Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Zevenhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Zevenhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Zevenhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Zevenhuizen of directe omgeving.

82 klanten uit Zevenhuizen bevelen een bij Casius in Zevenhuizen aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Zevenhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel op nieuwbouwwoning realiseren, dakkapel voor en achterzijde woning kunststof met houtlook, 2 Dakkapellen plaatsen aan de voor- en achterzijde van een woning, dakkapel kunststof achterkant woning, dakkapel achterzijde, dakkapel plaatsen, dakkapel reinigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Zevenhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Zevenhuizen:

Dakkapel maken op vrijstaand nieuwbouwhuis

In de periode september / oktober zal onze vrijstaande nieuwbouwwoning worden opgeleverd. Hier willen wij een dakkapel van 2.70 meter breed met een dakhoek van 53 graden op laten plaatsen. De voorkeur gaat naar een houten kapel tenzij een kunststof kapel vele malen goedkoper is. De afwerking aan de binnenzijde willen wij graag separaat vermeld zien op de offerte.

Kunststof dakkapel laten monteren

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van een kunststof dakkapel aan de voorzijde van de woning met dakpannen. De breedte zal 3 meter moeten worden met kiepkantelramen, 2 horren en 2 ventilatieroosters. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het aftimmeren van de dakkapel. Het is nog onbekend of er een vergunning nodig is.

Dakkapel monteren

Wens is een dakkapel achterzijde woning van 300 cm breed. 3 gelijke ramen, met daarin vakverdeling (totaal 12 vlakken), middelste raam draai-kiep. RC waarde van minimaal 6. Buitenzijde dakkapel kleur ral 9010, glad kunststof (geen kunststof houtplanken), bovenzijde dakkapel moet voorzien zijn van “sierlijst”. Zwart lood mag niet zichtbaar zijn, moet onder de dakpannen.

Dakkapel plaatsen op een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakkapel van circa 4 ramen met ventilatie rooster en kunststof kozijnen op de zolder van onze nieuwbouw woning over de gehele breedte van 5.10m. Wij stellen het op prijs indien u onze nieuwbouw woning op 19 februari aanstaande op de bouwlocatie kunt bezoeken en ons n.a.v. uw bezoek een offerte voorstel kunt aanbieden. Wij vernemen graag of dit tot de mogelijkheden behoort.

Graag vrijblijvende ...

Graag vrijblijvende offerte/prijsindicatie voor dakkapel breedte=4,80 mtr. hoogte = ±1,50mtr achterzijde huis niet grenzend aan openbaar groen of weg. Dak is scharnier/klapdak. Helling is ±45° 2x draai-kiepraam. kozijn is vlak profiel in midden dicht stuk van ±10cm t.b.v. toekomstige wand. Overstek 10-15cm zijkanten keralit rabatdelen kozijnen, boeidelen e.d. kunststof kleur RAL 9001 aftimmerwerk in eigen beheer