Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor rabatdelen dakkapel en boeideel vervangen:

Rabatdelen dakkapel en boeideel vervangen

Ik wil graag de rabatdelen van onze 2 dakkapellen vervangen aan de buitenkant. Daarnaast willen we de bestaande (rotte) boeidelen vervangen. Deze hebben nu meerdere druppelvormen. Ik wil nu graag rechte boeidelen. De afmetingen heb ik niet dus dit moet opgemeten worden.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rabatdelen dakkapel en boeideel vervangen uit heel Nederland:

Gevels betimmeren met onderhoudsvrije panelen

Ik wil mijn houten rabatdelen aan de gevels en zijkanten dakkapel vervangen door kunststof rabatdelen. Het dakkapel heeft zijkanten van ongeveer 2 bij 1 meter. Ook boven de voordeur zit een stuk wat we vervangen willen hebben. Dat stuk is ongeveer 1.50 bij 2 meter. Dan wil ik nog graag de boeidelen van de garage laten vervangen. Hoeveel meters dat is, durf ik niet te zeggen. Kan er iemand langskomen om de situatie te bekijken alvorens er een offerte opgemaakt wordt. Bij de afvoer van de garage zit ook een kleine lekkage, daar is het nat. Dit moet eigenlijk wel zo snel mogelijk opgepakt worden.

Nokverhogende dakkapel maken

Ik wil graag een nokverhogende dakkapel laten maken. Graag kunststof rabatdelen, geen Trespa, eventueel zinken kraal, rolluiken (2 apart bedienbare), 2 horren en 2 roosters in de vaste ramen. Circa 5 meter breed buitenkant, de hoogte 1.50 meter. Er is nog geen vergunning.

Opnieuw bekleden van dakkapel

Ik wil graag de zijkant en voorkant van het dakkapel opnieuw laten bekleden. Nu aan de zijkant houten rabatdelen, welke vervangen moeten worden voor kunststof. Afmeting 2600mm x 2600mm ( totaal vierkant) Aan de voorkant nu ook houten rabatdelen van 500mm hoog en ongeveer 2000mm breed. Voorkant en zijkant staan bovenin met elkaar in verbinding. Het dakkapel is een verkapte uitbouw op de 2e etage. Zowel op de materialen als op het werk garantie en geen B merk wat betreft rabatdelen. Rabatdelen kleur off-white/ creme.

Diverse renovatie- en verbouwwerkzaamheden

Bestaande CV leidingen op zolder verleggen. 2 extra wandcontactdozen aanleggen op zolder. Tussenwand met inbouwkasten maken op zolder. (ong. 6 m. lang en 55 cm breed). Bestaande boeiboorden van de dakrand vervangen voor rabatdelen (keralit). Voor- en achterkant beiden 6 m. lang. Dan de zijkant van het huis 6 m. schuin omhoog en 6 m. schuin omlaag. Warmwatervoorziening leiding van CV naar de badkamer verleggen. (1 verdieping lager). Volledige zolder stucken. (24 m²). Tevens wil ik de bestaande rookafvoer van onze open haard verlengen. De diameter van de pijp is 26 cm. De pijp is dubbelwandig. De pijp moet verlengd worden in verband met het plaatsen van dubbele dakkapel. Afvoer komt nu door het schuine dak, gaat om ongeveer 1 meter verlengen.

Houten delen van de dakkapel vervangen

Rabatdelen aan de 2 zijkanten en boeidelen van dakkapel moeten worden vervangen.

Gevelbekleding van dakkapellen vervangen

Dakkapel voor/achter: - leveren/vervangen rabatdelen door Keralit (Sponningdeel 143/Basismontage/Pure 9001 ). Oppervlakte is ongeveer 10,5M². - leveren/plaatsen zip-screens: bediening elektrisch; uitvoering; 3 stuks. (bxh). Ongeveer 330 bij 135; ongeveer 170 bij 135; ongeveer 450 bij 95 cm. - afdichten ruimte tussen dakpannen/plat dak (pur erin).

Dakkapel met rabatdelen plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen over twee ruimten verdeeld. Grootste gedeelte in de logeerkamer en kleinste gedeelte in de wasruimte. Omdat ons huis aan de bovenkant voorzien is van rabatdelen (hout) en ook de aanbouw op de begane grond, willen we graag op de dakkapel ook rabatdelen (kunststof) in de ralkleur 9001. De rolluiken willen we graag, net als de rolluiken op de eerste verdieping in een donkergrijstint. Wij hopen dat de 6% regeling nog geldt!

Dakkapel vervangen aan de voorkant van het huis

Ik wil een dakkapel laten vervangen aan de voorkant van het huis. Vernieuwen en isoleren. Hard houten kozijn, naar buiten draaiend raam (kiep/kantel), isolatieglas hr++. Zijkant kunststof Keraliet rabatdelen, boeidelen red ceder hard hout, dakbedekking epdm met zinken afwerkrand. De afmeting van de dakkapel is relatief klein, het gaat om badkamerraam van ongeveer 70-90 centimeter. Binnenkant badkamer moet voorzien worden van nieuw stuckwerk.

Dakkapel renoveren

De zijwangen van de dakkapel vernieuwen. De voorkant is 2,30 meter breed en 1,30 meter hoog, gemeten aan de binnenzijde. Graag twee offertes: een met houten rabatdelen, een met kunststof afwerking. 4 nieuwe ramen met dubbel glas, glasmaat is ongeveer 57 x 1,30 meter. Daarna alles schilderen. Bij voorkeur een bedrijf uit de directe omgeving.

Kunststof dakkapel renoveren

Wij willen onze kunststof dakkapel laten renoveren, is 20 jaar oud met gladde kozijnen en niet verdiept. Wij willen deze laten renoveren met verdiepte kunststof kozijnen met houtnerf en een overhangend boeideel met keralit. Afmeting van de kapel is circa 4m90, 2 ramen aan ene zijde dan een stuk keralit en dan weer 2 ramen. De ramen moeten kunnen kantelen. Zijkanten moeten glad zijn. De kapel heeft ongeveer 42% helling. Ramen en boeideel Ral 6009, groen, de rest Ral 9001, wit. Wij willen geen rabatdelen of trespa. Geen roosters in ramen plaatsen. Foto's zijn op verzoek beschikbaar. Eventueel ook nieuw dakbedekking aanbrengen.