Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkapel plaatsen en tijdelijk zonnepanelen verwijderen:

Dakkapel plaatsen en tijdelijk zonnepanelen verwijderen

Ik heb 12 zonnepanelen op mijn schuine dak. Nu hebben wij besloten om een dakkapel te laten plaatsen. Dus ik zoek iemand die de zonnepanelen tijdelijk kan verwijderen en terugplaatsen na het plaatsen van de dakkapel. De vakman is ook verantwoordelijk voor het plaatsen van een dakkapel. Over de mogelijkheden laat ik mij graag informeren. De afmeting is 3,5 x 2,5 meter hoog.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkapel plaatsen en tijdelijk zonnepanelen verwijderen uit heel Nederland:

Dakkapel plaatsen

Wij willen graag een dakkapel laten plaatsen in Hilversum met de volgende specificaties: Plaatsing: voorzijde Maat: buitenmaat 3000 x 1500 mm Dakhelling: 30 graden Kozijnsoort: kunststof RAL7016 (antraciet) buitenzijde Aantal draaiende delen: 1 naar binnen openend draaikiep raam Aantal vaste delen: 2 Zijwanden en boeidelen: HPL RAL7016 Terugliggende kozijnen, geen dakoverstek. Hoop van jullie te horen!

Een nokverhoging en dakkapel aanleggen

Wij willen een uitbreiding van de ruimte van ons huis. Er blijft niet veel anders over dan een enkelzijdige nokverhoging en een dakkapel. Graag zouden wij een prijsopgave voor een complet oplevering hebben. Veel woningen in de wijk hebben al een gemetselde nokverhoging. Dit dan wel aan de achterzijde van de woning. Aan de voorzijde zouden we graag een dakkapel willen laten plaatsen. Hoe breed en van wat voor een materiaal bespreek ik graag met de vakmensen.

CV ketel verplaatsen

Op zolder willen wij een dakkapel laten plaatsen, daarvoor hangt de CV ketel niet op de goede plek. De beoogde plek is vlakbij de bestaande plek, naast het trapgat. Ik schat in dat precies daar de verticale leidingenkoker zich bevindt (recht boven de meterkast/toilet op de begane grond en de badkamer op de eerste). Er moet ook een nieuwe dakdoorvoer worden gemaakt. Ik zou graag hebben dat je het werk ter plaatse komt opnemen, zodat we goed kunnen bespreken wat er moet gebeuren.

Zolder verbouwen

We krijgen in november een dakkapel, Op onze hoge dak zolder, Op de platte grond op de rechterkant, Nu willen we de rest van de zolder ook aanpakken, er moet een slaapkamer komen, en Een plek voor een werkkamer, Tevens is ook hier ook onze wasruimte, Wij denken dat dit kan door 2 muurtjes te plaatsen op de zolder. 1 om washok af te sluilten met een toegangsdeur, En een muur over de lengte aan de linkerzijde, met een schuifdeur. Wij vragen ons af naar de kosten, Van deze verbouwing. Hopelijk kunt u ons verder helpen, Dank alvast.

Zonnepanelen verwijderen en terugplaatsen na plaatsing dakkapel

Samen met de buren de zonnepanelen aan de achterkant van het huis verwijderen en na plaatsing van de nieuwe dakkapel weer terug plaatsen en aansluiten. Klus kan op dezelfde dag voor beide adressen worden uitgevoerd. Terugplaatsen kunnen we heel flexibel zijn in de afspraak (voor/na andere werkklus nog tijd over om bij ons te komen..).

Plaatsen van 4 dakramen en 1 dakkapel

We willen 3 tuimel/ uitschuif dakramen laten plaatsen. 2 van 134x98 en 2 van 66 x 98. Daarnaast een dakkapel van ongeveer 90 x 150 breed zonder afwerking.

Dakkapel laten plaatsen

Ik wil graag een dakkapel met keralit laten plaatsen. Antraciet grijs h 175 cm br. 350 cm 2 kiepramen 1 vast raam elect rolluik Binnen afgetimmerd.

Dakkapel plaatsen

We willen graag een dakkapel van ongeveer 8 meter, mag ook iets groter of kleiner zijn. Afmetingen 1.70 meter hoog of 1.50 meter hoog. Helemaal van kunststof. Is aan de straatkant, is een schuin dak maar zonder hoek erin. 43 graden helling.

Dakkapel achtergevel

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een compleet afgewerkte dakkapel aan onze woning.We krijgen 1 oktober de sleutel en zouden het liefst binnen ongeveer een week een dakkapel van zo'n 3 meter plaatsen (Kunststof). Wat voor informatie hebben jullie nog meer nodig om een offerte te kunnen maken? PS. Ik word liever niet onverwachts gebeld deze week, maar kan wel jullie bellen indien gewenst.

Plaatsen zadeldak met pannen inclusief dakraam

Ik wil graag mijn volledige dak laten vervangen. De pannen zijn oud, er is een lekkage in een van de kamers op de eerste verdieping en vermoedelijk is het houtwerk onder de pannen ook oud/rot. Het is een zadeldak van ongeveer 80 m2. Graag zouden we op de zolder in het dak 2 grote dakramen óf een dakkapel laten plaatsen. We ontvangen dan ook graag informatie over de kosten van: - volledige vervanging dak - volledige vervanging dak + 2 dakramen - volledige vervanging dak + dakkapel van 4 meter