Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel nieuwbouwwoning vlaardingen:

Dakkapel nieuwbouwwoning Vlaardingen

Graag ontvangen wij een offerte voor een dakkapel bij een nieuwbouwwoning. Wij ontvangen het liefst een offerte met de totale kosten inclusief montage en afwerking aan de binnenzijde, aan de hand van de volgende gegevens: Het gaat om een hoekwoning. Dakkapel zo breed mogelijk en met een hoogte van 175 cm, dakhelling 38 graden. - Dakbreedte 610 cm, betreft hoekwoning - Woningbreedte 567 cm, van buiten - Woningbreedte 510 cm, van binnen. Graag ook informeren hoe breed de dakkapel kan/mag. - Totaal 6 raamdelen, waarvan 2 draai - kiepramen, alle glasdelen even groot - Kleur: geheel Antraciet van buiten, maar kozijnen Wit houtnerf, ral 9010 - Ingebouwde rolluik, ook antraciet - Buitenkant, geheel, Trespa, kunststof - Volledige afwerking aan de binnenzijde. Leveren en monteren Juni/juli Mochten wij hier een leuk/aantrekkelijke prijs voor krijgen, willen wij graag langskomen voor een afspraak. Hartelijk dank.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel nieuwbouwwoning vlaardingen uit heel Nederland:

Dakkapel plaatsen aan voorzijde

Wij willen een dakkapel realiseren aan de voorzijde. Hierbij is een vergunning nodig. De dakkapel willen wij van kunststof met een breedte van 4 meter. Het betreft een nieuwbouwwoning.

Dakkapel op de nieuwbouwwoning plaatsen

Wij willen graag een dakkapel plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Het betreft een prefab dakkapel van 4 meter. Graag wil ik een offerte ontvangen van het plaatsen van het dakkapel inclusief afwerking. Het betreft een nieuwbouw woning met pannendak.

Airco plaatsen

Het betreft een nieuwbouwwoning waar de zolderverdieping verbouwd wordt tot slaapkamer met grote dakkapel. Afmeting kamer 5.50 X 3.50 meter. Hier wil ik een koel warmte systeem aanleggen. Ik denk aan een airco, maar laat mij graag inlichten over een soortgelijk efficiënt systeem.

Kunststof dakkapel plaatsen

Bij mijn nieuwbouwwoning, hoekwoning, wil ik graag een dakkapel laten plaatsen. De kapel zal ongeveer 2 meter breed moeten worden en van kunststod. Het aftimmeren zullen wij zelf verzorgen.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Mijn nieuwbouwwoning zal rond september 2018 opgeleverd worden. De zolder van 5.16 meter lang en 4.80 meter breed wil ik graag laten aanpakken. Er zal een slaapkamer en een voorzolder gerealiseerd moeten worden. Tevens wil in een dakkapel van 4 meter breed laten plaatsen. De wanden van de kapel en de scheidingswanden dienen worden afgetimmerd, de afwerking zal ik zelf verzorgen.

Dakkapel monteren

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen op een schuine pannendak, sporenkap, van een breedte van 3,5 meter. Daarbij zullen er ook extra balken aan beide zijde van de kap geplaatst moeten worden om een vliering te realiseren. De vliering zal 2 meter breed bij 5.70 meter lang gaan worden. Wij zullen een melding moeten maken van het plaatsen van de dakkapel op onze nieuwbouwwoning die in september opgeleverd zal worden. De afwerking dient separaat vermeld te worden op de offerte. Vliering 2 meter breed bij 5.70 meter.

Zolder aftimmeren

Onze nieuwbouwwoning wordt komende maand opgeleverd. De zolder is niet afgetimmerd. Dat betekent: Het plafond en de knieschotten moeten worden afgewerkt. De knieschotten zijn wel aanwezig maar er zit geen opening in. Ook het gedeelte waar de wasmachine en droger komen te staan dient te worden 'afgemaakt'. Tegen het plafond van het puntdak met dakkapel dienen nieuwe platen geplaatst te worden.

Dakkapel plaatsen en zolder aanpassen

Nieuwbouwwoning uit 2012. Geschakelde woning, breedte woning: 5. 10, lengte 9m (waarvan zolder van nok naar dit punt uitloopt). Hoogte zolder ca 3,5m. Op zolder willen we graag het volgende: - dakkapel plaatsen 4m breed / 3 ramen - 1 muurtje plaatsen waardoor 2 kamers worden gecreeerd (nu 1) - kast om ketel maken - elektra regelen in 2 ruimtes (lichtpunten) - inbouwkasten maken in onderste nok (ca 1 meter vanaf onderste punt, 5m breed) - eventueel vliering maken vanaf ca 2. 2m tot hoogste nok

Pannendak op een nieuwbouwwoning maken

Graag uw prijsopgave voor een calculatie voor een pannendak op een nieuwbouwwoning te Dronten. Dakhelling 60 graden. Oppervlakte 260 m2. 50 m1. Gerende gevel zagen, de topgevels staan 15 graden naar voren. Dat is aan 6 kanten. Keramische dakpannen 22 m1 onder pannen 76 m1 vogelschroot 1 x dakkapel De bouwvergunning is verleend. De bouw moet binnenkort starten dus het dak moet over een maand of zes gedekt worden.

Vliering, dakkapel, slaapkamers en badkamer maken op zolder

In mei wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning, die rond februari 2018 zal worden opgeleverd. De woning heeft een zadeldak en ook een stukje dwarskap, waardoor er aan de voorgevel ook een puntdak is. Wij willen op de zolder graag een vliering laten maken, een dakkapel van 4 meter breed, twee slaapkamers en een kleine badkamer. De zolder is 516 x 955 cm en heeft een nokhoogte van 450 cm. Ik heb bouwtekeningen waarin de opties staan. Ik ontvang voor alle opties graag een afzonderlijke offertepost. Voor nadere vragen ben ik het beste in de avond of in het weekend bereikbaar.