Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Voorschoten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Voorschoten heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Voorschoten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Voorschoten of directe omgeving.

412 klanten uit Voorschoten bevelen een bij Casius in Voorschoten aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Voorschoten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dubbele dakkapel met Nokverhoging, 2 dakkapellen plaatsen, extra lange dakkapel van 11 meter, dakkapel plaatsen, dakkapel achterzijde, dakkapel vervangen, dakkapel realiseren, dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, kunststof dakkapel achterzijde, casco dakkapel plaatsen, vervangen dakkapel achterzijde, 3 kunststof dakkapellen (elk 1,00 meter breed) plaatsen op voorzijde pannendak vrijstaande woning, dakkapel plaatsen, dakkapel kunststof en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Voorschoten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Voorschoten:

2 dakkapellen plaatsen

Wij willen op een tussenwoning met schuin dak 2 kunststof dakkapellen (+/- 5 m breed en +/- 3 meter breed) plaatsen met hoge isolatiewaarde (Rc 7 of meer en U waarde < 1) en triple glas, openslaande ramen van het klap/kiep type, met horren en mogelijk met ingebouwde luxaflex en het geheel met ventilatie. Er staan nu dakkapellen, maar kleiner.

Tweezijdige nok verhoging

Wij willen een tweezijdige nokverhoging laten plaatsen op ons huis. Met aan een zijde een raam van ongeveer 2.40 meter en aan de andere zijde een raam van ongeveer 2.40 meter en een raam van ongeveer 1 meter. Graag zouden wij de nokverhoging prefab laten maken. De nokverhoging willen wij ongeveer 5,50 x 6,30 meter, iets korter, waarschijnlijk in verband met onze hoekwoning. In de bijlage is een foto van de vliering.

Aanvraag offerte

Ons dakraam ( 1.00 x 1.50 cm) is erg rot en moet vervangen worden. Graag ontvangen wij een offerte hiervoor. Het betreft een tuimel dakraam . Het nieuwe raam moet van kunststof zijn en graag met zonwering.

Opnieuw bekleden van dakkapel

Ik wil graag de zijkant en voorkant van het dakkapel opnieuw laten bekleden. Nu aan de zijkant houten rabatdelen, welke vervangen moeten worden voor kunststof. Afmeting 2600mm x 2600mm ( totaal vierkant) Aan de voorkant nu ook houten rabatdelen van 500mm hoog en ongeveer 2000mm breed. Voorkant en zijkant staan bovenin met elkaar in verbinding. Het dakkapel is een verkapte uitbouw op de 2e etage. Zowel op de materialen als op het werk garantie en geen B merk wat betreft rabatdelen. Rabatdelen kleur off-white/ creme.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel afmetingen 150 cm hoog * 160 cm breed, op een schuin dak. Graag offerte voor kunststof uitvoering.

Op ons huis uit +/- 1900 is 5 jaren ...

Op ons huis uit +/- 1900 is 5 jaren geleden een verdieping gebouwd. Nu zouden we graag op deze verdieping een dakkapel laten maken. De speciale wens is, dat het dakkapel een frans balkon heeft (dus geen ramen, maar twee openslaande deuren en een hekje ervoor).

Ik wil binnenkort een huis kopen met een ...

Ik wil binnenkort een huis kopen met een zolder zonder dakkapel, wel met een raam in het vlak van het schuine dak. Om tot een beslissing te kunnen komen (dat huis wel kopen of niet kopen) wil ik graag weten aan welke bedrag moet ik denken voor een dakkapel aan de achterkant en voor het laten plaatsen van de huidige dakraam aan de aandere kant van het dak (achterkant naar voorkant). De buren hebben wel een dakkapel aan achterkant en een dakraam aan de voorkant. Voor deze werkzaamheden dient een aanvraag ingedient te worden bij de gemeente? Vriendelijke groet, Elena Lupi

Het gaat om een dakkapel aan de ...

Het gaat om een dakkapel aan de achterkant en een dakraam aan de voorkant. De dakkapel moet 3,60m. breed worden (plat dak). In het midden een groot vast raam en aan beide zijkanten draaikiepramen. De dakhoek is 38 graden. -Rehan kozijn glad ral 9001 -draaikiepraam houtnerf ral 6009 + horren -boei kunststof overstek houtnerf ral 6009 18cm -Wangen rabatdelen kunststof houtnerf ral 6009 -glas HR++ -dak EPDM rubber -vensterbank ral 9001 -luchtrooster ral 9001 -rolluik electrisch ral 9001 -dakraam groot 98 x 1,34 FAKRO -afvoeren sloopmateriaal -10 jaar garantie + service

Dakkapel van kunsstof breed 3900 hoog ...

Dakkapel van kunsstof breed 3900 hoog 2200. Liefst met schuindak en bestaande dakpannen weer terug plaatsen.