Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakkapelspecialist uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakkapelspecialisten. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één dakkapelspecialist of meerdere dakkapelspecialisten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakkapelspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakkapelspecialisten in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakkapelspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakkapelexperts, dakkapelplaatser, dakkapelbouwers en dakkapelspecialisten in Schiedam of directe omgeving.

1248 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een dakkapelspecialist, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakkapelspecialist in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij dakkapelspecialisten voor: twee dakkapellen vervangen, dakkapel (voorzijde) en kleine badkamer op zolder, dakkapel plaatsen, montage dakkapel achterzijde woning, dakkapel verlengen, dakkapellen vervangen/ renoveren, dakkapel realiseren, realiseren dakkapel en verwijderen vlizotrap, een dakkapel plaatsen en zonnepanelen verplaatsen, kunststof dakkapel aan achterzijde van circa 4 meter, dakkapel, dakkapel, dakkapel voorzijde, aan de voorzijde woning een dakkapel realiseren, vervangen houten zijpaneel buitenkant dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakkapelspecialist uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakkapelbouwer, dakkapelplaatser, dakkapelexpert of dakkapelspecialist voor dakkapelbouw in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakkapelspecialist in Schiedam:

Dakkapel plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist die aan de voorzijde van mijn woning een dakkapel kan realiseren. We willen een offerte voor het plaatsen van een dakkapel in 1 van de slaapkamers. De kamer is ongeveer 320 breed. voorzijde. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Houten dakkapel onderhoudsvriendelijk maken

Wij hebben aan de achterzijde van onze woning een houten dakkapel, van ongeveer 6 jaar oud die we onderhoudsvrij willen laten maken. De dakkapel is redelijk standaard en ongeveer 4,5 meter breed. Aan één zijkant en onder de dakkapel liggen zonnepanelen. De dakkapel is nu weer aan een schilderbeurt toe, en daar willen we vanaf. Daarom denken we aan vervanging door kunststof of een ander onderhoudsvrij materiaal. Wij ontvangen graag een vrijblijvende prijsindicatie.

Dakkapel opknappen

Het verwijderen van de oude polyester ombouw, opnieuw isoleren en zijkanten voorzien van gevelbekleding met Keralit in de kleur blauw. Plat dak aanbrengen voorzien van dakbedekking inclusief het aanbrengen van een HWA. Daarnaast dienen de loodslabben te worden gecontroleerd. Tevens dient het dakkapel te worden voorzien van een nieuw kozijn (kunststof of hout). De bijgevoegde foto's geven een beeld van de huidige situatie en de situatie hoe de uitvoering moet zijn. De dakkapel is ongeveer 2.50 meter bij 1.50 meter.

Lekkage dakkapel laten verhelpen

We hebben lekkage aan onze dakkapel en willen graag dat er nagekeken wordt en gemaakt. Ik denk dat het van het dak komt. De dakkapel is 4 meter breed. Het dak is bedekt met bitumen.

Trespa schoonmaken op de dakkapel

Trespa dakkapel. Er zitten 2 grote en twee kleinere ramen in.

Renovatie van de dakkapel

Onze dakkapel is op dit moment lek. We zijn aan uitzoeken wat voor ons de beste oplossing is, renoveren of een nieuw dakkapel plaatsen. Zover we nu weten: de zijn panelen van de dakkapel zijn rot deze moeten vervangen worden. Ze zijn 1.60 m hoog en 2.70 m lang. Wat we verder ook weten is dat het loodwerk aan beide zijkanten vervangen moet worden omdat dit helemaal kapot is geschuurd, waardoor het water naar binnen komt. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn. De afmeting is 4,5 m x 1,60 m x 2,70 m.

Dak dakkapel renovatie

Bestaande dakkapel bekleden met blauwe keralit kleur RAL 5011. Dak bekleden met dakbedekking. Bestaand kunststof kozijn blijft zitten. Afmeting dakkapel +/- 1.80 x 1.80 meter.

Al geruime tijd zijn wij op zoek naar ...

Al geruime tijd zijn wij op zoek naar een bedrijf dat voor een redelijke prijs een vergunningsvrije dakkapel zou kunnen plaatsen aan de achterzijde van onze 'Jaren '30' bovenwoning in het centrum van Schiedam. Grootste obstakel is dat de Gemeente geen goedkeuring kan/ wil verlenen voor het plaatsen van een kraan aan de voorzijde (winkelstraat+trambaan), terwijl er een brede stoep is met een grote laad-&loszone. De achterzijde is niet met auto's te bereiken, dus zal het materiaal in elk geval voor een gedeelte binnenlangs naar de zoler gebracht moeten worden. Vanaf het dakterras op de ondergelegen verdieping is echter ook aan de buitenzijde aan de dakkapel te werken. Eventueel zijn wij ook geïnteresseerd in Velux-ramen, restauratie van bestaande dakkapel en isolatiewerkzaamheden.

Twee dakkapellen van 90 bij 130 waarbij ...

Twee dakkapellen van 90 bij 130 waarbij de buiten- en binnenkozijnen vernieuwd moeten worden met hardhout. Beide kapellen beschikken over een bovenraam en een naar buiten te openen raam.

Het betaand dakkappel vervangen door een ...

Het betaand dakkappel vervangen door een groter formaat dakkappel (verbreden);

Nieuwbouwproject. Wordt halfverwege 2008 ...

Nieuwbouwproject. Wordt halfverwege 2008 opgeleverd. Dakkapel (meer/minder werk). wil informeren of dit goedkoper kan dan nu voorgesteld.