Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Zwijndrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Zwijndrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Zwijndrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Zwijndrecht of directe omgeving.

525 klanten uit Zwijndrecht bevelen een bij Casius in Zwijndrecht aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zwijndrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: nokverhogende dakkapellen realiseren, vervanging bestaande dakkapel door grotere, een kunststof dakkapel aan de voorzijde van een hoekwoning plaatsen, dakkapel slaapkamer 1e verdieping, dakkapel plaatsen, het plaatsen van een dakkapel in een dicht dak, aftimmeren dakkapel en maken zolderkamer, het plaatsen van een dakterras, lekkage aan de dakkapel herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Zwijndrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Zwijndrecht:

Dakkapel reinigen en in de was zetten

Ik zoek een dakkapelspecialist die mijn kunststofdakkapel aan de achterzijde van mijn woning kan reinigen en in de was kan zetten. De dakkapel is 550 cm breed en bevindt zich op de tweede verdieping van mijn woning.

Polyester dakkapel repareren

Ik heb op de 1e verdieping van mijn woning een polyester dakkapel van ongeveer 4 x 2 meter staan. Momenteel heb ik lekkage via het plafond van de dakkapel en ik vermoed dat het probleem zit in de polyester dakbedekking. De dakkapel is 4 jaar oud maar ik kan niet terugvallen op de 10 jaar garantie die ik kreeg, omdat de leverancier failliet is. Ik laat de dakkapel graag even bekijken en ontvang dan een reparatievoorstel met prijsopgave.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Het betreft het plaatsen van een grote dakkapel aan de achterzijde van de woning. De dakkapel zal ongeveer 5.5 meter breed moeten worden. De zolder zal dan verder in 2 slaapkamers gedeeld moeten worden. Beide kamers dienen dan voorzien te worden van een deurkozijn en deur en het isoleren en stuken van het dak en de wanden. De verdere afwerking verzorgen wij zelf.

Bestaande dakkapel laten renoveren

Vervanging van kozijn in kunststof. Kozijn is 4.00 m bij 1.00 meter met 2 openslaande ramen en 1 vast raam. Ligging aan achterzijde van het huis.

Dakkapel vervangen

1 Dakkapel vervangen aan de achterkant in gebroken wit. Het is een oud ding, nu graag kunststof. Hoog 1.48 breed 2.40; er zit een electrisch rolluik voor nu.

Een slecht onderhouden (zolder)dakkapel ...

Een slecht onderhouden (zolder)dakkapel renoveren. Evt nieuwe zijbetimmering en onderhoud aan dakpannen. Schilderwerk van de nieuw aan te brengen betimmering ook erbij.

Ik zoek een onderhoudsvrije dakkapel . ...

Ik zoek een onderhoudsvrije dakkapel . Het dak heeft een helling van 30 graden en de afmeting word 2.80 meter breed. 2 draai/kiep ramen aan beide zijde en in het midden een vast raam met ventilatie. 2 horren.