Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor vervanging dakkapel achter:

Vervanging dakkapel achter

Wij hebben een oud huis (1880) en kampen nu al jaren met af en toe lekkage bij de dakkapel. De huidige is 4 meter breed en best laag (2 meter). We willen deze misschien volledig vervangen door eventueel een nieuwe dakkapel over de hele lengte (5 m). Voorkeur voor het onderhoudsvriendelijk materiaal. Pannen op het dak zijn de oorspronkelijke, dus voorkeur voor een plat dak voor de dakkapel. Er zit nu ook een balk aan het plafond van de dakkapel, ik vermoed voor ondersteuning?
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging dakkapel achter uit heel Nederland:

Vervanging dak bitumen

Ik wil graag een goed bereikbaar bitumen dak op een dakkapel (eerste verdieping) vervangen door wit TPO. Dus inclusief verwijderen en afvoeren oude (bitumen) dakbedekking, plaatsen en afwerken(randen en afvoer) nieuwe TPO pf ECB dakbedekking. Ik heb de materialen zelf niet in huis.

Vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde).

Vervanging keramische dakpannen en aanbrengen dakisolatie (buitenzijde). + Voegen schoorsteen. Optioneel: dakraam op zolder vervangen/verplaatsen naar andere zijde dak. Half vrijstaand huis 1958. met aan achterzijde later aangebouwde serre met glazen dak. Dakpannen niet eerder vervangen. Dakoppervlak: 2 dakzijden van elk +- 40m2, in totaal +-80m2. Beide zijden bevatten een dakkapel (1 x enkel, 1 x dubbel) en een dakraam. Optioneel: dakraam op zolder vervangen/verplaatsen naar andere zijde dak. Ivm SEEH subsidie bvk gereed en gefactureerd voor einde 2020 Contact graag via e-mail of anders per tel. alleen 's avonds of in het weekend.

dakgoot vervangen

Mijn dakgoot is ouder dan 25 jaar, ik wil deze laten controleren. Mocht het zo zijn dat de dakgoot vervangen moet worden hier graag ook een offerte voor opstellen. De goot is van zink. Het gaat om een tussenwoning van ongeveer 6 meter breed. Daarnaast heb ik wat lood delen op de dakkapel die aan vervanging toe zijn, als hier dan ook naar gekeken kan worden.

Dak uit 1925 laten vernieuwen (balken hangen door) en dakopbouw achterzijde realiseren

Wij hebben aan de achterzijde van onze tussen woning (1925) een nieuwe aanbouw. Ik wil echter nog meer woonruimte creeren en omdat het complete (pannen)dak van de woning aan vervanging toe is (draagbalken hangen door) wil ik advies van een constructieve Aannemer om meteen aan de achterzijde van het nieuwe dak ook een soort van dakopbouw te maken. Graag een Aannemer die hier ervaring mee heeft en met een goed idee/voorbeeld komt. Daarom ook de vraag of het mogelijk is om een dakopbouw te plaatsen op de bestaande aanbouw op de BG en deze door te trekken tot aan de zolder. Het kan gewoon van hout zijn. Ben nieuwsgierig naar wat dat kost. Als dat buiten ons budget valt wil ik alleen aan de achterzijde een dakopbouw/zolder uitbouwen, maar geen standaard dakkapel plaatsen. Het hele dak moet sowieso vervangen worden en volgens de vorige bewoner moet er 1 etherniet plaat inzitten. Foto is slechts inspiratie en niet meer dan een voorbeeld van mijn idee.

Dakpannen vervangen (2 woningen)

Wij willen (samen met de buren) onze dakpannen vervangen. Huidige pannen liggen erop vanaf de bouw (omstreeks 1980) en zijn aan vervanging toe. Het gaat om ongeveer 2 x 30 m2, maar er komt binnenkort een dakkapel op, dus dan zal het iets minder worden (misschien rond de 50 m2). Graag oude pannen afvoeren. We willen weer betonpannen. Na de zomer zouden we willen starten. We vragen ons alleen af wat handiger is: pannen vervangen vóór het dakkapel of erna?

Gedeeltelijke vervanging panlatten

Ivm plaatsing zonnepanelen, graag inspectie voorzijde dak van rijtjeswoning. Voorzijde is voorzien van dakkapel. Een aantal panlatten zijn slecht en moeten vervangen worden.

Dakkapellen (4 stuks) vervangen door velux dakramen

Verwijdering en vervanging 4 bestaande houten dakkapellen door dakramen met behoud maatvoering / bestaand gat. Afmeting huidige dakkapel circa 1.30 meter x 1.50 meter. Zoe foto's voor de huidige dakkapellen.

Plaatsen dakkapel op maat met puntdak

De pui in de Loggia aan de voorkant is aan vervanging toe maar in plaats daarvan willen een dakkapel met puntdak. Liefst van kunststof maar als dat gezien de maat niet mogelijk is van hout. Is voor zowel de bovenverdieping als een stukje voor de zolder. In de kapel moet daarom een plafond gemaakt worden tussen verdiepen en zolder. Is aan de voorkant van het huis maar een vergunning is nog niet aangevraagd en nog geen tekening gemaakt

Dakkapel inspectie

1) Ik wil graag weten wat de status is van onze dakkapel op het noorden. De algemene staat, staat van het hout, kozijn, het dak, etc. Volledige dakkapel inspectie dus. 2) Verder wil ik graag een advies over de staat van het dak van onze dakkapel op het zuiden. 3) Voorts hebben we een balkon waarvan ik ook graag een inspectie wil van de bedekking (bitumen?). 4) Afsluitend wil ik graag een inspectie van het dak van de schuur. Overigens verwacht ik niet overal issues. Wel handig om alle zaken tijdens 1 bezoek te inspecteren en te weten wanneer er onderhoud/vervanging wordt verwacht. Dank u vriendelijk!

Dakpannen vervangen

Onze (sneldek)pannen van 25 jaar oud zijn toe aan vervanging. Het gaat om een twee onder een kap woning met garage-dakopbouw, die vervolgens is geschakeld met het volgende blok van twee woningen. Dat gaat om een dakoppervlakte van 2000 pannen, inclusief het gedeelte boven de garage. Aan de achterzijde hebben wij een dakkapel en (6) zonnepanelen. Onze buren hebben ook belangstelling voor een prijsopgaaf. Het gaat dan in totaal om 10 woningen, waarvan 6 eigenaren (met mij erbij 7) geïnteresseerd zijn in een gezamenlijke aanpak.

Partners

Partners van Casius