Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor meerdere dakkapellen plaatsen:

Meerdere dakkapellen plaatsen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van 6 kunststof dakkapellen van 1,5 meter bij 3 meter of 1,5 bij 2,5 meter. Wilt u bij de offerte graag ook vermelden wat de leveringskosten zijn?
Onze klant uit Zoeterwoude (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor meerdere dakkapellen plaatsen uit heel Nederland:

Zolderverbouwing

Ik wil mijn zolder verbouwen nadat ik de dakkapellen heb geplaatst. Het plaatsen van tussen muurtjes inclusief schuifdeuren. Verlaagd plafond plaatsen. Het leveren en monteren van een pantry met 1 spoelbak in het midden plus mengkraan. Het plaatsen van deurtjes voor de knieschotten (voorkeur schuifdeurtjes) Het oppervlakte van mijn zolder is ongeveer 40 m2. Plaatsen van wcd 's en licht schakelaar en licht punten.

Puntdak op bungalow maken

Mijn ouders hebben een bungalow. Wat kost het plaatsen van een puntdak? Eventueel met dakkapellen.

Nieuwbouw voorzien van rieten dak

Graag zouden wij een indicatie willen ontvangen voor het plaatsen van een rieten dak bij een nog te bouwen woning. Het dakoppervlak is ongeveer 137.5 m2 exclusief dakkapellen. Daarnaast zouden wij ook advies willen ontvangen wat voor onze woning het verstandigste is.

Uitbouwen, garage bouwen en dakkapellen plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 1996 gekocht en krijgen op 15 januari 2018 de sleutel. We willen die woning dan flink gaan verbouwen. Het is de bedoeling om aan de achterzijde een stuk aan te bouwen en ook willen we een grote garage met atelier aan de zijkant van onze woning hebben. Tot slot willen we nog twee kleine of één grote dakkapel realiseren aan de achterzijde van de woning. De grootste prioriteit is de aanbouw van de woonkamer (het groene gedeelte op de schets). Veel glas en dakramen zijn wenselijk met antraciete of zwarte kozijnen met HR++ glas. Daarna volgt de garage (gele gedeelte), 11 meter lang en 4 meter breed. Deze mag casco opgeleverd worden (of zelfs alleen buitenmuur en dak) maar moet wel een aantal ramen hebben, eventueel een dakraam en aan de achterzijde een schuifpui. Ik weet nog niet hoe groot het atelier moet worden dus de scheidingswand zet ik zelf. De dakkapellen (2 meter en 3,5 meter breed) of enkele grote dakkapel (9 meter breed) volgt als laatste. Graag zou ik een gedetailleerde offerte krijgen voor de 3 projecten met posten per onderdeel. Ik ben redelijk handig en zou dus zelf eventueel zaken kunnen voorbereiden of achteraf afwerken. Omdat ik de woning later laat stuken en witten, wil ik de goedkoopste steensoort laten offreren. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda.

Dak vervangen en nieuwe dakkapellen plaatsen

Vervangen bestaand ongeïsoleerd dak voor geïsoleerd dak ongeveer 70 m2. Achterzijde brede dakkapel ongeveer 4,5 meter zijkanten bekleed met zink, bovenzijde plat met zinken kraal, voorzijde dakkapel 2,5 meter zijkanten afgewerkt met zink, bovenzijde plat met zinken kraal.

Zolder verhogen en dakkapellen plaatsen

We hebben momenteel een zolder met een vaste trap. We willen deze zolder zowel in de breedte als in de hoogte (nok) uitbouwen.

Dakpannen vervangen op het gehele huis

Na het plaatsen van onze dakkapel bleek dat de dakpannen erg slecht zijn. Ik wil deze daarom laten vervangen. Het liefst geheel opnieuw (nieuw folie, latten en pannen, mooie zwart glimmende beton pannen). Het gaat om een hoek huis van 6 meter breed met een 30 graden dak. Zoals te zien op de foto's zit er voor een heel groot dakkapel op, en achter een kleinere. Het gaat om een oppervlak van 60 m2 maar er zitten 2 dakkapellen over dus er blijft weinig over.

Franse kap renoveren en isoleren

Wij wonen in een oude eindwoning van 17,5 meter lang. De woning heeft een zogenaamde Franse kap ofwel mansardekap. De dakvlakken zijn in totaal 6 meter hoog. De kap begint direct boven de benedenverdieping. We willen de kap laten renoveren en daarbij ook laten isoleren. Het gaat om in totaal ongeveer 210 m². We willen er aan de voorkant 1 nieuw dakraam laten plaatsen. Aan de achterkant zitten 3 kleine dakkapellen. Ook willen we bij de renovatie nieuwe dakgoten laten plaatsen. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Nieuwe kapconstructie plaatsen

Ik ben op zoek naar een bedrijf wat een nieuwe kapconstructie kan plaatsen. Het betreft een vrijstaande woning, rietgedekt met een sporen kap welke toe is aan vervanging. Het dakoppervlak bedraagt ongeveer 150 m2. De nieuwe kap dient voorzien te zijn van isolatie platen, zodat het nieuwe riet erop gedekt kan worden. Het rietdekken hoeft niet bij de prijs in te zitten. Het gaat puur om de kapconstructie zonder dakkapellen of dakramen.

Dakkapellen plaatsen

Twee dakkapellen (vanwege grootte, wellicht geen prefab) met een lengte van 9 meter (binnenmaat). Ten bate van drie kamers. Het dakkapel heeft 3 kozijnen per kant, en moet rolluiken hebben aan 4 kozijnen (2 x hoeft niet). Zie tekening voor schets: - V staat voor vast raam, - O voor te openen raam (kantel kiep). Graag een uitvoering in hoogwaardig kwaliteit (Kiralit of hardhout). De dakkapellen moeten casco worden opgeleverd, met enkel zijpanelen aan kopse kanten afgetimmerd. In onderling overleg (wat is handig) graag rond december/januari uitvoeren.

Partners

Partners van Casius