Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij dakkapelspecialisten voor dakkappel plaatsen:

Dakkappel plaatsen

Dakkapel over de lengte van het huis 11 meter
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van dakkapelspecialisten voor dakkapelbouw te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakkappel plaatsen uit heel Nederland:

Dakkappel laten plaatsen

Wij willen graag een prefab dakkapel laten plaatsen van 5m x 1,5m. Dakhelling is 33 gr. Kapel over 2 kamers dus een stukje trespa/keralit tussen de 2 kozijnen. Indeling draaikiep-vast-keralit-draaikiep-vast-draaikiep. Kunststof dakkapel met kunstofkozijnen met HR++ glas.

Badkamer renoveren

Ik wil mijn complete badkamer laten renoveren. Dat betekent dat ik iemand zoek voor de volgende werkzaamheden: - slopen en afvoeren oude badkamer (inclusief vloer, tegels en douche) - afwerken/aftimmeren dakkappel, inclusief opmetselen tussenmuur (slaapkamer-badkamer) - leidingwerk verleggen - betegelen en plaatsen sanitair (wc, inloopdouche 90x90 cm, badmeubel (geen bad))

Isoleren van een zadeldak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Woonboerderij met zadeldak uit 1925. Pannen hergebruiken, isoleren langs buiten en plaatsen dakkappel. Gaat om 240 vierkante meter.

Plaatsen van een dakpan

1 dakpan plaatsen naast dakkappel

Gevel optrekken en dakkapel plaatsen

Optrekken achtergevel, 7 meter bij 5. 40. Plaatsen dakkappel

Nokverhoging of dakkapel laten plaatsen

Ik ben bezig met mijn zolder te verbouwen en nu vraag ik me af wat de kosten zijn voor een nok verhoging of een dakkapel. De zolder is 5 meter breed dus zal de nok verhoging/ dakkappel tussen de 3 en 4 meter komen. Dan ben ik voornamelijk benieuwd naar de totaal prijs ( plaatsen en afwerken/ puin afvoeren)

Prefab dakkapel laten monteren

Graag willen wij een dakkappel plaatsen van 1,5 meter hoog en 2 meter breed. Deze komt aan de zijkant van het huis en is verder niet in zicht. Kunststof Prefap is prima. Graag prijs inclusief alles. En afwerking binnen. Het kapel is puur voor de ruimtewinst en niet voor het fraaie uiterlijk van buiten. Het dak heeft een normale schuine helling. Offerte tussen 3000 en 3500, inclusief alles. Geen verdere verborgen kosten. Betaling bij plaatsing. Er zit een balk in de weg van de dakconstrucie waar het dakkapel moet komen. Ik weet niet of deze zomaar doorbroken mag worden, daar moet wel naar gekeken worden.

Zolder aanpassen en verbouwen

Zolderverbouwing (ong. 5 x 7 m.): afwerken van reeds geplaatste dakkapel binnenkant (is nu houtkleurig). Deur + muur plaatsen (advies nodig waar deze muur te plaatsen). Radiator moet op andere plek komen, waar hij oorspronkelijk gestaan heeft (leidingen verlengen). Ophogen van stukje grond/vloer (beton) (tussen originele vloer en waar dakkapel geplaatst is (was eerst schotruimte waarbij vloer verlaagd was). Inbouwkast maken. Zou graag een globale prijsopgaaf willen hebben en evt. een afspraak willen maken om de zolder te bekijken, zodat een gerichte prijs opgegeven kan worden. Ik zou het daarnaast fijn vinden om advies te krijgen over de inrichting van de zolder. Er staat namelijk al een muur (stond er al voor de dakkappel geplaatst werd). Ik ben er nog niet helemaal over uit wat handig is.

Klein dakraam laten plaatsen

Aanwezig is nu een standaard kunststof dakraam. Wij willen een dakraam van 55x78 (kantel) of uitzet van 55x98 cm. Van Velux of een ander merk. Met betrekking tot het materiaal geen voorkeur. De locatie is naast een dakkapel, in een schuin pannendak, op de zolderverdieping. Van binnenuit of via de dakkappel naar het dak om het raam te plaatsen. Graag een indicatie van kosten all in.

Tussenwand plaatsen

Wij willen een tussenwand laten plaatsen. Destijds is van twee kamers een grote kamer gemaakt. Daarnaast moet bij de andere kamer een deuropening worden geplaatst. Afmeting van de muur wordt 4 meter breed met een standaard hoogte. Er moet wel rekening worden gehouden met de geplaatste dakkappel.