Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor reparatie van kunststof dakkapel:

Reparatie van kunststof dakkapel

Er zitten scheuren in ons polyester dakkapel. Daardoor drupt het water in onze kamer via het plafond.
Onze klant uit Zuidland (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor reparatie van kunststof dakkapel uit heel Nederland:

Voegwerk en muur, schilderwerk en dak herstellen

Werkzaamheden aan de voorkant van de gevel: 1. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 2. Schilderwerk aan de dakrand en dakkapel. Werkzaamheden aan de achterkant van de gevel: 3. Reparatie van de muur; herstel van het voegwerk; reinigen en impregneren. 4. Vervangen van 3 kunststof ramen in hard hout, waarbij nu nog het balkonraam, balkondeuren moeten worden; En toevoegen een klein raam in badkamer. 5. Schilderwerk aan de dakrand. Werkzaamheden aan het dak: 6. Vervangen van de dakbedekking. Werkzaamheden aan de binnenkant van de woning: 7. Een interne brandtrap plaatsen vanuit de 2e etage naar het dak

Reparatie rond een kunststof schoorsteen

In verband met een lekkage hebben wij voor het vaststellen van de schade een inspectie aan ons dak en de schoorsteen laten uitvoeren. Daarbij bleek dat de kunststof schoorsteen gerepareerd moet worden, omdat er scheurtjes zijn aan de onderzijde. Er moeten ook gaatjes in het lood gerepareerd worden. Er moet verder eventueel Compriband worden aangebracht ter plaatse van de opstaande bak (waterkering). Het dak is aan een kant schuin, de andere kant van het huis is recht, zie ook de globale foto van het dak. Het gaat om de schoorsteen tussen de twee dakkapellen in. Wij ontvangen graag uw reparatievoorstel en een offerte.

Douchebak repareren

We zijn van plan te gaan verhuizen. Appartement staat in de verkoop. Gelukkig/helaas zijn we erachter gekomen dat de bouwer van het appartement half werk heeft verricht bij de plaatsing van de douche bak. Op een of andere manier lijkt er vocht onder de douchebak te zijn gekomen. Het ondersteunend houten frame is gaan rotten en de kit tussen bak en muurtegels lijkt los te laten. Bij de boven buren is de bak eruit gehaald en is deze diagnose bevestigd. We hebben sterke aanwijzingen dat bij ons het zelfde is als bij de bovenburen. We zijn met garantie bezig maar het kan zijn dat een snelle en goede reparatie nodig is in verband met met de verkoop. De douch bevindt zich tussen de muur en wordt aan drie zijden omsloten door de muur van de douchekamer. Aan de voorzijde is een glazen/kunststof schuifdeur de douch bak is iets verhoogd ten opzichte van de vloer. Aan de voorkant benden afgeschermd met betegeling. Hoelang zou zo'n reparatie kosten en tegen welke prijs? Leeftijd van de woning circa 5 jaar en pas 3 jaar bewoond.

Dakgoot vernieuwen en boeiboord repareren

Prijsopgaaf zinken dakgoot met kunststof dakgoot en reparatie boeiboord (waar nodig), huis ongeveer 1930. Lengte ongeveer 7 meter.

Dakgoten voor en achter repareren

Dakgoten voor- en achterzijde zijn lek, graag reparatie. De dakgoten zijn van kunststof. Het gaat om ongeveer 5.5 meter per kant.

Aanrechtblad repareren

Heer, mevrouw, In mijn appartement in Heerlen heb ik schade opgelopen aan mijn aanrechtblad vanwege een lekkende kraan (witte vochtplekken) en schade door ontstoppingsmiddel (licht uitgebeten kring). Het aanrechtblad is gemaakt van MDF met een kunststof toplaag, gekocht bij en geplaatst door IKEA. Kunt u aan de hand van de foto hieronder een prijsindicatie geven voor de reparatie?

Reparatie hang- en sluitwerk kunststof deuren

Ik heb 2 kunststof deuren naar de balkons die niet meer sluiten. Het hang- en sluitwerk is nog goed, maar de deuren zijn ietwat verzakt, zodat zij niet meer eenvoudig dicht gaan.

Reparatie van een zonnescherm

Ik woon sinds 5 maanden in een appartement waar boven het balkon een handmatig bedienbaar zonnescherm hangt van 5 meter lang. Bij het openen is de rol van het zonnescherm over het balkon gevallen. Zo te zien zijn er 2 onderdelen beschadigd. 1 ophangpunt zit scheef omdat de latten daaromheen verbogen zijn. Het kunststof rolwiel op de rol-as is gebarsten. Over de ouderdom kan ik weinig zeggen. De huidige verhuurder heeft het appartementencomplex 1.50 jaar geleden overgenomen en toen hing het zonnescherm al aan de leegstaande woning. Graag zou ik een schatting willen van de kosten voor reparatie of verwijdering van het zonnescherm. Alle informatie over de oorsprong en ouderdom van dit type zonneschermen is van harte welkom.

Scharnieren aan kunststof kozijn vervangen

Ik heb op de 1e verdieping van mijn woning 1 kunststof kozijn met draai/kiepraam van ongeveer 18 jaar oud. De scharnieren werken niet meer en ik wil deze laten vervangen. Bij het openen schiet het raam aan de onderzijde uit het scharnier. Het gaat om een kiepkantelraam van ongeveer 1 x 1 meter met daarnaast een vast raam. Het werk kan van binnenuit worden verzorgd. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw plan van aanpak en de kosten van de reparatie.

Kunststof gevelbekleding repareren

Gevelbekleding bij ons heeft reparatie nodig ( ongeveer 8m2 ). Wat zijn de kosten ongeveer. Als mogelijk, willen wij de helft met kunststof vervangen (3m x 0.77m). In afwachting van u spoedig reactie