Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel verbreden:

Dakkapel verbreden

Ik wil mijn huidige dakkapel met cam verbreden die op de eerste verdieping is gelegen. De huidige dakkapel is van (hard)hout. Het kozijn van verbreding mag een vast deel en een draaiend deel bevatten. De kapel zal met maximaal 2 meter verbreed moeten worden en dit mag vergunningsvrij. De afwerking aan de binnenzijde wil ik graag separaat vermeld zien op de offerte.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel verbreden uit heel Nederland:

Dakkapel uitbreiden

Ik wil een bestaande dakkapel aan de achterkant uitbreiden. Hij is nu 2,54 breed en 1,50 meter hoog met plat dak en kunststof kozijnen. Ik wil deze verbreden met een extra 1,94 meter (zodat ik nog 0,50 meter aan de zijkant over heb). Plat dak en twee openslaande ramen in de uitbreiding. Het hoek van het dak met de grond is circa 52,5 graden.

Dakkapel vergroten

Wij overwegen om onze bestaande dakkapel te laten vergroten zodat we meer ruimte krijgen in de badkamer. Deze dakkapel zit aan de achterzijde van het huis, op de eerste verdieping, en is 1.75 meter hoog en 3.20 meter breed. In de badkamer willen we de dakkapel met 95 tot 100 cm laten verbreden, tot op 50 cm van het einde van het dak. De kozijnen blijven daarbij ongewijzigd. We willen een afspraak maken om de klus hier met ons te bespreken en om alles in te meten. Daarbij ontvangen wij graag uw advies en een prijsopgave.

Bestaande dakkapel vergroten

In 2016 is onze vrijstaande Ewoning gebouwd in een klassiek landelijke stijl. Wij willen daar nu graag een bestaande houten dakkapel van 160 cm hoog gaan verbreden. De dakkapel beslaat nu de badkamer en gedeelte van een slaapkamer en moet met 240 cm worden uitgebreid. Het bestaande uiterlijk moet behouden blijven, de kozijnen moeten worden voorzien van duveljagerprofilering. In de ramen moet drievoudig glas geplaatst worden. De leverancier van de bestaande kozijnen en ramen is Hebo. We bespreken hier graag even de mogelijkheden en ontvangen daarna uw offerte.

Grote woningverbouwing

Vervangen van de keuken, de badkamer verbreden, een erker uitbouwen aan de voorzijde van de woning, het betimmeren van de zolder (er zitten nu kunststof schroten, dit moet afgetimmerd worden en gestuct worden, de zolder heeft een dakkapel en is ongeveer 18-20 m2) en kozijnen vervangen van de erker en een raam aan de voorzijde. De fundering zakt een stukje bij de garage en ook wil ik graag de schoorsteen opnieuw laten voegen. Er moeten ook nieuwe vloeren inkomen. Het is een huis uit 1991.

Waterafvoer van de dakkapel verbreden

Bij hevig regen loopt het water over op de dakkapel en stroomt het huis in. Ik wil de waterafvoer laten verbeteren.

Waterafvoer van de dakkapel verbreden

Ik heb een dakkapel met een rubberen bekleding. Als het hard regent, kan de waterafvoer het niet aan, en stoomt het over ONDER de dakpannen. Met als gevolg dat het water onder de dakgoot in de houten bekisting terecht komt. Kan dat verruimd worden?

Renovatie dakkappel

Het houtwerk van de dakkapel moet vervangen worden door kunststof. Ik zou niet weten wat de maten zijn van de dakkapel. Afhankelijk van de prijs willen wij deze misschien ook laten verbreden.

Dakkapel verbreden

Een bestaande dakkapel verbreden aan de achterkant van het huis

Constructieberekening

In oktober gaan we een dakkapel vervangen en verbreden op onze woning. De bouwtekening is al gereed en de omgevingsvergunning is verleend. Nu dient er nog een constructieberekening te worden gemaakt, vanwege een grotere dakdoorsnijding en de berekening van de benodigde dikte van een stalen kolom in het midden van de dakkapel. Uiterlijk begin september gereed.

Bestaande dakkapel verbreden

De bestaande dakkapel aan de achterzijde verbreden. Dit is vergunningsplichtig waardoor ik een bouwtekening nodig heb.