheden in verband met verplaatsen van de keuken. En het plafond verlagen door middel van hout geraamte en gipsplaat. In het plafond zit nog een extra verlaagd gedeelte van 35 cm in verband met afzuigkap van het kookeiland. We hebben een omgevingsvergunning nodig, ik heb me erop ingelezen en gebeld met de gemeente. Ik heb voor de vergunning nog een aantal dingen nodig, maar als ik dit heb vraag ik het zelf aan. De gevels mogen met kalksteen gemetseld worden. Aan de voorzijde een muur van van rode stenen of gelen. Ons huis heeft twee kleuren dus dat willen we graag zo doortrekken dat het past. Ramen willen we vanaf 1 meter. Vloer bestaat uit een deel, dat kan ik zien vanuit de kruipruimte. Misschien dat 2 heipalen nodig zijn, maar dat weet ik niet zeker. Binnen moet er waarschijnlijk ook gestuct worden. Rond eind augustus/ begin september zouden we willen beginnen.

Dakterras bij de woning trekken

Wij willen ons dakterras (tussenwoning, tweede verdieping) van 5,5 x 3 bij onze woning trekken. Van de bovenverdieping willen we twee slaapkamers maken. En aan de voorzijde een extra badkamer.

Partners

Partners van Casius