Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Zoetermeer of directe omgeving.

2623 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof, kunststof dakkapel (5 meter breed) aan achterzijde 2-onder-1 kap woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Zoetermeer:

Reparatie dakkapel waterschade

Goedemorgen, We hebben door de firma X een dakkapel laten plaatsen echter na het smelten van de eerste sneeuwbui ( vorig jaar) hadden we direct een ernstige lekkage. Deze firma heeft dit niet correct opgelost en nu zitten we een jurische strijd via de rechtsbijstand. We hebben een derde partij eea laten bekijken en advies gevraagd wat er moet gebeuren om herhaling te voorkomen ( rapport beschikbaar). Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen om dit structureel op te lossen. Advies uit rapport luidt: A : De horizontale panlat te verwijderen over de hele breedte van de dakkapel om vervolgens over de hele breedte van de dakkapel de verticale panlatten tot aan rode lijn door te zagen en onderste gedeelte te demonteren. Vervolgens originele folie verwijderen tot aan waar deze is ingesneden. Dan over hele breedte nieuwe folie onder bestaande folie schuiven, dakpansgewijs, om dan een overlap te hebben met de EPDM. Dan verticale panlatten vanaf doorgezaagde gedeelte aanhelen en nieuwe horizontale panlat aanbrengen. Daarna dakpannen terugplaatsen. B : Het aanpassen van de EPDM dakbedekking aan rechterzijde van dakkapel waar deze nu geplakt is op daktrim. De EPDM dakbedekking dient hier onder de daktrim te komen. C : Het aanbrengen van een patch aan linkerzijde waar zich mogelijk een defect bevindt aan de EPDM dakbedekking. Deze dient gevulkaniseerd te worden. D : Gezien de conditie van de daktrim adviseren wij deze rondom in zijn geheel te vernieuwen

Dakkapellen aan allebei de kanten van het dak

Wij willen 2 dakkapellen, als dat mogelijk is ook aan de achterkant. Allebei 2,5 meter lang, de hoogte weet ik niet. Graag een kunststof-hout look. Hoelang duurt de levertijd? Aan de achterkant zit een dakraam van ongeveer 1 m bij 1 m, deze moet weg. Graag al het oude materiaal afvoeren.

Lekkage aan de dakkapel herstellen

Ik heb een lekkage aan mijn dakkapel. Het komt naar binnen aan de linkerkant aan de onderzijde onder de dorpel van het raam. Waar de lek precies zit, is onduidelijk. Er is houtrot ontstaan onder de dakkapel. De dakkapel zelf is van hout. Graag de oorzaak zoeken en oplossen en de beschadigde plekken herstellen.

Dakkapel verbreden

Ik wil mijn huidige dakkapel met cam verbreden die op de eerste verdieping is gelegen. De huidige dakkapel is van (hard)hout. Het kozijn van verbreding mag een vast deel en een draaiend deel bevatten. De kapel zal met maximaal 2 meter verbreed moeten worden en dit mag vergunningsvrij. De afwerking aan de binnenzijde wil ik graag separaat vermeld zien op de offerte.

Dakraam plaatsen op een zonnepanelen dak

Ik zoek een dakdekker/kozijnenspecialist die in het schuine pannendak van mijn woning, wat bedekt is met zonnepanelen, een dakraam kan plaatsen.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen. Het gaat om een schuin dak. Dezelfde dakpannen gebruiken. Afmeting is 3.10 meter breed, hoogte is 1.70 cm. Buitenkant van kunststof, inclusief kozijnen en ramen. Afwerking binnen doen wij zelf. Nog geen vergunning aangevraagd.

Reparatie lekkage dakkapel

Mijn dakkapel is gaan lekken en ik wil weten wat er gerepareerd moet worden en wat de kosten van de reparatie zijn. Tevens wil ik weten of dit stormschade is of niet in verband met eventuele dekking door de woonhuisverzekering.

Dakkapel installeren

Wij willen graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een dakkapel van 4 meter breed op een dakhelling van circa 35 graden.

Dakkapel met houtrot laten repareren

Tot mijn schrik kwam ik er gister achter dat de boeidelen van mijn dakkapel ernstig zijn aangetast door houtrot. Ook een van de stijlen aan de voorkant is kuis verrot.

Dakkapel met kunststof bekleden

Ik wil graag mijn houten dakkapel laten bekleden met kunststof. De afmetingen zijn ongeveer 90 centimeter hoogte, 2.55 meter breed en 1.20 meter diep. Dit vanaf de binnenkant gemeten.

Houtrot aan dakkapel repareren

De beplating (hout) op mijn dakkapel moet worden vervangen door nieuwe (houten) platen. Het gaat om een dakkapel van 2.50 breed en 1.50 hoog. Het gaat om een dakkapel met twee openslaande ramen van 80 cm per stuk.

