Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Spijkenisse of directe omgeving.

1211 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: dakkapel plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel aan voorzijde woning plaatsen, dakkapel plaatsen, dakkapel laten plaatsen, bekleden van dakkapel met kunststof, dakkapel achtergevel, kunststof dakkapel plaatsen, dakkapel bouwen, dakkapel plaatsen, dakkapel, vervangen houten delen door kunststof, reparaties aan hout van dakkapel, dakkapel en rolluiken binnen en buitenzijden reinigen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Spijkenisse:

Buitenzijde dakkapel schoonmaken

Dakkapel op derde verdieping aan de zijkant reinigen. Dakkapel is 4 m breed

Dakkapel plaatsen en tijdelijk zonnepanelen verwijderen

Ik heb 12 zonnepanelen op mijn schuine dak. Nu hebben wij besloten om een dakkapel te laten plaatsen. Dus ik zoek iemand die de zonnepanelen tijdelijk kan verwijderen en terugplaatsen na het plaatsen van de dakkapel. De vakman is ook verantwoordelijk voor het plaatsen van een dakkapel. Over de mogelijkheden laat ik mij graag informeren. De afmeting is 3,5 x 2,5 meter hoog.

Dakkapel en vliering bouwen

Ik wil aan de voorzijde van mijn woning een dakkapel van 400 cm breed met 2 kantelramen en in het midden een vast raam. Van binnen en buiten netjes afgewerkt. Geen stucwerk. Daarnaast wil ik ook graag een vliering met vlizotrap. Deze afmeting is 600 bij 320 cm. Het betreft een nieuwbouwwoning. Ik zou graag willen dat een vakman op locatie komt kijken en sta open voor suggesties.

Twee dakkapellen plaatsen

2x een dakkapel op zolder van 2 meter breed

Boeidelen van de dakkapel vervangen

We hebben een dakkapel waar we de boeideel willen laten vervangen en de zijkanten. Deze zijn van kunststof, we willen in plaats van crème kleuring , groene delen plaatsen. Dakkapel in ongeveer 4 meter lang.

Houtwerk van de dakkapel renoveren

Het houtwerk van onze dakkapel is zeer slecht door achterstallig onderhoud. De boeiboorden en glaslatten zijn bijzonder slecht. Aangezien deze verbonden is met de dakkapel van de buurman kan ik deze niet totaal vervangen door een kunststof dakkapel. De breedte van de dakkapel is ongeveer 4 meter.

Dakkapel etage en schuifpui reinigen

Graag willen wij u het volgende vragen over een dakkapel reiniging , 2e etage reiniging, schuifpui reiniging en voorzijde reiniging. Ook omtrent de dakgoten schoon te maken achter en voor. Achter is : 3. 30 meter, voor is : 4. 75 meter Onze kranen buiten ( achter en voor ) zijn op het moment afgesloten en al doorgeblazen en zullen niet meer aangesloten of geopend worden tot dat de Lente er weer is. Dat de graden weer boven de 10 a 12 zijn voordat er bevriezing plaatsvindt. Mag ik vragen of jullie / u gecertificeerd zijn en/of aangesloten zijn bij de standaard instanties ? Neemt u zelf ook een water container / water ballast inhoud mee om alles in zijn geheel achter en voor te kunnen schoonmaken ? Neemt u zelf ook de eigen hoge druk spuit en reinigers mee in het geheel ? Is een waxbehandeling en anti spin behandeling altijd handig ? De dakkapel is ongeveer 3,5 meter lang en breed 2 meter ongeveer denken wij. Doet u ook de 2 kleinere daken compleet van onze schuur en dakkapel tot zover water vrij maken ? Berekenen jullie ook voorrij kosten ja of nee ? Omtrent het dak kan ik op het moment niets aangeven, wij hebben geharde dakpanelen liggen en nee die maken wij niet zelf schoon. Ook kunnen wij niet zien of het nu nat blijft of vervangen moet worden. Wel kunnen wij deels zien dat de dakpannen nog heel zijn tot zover. Wel is er 1 dak afvoer die nu gesloten is door middel van 1 dakpan, die zou eigenlijk nog gerepareerd moeten worden en goed afgemonteerd moeten worden door dat er dan lucht vanuit de grond beneden naar buiten kan. Nu hangt er bij ons steeds een niet leuke lucht op zolder, ondanks dat wij elke dag goed luchten. Hoe zit het met de veiligheid en dergelijke dat wij niet aansprakelijk zijn voor enig ongeval en dergelijke ? Wat zijn dan in totaal de kosten compleet om alles goed te reinigen ? Wij sturen de foto's mee op voorhand. Wij sturen dit naar meerdere organisaties en nemen niet meteen 1 beslissing.

