Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapellen aan allebei de kanten van het dak:

Dakkapellen aan allebei de kanten van het dak

Wij willen 2 dakkapellen, als dat mogelijk is ook aan de achterkant. Allebei 2,5 meter lang, de hoogte weet ik niet. Graag een kunststof-hout look. Hoelang duurt de levertijd? Aan de achterkant zit een dakraam van ongeveer 1 m bij 1 m, deze moet weg. Graag al het oude materiaal afvoeren.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapellen aan allebei de kanten van het dak uit heel Nederland:

Interesse in 2 dakkapellen

Ik wil graag een scherpe prijs voor 2 casco dakkapellen voor de eerste verdieping en de zolder, mijn huiskamer is 5.15 breed en de slaapkamer is 2.43 hoog. Ik zou graag de maximale ruimte willen benutten qua hoogte en breedte. Wat zou mij dat eventueel gaan kosten als ik ze allebei tegelijk laat plaatsen en ik wil ze graag in kunststof?

Isoleren dakkapel daken

Het betreft een zadeldak met aan allebei de kanten dakkapellen (7 meter per stuk aan de voor en achterzijde). Tussen het dakbeschot en (reeds bestaande) de binnenafwerking wil ik het graag laten opvullen met isolatiemateriaal. Er kan via buitenzijde worden gevuld.

Dakkapellen vervangen

Wij zouden graag willen weten wat het kost om onze oude dakkapellen te vervangen voor nieuwe dakkapellen. Wat kost het als we alleen de onderste vervangen? Wat kost het als we ze allebei tegelijkertijd doen? Wat gaat het kosten als we het het schuine dak ook mee vervangen? De onderste dakkapel is 2 meter breed en 1,70 meter hoog. De bovenste dakkapel is 1,20 breed en 70 hoog. Het huis is 4.50 meter breed. De dakkapellen zijn nu van hout en deze willen wij graag laten vervangen door kunststof. Kunt u de kosten separaat vermelden?

nieuwbouwhuis, +/- 240 M2 muur, ...

nieuwbouwhuis, +/- 240 M2 muur, varierend van betonmuur of gibsblokkenmuur. Behangklare muren... fijn spachtelputz 1 mm. Betreft woonkamer/keuken, gang, bijkeuken,gang boven, 3 slaapkamers. Woonkamer: Een aantal flink grote vlakken, maar ook 7 raampartijen, dus veel hoekprofielen. Muren 2,60 hoog. Slaapkamer 1; een aantal grote vlakken en een grote raampartij. Slaapkamer 2 en 3. allebei grote vlakken, geen last van ramen ivm schuine kap en dakkapellen.

Er moeten 2 dakkapellen geplaats worden ...

Er moeten 2 dakkapellen geplaats worden voor en achter. Zodat er 2 slaapkamers gemaakt kunnen worden. Allebei geheel afgewerkt, zodat we ze zo inkunnen richten. Voorzolder bergruimte maken.. Het is nu een voorzolder waar de wasmachine en droger staat. En een grote kamer met een dakraam. Doormiddel van de dakkappel krijg je meer licht en ruimte. Kan er een scheidingswand geplaats worden. 2 deuren plaatsen om in de slaapkamers te komen. Zit nu 1 deur. Verwarming moet geplaatst worden. Zit nu 1 verwarming.