Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Sliedrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Sliedrecht heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Sliedrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Sliedrecht of directe omgeving.

234 klanten uit Sliedrecht bevelen een bij Casius in Sliedrecht aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Sliedrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: een nokverhoging en 2 dakkapelen plaatsen, tweezijdige nok verhoging, gevelbekleding boeidelen vervangen, dakkapel plaatsen, dakgoten vervangen, dakkapel schilderen, dakkapel met waterschade repareren, afwerken dakkapel, voor en zijpaneel van dakkapel vervangen, dakkapel opnieuw bekleden met trespa, reinigen van een dakkapel, dakkapel reinigen en waxen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Sliedrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Sliedrecht:

Kunststof prefab dakkapellen plaatsen

Ik wil 2 kunststof prefab dakkapellen laten plaatsen. Deze zijn 8,3 meter en 7,6 meter breed.

Kunststof dakkapel reinigen en waxen

Mijn kunstof dakkapel wil ik graag laten reinigen. De kapel is 2 meter breed. - geen rolluiken - 2 ramen

Zolderverbouwing met dakkapel

Het betreft het plaatsen van een dakkapel van 450 cm breed 175 cm hoog buitenwerk. Met hierin 3 draaikiepramen en 2 vaste ramen met een rooster. Onderverdeelt in 2 kozijnen met in het ene kozijn 2 draaikiepramen en 1 vast raam, kozijn ongeveer 265 cm breed, en in het andere kozijn 1 draaikiepraam en een vast raam (kozijn ongeveer 146 cm breed). Beide kozijnen voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik, apart bediend. Dakkapel moet geplaatst worden op een nieuw knieschot, dit moet 60 cm achter bestaande knieschot geplaatst worden. Let op: Knieschot is dragend voor het dak, nieuwe dakopvang realiseren, zodat het dak niet doorzakt boven het dakkapel. Dakkapel en kozijnen moeten onderhoudsarm zijn, dus kunststof en Keralit. Plaatsen van een til. Plaatsen van scheidingswanden tbv creëren van 2 slaapkamers, dit houdt in 1 scheidingswand kamers/overloop en 1 scheidingswand kamer/kamer. Wanden afgetimmerd met spaanplaat en daarop gipsplaat + isolatie ertussen. Prijs optie voor het sausklaar maken van wanden en plafonds.

Bestaande dakkapellen vergroten

Graag laat ik mijn dakkapel vergroten op de tweede verdieping waar nu een dakkapel aanwezig is. Het dak van de dakkapelkapel moet plat dak worden. Kozijn 1 meter hoog. Vergroten met ongeveer 125 cm. Aan de achterzijde van de woning. Materiaal moet van hout zijn met een vast raam in het kozijn.

Dakkapel leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen van een dakkapel van 5 meter breed, van kunststof. Het is voor op de 2e verdieping.

Dakkapel plaatsen

Wij willen een dakkapel plaatsen aan de zijkant van het huis alleen de kozijnen. De afwerking willen we zelf doen, dus wij hebben alleen het kale casco nodig. Afwerking zoals isoleren en kozijnen plaatsen doen we zelf. Het gaat om een dakkapel van ongeveer 3 meter.

twee klein dakkapellen moet het houtwerk ...

twee klein dakkapellen moet het houtwerk van worden gerepareerd en nieuw dakbedekking. Op een dijk huis. Ook als 2'de kleine projectje, ben ik bezig mijn schuur om te bouwen in kantoor. Hiervoor moet gebeuren: betonnen vloer worden gelegd, Muren worden dicht ge"pleisterd" , niewe deur in worden gezet en een waterdichte drempel aan worden gelegd, raamkozijnen wind en waterdicht worden gemaakt.