Buitenzijde dakkapel schoonmaken

Schoonmaken buitenzijde dakkapel

Reparatie uitvoeren dakkapel

Na de storm hebben wij lekkage gekregen aan het dakkapel op zolder. Onder het lood is de lekkage ontstaan en deze dient te worden gerepareerd. Verder dienen de platen aan de binnenzijde van de dakkapel vervangen te worden en zal er moeten worden geschilderd.

Polyester dakkapel repareren

Ik wil een of wellicht twee scheuren laten repareren op het dak van een polyester dakkapel. De dakkapel staat op de 1ste woonlaag.

Dakkapel aanpassen

Na een onjuiste plaatsing van een dakkapel, op basis van expertiserapport in orde maken van onze dakkapel. Het omvat het plaatsen van slapers aan zijkanten en onderkant en het aanpassen dakpannen enz. enz. Er is een rapport met punten die uitgevoerd moeten worden. Wij willen graag enkel referenties gezien de geschiedenis van de plaatsing van deze dakkapel. Kwaliteit, vakmanschap en eerlijk zaken doen de trefwoorden zijn voor gunning van deze opdracht.

Het leveren en plaatsen van een nieuwe ...

Het leveren en plaatsen van een nieuwe dakkapel c.q. uitbouw op de 2e verdieping van onze woning. Geen vergunningsvrije dakkapel, maar een over de volledige breedte van het huis. Er moet een opening gemaakt worden in het dakvlak. Wij willen een schuifpui erin hebben en de zijkanten/wangen buitenzijde met keralite. Binnenkant afwerken met gipsplaten. Ongeveer 5.40 m. breed.

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen ...

Ik wil graag een dakkapel laten plaatsen van kunststof en ben op zoek naar een offerte. 4.30 meter (dit is al 50 cm aan beide kanten uit het hart). Twee kantel ramen + hor. 3 vaste ramen met rooster. Ral 9001. 43 graden hoek.

Lekkage dakkapel, waarschijnlijk ...

Lekkage dakkapel, waarschijnlijk bitumen vervangen. Afmeting van dakkapel plusminus 2,5/2,5m.

Ik wil een dakkapel voor en achter in ...

Ik wil een dakkapel voor en achter in bestand huis. Zijn dakkapellen van 4 a 5 meter. En stuk uitbouwen van stuk grond naast het het huis als uitbereiding. Is een stuk van 4m bij 6m. Fundering, metselwerk, dakwerken etc. Handigste is om even te komen kijken.

Wij willen graag offerte's omtrent het ...

Wij willen graag offerte's omtrent het plaatsen van een dakkapel. Breedte is 4 meter De dakkapel moet van kunstof zijn en voorzien van draai/kiepramen. En wij willen graag horren voor de ramen Het afvoeren van het bouwmateriaal is inclusief ? Optie : rolluiken Ik vraag hiermee VRIJBLIJVENDE OFFERTE'S aan

Plaatsen van een kunststof dakkapel van ...

Plaatsen van een kunststof dakkapel van 4 meter. Geen vergunning nodig.