Polyester dakbedekking vervangen op een dakkapel

Wij hebben een kleine lekkage in onze dakkapel van 10 jaar oud. Er ligt polyester dakbedekking op. De maat van het dak is 4 meter lang bij 2,5 meter breed. Wij ontvangen graag een prijsindicatie voor de vervanging van de dakbedekking.

Dakkapel renoveren

Ik heb lekkage in mijn dakkapel van 2.10 x 1.20 meter. Graag wil ik de dakkapel helemaal laten renoveren. Op het dak ligt bitumen met grindballast, dat moet worden vervangen. Enkele delen van de dakkapel zijn door houtrot aangetast en moeten gerepareerd worden. Het lood en kit moeten vervangen worden. Ik wil ook extra ventilatie laten aanbrengen. De dakkapel moet daarna worden geschilderd.

Reparatie dakkapel

Er is houtrot geconstateerd aan het dak van de dakkapel. Dak/dakrand van de dakkapel dient waarschijnlijk vervangen te worden. De dakkapel is ongeveer 3 meter breed. De werkzaamheden dienen op korte termijn uitgevoerd te worden. Kunt u ons een prijsopgave verstrekken?

Renoveren van de dakkapel

Wij hebben een dakkapel met daarin een verhuisraam van ongeveer 1,15 meter hoog en 2,35 meter breed. Dit raam lijkt verzakt. Het sluit niet meer goed waardoor we lekkage hebben. In de muren en het plafond rondom het raam zitten scheuren en vochtige plekken. De schuifkastjes onder het raam kunnen niet meer goed open. De ruimte onder het schuine dak, achter schuifdeurtjes is nu nog helemaal kaal en geïsoleerd met piepschuim. Deze ruimte willen we graag goed laten isoleren en netjes laten afwerken. Verder blijft er na regen veel water op het dak staan. We willen dat het dak goed op afschot wordt gemaakt. De dakkapel is ongeveer 2,50 meter diep en 3,30 meter breed. Wij vinden een goede vakman die kwaliteit aflevert en ervaring heeft met dit soort problemen belangrijker dan een scherpe prijs.

Dakkapellen renoveren

Houten schroten verwijderen links en rechts van dakkapel. En het aanbrengen van Keralit schroten, kleur Mahonie. Tevens dakpanplaten op dakkapel controleren.

Herstelwerk aan de dakkapel na lekkage

Ik wil graag een offerte voor herstelwerkzaamheden dakkapel. Op het moment heb ik vochtvlekken en lekkage aan de binnenkant. Lekkage is gelokaliseerd. De dakkapel is op de bovenste verdieping van het pand, de derde verdieping. Ik zoek een ervaren dakkapelexpert. Wij zouden deze lekkage hersteld willen hebben.

Nieuw(e) EPDM en dakbeschot aanbrengen

Ik wil mijn bestaande dakkapel opknappen i.v.m. lekkage. Nieuw epdm plaatsen en dakbeschot vernieuwen.

Dakkapel laten renoveren

Van de dakkapel het hout links en rechts en de plank voor de dakgoot vervangen door kunststof. Ook de dakpanlatten rond de dakkapel controleren.

Dakkapel met lekkage nakijken en repareren

Heb last van lekkage van de dakkapel in de kantoorruimte. Weet niet waar het vandaan komt. Graag zou ik willen weten waar de lekkage vandaan komt alsmede een offerte willen hebben van de reparatie van de schade. De dakkapel zit op de eerste verdieping, goed bereikbaar. Woning van 1989, dakkapel van 1990.

Lekkage aan de dakkapel repareren

Lekkage aan de dakkapel repareren. Lekkage op het platte dak. Leeftijd dak onbekend maar meer dan 10 jaar. Dakkapel op de eerste verdieping. Goed bereikbaar, steiger plaatsen nodig.

Houtrot aan dakkapel herstellen

Ik heb houtrot in het kozijn van de dakkapel (zolder) en wil deze laten repareren. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Dakkapellen voor en achter plaatsen

Wij willen een huis kopen en daar graag zowel voor als achter een dakkapel op plaatsen. Vooraf willen wij graag bekijken wat dit zal gaan kosten vandaar onze vraag om een offerte.

Dakkapel vervangen door kunststof dakkapel

Lekkende dakkapel door slecht onderhoud, moet worden vervangen. De nieuwe dakkapel moet van kunststof zijn. Breedte 2.60 meter, hoogte weet ik niet. Oude dakkapel verwijderen en nieuwe leveren en plaatsen. Dakkapel zit op de eerste verdieping, aan de straatkant. Tevens moeten er een paar dakramen vervangen worden.

Houtrot aan dakkapel repareren

Houtrot bij de onderkant van het raam van de dakkapel, dit moet gerepareerd worden.