Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor tweezijdige nok verhoging:

Tweezijdige nok verhoging

Wij willen een tweezijdige nokverhoging laten plaatsen op ons huis. Met aan een zijde een raam van ongeveer 2.40 meter en aan de andere zijde een raam van ongeveer 2.40 meter en een raam van ongeveer 1 meter. Graag zouden wij de nokverhoging prefab laten maken. De nokverhoging willen wij ongeveer 5,50 x 6,30 meter, iets korter, waarschijnlijk in verband met onze hoekwoning. In de bijlage is een foto van de vliering.
Onze klant uit Voorschoten (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tweezijdige nok verhoging uit heel Nederland:

Aanbouw + nokverhoging laten plaatsen

Graag een aanbouw laten plaatsen aan de achterkant van mijn huis. Er is geen vergunning voor nodig. Daarnaast hoeft er geen dragende muur worden verwijderd. We hebben een schets maar eventueel berekeningen voor nodig nodig. Daarnaast ook nok verhoging bouwen. Aanbouw graag casco opleveren. De afmetingen zijn 3,2m lang/3,6m breed/2,8m hoog. - 4 buispalen - fundering + vloer (isolatie) - stelwerk - metselwerk - onderbreking oud/nieuw metselwerk (spouw) - bestaande schuifpui verplaatsen - nieuwe schuifpui plaatsen: 2,2m hoog/2,4m breed (pui zelf worden aangekocht) - doorgaande loodslabben in metselwerk - dakbalklaag + dakbedekking - 4 stalen lateien waarvan 2 gegalvaniseerd: ongeveer 2,7m lang (boven schuifpuien) - tekeningen + berekeningen + vergunningen (?) Daarnaast graag nokverhogende dakkapellen plaatsen: graag ook casco opleveren. Hier is wel een vergunning voor nodig. - 2 zijden - nieuw geïsoleerd dak - kunststof kozijnen: 1,3m hoog / 6,8m breed (3500/100/3200), waarvan 8 draaikiep en de rest vast glas - kop gevels isolatie met keralit gevelbekleding zwart/donkergrijs - bestaande schoorsteen verwijderen - tekeningen + berekeningen + vergunning.

Nokverhoging realiseren

Graag willen we een nok verhoging op zolder. Hier is nog geen vergunning voor aanwezig, maar zodra de overdracht compleet is gaan we dit regelen. Het betreft een tussenwoning, nokverhoging 5 m breed en binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden.

Nokverhoging 2 zijdig realiseren

Wij willen een nok verhoging 2 zijdig op ons huis. Ons huis is 5,5 meter breed en we willen graag een nokverhoging met kunststof kozijnen en kunststof afwerking met houtlook. We willen 4 draai-kiep ramen, 2 aan elke zijde, met een vast raam ernaast en beide een luchtrooster. We willen een casco oplevering. Een vergunning is nodig, deze zouden we graag laten regelen. Een aantal buren hebben ook al een nokverhoging, deze verschillen in uitvoering.

Dubbele nokverhoging

Wij willen een dubbele nok verhoging van 5,5 m breed en tot de derde dakpan rij vanaf de dakgoot. Ik heb een tekening, deze kan ik u toesturen. Het betreft een woning twee onder een kap, het is nu bergkap. Het zal gaan om een totaal oppervlakte van 6,5 bij 6m. Graag inclusief buitenafwerking met dakpannen. Van prijs afhankelijk of we casco of afgewerkt opgeleverd willen hebben. Daarnaast graag twee slaapkamers creëren.

Dakkapel met nokverhoging en dakkapel aan voorzijde

Wij willen graan nieuwe dakkapellen plaatsen op ons huis. Gaat uitsluitend om het leveren van de dakkapellen. Het plaatsen doen we zelf (heb zelf in de bouw gewerkt).Het gaat om een dakkapel met nok verhoging 5,5 meter breed en dakkapel 4,5 meter breed aan voorzijde . Materiaal graag alles van Hout. Ramen in de achterzijde drie draairamen en aan de voorzijde twee gewone ramen. Ook de kozijnen graag van hout met HR ++ glas erin.

Dakkapel of nokverhoging aan de achterzijde

Momenteel is het dak vanaf de 1e verdieping schuin en is op zolder de kamer dus een stuk minder ruim. Wij willen daarom graag de achterzijde van onze woning zo veel mogelijk recht trekken en kijken of er ook een vliering te realiseren is (we hebben momenteel een plat dak). Wij willen een nokverhoging of een dakkapel. We weten niet zeker of een nok verhoging mogelijk is, daarom willen we hier graag advies over. De afmeting is dus afhankelijk van welke van de twee mogelijk is. Vergunning is voor een dakkapel niet nodig, maar voor een nokverhoging wel. De rest van de zolder wordt op dit moment aan de zuidkant vrij warm, dus het zou fijn zijn als hiermee rekening gehouden kan worden met de isolatie. Qua materiaal denken wij daarom aan platen, maar we zouden hiervoor graag advies willen inwinnen (hout/keralit?). De opbouw zou compleet opgeleverd moeten worden (stucwerk enzovoort, elektra is niet nodig). Rond het einde van het jaar zouden we willen beginnen. We zouden hierbij graag een offerte op willen vragen voor de verschillende opties die mogelijk zijn. Alvast bedankt.

Dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Wij willen graag onze nok verhogen. de breedte van ons huis is 5,60 dus ik denk dat de afmeting 5 meter wordt. Wij willen graag weten wat de kosten zijn voor een prefab en een kunststof verhoging.

Dubbele prefab nokverhoging

Wij willen een nok verhoging van onze tussen woning. De woning is 5,95 meter breed, wij weten niet precies hoe breed de nokverhoging dan kan worden. In de wijk hebben ze hier meerderen, allemaal standaard nokverhogingen. Wij zouden dit ook willen hebben. Een prefab constructie met kunststof gevelbekleding. Vergunning moet nog aangevraagd worden, daar willen we graag hulp bij. We hebben plattegronden van het huis. Aan zowel de voor- als achterkant willen we 1 vast raam en een draai-kiepraam. We hoeven geen dakramen en we willen een casco oplevering. Rond juni zouden we willen beginnen als dat kan.

Dakkapel plaatsen

Ik wil een nok verhoging met dubbele dakkapel. De breedte van het huis is ongeveer 4 m. De nok van de zolder is ongeveer 1.5 m. Ik wil het graag zonder afwerking, en met een houten constructie.

Nok verhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging. Onze zolder is 5,7 bij 6,5 meter. vergunning materiaal casco?